من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟نقل قول:
Printable View
من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟نقل قول:
سلام" نه اول بگید برا چ کاری؟ آخه End point واسه سیستمای شبکست. فرق داره ها :n01:نقل قول:
سلام
من با پرو*ک**سی فایر همه سایت ها عالی باز میشه اما فیس *بوک افتضاح به طرزی که نمیشه اصلا داخلش رفت از سرعت کم.
خلاصه به این نتیجه رسیدم وقتی web access protection رو خاموش میکنم در انتی ویروس eset 6 سرعت عالی میشه
اگر روشن کنم نابود
راه حل چیه؟
سلام :نقل قول:
دوست عزیز من در این پست کامل توضیح دادم که اگه به مشکل برخوردین مقدار رجیستری رو به حالت قبل برگردونید. حالا چه قبل یا بعد از آپدیت کردن...و دیگه ازش استفاده نکنید...
مدیران لطف کنن و این پست بنده رو که مربوط به روش فعالسازی ادیت هست حذف کنن...
چرا حذف کتن، من خودم از همین روش استفاده میکنم. بعد از انجامش البته رنگش همچنان قرمز میمونه که خب دوباره برش میگردونم تنظیمات رجیستری رو به همون53.نقل قول:
اون Endpoint هم البته خوبه ولی خب حالا ترجیح میدم از همین استفاده کنم.
مراحل استثنا سازی فیسبوک از اسکن و آنالیز در عکسی که گذاشتم مشخصه...
انجام بدید دیگه قائدتا نباید سرعتتون پایین بیاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنمنقل قول:
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
توضیحات :
- قابل نصب به روی رایانه های خانگی و سرورها
- دیتابیس این آنتی ویروس تا تاریخ 2012.10.02 به روز میباشد
- این نسخه رم کمتری اشغال میکنه.
- این نسخه قابلیت آپدیت آنلاین از طریق سرور های ESET را دارد.
- این نسخه دکمه آپدیت آفلاین فعال است.
چه کاریهنقل قول:
6 رو نمیشه آپدیت آفلاینش رو فعال کرد فعلا
روشهای بهتری برای بکاپ هس
ممنون ازت این گزینه فرق با allow چی هست؟نقل قول:
خوب اگر فیس بوک عکسی چیزی ویروسی باشه چی؟ رفتم هوا؟
خوب دیگه نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو دوست عزیز...دقیقا بخاطر همین حجم بالای کاربر و لینک و فایل هست که سرعت فیسبوک پایینتره و با مشکل هیتلر این روزا دیگه سرعتش افتضاح شده...نقل قول:
فرقش با الو اینه که اون اجازه ارتباط میده این از اسکن استثناش میکنه....
یه قسمت دیگه هم هست که میتونی پروتکل اچ تی تی پی اس رو استثنا کنی...
در ضمن چیزی تو فیسبوک که آلوده باشه بعیده پیدا کنی مگه اینکه لینک خصوصی یا فایل فشرده پسورد دار براتون بذارن چون فیسبوک با بهترین ضد مخربها چک میشه...خیلی از سایتهایی که از پروتکل HTTPS استفاده میکنن اصلا شما نمیتونی بعضی فرمتهای فایل مثل فایلهای اجرایی رو توشون آپ کنی که سیستم کسی رو آلوده کنی....
شرکت امنیتی ESET به تازگی یک بروز رسانی جدید برای بسته امنیتی پیشرفته خود یعنی ESET Smart Security 6 منتشر کرده است . پس از نصب این بروز رسانی ، نسخه ی این بسته امنیتی به ۶٫۰٫۳۱۴٫۰ تغییر خواهد کرد . به صورت کلی در این بروز رسانی برخی مشکلات حل شده اند و همچنین قابلیت SysRescue نیز در ویندوز ۸ پیشرفت های قابلیت توجهی داشته است . اگر نمی دانید SysRescue چیست باید به شما بگوییم که قابلیتی است که با استفاده از آن می توانید از طریق یک DVD و یا فلش دیسک ، کامپیوترهای آلوده را اسکن کرده و بدافزارهای پیدا شده را پاکسازی کنید .
اما از مشکلاتی که در این نسخه برطرف شده اند باید به اشکالاتی که در بخش ضد سرقت ( Anti Theft ) وجود داشت اشاره کنیم . در برخی مواقع این بخش به درست عمل نمی کرد و اسکرین شات های تهیه شده را ارسال نمی کرد .
