نقل قول:
همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟
Printable View
نقل قول:
همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟
اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.نقل قول:
ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.
سلام نه عزیز دل اینو از تو سایت avforums پیدا کردم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه .نقل قول:
حتما یه جای کار یه اشکالی داشته چون من که رفتم تی ویمو بخرم یه مسابقه قایقرانی داشت پخش میشد ولی اصلا مشکل شارپنس نداشت یعنی تصویر به همون شارپیه led d20 پاناسونیک بود اگه نگم v20 بهتر بود مثل هم بودن توی نمایندگیا خیلی چیزا رعایت نمیشه مثلا فاصله بعضی کابلا از بعضی دیگه بلندتره بعضی کابلا درست هویه نشدنو نویز دارن برو یه نمایندگیه دیگه حتما یه نگاه بنداز.نقل قول:
[CENTER]دوستان من هم دنبال فرشگاهی می گردم که تلویزیون با تیونر دیجیتال رو بفروشه دوستان اگه اطلاع دارند به طور خصوصی به من اطلاع بدید .[/CENTER]باتشکرفراواننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما این رو از کجا خریدکردید اگر بازم از این نوع داره اگه برات زحمت نباشه آدرس فروشگاهشو به طور خصوصی بهم می دی با تشکر فراوان
نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.نقل قول:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
با تشکرنقل قول:
با شما موافقم
اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .
نقل قول:
دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما:41:
من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):
1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
2.اشباع رنگ
3.بازتولید رنگ مشکی
4.دقت رنگ
5.توانایی پنل در وضوح حرکات
اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.
حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید
چرا فقط تعريف ؟!!نقل قول:
اين بنده خدا يك تصوير رو در يك مكان با شرايط يكسان ديده , مثلا گفته كه شماره بازيكن در LED از نماي دور دوربين واضح بوده ولي در V20 نه , خوب اين نظر ايشون از نگاه نزديك هست , حالا هزارتا كارشناس بگن خيلي عاليه , آيا دليل ميشه كه اون چيزي كه آدم با چشم داره ميبينه رو انكار كنه !!!
به نظر من هيچ تعجبي نداره , البته شايد تا حدودي بشه گفت تنظيمات اما اين كل ماجرا نبوده , دقت كنيد من دست گذاشتم رو قسمتي از صحبتهاي اين دوستمون كه نشون ميده كل تصوير رو كدر نميديده در نتيجه من نميتونم قبول كنم كه اين ماجرا صرف تنظيمات باشه , شماره روي پيراهن بازيكن يك شاخص در كل تصوير رو در نظر بگيريد اون موقع ميشه گفت كه ممكنه هم ايراد كار جاي ديگه باشه !!!
به هر حال نظر اين دوستمون كاملا محترمه.
امروز چند تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مدلهای مختلف پاناسونیک رو با هم مقایسه کرده بود عکسهاش رو میزارم اینجا
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-L37D25 اون که سمت راسته LED است و اون دو تای دیگه پلاسما هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به جای LED سری D پلاسما پاناسونیک مدل U20 رو قرار میدیم.
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-P46U20
نتیجه اینکه LED پاناسونیک در مقابل پلاسماها بخصوص V20 حرفی برای گفتن نداره و مشکی مدل U20 با اینکه کمتر از V20 است اما بهش نزدیکه.
به نظر منم تجربه hakim2020 یه کمی عجیبه چون منم بارها ال ای دیا و ال سی دیای پاناسونیکو که تو مغازه نزدیک v20 روشن بودن دیدم به نظر من تصویر v20 شارپترو پر رنگتره.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
سلام همچین چیزی مطمئن باش تو تهران گیر نمیاد اگر بخوای گیر بیاری باید بری بانه سفارش بدی برات بیارن.نقل قول:
عزيز اين تجربه من نبود تجربه يكي از دوستان بود كه من ازش دفاع كردم.نقل قول:
اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.
اگه سراغ داری پس واسه منم پ.خ کن.
