تیمی که مربی نداشته باشه همین میشه...
Printable View
تیمی که مربی نداشته باشه همین میشه...
نميدونم بارسا چرا اينقدر اصرار داره به بازي زميني و پاسهايءزميني مخصوصا اينكه اين تكنيك در مقابل تيمهايي كه 10 نفره دفاع ميكنن به شدت شكست ميخوره
خب چندتا پاس هوايي و بازي هوايي مثل همين يه گلي كه زد ميتونه كارگشا باشه
ولي واقعا خيلي خيلي خيلي اعصابم خورده
اون از بازي با ميلان و اينم با رئال
حالا بازي شنبه با رئال و هفته بعدش سه شنبه با ميلان چي ميشه!
اي خدا
چند چند شد ؟
اعصاب ندارم واقعا:n02:
اگه بخوام باخت رو درصدی کنم:
60٪ نداشتن مربی
20٪ بازیکنامون که خود اونم از مربی حاصل میشه
20٪ بازی خوب رئال
هیچ فضایی برای پاس نبود هیچ حرکتی از بازیکنا نبود شب خوب رونالدو بود
وقتی کاپیتانمون جلو یکی از جوان ترین بازیکنای رئال به زانو درمیاد چی میشه گفت؟
اون بارسایی که همیشه میگفتن مثل پلی استیشن بازی میکنه حالا انگار دسته بازی رو دادی به یه بچه که هنوز بلد نیست پلی استیشن رو خاموش روشن کنه
به همتون توصیه میکنم بازی با میلان رو نگاه نکنین چون چیزی جز حرص خوردن نصیبتون نمیشه
بازی شنبه هم نگاه کنین فقط بخاطر اینکه ببینی اون بارسا چی شد
فقط لالیگا رو بردیم همین در حالی که اگه اوضاع مثل نیم فصل بود شاید سه گانه میبردیم
یا برای مقاسه بهتره بگم بارسا مثل یه تیم محلی بود که اینیستا انگار یه خورده بازیش از بقیه بچه محلاش بهتر بود همین
اینا نظرات شخصی بنده بود و دلیل بر درستش نیست
شب خوش
باخت بدی بود . احساسی بودن توی بارسا روی همه چیز تاثیر گذاشته . پیکه که مدتهاست ( مخصوصا از پارسال ) اون پیکه همیشگی نیست ! پویول هم که ... کل تیم خنثی ترین شبش رو گذروند . پنالتیه بیخودی که پیکه داد تیم رو زود برد توی شوک ! کل تیم ضعیف بود مس و ژاوی و ... فقط اینیستا داشت یه تنه میدون داری میکرد که اونم کم آورد . داوری معضل بازی نبود ما بار فنی نداشتیم و رئال هم با همه ستاره هاش تونست خوب استفاده کنه و بازی رو برنده باشه . بودن راموس و پپه مایه تاسفه این تیمه ! هر چه قدر هم تیم خوب بازی کنه ولی با این رفتارای این دو نفر شان تیم میاد پایین !! در کل مبارکشون باشه . بعد مدتها تونستن اون روی سکه رو هم ببینن . پپ وقتی اشباع شده بود از تیم رفت . کاش الان توی تیم بود . دست دست کردن برای برگشت تیتو هم کمکی به بارسا نمیکنه . جدا از جنبه اخلاقی مصلحت تیم ارجعیتش بیشتر تا فرد . شدیدآ نبود سرمربی حس میشه .
نمی دونم عطش اونا فروکش کرد یا ما تازه بعد از 3 گل فهمیدیم چطوری باید بازی کنیم
تبریک به دوستان رئالی
وقتی می بازیم چقدر جو دوستانه است، صحنه های بعد بازی رو میگم
امـــــــــــــــــــــــ ـید ! به روز های بهتر!:n30: چیزی هست که بیست و شش سال زندگی در ایران به من یاد داده! :n22:
بارسا باخت :n14: اما من هنوز امیدم رو به بارسا از دست نداده ام!:n16:
به امید روز های بهتر
3-1 رئال بردنقل قول:
بالاخره ترسم به واقعیت تبدیل شد .
باختیم و حذف شدیم اما :
انصاف نیست که بخوایم تیم رو بکوبیم . از کم کاری یا پیر شدن بازیکنان صحبت کنیم . زمانی که میبردیم و دل هممون شاد بود طرفداری میکردیم و میگفتیم این تیم عشقمونه حالا هم باختیم باید مرام داشته باشیم و پشتش باشیم . باخت فدای سرش .
در بازی تو این سطح از جهان باید تحمل باخت رو داشت . هرتیمی که از نظر فنی خوب باشه برندس . ما بد بودیم ( رئال خوب نبود ) . بازی بد ما طوری بود که بازی رئال بهتر از همیشه جلوه میکرد ....
چیزی که تو حرکات بازیکنان دیده نمیشد انگیره بود که ناشی از نبود سرمربی بود . کسی که صاحب توپ بود بقیه نگاش میکردن . اصلا خبری از فرارهای بارسا نبود .... بدترین بازی و شب مسی بود . هرچی پاس داد بلوک شد و به مقصد نرسید .....
این میتونه درسی باشه برای بازی برگشت با میلان .
با شکست میلان میشه این حذف شدن رو جبران کرد ......
شکست خوردیم و حذف شدیم اما عشق است بارسا . تبریک به دوستان و طرفداران رئالی .....
دوستان اگه توجه کرده باشید باخت های بارسا جلوی رئال مورینیو بعد از عقب افتادن هاشون بوده! که این عقب افتادن ها به خاطر اشتباهات مدافعان بوده!
اون بازی که پویول توپ رو توی شیش قدم استپ کرد و از زیر پاش کشیدند و گل شد. این بازی هم نقاط قوتمون(پیکه پویول) دو اشتباه داشتند که تیم رو نابود کرد!
آخه ********** مربی گری استقلال زیادشه بعد بیاد مربیگری بارسا؟(خیلی خودمو کنترل کردم فحش ندم به ننه باباش)
خوب مرتیکه مگه کوری فابرگاس[حذف شد] ؟10 تا بازیه وضعیتش همینه بازم ترکیب فیکس؟
3 تا تعویضو پشت هم انجام داد!
داور وقتی بازی 1-0 بود پنالتی مارو نگرفت...با قضاوتش اعصاب بازیکنا رو داغون کرد...مخصوصا اون صحنه ای که مسی رو نگه داشت...چند تا آفساید الکی گرفت...
نمیدونم واقعا!باید یه بازنگری کلی رو تیم بشه...وضعیت داره از چیزی که فک میکنیم خرابتر میشه...
منکه با هر صحنه ای که گل نمیشد خودمو میزدم!صحنه ای که تو محوطه چند بار شوت کردن خورد به در و دیوار یه دونشو هم لوپز گرفت بعد کرنر شد...مشت میکوبیدم تو سرم...الان سرم درد میکنه و کلا خیلی اعصابم داغونه...