همچنین نسخه قبلی Smart Security 6 مشکلی هم با نرم افزار مدیریت ایمیل شرکت مایکروسافت یعنی Outlook داشت که این مشکل نیز مربوط به پلاگین این بسته امنیتی می شد و موجبات بروز کرش های گاه و بیگاه آوت لوک را پدید می آورد .
برنامه نویسان شرکت ESET به کاربران گوشزد می کنند که اگر کاربر ویندوز ۷ هستید به ویندوز ۸ مهاجرت کنید . چون تجربه کاربری بهتری از بسته امنیتی Smart Security 6 خواهید داشت .
======================================
منبع : گویا آی تی
الان بدون نصب نود loacal area connection باید اینجوری باشه یه عکس از این قسمت بذارنقل قول:
مشکل در نصب و حذف محصولات ESET
توجه: بعد از حذف آنتیویروس تا سیستم reset نشود، اجازه نصب هیچ یک از محصولات ESET داده نمیشود.
اگر آنتیویروس به درستی نصب نمیشود، از روش زیر استفاده کنید.
- سیستم را در حالت safemode راهاندازی نمایید.
- ESET Uninstaller را اجرا کرده و زمانی که تصویر زیر نمایش داده شد، کلید y را به نشانه تایید فشار دهید.
- عدد 1 را وارد کرده و Enter کنید.
- کلید y را به نشانه تایید فشار دهید.
- چک کنید در قسمت C:\Program Files فولدر ESET موجود نباشد.
- سیستم را در حالت عادی راهاندازی کرده و آنتیویروس را دوباره نصب نمایید.
سلام :
این روش که توی سایت ایران ستاپ گذاشتن کاملا بدون دستکاری و با کمترین دردسر نود ورژن 6 رو آپدیت آفلاین میکنه...
در ضمن مهم نیست که فایلهای آپدیت رو از سسایت دیگه هم دانلدو کنید مثلا من روی فایلی که از یه سایت دیگه بجز ایران ستاپ دانلود کرده بودم توی ویندوز مجازیم تست کردم...
قسمتی که باید اسلش بذارید اگه فایل آپدیت رو توی ریشه یکی از درایوها کپی کنید خیلی کم دردسرتر میشه....
----------------------------------------------
لینک آموزش آفلاین آپدیت همراه با دو فایل رجیستری مورد نیازو آموزش نصب و آنیستال :::
لینک دانلود مستقیم از آپلود سنتر ساده دل :(حجم 875 کیلو بایت-فقط آموزش آفلاین آپدیت و فایلهای مورد نیاز رجیستری))
دانلود از مدیا فایر :حجم 875 کیلو بایت
با سلام و خسته نباشید
من اسمارت سکوریتی 6 رو نصب کردم و کرکش کردم
الان مسکل من اینه که تو قسمت web and email گزینه web access and anti-phishig protection روی non-functional مونده و enable نمیشه به این خاطر آنتی ویروسم همیشه قرمز مونده راهنماییم کنید مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از کرک کردن چیه دقیقا؟؟؟
وقتی سریال به وفور براش پیدا میشه کرک کردن دیگه چرا؟؟؟
ضد مخربهاتونو هیچوقت کرک نکنید...به نظر من دوباره نصبش کنید و با سریال اکتیوش کنید...اگه نیازی به آپدیت دائم ندارین حتی به سریال هم نیاز پیدا نمیکنید...سریال فقط برای آپدیت کاربرد داره...
crack کردمش که دیگه واسه آپدیت کردن هی سریال نزنم
بعدش جواب سوال من این نبود
لطفا راهنمایی کنید چجوری مشکل رو حل کنم؟؟
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم .یه جورایی فایروال رو از بین برده و الان فایروال ویندوز کار میکنه .چیکار کنم .البته شاید بگید یوزر وپس بکار ببرید ولی مگه سریال تا کی کار میکنه چون موقعی که کرک نمیکنی اون پایین مینویسه که تریال هستش ومثلا 30 روز کار برد داره .نقل قول:
دوست عزیز من به دوست بالایی هم گفتم که نباید کرک کنید..این از عوارض کرکه و اینکه هنوز کرک دائم و مطمئن نداره ورژن 6...حالا از بحث امنیت نداشتن کرک انتی ویروس بگذریم...
این مورد با تغییرات نامتناسب در رجیستری ایجاد میشه و گمون نکنم جز نصب دوباره فعلا علاج داشته باشه...