ببخشید فکر کردم نظر شما بوده حالا شما خودت تجربت چی بوده؟ منم تجربه خودمو گفتم یکی دو تا دیگه ام تجربشونو گفتن که برعکس نظر اون دوستمون بود.
ارسال شد.نقل قول:
من تا حالا V20 رو از نزديك نديدم :8:
سلام
من هم می خواستم V20 بخرم اما وقتی مصرف برقشو دیدم بیخیال شدم. دوستان در این مورد نظری ندارند ؟
مصرف SONY LCD 40ٍEX500 161watt
مصرف SONY LED edge 40EX700 107watt
اون وقت
مصرف Panasonic V20 410watt
[/COLOR]اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.[/QUOTE]
دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم
البته اون مصرف برقی که شما نوشتیننقل قول:
مربوط به 50 اینچ هست
مصرف p42v20 در حدود 350 وات و در مود داینامیک هست
اما در حالت عادی حدود 200 وات
ممنون بخاطر راهنماییتوننقل قول:
ولی 350وات و حتی 200 وات هم کم نیست.
:41:
منم نظرم مثل شما بود. ولی وقتی این فیلم رو تو یوتیوب دیدم نظرم عوض شد.
این عکس فیلمه (مصرف برقو ببین) :
اینم لینک دانلودش:
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=WrU4pKuBWm0[/HTML]
مصرف برقی که برای پلاسماها عنوان میشه حداکثر مصرفشه . یعنی وقتی تنظیمات نورش رو زیاد باشه برای اتاقهای خیلی روشن و گرنه با تنظیم معمولی خیلی موقع ها مصرفش کمتر از LCD است. این فیلمه هم مال سال 2008 است و مدلهای 2010 و 2011 بازم مصرفشون کمتر از اینه.
بازم ممنون
یه سئوال دیگه:
امکان وصل یو اس بی و پخش فرمتهای مختلف ویدئو را داره؟ چه فرمتهایی؟
WIFI و امکان ارتباط بیسیم چی؟
عزیز دل همونجوری که افشین گفت اون قدرت نهایی پاور مدل 50 اینچیه یعنی اینکه شاید در 1 درصد مواقه نزدیک به اون رقم برق مصرف بشه چون پلاسما مصرف برقش متغیره وقتی یه صفه 100 درصد سفید نشون میده مصرفش میره بالا ولی وقتی یه صفه مشکی نشون میده 20 واتم برق مصرف نمیکنه اما ال سی دیا 99 دصد مواقع ینواخت برق مصرف میکنن واسه همین اگه متوسط برق پلاسماهای جدیدو مثل v20 بگیری میبینی که اندازه ال سی دیای جدید برق مصرف میکنه اما از ال ای دی بیشتر مصرف میکنه .نقل قول:
جناب Die My Darling کاملا درست میگن .تو فیلمی که لینکش رو گذاشتم دقیقا همین طور بود یعنی مصرف برق LCD تقریبا یکنواخت بود ولی پلاسما با صحنه های روشن یا تاریک مصرفش تغییر می کرد ولی بطور کلی مصرفش کمتر از LCD بود.
دوستان عزیزنقل قول:
با تشکر از راهنمایی های تان.
با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟
مصرف متوسط V20 سایز 42 اینچ 139 وات هستش یعنی یه چیزی بین ال سی دی و ال ای دی :7:نقل قول:
جالبه بدونید یه لامپ گازی معمولی بالای 500 وات مصرف میکنه . شما اگر توی خونتون حتی یک لامپ گازی داشته باشید و اون رو با مدل کم مصرف که زیر 100 وات مصرف میکنه تعویض کنید با اضافه شدن حتی یه دستگاه 400 واتی باز هم صرفه جویی کردید . در واقع اگر v20 این مقدار هم مصرف کنه . شما با تعویض لامپ هاتون میتونید اون رو کاملا جبران کنیدنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
مگه تو خونه هم از لامپ گازي استفاده ميشه؟!!
خلاصه بايد پذيرفت پلاسما از led پرمصرف تر نه!!!
نقل قول:
عجب مثالي زده اين دوست ما !!!
به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
لازم شد بحث علمي به روشهاي جديد رو زودتر ياد بگيريم , خيلي مفيده !!!