حتي از اون زيبا و چشم نواز بازي كردن بارسا كه من عاشقش بودم مدتهاست خبري نيست
خوابم نبرد:n02:
ولی دیگه بی انصافیه همه باختو بندازیم تقصیر بارسا
خداییش رئال با رئال قدیم فرق میکرد زد حمله هاش دفاعش همه چیش پیشرفت کرده بود
درباره عطش رئال هم واقعا من نفهمیدم چی شد
سومی رو که خوردیم گفتم الانه 5.0 رو جبران کنن
من هیچ وقت اینجوری بعد از یک بازی حرف نزدم
اونم وقتی بارسا با این اختلاف میبازه و بعد از گل دوم رئال هم بد بازی میکنه
اونم وقتی بارسا از نظر تاکتیکی غیر قابل دفاع به نظر میرسه
اونم وقتی بازیکنای بارسا حی کسی مثل ژاوی اینقدر افت کرده
اما این برد هدیه داوری بود به رئال
با یک پنالتی اشتباه که کاملا مشخص بود رونالدو پاشو به پیکه قلاب کرد شکل بازی رو تغییر داد و از یک پنالتی خیلی مشخص(خطای آلونسو که کاملا روی پدرو خراب شد) که اصلا احتیاجی به کارشناسی هم نداره تا به بارسا اجازه نده به بازی برگرده
نیمه دوم هم باز کنترائو قشنگ پرید روی پدرو اما این داور صدتا برخورد دیگه توی 18 رو هم برای بارسا پنالتی نمیگرفت
کونترائو توی این صحنه به جز بهم زدن تعادل پدرو قصد هیچ کاری رو نداشت و جالب بود که فردوسی پور خیلی قاطع قضاوت فرمودن که پنالتی نیست کلا عادل بعضی اوقات یه چیز دیگه میبینه مثل آفساید آلبا که آفساید بود اما میگفت مساویه
نیمه اول دقیقا مشابه گلی که آلبا زد اینیستا توپ رو برای مسی انداخت اونم سمت چپ روی پای چپ مسی اما داور به قول فردوسی پور بهتر از مدافعین رئال مسی رو کنترل کرد
تا قبل از گل دوم رئال بارسا واقعا داشت خوب فشار میاورد چند بار توی 18 اطراف نقطه پنالتی صاحب توپ شدن و شوت زدن که به دیوار دفاعی رئال خورد
و بعد از گل دوم رئال هم بارسا عملا بی روحیه به بازی ادامه داد
شاید حرف من رو ناشی از ناراحتی باخت قلمداد کنید اما شک ندارم این داور برای در آوردن بازی به سود رئال انتخاب میشه
اون از بازی رفت و اون خطاهای شدید که حتی کارت هم نگرفتن(جالبه توی بازی رفت به اعتقاد خیلیها رونالدو باید برای خطا روی آلوز کارت می گرفت و این بازی رو از دست میداد
اما نمیگیره و توی این بازی دو گل بزنه
اشتباهات داوری توی این دو بازی حتی اشتباهات جزئی به شدت به رئال کمک کرد
اصلا باکی از این ندارم که به تعصب یا ناراحتی از باخت متهم بشم این چیزیه که از این دو بازی کاملا روشن احساس کردم و دیدم
بله بارسا بد بازی میکنه اما توی این بازی قبل از گل دوم رئال خیلی بهتر از بازی با میلان بازی کرد و صاحب موقعیت هم شد
بله بارسا بد بازی میکنه اما ستاره های رئال امشب جوری بازی نکردن که برتری با این اختلاف رو نتیجه حقیقی بازی دو تیم بدونیم
مثلا رونالدو تمام تک به تکاش با آلوز رو به این بازیکن باخت
......................................
رورا نمیتونه نقش یه رهبر رو در کنار زمین برای تیم اونم وقتی تیم به شدت به یه رهبر نیاز داره ایفا کنه
وقتی ژاوی بعد از مصدومیت هنوز آماده نیست میشه به بازی ندادنش فکر کرد میشه در شرایط خاص به تیاگو اعتماد کرد
میشه ویا رو از اول بازی داد و ....
اما حالا دیگه برای همه این حرفا دیره
تیم در مهمترین مقطع از فصل داره به شدت از دست نیمکت و کادر فنی سطح پایینش آسیب میبینه با این حال دیگه باید با این شرایط کنار بیایم
جام مهمی رو از دست ندادیم با حفظ روحیه و یک بازگشت تاریخی در برابر میلان میشه انتظار یک فصل موفقیت آمیز رو داشت
به این شرط که بزرگان تیم به شدت به تیم نزدیک بشن به شرطی که بازیکنا هم منتظر معجزه ای از سمت نیمکت نباشن
تا قبل از پنالتی بارسا بهتر بازی می کرد ولی بعدش ...
(این پیکه اگه سر جاش بود دی ماریا نمی تونست کاری بکنه و گل بخوریم )
+ نبود مربی که خودش علت بزرگی محسوب میشه
من بلافاصله بعد از این بازی چند مورد از نظر خودم رو کوتاه بگم:
1-فکر میکنم ضعف دفاعی بارسا در اواخر دوران پپ تا حالا (شاید حتی قبل تر) بوده چه مصدومیت ها و فقدان نفرات جایگزین مناسب , سن بالای بازیکن کلیدی مثل پویول و بازیکنهایی که اشتباهات کشنده میکردن مثل والدز پیکه ماسچرانو و ... ولی اکثر مواقع با قدرت و آمادگی بالای مسی(مخصوصا مسی)-ژاوی-اینیستا این مورد خیلی به چشم نمیومد به قول سینا زود روی یک اشتباه گل اول رو میخورد بارسا به خودش میومد و بازی رو میگرفت حتی تو خونه حریف و تقریبا همیشه مسی به همراه ژاوی اینیستا تو متن این بازگشتها/پیروزی ها بودن!اما این چند بازی اخیر دیگه اشتباهات خط دفاعی و دروازه بان و دفاع تیمی به این سادگی جبران شدنی نبود!خیلی ها اعتقاد داشتن بارسا در فصل نقل و انتقالات به جای مهاجم باید مدافع خوبی جذب کنه و واقعا تو این چند سال بارسا به نحوی از این موضوع لطمه خورد!والدز هم هرچقدر خوب باشه یه جاهایی نتونست مطمئن و بی نوسان عمل کنه! آلبا رو کنار بذاریم واقعا ناآمادگی و مصدومیتهای پیاپی پویول و بعضا پیکه قلب دفاع بارسا رو بسیار متزلزل میکنه ... اما من به ندرت یادم میاد بارسا انقدر بد بازی و مخصوصا بد دفاع کنه بازی میلان رو که ندیدم این بازی آخر لیگ کاملا مشخص بود خیلی وضعیت خرابه ...
2-اینو قبلا هم اشاره کردن دوستان اینجا مشخص میشه که تیم بزرگ نیاز به سرمربی بزرگ هم داره و اینطور نیست که بعضی ها میگن این تیمو هر کسی مربی بشه قهرمان میکنه و ... و وقتی دستیار دستیار سرمربی رویایی بارسا این چند بازی میخواد با فریاد و هیجانی که بیشتر مخرب هست تیم رو هدایت کنه تو شرایط گل عقب افتادن انتظار بیشتری نمیره و کاملا شرایط بازی میلان تکرار شد بعد از 1-0 تیم با هیجان بدون برنامه و احساسی بود و بین دو نیمه واقعا مورینیو سنگینی میکرد!شب مسی هم نبود که نتیجه برگرده و با تلفن و کیلومترها فاصله نمیشه تیم رو هدایت کرد(؟) ... فکر میکنم رورا اصلا نتونست حداقل اون رابطه مناسب در جایگاه سرمربی موقت با بازیکن ها رو برقرار کنه مسائل فنی بماند!نفرات شروع کننده و تعویضهاش هم نشون میده از خودش 2-0 عقبه قبل از شروع بازی :دی
3-اما همه اینها به کنار... تمام ضعفهای خط دفاعی پلن B و افت آشکار تیکی تاکا و بازیکنهای کلیدی نبود سرمربی و ... به کنار!فکر میکنم درست مثل سال گذشته بارسا تو چنین مقطع حساسی استراتژی بازی درستی متناسب با شرایط خودش برای موفقیت در چند جام اتخاذ نکرد!برمیگردیم به همون بازی های چلسی و رئال که با عدم مدیریت بازی و بعضا اعتماد به نفس بیش از حد کار رو برای خودش سخت کرد!اینجا هم همینطوره بارسا وقتی میبینه سرمربی نداره بازیکنهای شاخصش مصدوم یا ناآمده هستند نباید اینطور بی برنامه بازی کنه!تازه اون آمادگی بارسا و حملات سنگین و با برنامه کجا و این بی نظمی کجا!(اون سال بارسا بد شانس هم بود کمی!)تو همین شرایط هم بارسا با حفظ توپ زیاد چه مقابل میلان چه 15-30 دقیقه ابتدایی رئال میتونست خیلی بهتر نتیجه بگیره وقتی بازی رفت 1-1 شده یا بازی در خانه حریف هست شما نیازی به گل زدن نداری با صبر و حوصله در نیمه و یک سوم خودی بازی کردن تا رئال خیلی جلوتر از این بکشه یا روزنه ای در دفاعش ایجاد بشه!اون بارسای طلایی و روایی دیگه نیست که مقابل هر تیمی در هر شرایطی با تمام قدرت حمله کنه و موفق بشه!بالاخره تیمها از هم یاد میگیرن مقابل بارسا بازی کردن رو ... واقعا بعضی مواقع بارسا از اعتماد به نفس و قدرت تهاجمیش داره ضربه میخوره!
4-بازم مهمترین چیز تا بازی برگشت میلان (دیگه لیگ زیاد مهم نیست نه این که خیلی امتیاز از دست بدیم فاصله بارسا با رئال زیاده با اتلتیکو نه!) تغییر شرایط روحی تیم هست و استراحت دادن بیشتر به بازیکنهای اصلی.بازی میلان هم همینطور خواهد شد بارسا نیاز به گل داره اونم نه یکی! اگه بخواد بی برنامه با چشم بسته و احساسی از دقیقه 1 حمله کنه درسته میلان به اندازه رئال تو ضد حمله خطرناک نیست اما 1 گل روی یک اشتباه در ضد حمله و خلاف جریان بازی کار رو تموم میکنه! بازم شرایط بسیار سخت خواهد بود!
کوتاه هم متوجه شدین چی هست دیگه ؟:دی البته نکان زیاد دیگه ای هست که حتما دوستان بهش اشاره میکنن تقصیر خودم شد باید امشب هم تخت میخوابیدم:n16:
خب دوستان این بازی هم تمام شد و نتیجه مطلوب نگرفتیم و کم ارزش ترین جام این فصل رو از دست دادیم.
1. بارسا خوب بازی نکرد. این بازی ادامه همون بازی میلان و سویا بود (با اینکه سویا رو بردیم ولی دقیقا بازی به همین شکل بود). مشکلات تیم در زدن ضربه های نهایی و موقعیت سازی به خاطر تمرکز حریف روی فول بک های ما، تنها شدن هافبک ها در مقاطعی و فشار زیاد بازیسازی روی مسی که باعث میشه نتونه در یک سوم دفاعی حریف پا به توپ بشه. وقتی بار گلزنی تیم هم همش روی مسی است همین میشه.
2. این تاکتیک بازی دادن همزمان فابرگاس، ژاوی و اینیستا کمی قابل پیش بینی شده و وقتشه کنار گذاشته بشه، برگردیم به همون 3-3-4 خودمون با خط حمله ویا-مسی-پدرو و فابرگاس بره روی نیمکت. تیتو این جسارت رو داشت که خیلی راحت فابرگاس رو روی نیمکت بشونه، الان به نظر می رسه اینطور نیست و این اصرار به بازی دادن این سه هافبک بطور همزمان داره برامون گرون تموم میشه. نکته مهم برگشتن اینیستا به مرکز زمینه که تاثیر گذاریش در اونجا بسیار بیشتره.
3. رئال خیلی خوب بازی نکرد، اشکالاتی هم به داوری وارده ولی در نهایت باز هم بیشتر از ما لایق برد بود.
4. بازی بعدیمون با رئال در لیگ خیلی حساسیت نداره، ولی ارزش حیثیتی داره. اگه این باخت رو جبران کنیم برای برگشتن روحیه به تیم و هوادارها بسیار خوبه.
5. در اون صحنه که داور مسی رو مهار کرد، داور کاری کرد که بازیکن های رئال هم نمی تونستن انجام بدن چون اگه یه بازیکن رئال اینطوری جلوی مسی رو گرفته بود قطعا پنالتی بود. در اصل حمله بارسا با یک خطای قطعی در محوطه جریمه رئال متوقف شد، فقط خود داور شخصا خطا رو انجام داد به جای بازیکن های رئال :n02: این یک مثال دیگه از اینه که گفته میشه خطاها در فوتبال همیشه به ضرر تیم خاطی (با هدف تنبیه کردن) گرفته میشه، نه به نفع تیم دیگه (با هدف جبران ضرر).
6. باخت 1-3 اونقدرا هم بد نیست، همین فصل قبل (که فصل بهشت رئال بود!) هم ما 1-3 رئال رو در سانتیاگو بردیم :n02:
با پایان نیمه اول مثل روز برام روشن بود این بازی رو میبازیم!
بقول یکی از مربیای ایرانی: اگه خطای روی پدرو پنالتی نبود، پس چی بود ؟ و به نظرم انقدر بد بودیم که گردن کسی نمیشه انداختش .... انگار تیم روح نداره .... انگیزه
ندارن اصلا .... طراوت ندارن .... نشاط نیست... از بس یه ترکیب گزاشته همه خستن شدن انگار....
طبق معمول موقعیت هامونو گل نکردیم و دوباره در دفاع ضعیف ظاهر شدیم .
باختیم ... خوب هم بازی نکردیم که بگیم حقمون نبود!!
توپ رو پشت محوطه خودشون از ما می گیرن، با دو حرکت، تو محوطه ماست!!
ضد حمله اصطلاحیه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه بخواد و چه نه، باید باهاش آشنا بشه. اینقدر ریز ریز پاس می دیم گاهی، که دو تا مدافع حریف می شن 10 تا و توپها باز هیچ جا نمی ره!
ولی خودمون داریم بد کار میکنیم :| فیکس زمان رایکارد رو داریم سپری میکنیم صرفا رو حرکات فردی موقعیت میسازیم
فابرگاس عملاً کار مفیدی انجام نداد!
آلوز فکر کنم بهترین بازیکنمون بود همه توپهای رونالدو زد بعدشم میشد گفت اینیستا بهترین بود البا هم بد نبود
باید به فکر دروازه بان و دفاع درست و حسابی و یه مهاجم خوب باشیم . 2 تا از گلهای خوردمون روی ضد حملات بود .
امیدوارم یه شوک درست و حسابی به تیم وارد بشه و بتونه تو بازی برگشت لیگ انتقام بگیره .
یمی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که علاقه زیادی به حمله داره باید دفاعاش سرعتی و خوب باشن تا نشه با هر ضد حمله ای بهشون گل زد ولی تو بازی های براساا ی این فصل فقط
کافی یه دم دروازه خودتون بزنی زیرش مطمئن باشید اونور مدافعا بعیده به توپ برسن و یه موقعیت خیلی خوب تیمتون داره!
هم زمان بازی کردن ژاوی و فابرگاس جالب نیست و یک جورایی همدیگه رو قفل میکنن !
