1 یا 2 تا محاسبه ی PHنقل قول:
Printable View
1 یا 2 تا محاسبه ی PHنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مهم نحوه خوندنه! ممکنه شخصی توی روز دو ساعت مطالعه داشته باشه و فراگیریش از شخصی که 4 ساعت در روز مطالعه داره بیشتر باشه!
همواره باید توجه داشته باشید که درس مورد نظر رو با علاقه و در محیطی مناسب مورد مطالعه قرار بدید
محیط آروم و با نشاط همچنین تغذیه مناسب و فکری ارام و به دور از ذهنیات مختلف میتونن در فراگیری کمک شایانی رو داشته باشن.
قبول شدن در کنکور سراسری هم فرض محالی نیست!! ... اگر رشته و دانشگاه خاصی رو مد نظر دارید مسلما باید به همون مقدار تلاشتون رو بیشتر کنید! .
و اما توصیه ای هم که به عزیزان دارم این هست که مشکل سربازی رو جدی بگیرید! ...
عزیزانی که در رشته های نظری در حال تحصیل هستن تا 24 سالگی وقت دارن مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرن و هنرجو
های فنی حرفه ای هم تا 22 سالگی وقت دارن دیپلم بگیرن! شما میتونید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنید!
به عنوان مثال میتونید درس هایی رو که تسلط کافی دارید بزارید و چند نوبت امتحان بدین ! و وقتی که دانشگاه قبول شدین برای بار آخر و به منظور اخذ مدرک دیپلم یاپیش دانشگاهی امتحان داده و قبول بشید! ( یعنی در فرصتی که خریدید درس های دیگه رو مورد مطالعه دقیق قرار بدین.)
دوستان این کارت آزمون سنجش رو گرفتم . واسه حوزه ی آزمون نوشته اداره آموزش و پرورش :-| . چه جوریاس ؟! ( تا اونجایی که من یادمه دفعات قبل تو یه دبیرستان بود . هر دفعه عوض می شه ؟؟ )
سلام-بله اغلب در یک مکان هست.نقل قول:
ولی چون تعداد شرکت کنندگاندر ازمون بیشتر میشه شاید حوزه اضاف کرده باشند ...
از کل فصل اسید و باز 3-4 سوال هست که اغلب مباحث ph هم یکی دو سوال دارهنقل قول:
دوستان از مبحث اسید و باز و PH نترسید اصلا.
اولش سخت به نظر میاد ولی اگه به تسلط برسی تسای کنکور رو خیلی اسون می شه زد اخه تو کنکور معمولا سوالای ساده از اینجا میاد.
باید تعریفای ارنیوس و لوری-برونستد رو بدونید.که چی نقش اسید لوری رو داره به فرض!
بعدش Ka , Pka و رابطه اینا با قدرت اسید.
مسایل ph هم فقط تمرین و اصلاعاتی در مورد لگاریتم،این اید بدونین که لگاریتم ۲ ۰.۳ هست و لگاریتم ۵ ۰.۷
محاسبه ی PH بافر هم این سالا همیشه سوال اومده و با فرم مشخص!کافیه فرمول و بدونین.
در مورد اسیدهای کربوکسیل بدونین که مثلن هر چه قدر گروه الکترون گیرنده بیشتر باشه قوتره.
در مورد امین ها دقیقا برعکس این.
نکتهی خیلی مهم دیگه اینه که اسید قوی باز مزدوجش همیشه ضعیفه و پایدار و برعکسش هم صادقه.
اون جدول اخر کتاب که انحلال اون ۳ تا رو مقایسه کرده هم مهمه
+رنگ شناساگرا
در ضمن بچه ها شیمی پیش ۲ گاج و بخرین که چاپ جدیده یعنی کلا کتاب جدیده.
سوالات ۹۱ خارج از کشورم داره
کتاب شیمی 3 مبتکران اینهمه درمورد واکنش های شیمیایی توضیح داده و علاوه بر اینکه گفته باید همه رو حفظ کنین درمورد هرکدوم شونصد تا توضیح داده. من راستش از چند نفر پرسیدم گفتن واکنش های تجزیه رو فقط حفظ کنم + سوختن + ترکیب تازشم گفتن اینایی که تو مبتکران هست خیلیاش اضافیه.بابا اصلا گند زده به اعصابم.خداییش ببینید درمورد استیوکیومتری چه قدر توضیح الکی و اضافه داده.
