آقا یه سوال:
توی سلف دانشگاه پیتزا هم میدن؟؟
راستی پیشا پیش 200 صفحه ای شدن تاپیک رو تبریک میگم!
آقا یه سوال:
توی سلف دانشگاه پیتزا هم میدن؟؟
راستی پیشا پیش 200 صفحه ای شدن تاپیک رو تبریک میگم!
من فلسفه خوندم و کمی بلدم :دینقل قول:
استدلال رو حال کردین
استدلال نیس که :دی اثر استرسه :دی
درود.
هم آره و هم نه :دینقل قول:
بیشتر این نوع غذاهای آماده توی سلف های آزاد (پولی) و یا بوفه ها و ... یافت میشه :دی
پاینده باشید.
آره خب یه همچین چیزایی.دیشب امیدوار بودم امروز بیاد.انقد ناامیدمون کردن شایدم امشبم نتایج نیاد:41:نقل قول:
نه عزیزم دمپایی ابری میدن :دینقل قول:
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (14 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من هنر اصفهان قبول میشم. کس دیگه ای نیست؟؟؟
پارتی بازی می کنی؟نقل قول:
اسم منو اون پایین ها گذاشتی؟
میگم هرکی میخواد پست های دوست عزیزم "persianfarshad" رو بخونه قبلش اول select all رو بزنه بعد:31:
کمک
من الان یک فیلم برای دانلود گیر اوردم ، حجمش 1.5 گیگ ، اگه بذارم دانلود تا فردا همین موقع می کشه!!
اگه یکوقت در این مدت جوابا بیاد من بخوام برم تو سایت به حداکثر سرعت برای بازکردن سنجش نیاز دارم
به نظرتون بزارم برای دانلود:31: یک وقت تا فردا جوابا نیاد دانلود قطع کنم!!
بابا بی خیال انفد نگران خوابگاه و غذای سلفو این قضایا نباشید. به منی که 8 سال از اولین روز دانشگاش میگذره گوش کنید. تنها نکته ای که تو دوران پر فراز و نشیب تحصیل باید رعایت کنید اینه که هیچ چیز رو سخت نگیرید. به قول طرف ریلکس باشید... کارشناسی رو تموم کردید می گید چه زود تموم شد بعد میریر ارشد اونم تموم میشه... کلا سخت نگیرید.
غذا های دانشگاه بد نیست ولی اگه یهویی یه تیکه گونی برنج یا مو تو برنج بود زیاد تعجب نکن :دی :دینقل قول:
ولی نه!! کلا بد نیست، بعضی غداهاش خوبه، بعضی هاش هم در حد :2:
:دی
ما فسیل شدیم از انتظار !
امروز بابای من زنگ زده میگه نتایج اومد ! :دی دیگه از بابام انتظار نداشتم ! :دی سکته ی قلب و اینا ... :دی :سوت
در مورد عذای سلف بگم به خدمتتون ! من اطلاعتم در این ضمینه جامعه ! :دی در اختیار شما هم میزارم
دانشگاه شریف : این دانشگاه سلفش در حد معمولیه ! یعنی میشه خورد ولی توقع خیلی بالا نداشته باشید و اینکه حالا چون بهترین دانشگاه کشوره پس خیلی غذاشم قراره توپ باشه ! ولی خوب محیط عذاخوری خیلی توپه ! میگن 3 طبقه اس :دی
دانشگاه تهران : این دانشگاه هم سلفش معمولی رو به پایینه ! با اینکه غذای خود دانشگاه رو میشه خورد ولی غذای یکی دوتا از خوابگاها به گزارش دوستان اصلا قابل خوردن نیست ! جوری که جلوی سگ و گربه گذاشتن پس زده ! :دی
دانشگاه امیرکبیر : بین این 3 تا دانشگاه بهترین سلفو داره ! من واقعا تعریف غذاشو شنیدم ! یعنی جوری هست که فقط برای سیر شدن نخوری و لذت ببری
به جز این سه تا من از دانشگاه علوم پایه ی زنجان هم خبر دارم ! این دانشگاه مطمئن باشید غذاش بین دانشگاهای کشور اگه بهترین نباشه جز 3 تای اول هست ! البته فقط غذاش نیس . علوم پایه ی زنجان جوش کلا متفاوته با بقیه دانشگاها و خیلی خفنه . استادا از همون سلفی که شما میخورین عذا میخورن . ( دوستانی که آشنایی ندارن ممکنه بگن من چرا بعد سه تا دانشگاه تاپ اومدم یهو سراغ یه دانشگاه تو زنجان ! عرضم به حضورتون این دانشگاه بعد از شریف بهترین دانشگاه علوم پایه کشوره . تو بعضی از درسا شریف رو هم قورت میده حتی (فیزیک) )
همین دیگه ! اگه کسی علم و صنعت رو هم اطلاع داره بگه
فقط اضافه کنم من اطلاعاتم فقط از خود دانشجو های این دانشگاهاس . و ممکنه یه دانشجوی دیگه نظرش فرق کنه
دوستان عزیز ما سر کار بودیم صبح تا حالا و اللن دیگه میریم خونه. با اجازه همگی. خوش بگذره تا صبح.امیدوارم فردا صبح که میام نتایج اومده باشه.