فقط ناراحت شدم وقتی دیدم کاپیتان سٌر خورد و به جای اینکه با چشماش توپ رو دنبال کنه، سرش رو انداخت پایین حسرت خورد و شرمنده شد :n03:
اوضاع تیم بدجوری بهم ریخته و امیدوارم هرچی زودتر یا تیتو برگرده یا سرمربی موقت بیارن تا از این مصیبت نجات پیدا کنیم... تا ببينيم چه تصميماتى براى فصل بعد
ميخوان بگيرن.
خدا کنه بازی مقابل میلان تیم احیاء بشه و اون روحیه رو برگردونیم به تیم :n12:
من تمام این ناکامی ها رو زیر سر مربی جدید خوردی رورا میدونم..
این فرد کاریزما و دانشی که پپ و تیتو دارند رو نداره و داره با استراتژی هاش تیم رو به نابودی میکشونه.
(از دوستان خواهشمندم که از آب گل آلود ماهی نگیرند اگر بحث میخوایید بکنید بیاید منطقی این کار رو انجام بدیم. )
من معتقدم آوردن یه مربی نمیتونه کمکی کنه...
اگه میبینید رئال رفته دروازه بان ورداشته آورده و موفق هم بوده به این دلیله که دروازبان اصولا پستیه که کلا کارش مشخصه و اونم توپ گیریه...نمیشه گفت تو فلان تیم تاکتیک دروازبان اینه تو یه تیم دیگه یه چیز دیگس!
اگه یه مربی دیگه بیاد ممکنه حتی از این هم خرابتر کنه تیمو...
ولی کاش میشد این 1-2 ماهی پپ میومد...پپ خیلی دوست دارم...
واقعا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم که باید به ترکیب 3-3-4 برگردیم....واقعا جا اینیستا اونجا نیست...حتی 2-4-4ی که مسی و پدرو (اگه ویا هنوز آماده نیست) جلو وایستن و اینیستا برگرده وسط با ژاوی بازی کنه...ترجیحا هم فابرگاس خیلی دورتر از محوطه باشه که چشمم تو موقعیت گل بهش نخوره:n24:
دیگه نمیشه الکی امیدواری الکی داد....متاسفانه من اصلا به بازی در مقابل میلان خوشبین نیستم...این فصل رو بد داریم تموم میکنیم...امیدواری بیخودی به آینده وجود نداره...
جلالی هم یه چیز خیلی باحال گفت...بارسا تو تمرینات دیگه بارسای قبل نیس که الان اینطوری شده...همش هم برمیگرده به این خل و چل رورا...اگه تو تمرین عین انسان تمرین بده و تیم رو رها نکنه به حال خودش درست میشه...
منم واقعا عاشق پپم و بدجوري قبولش دارم
تيتو هم تا وقتي بود خوب بود ولي بازم به پپ نميرسيد و اون شادابي در بازي تيم پب بود در تيم تيتو وينالوا نبود
اين يارو هم كه هيچي!!
نقل قول:
دوستان یه مقدار به تیتو فرصت بدیم . الان شرایط تیتو توی تیم به یه پیچیدگی ناخواسته رسیده!
این تیتو بود که قبل از رفتنش با همون رئال با اختلاف زیادی که تو لالیگا پیدا کردیم بود که دوران پپ چنین اختلاف فاحشی ندیده بودیم!
صبر کنیم و صبور باشیم که من مطمئنم با برگشتن تیتو تیم از این بحران عجیب خارج میشه
10 تا هم که میخوردیم مهم نیست زنده باد بارسا:n12:
هر تیمی هم دوران افول داره و الان بارسا داره این دوران سخت را میگذرونه
یه خونه تکانی حسابی هم تیم میخواد و بهتره تیتو و چند تا بازیکنان برند البته نه برای بازیشون برای اینکه اون شادابی دیگه تو تیم نیست و این تیم اشباع شده
یه مربی بزرگ هم میخواهیم یکم تغییر تاکتیکی بدیم تیکی تاکا جلوی تیمهای دفاعی جواب نمیده و یکم نیاز به تغییر و پلان B داریم
به جز صبر هم کار دیگه ای نمیتونیم بکنیمنقل قول:
حرفت درسته با برگشتن تیتو اوضاع مطمئنا بهتر میشه ولی رفتنش برامون گرون تموم شد از کوپا حذف شدیم cl هم مگه واقعا متحول شده بازی کنیم که صعود کنیم
باید منتظر بود و دید چی میشه
بازی شنبه شبکه 3 پخش نمیشه؟؟
فقط میتونم بگم متاسفم برای هردو تیم داوری ، مخصوصا داورای بازی رفت ... متاسفم براشون ...
این داستان 17 یا 13 بازیکن جدید چی بود ؟ بعد زوج مسی بود که یه بازکن شیلی یا برزیلی قرار بود بیارن؟
خط دفاع چرا تغییرات انجام نمیدن؟
من نمیدونم کدوم قانون فوتبال گفته که دستیار دستیار یه سرمربی میتونه یه تیم رو به اوج برسونه؟?؟?!!! ( یه لشکر بدون فرمانده بودیم دیشب! )
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!
اگه واقعا اینجوری بود که کلا اونجای بقیه تیمها خل بود که بیان و اینقدر هزینه سرمربی کنن!
از این حرصم میگیره وقتی ما با 0-0 هم میریم بالا چرا باید الوز و البا نفوذ کنه ؟ چرا ما نباید 4 تا دفاعمون مثل ادم توی خط دفاعی ایستاده باشند ؟؟؟
اگر خود تیتو بود باز اوضاع خیلی بهتر بود ولی حیف که نبود.
بازیکن ها همشون خوب بودن جز اون سوتیه پویول.
بابا همتون فوتبال بازی کردین مسی باید بیاد وسط زمین و توپ بگیره؟! مگه سوباساست که همه رو بریزه رو هم یه تنه!
به نظر من تیم فقط و فقط مشکل نداشتن مربی رو داشت...! (البته داوریم به این قضیه اضافه کنید!)
+ تیم یه خونه تکونی میخواد حتی به قیمت فروختن ویا آلوز سانچز پیکه والدز و تزریق انگیزه !
با همه افت و شکستها بارسا تو دنیا تکه و فحش ندین منطقی باشید!
♥ We Miss U pep
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
♥ and you Tito
...Get up and start again
=========================
آخرین باری که بارسا در خانه با اختلاف دو گل به رئال مادرید باخت سال 2002 بود. از آن باخت تا این یکی یازده سال گذشت. به هر حال این جور باخت ها هر یازده سال یک بار اتفاق می افتد و کاریش هم نمی شود کرد.
حالا مقایسه کنید با رئال مادرید که چند بازی را در سالهای اخیر چه در خانه و چه در خارج از خانه با اختلاف دو گل یا بیشتر به بارسا باخته:
3-0 در سال 2005
0-3 در سال 2006
2-0 در سال 2008
2-6 در سال 2009
5-0 سال 2010
0-2 چمپیونز لیگ 2011
1-3 لالیگای فصل پیش
هر چند هضم باخت های این چنینی برای ما سخت است چون تجربه اش را چندان نداریم ، اما کمی هم به فکر آن تیم های ------ ای باشید که همه ساله شکست های سنگینی چون پنج -صفر و 6 -2 را متحمل می شوند .