خوب اینکه بنویسه تریل که مهم نیست.تریل تمام امکانات رو داره و فقط محدودیت زمانی داره نه محدودیت امکانات..شما قرار نیست هر روز آپدیت کنید..هر زمان دستی خواستید آپدیت کنید یوزر پسورد بدید...
ممنون دوست عزیز فقط یه جایی رو فکر کنم متوجه نشدید :نقل قول:
بعد پایان این 30 روز تریال آیا بازم میشه با سریال (البته سریالی که کارکنه )انتی ویروس رو اپدیت کرد واز تمام امکانا ت اون استفاده کرد؟
بله -اکثرا از همین روش استفاده میکنن..استفاده از سریال خیلی معقول تر از کرک کردنه...اگه مدت تموم هم بشه فقط آپدیت نمیشه و بقیه موارد کار میکنن ...که با دادن سریال این مورد هم تا زمان اعتبار سریال درست میشه..
شما بیا ترفندستان قسمت سریال و کرک - اونجا هر کرک و سریالی برای نود بخوای هس - بلاک هم فعلا نشده شایدم اصلا نشه:n19::n20: البته پرشین نود لوگین سه هم سریال اتومات میده خیلی راحت اگه نصبش کنینقل قول:
اینو حذف نکنید باشه همینجا شما که سریال و کرک نمذارید حداقل جلوی معرفی رو نگیرید:n05:
سلام
چطوری میشه nod32 ورژن 4 رو کامل بست؟طوری که ایکونش از تو تسکبار هم حذف بشه و کامل بسته بشه.
تو نود ورژن 3 دکمه شیفت رو نگاه میداشتیم و رو ایکون نود راست کلیک میکردیم و close رو انتخاب میکردیم.ولی رو ورژن 4 من همچینی چیزی ندیدم.
دوستان وقتی با نود اسکن انجام می دم.
فایل های ویروسی رو به quarantine منتقل می کنه.
حالا یک سری از این فایل ها که می شناسمشون و می دونم ویروسی
نیستند رو خودم restore می کنم که برگردن سر جاشون.
خواستم بپرسم با فایل هایی که می خوام از بین برن باید چه کنم؟؟؟ کدوم گزینه رو بزنم؟؟
سلامنقل قول:
در نسخه های 4-5-6 هم با همین روشی که گفتید کامل بسته میشن
اون هایی که رفتن تو قرنطینه دیگه برای سیستم مشکلی ایجاد نمیکنندنقل قول:
خواستید میتونید از اونجا هم حذف کنید
منم یک usb دارم که توش یه فایلی هست که چند تا ویروس داخلش وجود داره.
روی فایل ها کلیک راست می کنم. همه رو اسکن می کنم . همه رو ویروس می شناسه.
بعضی هاشون هم تو قرنطینه می بره.
ولی بعدش هیچ اتفاقی نمی افته یعنی فایل ها سر جاشون باقی می مونن. چی کار کنم؟؟؟
ویرایش شد...
وقتی یه فایل رو از قرنطینه حذف می کنم قاعدتا باید از روی سیستم من از بین برهنقل قول:
که دیگه نتونه ایجاد مشکل کنه.
ولی وقتی یه فایلی رو از قرنتینه delete می کنم و بعد به محل اون فایل می رم
می بینم که سر جای خودش باقی مونده. ؟؟؟؟
در جواب Thecrow :
شما درست کارها رو انجام نمیدین
وقتی روی فایل ها راست کلیک میکنید از منوی Advance Option گزینه Clean Files رو انتخاب کنید تا از بین برن
بعدا وقتی به قرنطینه منتقل شدند دیگه خطری برای سیستم ندارند...
این مشکل در مورد ورژن 6 (برای شخص من و چند نفری که میشناسم و تست کردن )وجود داره..با اسکن راست کلیک قرنطینه و پاکسازی کامل انجام نمیشه...اما اگه از داخل خود انتی ویروس روی کاستیوم اسکن کلیک کنید و پوشه یا فایل مورد نظر رو اسکن کنید کامل پاکسازی و قرنطینه میشن...البته توی تنظیمات اسکن دستی و ریل تایم هم یک گزینه هست که روی حالت متوسط گندزدایی اسکریپتها هست و اگه اون فایل clean بشه یعنی گندزدایی میشه و نه قرنطینه و چون نود توی گند زدایی زیاد تعریفی نداره با اسکن دوباره همون فایل رو مخرب میشناسه چون کامل پاک (کلین)نشده...بهترین روش اینجوری که من توی سه بار نصب تست کردم کاستیو اسکنه نه اسکن راست کلیک...
