ولی من از روی هارد هم پاک کردم تغییری احساس نکردم:n13:
Printable View
ولی من از روی هارد هم پاک کردم تغییری احساس نکردم:n13:
دوستان داشتم تو فروم اصلی چی تی آی پرسه میزدم با کامنت جالبی برخوردم یکی از کاربرا یک عکسی گداشته بود که می خواست با این عکس ثابت کنه این بازی برای پی سی هم میاد.فکر کنم این عکسو از محتویات بازی که برای پی اس و ایکس باکس تو ویندوز باز کرده بود.همچین چیزی بود.:n13:طرف داره میگه بازی برای پی سی ساخته شده:n19:فقط اعلامش نکردن.این از عکسچند تا عکس دیگه ام گداشته بود البته این کاربرکد:http://uplod.ir/wo9y503afg92/emJFPko[1].png.htm
خب اینم دقیقا مثل همینه که راکستار میگه!نقل قول:
فقط بجای درایو از USB استفاده کردی!
بنظرم مهم اینه که دو دیسک از دو منبع متفاوت تامین بشن...حالا ممکنه USBــه تو چون سرعتش از درایو بیشتره این اتفاق افتاده باشه.
پیشنهاد خوبیه،باید تو توییتر راکستار اعلامش کنم:دی
نقل قول:
ضرورتی نداره که حتما اینکارو بکنیم،فقط یه توصیه ی بهداشتی بوده:دی
دقت بالایی میخواد که ببینی تکسچرها و آبجکت ها دیرتر لود میشن....مثلا ممکنه عمق تصویر بعضی آبجکتاش چندضلعی باشن ولی با نزدیک تر شدن کامل لود بشن...
اینم یک عکس دیگر ...امید ها برای PC :
تجربه من کاملا بر عکس اینو میگه، با نصب دیسک 2 هم تکسچر زودتر لود میشه هم lag کم میشه. منطق هم همینو میگه . در ضمن اینکه توییت رسمی شرکت راک استار بیاد قبل از ریلیز رسمی بازی هم چی حرفیو بزنه خیلی عجیبه،نقل قول:
کاربران دوست داشتنی پی سی ورد ( mjorh و neon_91 ) واقعا دمتون گرم !
حداقل به نسخه PC امیدوارتر شدیم :n02:
چه فازی میده سورپرایز جدید راک استار باشه و فردا واسه پی سی ریلیز کنه:n19:
ما که دست به دعاییم......:n09:
برا PC صد در صد هستش ....فقط دیر میاد ....که این اذیت میکنه :n02: فردا دیگه میرم کولوپ ،میمیرم تا چند ماه دیگه !:n12:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: عکس هایی از ویدئو
عکس اولی واقعا متفاوته،باقی عکس ها بیشتر توی کمبود آبجکت هاست!
+
اطلاعات راکستار برای نصب بازی روی 360:
نقل قول:
This initial install will require an Xbox 360 Hard Drive or an external 16GB USB flash drive with at least 8 GB of free space. If using a USB flash drive it must be at least USB 2.0 with a minimum 15mb/s read speed and formatted for Xbox 360 use. A new USB flash drive is recommended to ensure optimum performance
لعنت خدا بر دل سیاه منتقد این سایت :|نقل قول:
پایین ترین امتیاز رو هم The Escapist داده: 7 !!!
شیطونه میگه با آر پی جی 7 بزنی وسط دو تا ابروش بره به سلامت...
+
مام فردا بازی به دستمون میرسه انشالا :n09:
ولی به نظر من اون سایته rockstarannouncement.com/ واقعی بود... هر چند میگن فیکه ولی فک نکنم.. چون منم تو چند تا سایت اینا رو دیده بودم ولی گفتم شاید الکی باشه.....