آره دیگه -- پخش میشهنقل قول:
بازی ساعت 18:30 به وقت ایران هست
اگه پخش نکنن دیگه چی میخان بجاش بزارن ؟؟ البته امیدوارم از شبکه ورزش پخش نشه !!:n27:
این ستاره آرژانتینی در شکست 3-1 شب گذشته بارسا مقابل رئال، 90 دقیقه کامل بازی کرد، امروز به خاطر تب، نتوانست در تمرینات تیمش حضور پیدا کند
سایت گل-
لیونل مسی، ستاره بارسا، به دلیل بیماری در تمرینات امروز تیمش حضور پیدا کرد و پزشک باشگاه برای ویزیت او به خانه اش رفت.
این ستاره آرژانتینی در شکست 3-1 شب گذشته بارسا مقابل رئال، 90 دقیقه کامل بازی کرد اما عملکرد چندان درخشانی نداشت و امروز هم به خاطر تب، نتوانست در تمرینات تیمش حضور پیدا کند.
در بیانیه ای که در سایت باشگاه بارسلونا منتشر شده، آمده است:" لئو مسی تمرینات امروز صبح در مجموعی تمرینی خوان گامپر را از دست داد. او دچار تب شده بود و در مجموع شرایط خوبی ندارد.
پزشک تیم اول باشگاه برای چک کردن وضعیت او به خانه اش رفت و داروهای مناسب را به او داد و به او گفت که باید استراحت کند.
تیم روز پنج شنبه استراحت می کند و امیدواریم که مسی بتواند در تمرینات عصر جمعه، که آخرین تمرین پیش از دیدار شنبه شب مقابل رئال در سانتیاگو برنابئو خواهد بود، با بقیه تیم تمرین کند."
مسی در 25 دیداری که در رقابت های این فصل لالیگا برای بارسا انجام داد، 38 گل به ثمر رساند.
امیدوارم حالش خوب باشه ...
لشکري از گوسفندان به فرماندهي يک شير بهتر از لشکري از شيران، به فرماندهي يک گوسفند است!
♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥:n12:♥♥♥♥♥♥
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
اینیستا: غیبت تیتو به بارسا ضربه زده است
سرمربی آبی و اناری ها در حال حاضر برای درمان بیماری سرطانش در نیویورک به سر می بردو در غیاب او، بارسا در دو دیدار حساس مقابل میلان و رئال شکست خورد.
سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسا، تایید کرد که این تیم در غیاب تیتو ویلانووا دچار مشکل شده است.
سرمربی آبی و اناری ها در حال حاضر برای درمان بیماری سرطانش در نیویورک به سر می بردو در غیاب او، بارسا در دو دیدار حساس مقابل میلان و رئال شکست خورد.
اینیستا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این دروغ است که بگویم غیبت ویلانووا هیچ صدمه به ما نزد.
این طبیعی یا منطقی نیست که غیبت سرمربی تاثیرگذار نباشد. بدون او شرایط آسان نیست. مسئله اصلی و مهم سلامت تیتو است و امیدوارم وقتی او برمی گردد، ما همچنان در چمپیونزلیگ و صدر جدول لالیگا حضور داشته باشیم."
ستاره اسپانیایی همچنین از لیونل مسی در مقابل انتقادات اخیر حمایت کرد و گفت:" افت مربوط به تیم است؛ اینطور نیست که لئو بهتر یا بدتر شده باشد. ما همچنان گل های زیادی به ثمر می رسانیم. لئو در فرم بسیار خوبی است اما ما از آمادگی لازم برای تبدیل کردن ضربه نهایی به گل برخوردار نیستیم."
بارسا شنبه شب در لالیگا میهمان رئال خواهد بود.
سلام
خب حالا میخوام ببینم اون عده از فوتبال دوستان که میگفتن اگه یه چوب خشک هم بالاسر این بازیکنا باشه بازم همون نتیجه های فوق العاده رو میگیرن کجان الان؟حالشون خوبه ؟
داشتن یه رهبر قدرتمند و دارای کاریزما یکی از اصول اصلی مدیریته حالا چه منیجر فوتبال چه منیجر یه شرکت تجاری بزرگ !
خب ضعف ما هم دلیل عمدش همین نداشتن یه ناخدای قویه!
به نظرم اگر تیم یه هدایت کننده ی خوب داشت الان نتیجه الکلاسیکو اینطور رقم نمیخورد .اصلا همین اشباع شدن و حرص نداشتن بازیکن ها واسه برنده شدن تو این روزها رو هم عاملش رو همین میدونم.
بازم از داوری چیزی نمیگم چرا که بازم همه دیدیم.چه رفت چه برگشت !!
اصلا یه جورایی خواستن جام پادشاهی رو به مقصد خودش برسونن که موفق هم شدن !!
به دوستان رئالی هم تبریک میگم امیدوارم در صورت قهرمانی بتونن خوب از جامشون محافظت کنن تا مجبور نباشن لاشه ی جام رو تو ویترین افتخارات نگهدارن!
آبی اناری باشید :n16:
من حرفی برا گفتن ندارم ولی این باخت یه روزی باید برای بارسا اتفاق می افتاد که دیشب وقتش بود!!!!
ولی بازم امید دارم!
:n12:
تیترهای روزنامه ال موندو 26 فوریه
بدون توجیه
آبی و اناری ها در خط دفاع پر اشتباه و در خط حمله کم اثر بودند و رئال در ضد حملات عالی بود
رئال مادرید عادلانه مقابل یک بارسای ناشناس به فینال رسید
به دنبال درمان روحی در برنابئو برای آماده سازی بازی با میلان
تیترهای روزنامه اسپورت 26 فوریه
افتضاح بود اما ...
حالا باید برخاست
رئال مادرید بارسایی را شکست داد که ناشناس بود و از کوپا اوت شد
تیم حالا می خواهد که چمپیونزلیگ را مقابل میلان برگرداند
رئال کاملا به آبی و اناری ها سر بود
تیتر های روزنامه ال 9 - 26 فوریه
نیشگون سرد
بارسا با یک شکست سخت مقابل رئال ، کوپا را از دست داد اما حالا زمان فکر کردن به برگرداندن نتیجه مقابل میلان است
FCBarca.ir
مرسی مسعود جان ، حالا اگه همین اتفاق علیه مادرید می افتاد همه می گفتن دست پلاتینی به کمک بارسا اومد و از این حرفا ، درسته بارسا پریشب خوب بازی نکرد ولی توی بازی رفت میتونست کار رئالو تموم کنه که متاسفانه داور نذاشت ...نقل قول:
اینیستا (1):قسم می خورم که میلان را حذف می کنیم؛ یک جای کارمان می لنگد
ما باید آن احساسی که همیشه داشته ایم را بازیابیم.. چون این همان چیزی است که ما را به اینجایی که الان هستیم رسانده.
سایت گل- آندرس اینیستا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا بعد از باخت تیمش مقابل رئال مادرید و ناکامی بارسا در رسیدن به فینال جام حذفی اسپانیا در گفت و گویی طولانی به انالیز شرایط تیمش پرداخت.
او در بخشی از صحبت هایش درمورداحتمال انجام تغییراتی در بازی تیمش در مصاف با میلان گفت:« زمانی که اوضاع خوب پیش نمی رود، یعنی یک جای کار ما می لنگد. نباید این اشتباه را کرده و اصلا عملکرد خودمان را مورد بررسی قرار ندهیم. ما به خوبی از پس اوضاع برنمی آینم. به همی خاطر هم سرمربیانی را داریم که واقعا به آنها اطمینان داریم و به لطف آنها باید اوضاع تیم در این روزها را مورد بررسی قرار دهیم. »
دراینجا متن صحبت های اینیستا را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. دراینجا می توانید بخش اول صحبت های این بازیکن توانا را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*افت فیزیکی:بحث این نیست که ما نتوانستیم؛ بحث این است که ما تلاشمان را کردیم ولی بنا به شرایط موجود حریف از ما پیشی گرفت. بحث لحظات و احساسات موجود است. در این دو بازی خاص و مشخص که بازیهای مهمی هم بودند، حریفان از ما پیشی گرفتند.یک جای کار ما می لنگید ولی فقط بحث یک چیز ویا یک مشکل مشخص نیست.زمانی که تیم خوب کار نمی کند، بحث خیلی مسائل مطرح می شود. از خط دفاع گرفه تا خط حمله، از جلو تا عقب. حریفانی هستند که به شیوه ای متفاوت بازی می کنند و باید خودمان را با این شرایط تطبیق دهیم
*بارسا اشتیاقش برای گلزنی را از دست داده؟: کاملا روشن است که گلها واجب و اساسی هستند. ماگلهای زیادی زده ایم و لئو برجسته ترین گلزن تیم ماست. ولی در این دوبازی خاص و کلیدی ما آن قبراقی و طراوت کافی برای انجام حرکات تهاجمی را نداشتیم. شرایط همان طوری هست که قبلا هم بود.ما باید آن احساسی که همیشه داشته ایم را بازیابیم.. چون این همان چیزی است که ما را به اینجایی که الان هستیم رسانده
*تیتو ویلانووا: دروغ است اگر بگوئیم که نبود او هیچ اسیبی به تیم نرسانده. این طبیعی و منطقی است که نبود شخصیت اول تیم، یعنی سرمربی تیم کار آسانی نیست. شرایط سختی هستند و برای یک تیم، سرمربی اش ، عامل واقعا مهمی است. به نظر من با بهره گیری از تکنولوژی و در تماس ههایی که سرمربی ما با ما دارد، اوضاع به بهترین نحو ممکن پیش می رود. به خاطر باخت در این دو بازی، از تیتو درخواست نمی کنیم که همین الان بازگردد. شرایط سلامت تیتو در اولویت اول است و ما به افرادی که اینجا هدایت تیم را در دست دارند، اعتماد کامل داریم. امیدواریم که زمانی که او به جمع ما باز می گردد، هنوز در تورنمنت های پیش رو حاضر بوده و به قهرمانی ها امیدوار باشیم. در لالیگا و در لیگ قهرمانان اروپا
*میلان: بازی ما در روز 12 مارس یک فینال است و باید از همان دقیقه اول، بجنگیم.دقیقا انگار برای زندگی مان می جنگیم. سیستم بازی را بازیکنان تعریف می کنند. من حاضرم قسم بخورم و دستم را در آتش قرار دهم که میلان را حذف می کنیم. نمی خواهم در مورد فرضیه های مختلف صحبت کنم. زمانی که موقعش برسد، خودمان را برای آن بازی آماده میکنیم. باید تلاش کنیم تا فاصله مان با سایر تیم ها در جدول لالیگا را حفظ کنیم و یک بازی مهم را هم در برنابئو پیش رو داریم.هیچ شک و تردیدی وجود ندارد. بازی حذفی مقابل میلان خیلی سخت است.
اینیستا (2): بارسلونا هم می تواند ببازد؛ واران بازیکن آینده داری است
آنچه برایم اهمیت دارد این است که تیم به پیروزی برسد و تنها نگرانی من تک تک بازی های پیش روی تیمم است.
سایت گل- آندرس اینیستا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا بعد از باخت تیمش مقابل رئال مادرید و ناکامی بارسا در رسیدن به فینال جام حذفی اسپانیا در گفت و گویی طولانی به انالیز شرایط تیمش پرداخت.
او در بخشی از صحبت هایش درمورداحتمال انجام تغییراتی در بازی تیمش در مصاف با میلان گفت:« زمانی که اوضاع خوب پیش نمی رود، یعنی یک جای کار ما می لنگد. نباید این اشتباه را کرده و اصلا عملکرد خودمان را مورد بررسی قرار ندهیم. ما به خوبی از پس اوضاع برنمی آینم. به همی خاطر هم سرمربیانی را داریم که واقعا به آنها اطمینان داریم و به لطف آنها باید اوضاع تیم در این روزها را مورد بررسی قرار دهیم. »
دراینجا متن صحبت های اینیستا را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. دراینجا می توانید بخش دوم صحبت های این بازیکن توانا را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*بازی ال کلاسیکوی روز شنبه: باید فاصله مان در لالیگا رادر این بازی سخت حفظ کنیم
*مسی: بحث این روزهای بارسا بحث تیمی است؛ نه اینکه او بهتر است یا بدتر
* حذف بارسا: تیم ما این شایستگی را دارد که در آرامش باشد. بارسلونا هم می تواند ببازد و در یک بازی حذفی توسط یک تیم خیلی بزرگ که بهترین بازیکنان دنیا را دارد حذف شود. بارسلونا هم این حق را دارد که یک بار در آن جایگاهی که همیشه قرار داشته، قرار نگیرد. این یک واقعیت است. نباید فراموش کنیم که ما در لالیگا صدرنشین هستیم و موقعیت مهمی داریم. باید از همه جنبه ها به اوضاع نگاه کرد. روح همه ما از حذف شدن در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به دست رئال مادرید ضربه خورده ولی می دانیم که در هر صورتی باید اتفاقات بد را کنار گذاشت. ما وقتی قهرمانی سه گانه به دست می آوریم و همه می گوئیم که چه تیم خوبی هستیم، تنها نیستیم. پس وقتی اتفاقات بد می افتد هم باید به همین ترتیب اوضاع ادامه یابد.
*هواداران: در روز دوازدهم مارس، هواداران ما مثل بازی روز 3شنبه مارا حمایت می کنند وتا پایان بازی از ما به حمایت می پردازند. تیم ما هم تا آخرین لحظه بازی مبارزه می کند و باید ببینیم که چه خواهد شد.
*سطح فیزیکی بازیکنان: بدون هیچ گونه وابستگی به بازی هایی که انجام داده ایم، باید بگویم که تیم ما در سطح خوبی است؛ هر فصل رقابت کردن سخت است و حفظ شرایط بازیکنان در سطحی بالا به شدت دشوار است. فکر نمی کنم که تفاوت خاصی وجود داشته باشد. می دانیم که این برهه زمانی در تمام فصول و حضور دراین شرایط و رسیدن به این مراحل واقعا سخت است. ولی اوضاع اینجا متوفق نمی شود. روز شنبه یک بازی دیگر داریم و هفته بعدش هم بازی دیگری انتظار مارا می کشد.
*داوری: شغل داوری همیشه شغل سختی است. در جریان هر مسابقه همیشه یک بازی در زمین چمن در جریان است و یک بازی خارج از آن.اگر سرمربی تیم ما در موردداور مسابقه چنین صحبتی کرده، حتما نظرش این است. ما همیشه درمورد داوران صحبت می کنیم. اگر بگذاریم آنها کارشان را بکنند همه چیز بهتر هم پیش می رود
*واران: او بازیکن آینده داری است. واران خیلی جوان است و دریکی از بهترین تیم های دنیا توپ می زند
*پست اختصاصی در زمین چمن: همه دنیا می دانند که من چطور فکر می کنم. ولی من باید در هر پستی که من را در زمین مسابقه به کار می گیرند، حداکثر توانم را استفاده کنم. سرمربی تیم است که دستور می دهد و جز او هیچ فرد دیگری نیست. من دراین گونه موارد جر و بحث راه نمی اندازم. جایگاه و پستم در ترکیب تیم مهم نیست و آنچه برایم اهمیت دارد این است که تیم به پیروزی برسد و تنها نگرانی من تک تک بازی های پیش روی تیمم است.