ایکاش شیمی 3 خیلی سبز میگرفتم .
خیلی کتاب بهتریه این کتاب مبتکران واسه المپیادی ها هم زیاده بس که پرش مطالب اضافی داره
چه برسه به من که به 40 درصد زدن شیمی هم راضی ام
شیمی 2 رو هم اصلا نخوندم و کلا نمیخوام واسش خیلی وقت بزارم.اگه میشه فصلهایی که ازش مهم هستن رو بهم بگین به علاوه اینکه میخواستم بدونم فصل آخر شیمی پیش چند سوال داره و اینکه اگه زیاد نخونمش و وقتش رو بزارم واسه چیزای دیگه کار بدی میکنم ؟
كلا شيمي 3 و پيش ربط دارن به شيمي2!اهميت فوق العاده اي داره شيمي 2 راستش من مبتكران رو خوندم در قياس با نشر الگو فكر ميكردم نقص
داره ولي ديدم نشر الگو بعضي مباحث محلولها رو اورده فصل 2 در كل من نشنيدم كسي تعريف نكرده باشه بهمين بازرگاني رو و در مورد واكنش فقط واكنش هاي كتاب رو
حفظ كني كافيه كتاب درسي رو ميگم و البته برخي واكنش ها از شيمي 2 بخض موازنه ها رو كه حفظ نمي كنن بعد هم در مورد سوالي كه پرسيدي
در مورد فصل اخر هم كلا 12 سوال بياد از پيش هر فصل ميشه 3 سوال!
این کار رو نکن!...کل تئوری های شیمی روی شیمی 2 می چرخه حتی سوال شیمی 3 و شیمی پیش رو گاهی ترکیبی با شیمی 2 می دن اونوقت شما اصل مطلب رو حذف می کنید؟نقل قول:
شیمی دو که حیفه نخونیش بنظرم ترکیب های کوالانسی (فصل چهار) رو بخون وسایل ازمایشگاه هم کاری ندارهنقل قول:
رو هم دیگه 5 تا تست داره اینا
فصل اول هم همش تاریخچه ـس اونم راحته نسبتا
من الان شیمی3 رو موندم توش
آقای بازرگانی کتابش بیشتر ضد حال بود به بنده تا کمک.
کتابش افتضاحه.............
همش نکات اضافی.....
فیزیک تو تجربی کدوم بحثا از همه مهمتره؟
کسی تعداد تست از هر مبحث رو میدونه؟
فیزیک پیش 50 درصد میاد!!! (البته با احتساب مباحث ترکیبی مثل کار و انرژی که همه ی کتاب ها توضیح دادن)نقل قول:
3 تا سوال آینه ها و عدسی
4 تا سوال هم فشار و گرما چگالی که خیلی آسونه:n02:
بقیش هم از فیزیک 3 میاد که بیشترش هم از 2 فصل اولشه...2 فضل بعدش سال پیش 3 سوال اومد
برای ثبت نام رشته های پزشکی دانشگاه ازاد خبری نشده؟
خیلی سبز هم شلوغش کردهنقل قول:
سوم ـش دو جلدیِ
ولی بنظرم این کامل بودنشون بیشتر به حسن نزدیکه تا عیب
بچه ها شیمی 3 بازرگانی بهترین کتاب هست و چیز اضافه نداره. اگه کسی نمیتونه بخونتش توی فهم مفاهیم و حل مسایل مشکل داره که استفاده از DVD های آموزشی رو توصیه میکنم براش
سلامنقل قول:
ثبتنام در سایت سنجش به منزله ثبتنام ازاد هم هست
ولی احتمالا در موقع انتخاب رشته باید یک کارت بخرید فقط
سلامنقل قول:
ببیینید اگر نمیخواهید کامل بخونید
مبحث بندی بخونید .مباحثی که بیشتر مسلط هستید. را روش بیشتر تمرکز کنید
دوستان من ریاضی رو مبحثی میخونم مثلا تابع رو یه ماهه نگاه نکردم!:|
اشتباه کردم یاداشت برداری و خلاصه نویسی هم نکردم:( واسه همین بعضی چیزاش یادم رفته
بهترین راه برای مرور چه؟
والا من سال پیش همین اتفاق برام افتاد 10 سال کنکور آبی رو زدم تاحدی نکته ها برگشت ...نقل قول:
بچه ها من الان احساس می کنم هر چی خوندم یادم رفته
طبیعیه ؟؟
چه کنم ؟
نقل قول:
یه نکته جالبی که تو کتابهای امسال بهمن بازرگانی هست
اینه که مجموع کتابهای شیمی 2و3و پیش ایشون حدود 19هزار تست داره که اگه بر مجموع روزهای سال تحصیلی تقسیم کنیم میشه
حدودآ روزی 70 تا تست ،
تجربه من که حداقل میگه غیرممکنه کسی بتونه روزی 70تا تست آموزشی بزنه !