ولی ما که از خدامونه که برا پی سی هم هر چی زود تر بیاد... تو اون سایت بالا که نوشته 15 روز دیگه برا پی سی میاد. اگه واقعی باشه چیم میشه:n19::n19: شاید ترک تحصیل کردم:n09::n09::n09:
همین الان ویدئوی نقد IGN رو دیدم ....همون حرفی که چند ماه پیش زدمو میگم ....نمیشه به این گیم زیر 10 داد ...راه نداره ... واقعا زحمت کشیدن سر این گیم ...مثل بعضیا نیسن که سالیانه گیم میدن بیرون برا پول فقط! واقعا جزئیات بیداد میکنه ....تو همین 8 مین ویدئو یه عالمه جزئیات دیدم که نشون میده سازنده ها واقعا هر چی که داشتن ریختن رو این گیم ....گیم با این وسعت با این جزئیات باگ-فری خیلی کم پیدا میشه ...این گیم احترام به گیمر رو نشون میده ...
فقط باید "دمت گرم" حسابی گفت به ROCKSTAR ! :n12:
از گرافیکش توقع بیشتری داشتم، کاش حداقل در حد red dead بود :n03:
نصبش کردم ای خدااااا گرافیکش چرا انقد ضایس چرا؟؟ کت ترور رو نگاه میکنم انگار تصویرش لود نشده اکثر تکسچر ها اینزورین چیکار کنم؟؟
برادران کسی میتونه فاکتورهای منفی ای که گیم اسپات تو نقدش آورده رو بگه.:n16:
The Goodنقل قول:
- Innovative three-protagonist structure leads to loads of amazing moments
- Outstanding, multilayered heists and other missions
- Huge, gorgeous, varied open world packed with things to see and do
- Trevor is an unforgettable character
- Great vehicle handling makes traveling the world a joy.
The Bad
- Politically muddled and profoundly misogynistic
- Character behavior is sometimes inconsistent.
رفتار ناپایدار کرکترها و سیاست بازی گیج کننده به همراه تبعیض نژادی شدید ....(چرت و پرت درکل !)
این نمره رو اصلا حساب نکنید چون یک زن نقدش کرده و بیشتر از Misoginistic بودنش دلخوره که اومده سر نمره خالی کرده ....(یعنی این که مردها بالاتر از زنها هستند و اینا ...مثل این که این مورد تو بازی وجود داره)
سلام بچه ها...ميگم من امروز Gta V رو خريدم...ولي هنوز بازيش نكردم...اين بازي منتشر رسمي شده؟...يني اگه باهاش برم لايو ايرادي نداره؟
سلام ! من یه هارد دارم چجوری میتونم یکاریش کنم Xbox بخونه؟
چند تا سوال :
تو یه گاراژ بیشتر از یک ماشین نمیشه قرارا داد ؟
این ماشین هایی که سقفشون باز و بسته میشه با کدوم دکمه میشه این کارو کرد ؟
چراغ ماشین ها رو یه بار خاموش روشن کردم ولی یادم رفت با چی بود . کسی میدونه ؟
دوستانی که قبل از عرضه رسمی با اکانت خودشون به صورت آفلاین بازی کردن و الان آنلاین شدن و بن نشدن لطفا اطلاع بدن منتظریم :دی
دوستان بخدا چند ساعته گيرم...اگه كسي چيزي ميدونه بگه...نقل قول:
بازی به صورت رسمی منتشر شده ولی نمیشه باهاش لایو بازی کرد . راکستار گفته که در تاریخ 1 اکتبر یه محتوای دانلودی رایگان تو شبکه های لایو قرار میده که باید اونو دانلود کنید بعد با اون لایو بازی کنیدنقل قول:
توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه برای اینکار هارد رو بزن به دستگاه برو تو قسمت Storage هارد یا فلشو یه بار فرمتش کن بعد بهش مقدار بده. البته راهی هم هست بشه ظریفیتو بیشتر کرد بهتره برید تاپیک xboxنقل قول:
نقل قول:من بازی کردم ولی فعلا انلاین نشدم:n02: . اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیدهنقل قول:
در مورد Xbox 360 گفته شده که بهترین حالت اینه که دیسک 1 رو روی هارد اصلی کنسول نصب کنید و دیسک 2 (play disc) رو روی یه فلش مموری.digital Foundry هم تایید کرده این رو.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
با آپدیتی که 5-6 ماه پیش داد،این قابلیت اضافه شد که تا 32 گیگ از حافظه هارد های اکسترنال و فلش مموری ها میشه استفاده.......نقل قول:
توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه
+
اچیومنت های آفلاین کلا تاریخ نمیخورن،فقط دیسکتون باید با abgx پچ شده باشه و بعد دیگه مشکلی ندارید.....نقل قول:
. اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیده
اگرم هنوز نگران اچیومنت هستید،یه cheat بزنید و بعد بازی کنید!cheat ها اچیومنت ها/تروفی ها رو غیر فعال میکنن...........
یک بازی تمام عیار دقیقا همونی که انتظارشو داشتم دست راک استار درد نکنه:n12:اساسی حال داد :n19:مطمئن باشد از همه لحاظ هیچی کم نداره اصالت خودشو کاملا حفظ کرده
ميگم داداش يني لايو نمي تونيم بريم يا نبايد بريم؟...نقل قول:
نصبش کردم ای خدااااا گرافیکش چرا انقد ضایس چرا؟؟ کت ترور رو نگاه میکنم انگار تصویرش لود نشده اکثر تکسچر ها اینزورین چیکار کنم؟؟
اقا جریان چیه؟
من وسط ماموریت از بازی میاد بیرون البته همیشهوسط رانندگی اینجوری میشه!!:n24::n24:
با سلام.من دیروز این بازی رو واسه xbox خریدم.میخ.استم راهنمایی کنید.اگه بخوام روی هارد اکسترنال نصب کنم ..حتما باید دستگاه رو بدم بیرون jtag کنند یا اگه همین طور عادی هم میشه با وصل کردم هارد اکسترنال نصبش کنم؟؟
اول باید اون محتوای دانلودی رو دانلود کنید بعد برید .دیسک هم که مسلما باید برنر باشهنقل قول:
پست 1263 دوستمون جواب دادهنقل قول:
تو پست 1263 دوستمون کفته در حالت عادی xbox 8 گیگ رو میشنایه!! حالا میخوام بدونم این 8 گیگ واسه باری GTA V کافیه؟؟
نه عزیز بیشتر از 8 هم میشناسه، هارد اکسترنال هم میتونید وصل کنید بهش:نقل قول:
خود راک استار پیشنهاد کرده دیسک اول رو روی هارد نصب کنید دیسک دوم رو نصب نکنید تا بازی همزمان از روی دیسک و هارد اجرا بشه که مشکل دیر لود شدن تکسچر ها پیش نیاد.نقل قول:
با آپدیتی که 5-6 ماه پیش داد،این قابلیت اضافه شد که تا 32 گیگ از حافظه هارد های اکسترنال و فلش مموری ها میشه استفاده.......
درسته،digital foundry هم که زیر مجموعه eurogamer هست و مسائل گرافیکی و تکنیکی بازی ها رو بررسی میکنه این مورد رو تایید کرد.نقل قول:
خود راک استار پیشنهاد کرده دیسک اول رو روی هارد نصب کنید دیسک دوم رو نصب نکنید تا بازی همزمان از روی دیسک و هارد اجرا بشه که مشکل دیر لود شدن تکسچر ها پیش نیاد.
ولی خبرش رو آپدیت کرد و گفت میتونید دیسک اول رو روی هارد خود کنسول نصب کنید و دیسک دو مرو روی یه فلش مموری،اینجوری مشکلات بر طرف میشه و بهتر هم هست،چون دیسک دیگه تو درایو نمیچرخه و سر و صدا ایجاد نمیکنه،سرعت خوندن از روی فلش مموری هم بیشتر از دیسک هست.....
نقل قول:
دوست عزیز.این آپدیت جدید همون آپدیت داشبورد xbox هست؟یعنی باید آنلاین بشم و دستگاه رو آپدیت کنم؟؟
من قصد jtag کردن دستگاه رو ندارم.میخوام بدون اینکه دستگاه رو بدم بیرون دستکاری کنند و مادربوردش رو دستکاری کنند بتونم این بازی رو روی هارد اکسترنال نصب کنم.!! آیا میشه؟
نقاط ضعف گم اسپات از نظر این خانوم/آقا:
"misogynistic" یعنی چی دیگه زیگیل؟؟نقل قول:
- Politically muddled and profoundly misogynistic
- Character behavior is sometimes inconsistent.
اول تکلیف خودتو روشن کدوم وری هستی بعد بیا صوبت کنیم!
this b**ch need a doctor
شما اگه صدای کنسول موقع خوندن دیسک اذیتت نمیکنه هیچ کاری لازم نیست انجام بدی.نقل قول:
دیسک اول رو بزار تو دستگاه خودش میخواد که روی هارد نصب بشه. دیسک دومم هم همینطوری بزار توی دستگاه بدون اینکه Install کنیش.
داشبورد هم باید آپدیت باشه بازی رو بزاری تو دستگاه اگه آپدیت داشبورد لازم داشته باشه خودش آپدیت میکنه بدون اینترنت.
اگه صدای دیسک اذیتت میکنه یا کنسولت هارد نداره یه هارد اکسترانل وصل کن ببین چه اتفاقی میوفته (فقط حواست باشه دیتا های هاردت پاک نشه اگه فلش 16 گیگ هم داری خوبه جواب میده).
جی تگ هم لازم نیست. ما توی لایو داریم بازی میکنیم الان هیچ مشکلی نیست.
کاشکی کوین ونورد(درسته؟! :دی )بازی رو نقد میکرد :|نقل قول:
نقاط ضعف گم اسپات از نظر این خانوم/آقا:
نقداش واقعا خوب هستن و ایراد بنی اسرائیلی هم نمیگیره،به نظرم اگه نقد میکرد این ایراد های الکی رو نمیگرفت و به بازی بالاتر میداد........
نقل قول:
خوب بابا فیکه دیگه... چی اینقدر دل خوش کنیم ؟؟ :n03:
تا 2 روز پیش 15 روز بود. حالا شده 16 ساعت.. معلومه چرته ...
من که از روزی که بچه ها دارن تعریف بازی رو میکنن... دارم میمیرم... واقعا این سیاست کثیف راک استار رو میرسونه... بازی که در اصل مال پلتفرم پی سی هست .. رفته رو پلتفرم های دیگه.. حتی برا پی سی نگفتن میاد هم ...
اصلا هر بار که یکی عکسی چیزی میزاره.. گریم میگیره :n14:
منم همینطوریم... الان اعصابم بهم ریخته حتی نمیتونم یه بازی ای چیزی بکنم...نقل قول:
ولی اگه اون سایت بالا که نوشته 16 ساعت دیگه فیک نباشه چیم میشه... راستی دوستان ارزش داره x360 بخرم یا نه؟؟؟؟ آخه 1 و 200 پول بدی برا بازی خیلی زوره.. من همین 4 ماه پیش 600 پول به کارت گرافیک دادم...:n03::n03:
این سایت این همه توییتو شیر و لایک فیس داره!!نقل قول:
البته جالبه این سایت حتی هنوز رنک الکسا هم نداره:n09:
منم خب دلم میخواد رو پی سی بیاد دارم دیوونه میشم.
حداقل اینا رو آدم میبینه باعث دلگرمیه:n08:
اگه میخوای بخری دست 2 بخر که ضررشو داده باشهنقل قول:
تازه چند ماه دیگه کنسولهای جدید در راهه.
یعنی اگه خریدی مطمئن باش بعدا پشیمون میشی....