این خبر رو من تقریبا تو همه سایت ها دیدم
بعیده اینیستا اینجوری حرف بزنه هرچند شاید هم شایعه باشه
اینیستا : دستم را در آتش قرار میدهم که میلان را حذف میکنیم
ما باید آن احساسی که همیشه داشته ایم را بازیابیم.. چون این همان چیزی است که ما را به اینجایی که الان هستیم رسانده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آندرس اینیستا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا بعد از باخت تیمش مقابل رئال مادرید و ناکامی بارسا در رسیدن به فینال جام حذفی اسپانیا در گفت و گویی طولانی به انالیز شرایط تیمش پرداخت.
دراینجا متن صحبت های اینیستا را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. دراینجا می توانید بخش اول صحبت های این بازیکن توانا را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*افت فیزیکی:بحث این نیست که ما نتوانستیم؛ بحث این است که ما تلاشمان را کردیم ولی بنا به شرایط موجود حریف از ما پیشی گرفت. بحث لحظات و احساسات موجود است. در این دو بازی خاص و مشخص که بازیهای مهمی هم بودند، حریفان از ما پیشی گرفتند.یک جای کار ما می لنگید ولی فقط بحث یک چیز ویا یک مشکل مشخص نیست.زمانی که تیم خوب کار نمی کند، بحث خیلی مسائل مطرح می شود. از خط دفاع گرفه تا خط حمله، از جلو تا عقب. حریفانی هستند که به شیوه ای متفاوت بازی می کنند و باید خودمان را با این شرایط تطبیق دهیم
*بارسا اشتیاقش برای گلزنی را از دست داده؟: کاملا روشن است که گلها واجب و اساسی هستند. ماگلهای زیادی زده ایم و لئو برجسته ترین گلزن تیم ماست. ولی در این دوبازی خاص و کلیدی ما آن قبراقی و طراوت کافی برای انجام حرکات تهاجمی را نداشتیم. شرایط همان طوری هست که قبلا هم بود.ما باید آن احساسی که همیشه داشته ایم را بازیابیم.. چون این همان چیزی است که ما را به اینجایی که الان هستیم رسانده
*تیتو ویلانووا: دروغ است اگر بگوئیم که نبود او هیچ اسیبی به تیم نرسانده. این طبیعی و منطقی است که نبود شخصیت اول تیم، یعنی سرمربی تیم کار آسانی نیست. شرایط سختی هستند و برای یک تیم، سرمربی اش ، عامل واقعا مهمی است. به نظر من با بهره گیری از تکنولوژی و در تماس ههایی که سرمربی ما با ما دارد، اوضاع به بهترین نحو ممکن پیش می رود. به خاطر باخت در این دو بازی، از تیتو درخواست نمی کنیم که همین الان بازگردد. شرایط سلامت تیتو در اولویت اول است و ما به افرادی که اینجا هدایت تیم را در دست دارند، اعتماد کامل داریم. امیدواریم که زمانی که او به جمع ما باز می گردد، هنوز در تورنمنت های پیش رو حاضر بوده و به قهرمانی ها امیدوار باشیم. در لالیگا و در لیگ قهرمانان اروپا
*میلان: بازی ما در روز 12 مارس یک فینال است و باید از همان دقیقه اول، بجنگیم.دقیقا انگار برای زندگی مان می جنگیم. سیستم بازی را بازیکنان تعریف می کنند. من حاضرم قسم بخورم و دستم را در آتش قرار دهم که میلان را حذف می کنیم. نمی خواهم در مورد فرضیه های مختلف صحبت کنم. زمانی که موقعش برسد، خودمان را برای آن بازی آماده میکنیم. باید تلاش کنیم تا فاصله مان با سایر تیم ها در جدول لالیگا را حفظ کنیم و یک بازی مهم را هم در برنابئو پیش رو داریم.هیچ شک و تردیدی وجود ندارد. بازی حذفی مقابل میلان خیلی سخت است.
ویرایش : خبر کامل تر قبل از پست من ارسال شده :n02: دیگه ببخشید
امیدوارم این باخت شوکی باشه برای تیم به کما رفته ی بارسا ...
جالبه که الان به شدت انگیزه پیدا کرده تیم.
وقتی اینیستا ی آروم رو میبینم که اینطوری حرف میزنه در ذهنم پویول متعصب رو تصور میکنم!
به گزارش dello sport بارسلونا پیشنهادی به ارزش 25 میلیون برای Marquinhos مدافع 18 ساله رم ارائه داده است.
این مدافع جوان برزیلی 20 بازی در این فصل برای رم انجام داده که در 17 بازی در ترکیب اصلی حضور داشته است.
این بازیکن با وجود سن کم، جاگیری بسیار خوبی در دفاع دارد و قابلیت بازی هوایی خوبی دارد.
همچنین از تکنیک و توانایی پاسکاری خوبی نیز برخوردار است.
رم پیش از این اعلام کرده که قصد فروش این بازیکن را نداره
من خودم شخصا نمیدونم که این مدافع در چه سطحیه، ولی این خبر خوبیه که بارسا در اولین قدم میخواد حدود این مقدار برای خرید مدافع هزینه کنه (مطمئنا با ادامه مذاکرات با باشگاههای مختلف این مبلغ قابل افزایش هست)
راسل به نیویورک رفته تا امکان بازگشت تیتو برای بازی با میلان را بررسی کنه
علاوه بر اون راسل با توجه به نتایج ضعیف اخیر تیم در مورد نیازهای تیم با تیتو مشورت کنه تا خریدهای بارسا برای فصل آینده را انجام بده. به نظر میرسه راسل قصد داره خریدهای بزرگی برای فصل بعد داشته باشه
در بارسلونا هم زوبیزارتا با رورا جلسه گذاشته که در مورد شرایط فعلی تیم باهاش صحبت کنه و راهکارهای فوری برای خروج تیم از بحران را مورد بررسی قرار بدن
نقدی بر بارسلونای امروز :
کهکشانی رو به افول یا آتشفشانی موقتا خاموش؟
فشار بیش از اندازه بر روی بازیکنان محوری آنها را دچار خستگی کرده. بارسلونا حتی زمانی که اختلاف امتیازش با جدی ترین تعقیب کنندگان دو رقمی شده به بازیکنان کلیدی خود استراحت نمی دهد
سایت گل- این روزها عده ی زیادی از فوتبالدوستان حرف از اتمام دوره ی بارسلونا، تکراری شدن این سبک بازی و خوانده شدن دست بارسا توسط حریفان و حرف هایی از این قبیل می زنند. تیمی که تا دو سه هفته پیش به سبب اختلاف فاحش با رئال مادرید ستایش می شد ولی اکنون آماج انتقادات است. اما آیا واقعا دوره ی بارسا به سر آمده است؟
به نظر می رسد این تفکر نادرست است. افت این روزهای بارسلونا یک افت مقطعی است که تیم های مختلف در مقاطع متفاوتی از فصل دچار آن می شوند. اما دلایل این افت چیست؟ در ادامه به چندین علت اشاره می کنیم:
غیبت سرمربی
بسیاری اوقات از فوتبال به عنوان بازی شطرنج بین مربیان یاد می شود، زیرا که خواندن لحظه به لحظه ی بازی حریف و ایجاد تغییرات در نفرات و تاکتیک تیم در حین بازی با توجه به نقاط ضعف و قوت تیم خودی و حریف یکی از وظایف انکارناپذیر یک سرمربی است. اما آیا کادر فنی بارسا در مقطع کنونی توانایی واکنش به نحو احسن، به اتفاقات درون زمین را دارد؟ جواب مشخص است. نتایج تیم در نبود ویلانووا گویای همه چیز است. مشخص است که بازیخوانی یوردی رورا در سطحی به مراتب پایین تر از تیتیو ویلانووا است و این مساله سبب شده که در حین بازی و در شرایط سخت، بارسلونا ترفند خاصی برای برون رفت از شرایط موجود نداشته باشد
بُرنده نبودن تیم
یکی از خصیصه های بارسای گواردیولا بازی با سه مهاجم بود. سه مهاجم که سرعت بالایی دارند و تمام کنندگی هم از خصوصیات بارز آنها است. در این فصل در اکثر مواقع بارسلونا مهاجم سوم را نداشته است. در واقع مهاجم سوم با خصوصیات ذکر شده. اینیستا توانایی حفظ توپ فوق العاده ای دارد ولی بازیکنی سرعتی و تمام کننده نیست. به نوعی می توان گفت که سرعت و تمام کنندگی از جناح چپ بارسلونا حذف شده است. بعضا مشاهده می شود که فابرگاس از کمند مدافعین حریفان فرار میکند اما آنقدر کند عمل می کند که مدافعین به او رسیده و توپش را دفع می کنند و یا اینکه دروازه بان با بستن فضا مانع گلزنی او می شود. پدرو هم که از سرعت و تمام کنندگی کافی برخوردار است به کناره ها برده می شود که باعث شده کمتر در موقعیت گلزنی قرار بگیرد. در واقع فقط مسی است که به صورت مستقیم به دروازه ی حریف حمله می کند که او هم در مقابل دفاع چند لایه حریف به تنهایی کار سختی دارد.
عدم استحکام خط دفاعی
کناره های دفاع بارسلونا بویژه سمت چپ نمره ی قبولی می گیرند اما میانه ی دفاع به پاشنه ی آشیل این تیم تبدیل شده است. عدم آمادگی مدافعان میانی بارسلونا کاملا مشخص است. کاپیتان پویول به خاطر آسیب دیدگی های متوالی چند فصل اخیر از نظر جسمانی تا حدودی تحلیل رفته و اثرات سن بالا هم در کورس های تک به تک با مهاجمان حریف در مسافت های نیمه بلند هویدا است. جرارد پیکه هم بازیکن بازیگوشی است که در بعضی بازیها عملکرد قابل تحسینی از خود نشان می دهد ولی در بعضی بازی ها کند و بی انگیزه نشان می دهد که نشان از عدم تمرکز 100% بر روی فوتبال دارد. ماسچرانو از ابتدای فصل نا آماده است و کمتر هم به بازی گرفته می شود. بارترای جوان هم چندان به کار گرفته نمی شود تا عیارش مشخص شود. الکس سانگ هم که قرار بود هافبکی باشد که در مواقع نیاز مدافع میانی بازی کند آنقدر کند است که نمیتوان او را مدافعی در حد و اندازه های بارسلونا دانست. مجموعه ی این بازیکنان نا آماده ( نه ضعیف ) سبب شده که مهاجمان حریف در هنگام حمله و البته ضد حمله ها مرکز دفاع را نشانه بگیرند.
خستگی بازیکنان
فشار بیش از اندازه بر روی بازیکنان محوری آنها را دچار خستگی کرده. بارسلونا حتی زمانی که اختلاف امتیازش با جدی ترین تعقیب کنندگان دو رقمی شده به بازیکنان کلیدی خود استراحت نمی دهد و این فشار بیش از اندازه باعث شده بازیکنان در مقطع پرفشار کنونی خسته و نا آماده باشند. بارسلونا با خستگی هر بازیکنش هم که کنار بیاید نمی تواند در هنگام خستگی مسی بازی با طراوت همیشگی را از خود نشان دهد. خواه ناخواه بارسلونا اتکای زیادی به بهترین بازیکن جهان دارد که کاملا هم طبیعی است. مسی فوق العاده بازی می کند و به طبع آن بارسلونا هم فوتبالی خیره کننده ارائه می دهد امٌا امان از بازی ای که مسی آماده نباشد. در آن صورت بارسلونا کسل کننده بازی می کند. این روزها هم مسی خسته است. مسی تا آخرین روزهای ماه دسامبر برای به جا گذاشتن رکورد گلزنی مولر بی وقفه بازی کرد و بعد از تعطیلات ژانویه هم در تمام بازی ها به میدان رفت. این تعداد زیاد بازی مسی را خسته کرده و به نوعی تخلیه ی انرژی شده است. بارسلونا باید به او استراحت بدهد تا هم نفسی تازه کند و هم جلوی مصدومیت او در اثر فشار باز ها را بگیرد. دیگر محرز است که بارسلونا قهرمان لیگ شده. آنها نیازی به برد مقابل رئال مادرید هم ندارند و با توجه به عدم تمرین مسی در تمرین روز گذشته به سبب بیماری می توان برای بازی شنبه با رئال به او استراحت داد. آنچه این روزها از نان شب هم برای بارسلونا واجب تر است صعود به مرحله ی بعد لیگ قهرمانان و پیروزی پر گل مقابل میلان است. بقیه ی بازیها اهمیت چندانی ندارند. حذف میلان کاری سخت است که نیاز به بازیکنان قبراق و آماده دارد و اگر کادر فنی کماکان به استفاده از بازیکنان اصلی در تمام بازی ها اصرار داشته باشد آنها باید خود را برای خداحافظی ای زود هنگام از لیگ قهرمانان آماده کنند.
کلام آخر
ایراداتی که در بالا اشاره شد همگی قابل رفع هستند، ولو به صورت موقت. مدافع کم انگیزه میتواند برای یک بازه ی کوتاه در اثر تشویق و تهییج مربیان با تمرکز بازی کند. بازیکن سن بالا می تواند با استراحت نفس خود را چاق کند. بازیکن خسته می تواند با استراحت قوای جسمانی خود را بازیابد. می توان هافبک را در پست خود بازی داد و مهاجم آماده (نه الکسیس سانچز) را وارد بازی کرد تا قدرت گلزنی تیم بالا برود. به نظر نگارنده عوامل ذکر شده نکات کلیدی برای موفقیت بارسلونا در مقطع فعلی هستند.
بازیکنان باید با تمام انگیزه، انرژی، تمرکز و قوای جسمانی خود پای به بازی 12 مارس با میلان بگذارند. کافی است آنها این فاکتورها را یکجا به همراه داشته باشند. در آن صورت بارسا می برد. تمام.
/.......................... / / ................................./ /.................................../
جوردی رورا پس از شکست در ال کلاسیکو و کنار رفتن از جام حدفی گفت: «ما باید این بازی را فراموش و بر روی اهداف بعدی تمرکز کنیم. ما چالش های بسیار دشواری را پیش رو داریم و باید تا پایان، برای آنها بجنگیم. رئال مادرید در مجموع از ما موثرتر بازی کرد».
جانشین تیتو معتقد است که بازیکنانش تمام تلاش خود را برای پیروزی در دو رقابت باقیمانده در این فصل خواهند کرد: «دلیلی برای سرزنش کردن بازیکنان در دیدار برابر رئال ندارم. مطمئنم که ما از این وضعیت نا آماده خارج خواهیم شد. باید اعتماد به نفس مان را برگردانیم».
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
و در اخر 10 پاس گل برتر مسی تو ال کلاسیکو
منبع : varzesh 3