گرامی برخی با آيديشون فعاليت های ديگه هم غير از پی سی ورلد ميکنند نميتونند بيان مشخصات کامل بدند من با همين نام کاربری بالاترين عضوم!!نقل قول:
مگه سرعتت چنده که انقد طول میکشه؟؟؟کیفیت 1080 دانلود میکنی یا 720؟لینکت مستقیمه؟نقل قول:
خب از برنامه دانلود منجر استفاده کن که قابلیت resume هم داره و اگه نتایج اومد(اگه!) دانلود رو نگه دار و برو کارات که تموم شد دوباره بزن از همونجای قبلی شروع به دانلود کنه
به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:
20KB
قابلیت RESUME نداره:41::41:
با idm میشه ! اگه رپید شیره بی خیالش شو !! آپلود باز و مدیافایر و دواس و هیپ فایل و رودشیر که می دونم میشه رزیومید :دینقل قول:
نقل قول:
20 کیلوبایت؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود من 150 الی 180 هست و باز زیاد راضی نیستم.چجوری دووم میاری با این سرعت؟پس به هیچ وجه دانلودش نکن تا نتایجت رو بگیری
مگه مجبوری با این سرعت فیلم بگیری! نکن اینکارو با خودت ...نقل قول:
اقایون یه بار سعی کردیم تو این فروم هم اتاقی برا خوابگاه گیر بیاریم، نشد!
ولی حالا دوباره تلاشم رو می کنم، بلکه گیر بیاد.
تهران (علوم پزشکی) 3 نفر!
پس دوستان یک لطفی بکنند لینک دانلود فیلم آواتار رو بصورت مستقیم بزارند که ما موقع مشاهده نتایج موشکل نداشته باشیم:5:
نقل قول:
از کجا داری میگیری که قابلیت resume نداره؟
یک سایت بیخودنقل قول:
خوبیش اینه که همه جا همرامهنقل قول:
نا محدودم هست:8:
نقل قول:
جیگر ما که سرور شخصی نداریم برات مستقیم آپلود کنیم.باید بگردی از سایت هایی که لینک مستقیم میدن دانلود کنی.من خودم اشتراک ماهیانه یه سایتی رو خریدم و از اونجا مستقیم دانلود میکنم
من آواتار رو hd دارم.تقریبا 9گیگه بیا بهت بدم:31:
پیدا کردم (مستقیم)
این آخرین فیلمیه که در سال تحصیله 90-91 می بینم:31:
دعا کنید قبول شیم سال دیگه هم فیلم بینیم:37:
مستقیم خیلی خوبهنقل قول:
اگه این مسلمون ها نتایج رو بدن همه خلاص میشن و 1نفس راحتی میکشن
الان حسینی بای گفت 26 شهریور نتایج میاد، 1لحظه داشتم واقعا سکته میکردم مامانم گفت نترس واسه دکتراست
داشتم سکته ناقص رو میزدم
چرا پس واسه ما گزارش نمیگیره؟
من که بارتبه 8000 منطقه یک زبان خارجی به پیام نو.ر و غیر انتفاعی تبریز امیدوارم استرس هم ندارم هیچ هیچ هیچ
دوستان ب نظر شما چرا سازمان سنجش زمان دقیق اعلام نتایج رو نمیده ؟
21-23ینی چی آخه بلاخره کدوم!؟؟
معلوم نیست دارن چه غلطی می کنن :|نقل قول:
نامردا از اون ور رتبه ها رو زود تر دادن ، حالا هم دارن از این طرف دیرتر نتایجش رو میدن . کلآ امسال می خوان ک.ر.م بریزن :31: problem ?
با این وضعیت امیدی نیست امشب به 200 صفحه برسیم.شاید به 12 شب نزدیک بشیم وضعیت بهتر بشه
سلام به دوستان با اجازه ملحق میشیم بهتون :دی
توجه کردید تفاوت دفترچه ی امسال و پارسال ... چقد بومی گزینی اضافه شده و اکثر رشته ها ظرفیت دختر پسر ها رو جدا کردن ... بنظرتون امسال تفاوتش با پارسال خیلی فاحش میشه ؟
وای
یعنی نتایج تا بعد از 12 شب میاد؟
من فکر نکنم امشب بیاد ...
این "وای" که شما میگی 2تا معنی متفاوت داره.یکی "وای" واسه استرس اومدنش و اون یکی "وای" واسه خوشحال بودن از اومدنش و تموم شدن صبر کردن ما!نقل قول:
اگه بیاد دیگه از waiting room درمیایم:31:
حالا چرا همه اصرار دارن تاپیک 200 صفحه شه ؟؟نقل قول:
جایزه ایی چیزی میدن ؟؟؟
من که تعداد پست تو هر صفحه رو 40 تا گذاشتم الان صفحه 32 هست
تو حالت 10 تایی الان باید 120 و خورده ایی باشه تلاش کنید چیزی نمونده تا 200 . . .
حالا شما نفوووووووس بد نزن شاید اووووووووووومد.نه که خیلی شانس داریمنقل قول:
آخه پارسال ترکوندیم ما.بقدری صفحات زیاد شده بود که دیگه تایپیک قفل شد.امسالم یه حرکتی زده باشیم پرچم بره بالانقل قول: