آقا سالار بیزحمت این رو هم جواب بدیدنقل قول:
ا ز زحمات شما در مورد مديريت زمان و در كل راهنماييهاي شما متشكرم
Printable View
آقا سالار بیزحمت این رو هم جواب بدیدنقل قول:
ا ز زحمات شما در مورد مديريت زمان و در كل راهنماييهاي شما متشكرم
با سلام
دوستان در تاپیک راهنمایی برای خرید دستگاه یک سوال کلی پرسیدم که برای سورس به نتیجه تقریبا رسیدم (یا cowon j3 یا c2)
اما برای هدفون هنوز به نتیجه نرسیدم ،
بودجه : 200 - 350
وع آهنگ ها :
ایرانی : سنتی
خارجی : Rock / Metal
در مورد هدفون هم هدفون های داخل گوشی رو بیشتر میپسندم ولی اگر کیفیت رو گوشی ها رو در این رنج قیمت بهتر میدونید از پیشنهادتون استقبال میکنم !
با تشکر از شما !
با پلیرهای مورد نظر هدفونهای فولسایز خوب نیاز به امپ خواهند داشت که فعلا کنار میزاریم .نقل قول:
داخل گوشی برای سبک سنتی که هدفونی با پخش فرکانسی خاصی لازم نیست ولی برای rock , metal لزوما بیس قویتر باشه بهتره.
هدفونهای پیشنهادی میتونه
klipsch s4 یا s5
audio technica ckm55
bose ie2
sennheiser ie6
akg q350
و البته در صورت نیاز میتونین از هدفونهای earpad مثل sennheiser px200II ,akg q460 که براحتی با پلیرهای مورد نظر درایو میشن تهیه کنین.
موفق باشین
ممنون ، لطفا" بفرمائید آیا میتونم تا حدود 200 تومن هدفون حرفه ای بگیرم ؟ اگه مدلهای پیشنهادی رو هم بگید ممنون میشم .
باتشکر
من نظرم اینه که چون سنتی و راک و متال رو با هم گوش میدی، ترجیحاً هدفونی بگیر که سریع باشه و صداش گرم نباشه اصلاً، و سرد هم نباشه (اگر مثلاً پاپ و راک و متال گوش میدادی می گفتم که هدفونی بگیر که مقدار بیسش زیاد باشه)نقل قول:
هدفون شفاف و سرد میتونه خیلی گزینۀ خوبی برات باشه ولی قضیه اینه که آهنگ های راک و متال خیلی هاشون توی های تیز میشن (به علت تند بودن آهنگ، هارمونیک ها خیلی سریع رشد می کنن) وگرنه بهت می گفتم هدفون با پاسخ فرکانسی فلت یا حتی سرد بگیری
من مدل هایی که آقا سالر معرفی کردن رو اندک تعدادشون رو میشناسم
مثلاً میگم px200 از q460 برای تو خیلی بهتره
یا s4 همچین گزینۀ جالبی نیست و soundmagic E10 یا E30 گزینه های بهترین
بوز و سنهایزر هم فکر کنم بیس زیادی دارن
در مورد q350 و ckm55 نظری ندارم
این هدفون حرفه ایی اگر چیز خوبیه بگید ما هم بریم دنبالش:sq_24: :sq_25:نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
با توجه به اینکه px100 به خفگی تقریبا معروفه پس دیگه باید K44 کمی بم باشه. چیزی شبیه کامپوننت های DLS. کلی منظورمه نه عینا.
پس با توجه به نظر شما PX200 برا بنده ماسب تره.
دوستان فروشگاه الکترونیک برا هدفون کدوم سایته؟k99 میخواستم...
سلام دوستان فردا میخوام گوشی htc one s بخرم همونطور که شما عزیزان اطلاع دارید این گوشی از تکنولوژی Beats Audio استفاده میکنه ولی برخلاف گوشی sensation هدفون بیتس همراش نیست
میخوام بدونم اصل این هدفون پیدا میشه؟ قیمتش در چه حدودی هست؟میتونم فیک رو از اصلش تشخیص بدم؟
با سپاس
خب توضیح بدید لطفا میخام بخرم!نقل قول:
S4 هم سراغ دارم 130 تومن ولی خودش میگه اصل نیستن چون اصلش 250 اینا میشه
مدل tour هم میگه AAA هست چون اصلش بالای 400 میشه
iBeats هم اصل مال گوشی Sensation هست
این که خش خش نیفته توش برام مهمه چون خیلی باس گوش میکنم
گوشیم هم تکنولوژی Beats Audio داره
برای این کار من کدوم بهتره؟
خودش میگه tour...
لطفا" راهنمائی کنید من با 200 تومن میتونم هدفون حرفه ای بگیرم ؟ مدل پیشنهادیتون چی هست ؟
تشکر از rave عزیز بابت راهنمایی در مورد weston 4و همینطور تشکر از آقا salar بابت پیشنهاد ex 1000من فقط پاپ ، راک و متال گوش میدم و همیشه اکولایزر پلیر رو راک تنظیم میکنم و تو سایت Head-fi.ir در مورد weston 4 این رو نوشته:اگر اکولایزر پلیرتون رو اکثراً روی rock میزارید، پس weston R4 رو جذاب نخواهید یافت.
اگه لازم باشه برای کیفیت بهتر تا 500$ هم هزینه میکنم.
خب پس شما نیاز به هدفونی با پاسخ فرکانسی U یا حتی V هستیننقل قول:
دو تا گزینه من میشناسم، westone3 و ultimate ears triple fi 10
و حتی مقداری ex1000 و ie8
تنها چیزی که مقداری نگران کننده است فرکانس های بالاشونه که میترسم مقداری تیز باشه برات (آخه گفته بودی که یدونه از هدفون هات برات صدای تیزی داره)
تریبل توی وستون 3 مقداری تیزتز از تریپل فای 10 هستش
از اونور نباید از قیمت خیلی خوبه ex1000 توی ایرن نباید گذشت ولی به نظرم ex1000 اصلاً برای متال مناسب نیست (چونکه توی تریبل سریع هارمونیک های صوتیش رشد می کنن و تریبل داغ و تیزی تحویلت میده که کیفیت رو از بین میبره)
ie8 هم با اینکه بیسش به نسبت زیاده ولی تریبل خوبی داره و واقعاً که با آهنگ های متال هم تیز نمیشه ولی ایزولیشنش یک کوچولو از ex1000 هم ضعیفتره
یکی دو روزی صبر کن من از ljokerl پرسیدم نتیجش رو اینجا مینویسم
از اونور اگر یک هفته ایی صبر کنی من مقایسم بین ie8 و w4r و ex1000 رو تموم می کنم.
تا 50 تومن چی میتونم بگیرم که برای موزیک و گیم مناسب باشه؟
خب بعد از 2 هفته کار کردن با Ie8 باید بگم جز باس هیچی نداره
اصلا ازش راضی نیستم و صداش اصلا خوب نیست
740 دادیم یه راست رفت راهی سطل اشغال
به نظرم
Klipsch x10 خیلی شفاف تر و بهتر از اون هست
سلام به همگی
من تو کرج زندگی میکنم.
میخواستم یه ایرفون ep630 بخرم،کل ازادگان و هفت تیر رو گشتم اما اصلا ep630 ندارن
لطفا اگر کسی سایت معتبر یا مغازه ی معتبری تو کرج رو میشناسه بهم معرفی کنه(حتما ep630 اورجینال رو داشته باشه،چون شنیدم فیکش خیلی زیاده)
با تشکر
تفاوت ایرفون سنهایزر cx280 و cx281 درچیه ؟
لطفا زودتر جواب بدید از شانش بدما تا اومدیم به خودمون بجنبیم طی 4 روز قیمتهاش شد 1.5 برابر :37:
سلام سالارجان هندزفری جبرا اسپرت یه جا دیدم میگه 110 اما استفاده نشده می خواستم بدونم میارزه؟ ممنون
سلم دوستان
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم با200تومن میشه یه چیز خوب گرفت میخوام با نوکیا5800استفاده کنم اگر آمپلی هم نیاز هست یه چیز حدود100تومن معرفی کنید
بیشتر هم الکترو دنس وtiestoگوش میدم
(بعدا یه پلیر خوب میگیرم)
برا موزیک مورد علاقه شما به نظرم K518 از AKG مناسبه.نقل قول:
الان قیمت akg k77 چنده کسی میدونه
الان قیمت akg k77 چنده کسی میدونه
من اصلشو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط The Debonair Youth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخ شد .