اون عکسی هم که شما گذاشتین گزارش اسکنه نه محیط قرنطینه....
برای اینکه نود بعد از اسکن بطور خودکار ویروسها رو پاک کنه طبق عکس زیر باید عمل بشه
چون اکثرا به دلیل بی اطلاعی میگن نود ویروس رو پیدا میکنه ولی نمی تونه پاک کنه ولی با این روش همچین مشکلی پیش نمیاد
و برای اینکه قدرت نود بیشتر بشه طبق عکس تیک هوشمند مصنوعی پیشرفته رو فعال کنید که حتما در قدرت نود تاثیر دارد
تو nod6 smart security ، آدرس سرور رو کجا وارد کنم ؟ نداره چیزی
در 6 نداره و اگه بخوای تغییر بدی از ریجستری داغون میشه شکل نودنقل قول:
اینم از یه سایت دیگست که آدرسش اینجا بلوکه - البته خودم امتحنش نکردم
وضعیت آنتی ویروس به صورت زیر در میآید که فقط یک مشکل ظاهری میباشد و دلیل آن هم فعال کردن قابلیت تغییر سرور برای آپدیت آفلاین میباشد.
در هر صورت کسانی که خیلی به ظاهر اهمیت میدهند باید آنرا به صورت زیر غیر فعال نمایید.
- در حالت Safemode رایانه را راهاندازی نمایید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و اجرا نمایید.
دوستانش نظرشون رو بگن
من که از نود راضیم الان ۲ ساله که دارمش هیچ مشکلی ندارم
آقا به هر ترتیبی بود من این ESET 6 نصب کردم ، آپدیتشم کردم ولی این بالا صفحش نوشته Trial Version Expire in 27 Days . من با سریال آپدیتش کردم ! و رسمی هم آپدیت شد دیگه دردش چیه ؟
دوست عزیز اون گزینه ای که شما نشون دادید اولا در هر تمام حالا ت ریل تایم و آندیماند اسکن و... وجود داره و مفهومش پاکسازی خودکار فایلهای آلوده بدون اجازه و اخطار به کاربره و توی قدرت پاکسازی تاثیری نداره...
دیلیت با کلین تفاوت داره و گرنه اینجا هم از دیلیت استفاده میکردن...بالاخره توی حالت پیشفرض این حالت که روی متوسط هست هم باید مخرب رو بتونه پاک کنه و یا به کاربر بگه که میخوای چه عملی انجام بدی؟؟؟
مگه تنظیمات پیشفرض انتی ویروس نود 32 برای تماشا کردن ویروسه نه حذف و مقابله با اون؟
چطور توی حالت کاستیوم اسکن همون مخربها رو اطلاع میده و از کاربر نوع تصمیم گیری رو سوال میکنه با راست کلیک هم باید همین طور باشه...(no action-delet-clean) میپرسه که پاکسازی کنم یا حذف کنم یا هیچ کاری نکنم و...که از همین حالات هم میشه فهمید که دیلیت با کلین کردن فایل فرق داره...
حرف من این بود که چرا توی اسکن راست کلیک این حالت مثل کاستیوم اسکن نیست البته در بعضی موارد و فقط و فقط در ورژن 6
من در ورژن 4 و 5 این مورد رو ندیده بودم...به نظر من این یه باگه
چون سریالهایی که استفاده میکنید سریالهای تریل هستن و آزمایشی ..حتی اگه از سریالهای EVA هم استفاده کنید دیر یا زود اکسپایر میشن...
راه حلش چیه ؟ چه باید کرد که Active Ful Version بشه ؟نقل قول:
اگه روی اکتیو کلیک کنید و به اینترنت وصل باشید و از فعالسازی آزمایشی یا سریال نامبر استفاده کنید اطلاعاتتون رو ثبت و اکتیو میکنه اتوماتیک..
اگه کامل اکتیو باشه آیکون توی تسکبار باید آبی رنگ بشه...
دوست من میشه یکم واضح تر مراحل و به من بگی !نقل قول:
من در ESET 6 یه Buy Now دارم یه Active full version روی این دومی که میرم یه اکتیو با یوزر و پسورد هست یکی با سریال نامبر ! خب حالا باید چکارم کنم ؟