من تو وب به این قضیه برخورد کردم که stuck pixel میتونه مجددا فعال بشه یا در نهایت کاملا از کار میوفته و به رنگ مشکی در میاد و به dead pixel تبدیل میشه راستی نرم افزاری هست که روی PC اجرا میشه و گفته میشه که می تونه stuck pixel رو برگردونه ولی لازمه اش اینه که TV رو به PC وصل کنی. این نرم افزار مجانی و به صورت رندوم پیکسلها رو با رنگهای مختلف فعال می کنه به نظر تستش بی خطره فقط اگر PC رو به TV وصل کردید بیش از 20 تا 30 دقیقه طولش ندید که احیانا اگر TV هم توی دوره Brake in image باشه دچار جا موندگی تصویر نشه . خود نرم افزار وقتی اجرا میشه مشکلی نداره من نگران جا موندگی آیکانها و پنجره internet explorer هستم. شایدم حساسیت زیادی باشه به هر حال خودتون سبک وسنگین کنید ببنید می خواهید تستش کنید یا نه.نقل قول:
اینم لینکشه:
کد:http://www.jscreenfix.com/basic.php
منظورتون لامپ گازي بود!!!!نقل قول:
نقل قول:
نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
بگذريم
دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.
تجربه شخصی ندارم ولی تو وب دیدم که اشاره شده که stuck pixel به مرور بر میگرده یا رنگش سیاه میشه و تبدیل به dead pixel میشه. نرم افزاری هست که گفته میشه به برگشت stuck pixel کمک می کنه فقط کافیه 20 تا 30 دقیقه روی نمایشگر اجرا بشه. این نرم افزار که مجانیه و ظاهرا تستش بی خطره به صورت رندم پیکسلها رو با رنگهای مختلف روشن می کنه. اگر دوست داشتید تستش کنید باید PC رو به TV وصل کنید و اجراش کنید. فقط مواظب جاموندگی آیکانها و یا پنجره وب باشید اگر TV شما 100 تا 200 ساعت ابتدای کارش رو سپری می کنه. یعنی همون بیشتر از نیم ساعت به PC وصلش نکنید. شاید وسواس باشه ولی به هر حال نمی خوام مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
در نهایت خودتون سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
اینم لینکش:
کد:http://www.jscreenfix.com/basic.php
فقط کافیه روی Lunch JscreenFix کلیک کنید.
رفیق چرا داغ میکنی ؟ :دینقل قول:
نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
بگذريم
دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.
من پدرم شرکت توانیر بود به مدت خیلی زیادی اینه که ما بیشتر وارد مثال های عملی میشیم و زیاد رو تئوری بحث نمیکنیم .
2 تا مسئله وجود داره :
1- آیا مصرف پلاسما از lcd یا led بیشتره ؟ جواب میشه به طور متوسط بله .
2-آیا این مصرف بالاتر به اندازه ای هست که نگران کننده باشه ؟ جواب من به این سوال خیر هست .
با مثالی که زدم میخواستم ملموس تر این مقدار تفوت حدودا 100 واتی رو برای کسی که پیش زمینه ای نداره توضیح بدم .
در مورد لامپ گازی هم بله دقیقا 8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی توی خونه داریم . خوب حالا به نظرت برای من اهمیتی داره 100 وات مصرف ماهیانم بیشتر بشه یا نه ؟! اگرم داشته باشه میرم همون لامپ ها رو عوض میکنم که البته من اگر برام مقدور بود عوض می کردم تا جایی هم که می شد کم مصرف گرفتم .
آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين:18:نقل قول:
به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه:31:(به دل نگيري شوخي ميكنم)
دوست عزیز مهردادجان که چیزی نگفتن نظرشون رو گفتن البته شما هم باید احترام به نظر دیگران رو یاد بگیریدنقل قول:
البته فکر کنم این پست 1248مال شما باشه مثل اینکه یادت رفته
سلام
اقایون چرا اینقدر سر مصرف برق دعوا میکنید. هر کی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه. کسی که تصویره پاناسونیک رو دوست داره بخصوص v20 نباید براش مصرفش مهم باشه. من خودم 2 تا v20 دارم یه دونه 50 تو پذیرایی و یدونه 42 تو اتاق خوابم. حالا می خواد 410w مصرف کنه می خواد 2000w تا.
برای دوستانی هم که در مورد گارانتی گفتن. یه بار گفتم بازم میگم اگه از نمایندگی مرکزی بخرید 18 ماه از تاریخ فاکتور واگه از نمایندگی های دیگه 15 ماه از تاریخ تولید. اینم یه قانون مسخره از بانیان هست مگه چه فرقی داره از کجا بخرید. در ضمن نمایندگی مرکزی سه را طالقانی هست که من هر دوتا tv رو از اونجا خریدم.:11:
عزیز اگه شما هم مثل من بندرعباس بودی مطمعن باش 10 تا کولر میزاشتی تو خونت . اینجا فقط کولر گازی جواب میده . در مورد لامپ هم گفتم تا جایی که امکانش بود کم مصرف گرفتم اما حیاط ما یه مقدار بزرگه نمیشه فقط با کم مصرف روشنش کرد . آخه نور کم مصرف برای داخل خیلی خوبه اما برای بیرون مناسب نیست .نقل قول:
آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين
به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه(به دل نگيري شوخي ميكنم)
برای من همین که تلویزیونم زیر 1000 وات مصرف کنه کافیه . وقتی من کولرام چند کیلووات مصرف میکنند دیگه برام چه فرقی میکنه ! حالا lcd هم میگیرفتم فققش 100 وات فرق می رکرد ! اندازه ی یه لامپ رشته ای !!!! خداییش تاثیری داره ؟! فکر مکینم برای هیچ خانواده ای 100 وات مهم باشه
این نظر یکی از کاربرای سایت zoomit بود گفتم اینجا بزارمش شاید جالب باشه:
منبعش:نقل قول:
2X2=4 پس بخونید
بهترین led یای local dimm در حال حاضر 512 تا منطقه برای نوردهی دارن در حالیکه پلاسماها بالای دو میلیون تا منطقه برای نوردهی دارن ( به تعداد پیکسله�§
برای خرید یک led local dimm باید بالای 5 میلیون تومن پول از جیب مبارک پرداخت کنید در حالیکه برای یه پلاسمای خوب 2 میلیون تومن یعنی سه میلیون تومن کمتر
مصرف برق پلاسماهای جدید پانی متوسط 200 وات هست یعنی اگه روزی 10 ساعت کار کنن میشه 2 کیلو وات!
پول برق بدون یارانه کیلو واتی 45 تومن هست یعنی هر پلاسما روزی 90 تومن برق مصرف میکنه که میشه ماهی 2700 تومان به عبارتی سالی 32400 تومن در حالیکه در این مدت یه led نزدیک 16000 تومن برق مصرف میکنه اگر 100 سال یه پلاسما روشن بمونه بازم پول برقش در مقابل یه led مجانی در میاد تازه من سود پولم حساب نکردم.
با این حرفا یه پلاسما میخواد در ماه 1350 تومن بیشتر از یه ال ای دی برق مصرف کنه دیگه 1350 تومن در ماه این همه جرو بحث داره؟کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit
1350 تونم در ماه میشه 16200 تومن در سال با یه حساب کتاب ساده 16200 تومن در سال 10 سالش میشه 162000 تومن که همین الان یه ال ای دی آشغالی سامسونگ 300-400 هزار تومن از v20 گرونتره یعنی عملا کسی که v20 میخره حداقل تا 10 سال پول برق واسش مجانی در میاد.
دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم [/QUOTE]نقل قول:
hakim2020
داره خودمونی میشه
تاريخ عضويت: Nov 2010
--------------------------------------------------------------------------------
فروشگاه **************************************
V20 تيونر ديجيتال تا 4 شنبه داشت
يكدونه داشت يك خط داره گوشه اش فكر كنم تا 1200 هم ميده اون رو
باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟
این تیونر دیجیتال رو که با 50 تومن میتونید بگیرید با امکانات خیلی بهتر .