سلامنقل قول:
نه دیگه ترجیحا هدفون مدل پایینتر بخرین ولی اورجینال بخرین.من هیچ کدوم از هدفونهای های کپی یا فیک رو تست نکردم و هیچ توضیحی در این باره نمیتونم بدم.
کسی تا حالا با هدفون جدید اپل کار کرده ؟ چه جوریه صداش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تعریف میکنن ازش
بهتره از فروشگاهای الکترونیک تهیه نکنین که قیمتهای بالای دارن و امکان تست براتون نیست و اینکه تخفیف هم نمیتونین بگیرین.نقل قول:
ترجیحا از جمهوری تهیه کنید.
creative hq-1400نقل قول:
هیچ فرقی با هم ندارن.نقل قول:
اگه اورجینال باشه بله خوبه ولی خوب هدفونهایی که برای ورزش طراحی شدن معمولا رو جزییات پخش موسیقی زیاد کار نشده (البته معمولا ولی عکسشم هست) ولی خوب میتونین audio technica ck55m رو هم با همین قیمتها تهیه کنین.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم با200تومن میشه یه چیز خوب گرفت میخوام با نوکیا5800استفاده کنم اگر آمپلی هم نیاز هست یه چیز حدود100تومن معرفی کنید
بیشتر هم الکترو دنس وtiestoگوش میدم
(بعدا یه پلیر خوب میگیرم)
مگه تو ایران اصل چیزی هم گیر میاد! همه چیزایی که به اسم اصل هم میدن کپین...نقل قول:
حالا پیشنهاد شما با همین 100-120 تومن چیه
راستش گیج شدم انقدر مدل وجود داره کدوم رو بخرم پیشنهاد شما برای پلیر cowon s9 تا 50 دلار کدام گزینه هست بیشتر بیس برام اهمیت داردنقل قول:
فقط طوری باشه که مثل سری سنهایزر گارانتی معتبری داشته باشه و بشه اصلش رو از های کپی تمایز داد
باسپاس از شما
دوستان نظرتون راجع jabra street 2 به چیه؟
کسی نیست کمک کنه؟
اتفاقا بنده هم مثل شما فکر می کردم ولی با کمک حاج سالار تونستم جنس اصل گیر بیارمنقل قول:
میتونین از فروشگاه شاب خرید اینترنتی انجام بدین.نقل قول:
نوشته شده توسط The Debonair Youth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زود قضاوت کردین.با اکولایزر پلیرتون فرکانسهای پایین رو 8 تا 10 db کاهش بدین و سعی کنین با دقت بیشتری بقیه فرکانسها رو دنبال کنین.نقل قول:
اگه به نتیجه مطلوب نرسیدین با هیچ هدفون داخل گوشی حتی تا 6 میلیون هم به نتیجه نخواهین رسید.(البته هدفونهای فول سایز هم همینطور)
از هدفونهای audio technica چند مدل مثل ck55m میتونین تهیه کنین.البته با افزایش بودجه میتونین از هدفونهای bose ie2 و چند مدل akg و panasonic hje350 و مهمتر از همه soundmagic e10 رو میتونین تهیه کنین.فکر کنم تنوع کمی هم نیست.نقل قول:
خوب اگه بیس براتون مهمه میتونین از sennheiser مدل cx300II رو تهیه کنین.البته creative ep630 هم هدفون خوب با بیس قوی هست که قیمت خیلی مناسبی نسبت به کیفیت صداش داره.نقل قول:
قیمت رو باید از فروشگاههای جمهوری بپرسین.اخرین بار قیمتی که داشتم حدود 100 هزار تومان بودنقل قول:
درود
میشه لطفا مقایسه ای بین سنهایزر HD 238 و HD 202 و PX 100 II انجام بدید؟ مخصوصا در شفافیت و وضوح صدا. متاسفانه امکان تست ندارم!
خیلی ممنون