این به کنار اگه فقط تستای مهمش رو هم بخوای بزنی حدود 40 تا میشه.نقل قول:
که در هر صورت بازم غیر ممکنه و وقت واسه دروس دیگه نیست.
من امروز رفتم دیدم چاپ شهریور کتاب خیلی سبز- شیمی سومش تک جلدی بود.
تو نمایشگاه یه 10 دیقه نگاش کردم واقعا از همه لحاظ بهتره.
طبیعیه . ولی این از یاد رفتن مطالب درسی یکی از علت هاش میتونه این باشه که درسا رو حفظی خوندی . . . از این به بعد سعی کن مهفومی تر بخونینقل قول:
اگه خلاصه برداری کردی یه بار اونو مرور کن. اکثر مطالب یادآوری میشن . اگر هم نه ، از خلاصه هایی که تو کتابای مختلف نوشته شده استفاده کن
اولا که دوست عزیز حدود 45% این تست ها رو باید از فاصله فروردین تا شهریور امسال حل میکرده یه داوطلب کنکور.نقل قول:
ثانیا من کل شیمی 3 و پیش 1 و 2 خیلی سبز + شیمی 3 تخته سیاه + شیمی 2 و پیش 1 مبتکران رو از فاصله آبان تا تیر حل کردم و نکته هاشون رو هم درآوردم بیشتر از این هم اگه میخواستم میتونستم بخونم.
روزی 70 تا تست آموزشی میشه کمتر از 2.5 ساعت. مخصوصا یه داوطلب تجربی قطعا میتونه و باید هم بتونه که این میزان رو حل کنه. ( البته داوطلبانی که پیام نور و آزاد و ... قبول میشن منظورم نیست )
مثلا کدوم کتابا؟نقل قول:
اکثر کتابای تستی درسنامه دارن . اگه مطالب مهمش رو هایلایت کرده باشید خلاصه های خوبی میتونن باشننقل قول:
یه سری کتاب های کم حجم و مقوی خیلی سبز هم بچه ها میخوندن بد نبود
سلامنقل قول:
اولا شما به خودتان همیشه مطمئن باشید.
من فکر میکنم شما مباحث رو با فاصله زیاد میخونید و همین وقفه باعث فرار برخی مطالب میشه ...
شما بعد از مطالعه درس یه زمانی برای مرور اون بزارید مثلا فردای اون روز تا با خوندن مجدد در ذهنتون تثبیت بشه
موفق باشی ...
سلامنقل قول:
بسته به نوع درس داره .
ولی شما یاداشت نویسی ساده و حاشیه نویسه در کتاب رو همیشه انجام بدید.
و اینکه تستهای مشکل داشتید در اونها رو مشخص کنید تا در موقع مرور سریعتر و بهتر در زمان به نتیجه برسید
موفق باشید
منم موافقم. شیمی ۳ دو جلدی شده. جلد اولش که فقط فصل ۱ سوم هست برابر با کل شیمی ۳ گاج هست. حجم زیادش باعث میشه خیلی سرسری بخونیم.:n27:نقل قول:
اقا ببخشید به نظرتون من که سال سومی هستم از الان تا پایان عید چیکار کنم؟
با توجه به هدفت از اول انتخاب اشتباهی کردی.نقل قول:
کسی که میخواد 40% بزنه برای شیمی 3 کتاب 800 صفحه ای میگیره؟ حتی خیلی سبزم براش زیاده
کتابی در حد 200 -300 ص بگیر که فقط اصل مطالب رو گفته باشه.
رمزینه حجم معقولی داره. یکی رتبه های برتر امسال با خوندن کتاب های رمزینه شیمی رو 96% زده. البته در کنارش آبی کانون هم کار کرده
دو فصل اول پیش و مدارها بیشتر از بقیه سوال میاد.نقل قول:
درکل پیش 1 از همه مهمتره.
منم همین مشکل رو دارم :n03:نقل قول:
امروز خیلی ناامیدم.
از اول مهر تابحال بیشتر وقت رو روی زیست گذاشتم. شیمی خیلی کم و ریاضی و فیزیک رو تقریبا کار نکردم. گفتم زیست جمع و جور شه بعد اونا...
بنظر میاد آخرش هیچی که هیچی! درسو میخونم تست که میزنم میبینم با این همه وقتی که صرف کردم جزییاتی به چشمم نیومده که باعث میشه خیلی تستا رو نتونم جواب بدم.
تازه خدانکنه که چندوقت از خوندن مطلب بگذره.
اگر این وقتو صرف 3درس اختصاصی دیگه میکردم خیلی بیشتر نتیجه میدادن.
استاد وقت تلف کردن و عدم تمرکز هم هستم. دیروز فصل اول زیست دوم(الکی ترین فصل) رو مرور کردم 4 ساعت طول کشید!!
اصلا داشتم فکر میکردم کنار بکشم! بیخیال کنکور و ...:n28:
خستم...
هر وقت اینطوری شدی یک تفریح کوتاه یا بهتر بگم تفریح سالم و کم هزینه و بهینه برای خودت بزار که روحیه ات عوض بشهنقل قول:
مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
توصیه مبکنم ابتدا دروس اختصاصی سال دوم و دروس مرتبط با سال سوم مثلا شیمی سال دوم برخی فصول رو خوب بخونید و نقاط ضعفتون را کامل کنید.
تست زنی خصوصا دروس اختصاصی برای اشنایی با تستها رو هم کار کنید.اگر فرصت داشتید روی سایر درسها کار کنید
موفق باشید
دوستان فرصت بررسی و ویرایش ثبت نام کنکور سراسری کی هست ؟!
30 بهمن تا 4 اسفندنقل قول:
ژنتیک جمعیت معمولا همه سوالا مسئلس؟
یا مثلا 3 سوال میدن دوتا مسئله یکی حفظی؟
منظورم اینه که اومدن سوال حفظی ازش حتمیه یا به ندرت پیش میاد؟
مندلی چطور؟
مسئله هر 3 یا 4 سال یکبار یکی می یاد...البته سوالات ژنتیکی مفهومی نه مسئله! (نوترکیبی و خود لقاحی و...) بیشتر ازش میاد!!نقل قول:
سال 90 یکی سوال اومد احتمالش بالاست که 92 هم یکی بیاد
ژنتیکی مندلی خیلی میاد...3 تا
با سلامنقل قول:
یه سری کتاب هایی هست به نام برگزیدگان که نویسنده این کتاب ها معمولا اساتید دانشگاه های معتبر کشور و بعضا مولفان کتب درسی هستند.
این کتاب ها شامل آموزش طبقه بندی شده دروس ؛ یاد آوری نکات ریز و در آخر =>هم سوال تشریحی و هم سوال تست دارند
به نظرم بتونه برای افرادی که دنبال کتاب های کمک آموزشی هستند مفید واقع بشه همچنین از لحاظ قیمت هم نسبت به سایر کتاب های مشابه ارزون تر هستند.
به عنوان مثال مولف درس عربی این کتاب دکتر عیسی متقی زاده هستند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید توجه داشته باشید که این کتاب ها مکمل هستند . یعنی توصیه میشه که کتاب درسی رو با دقت و کامل بخونید و بعد به این کتاب ها مراجعه کنید و نکات ریز درس مورد نظر رو نیز بررسی کنید.