این برداشتت تحریم خودرو همین روزا اجرا میشه تاثییر داره تو قیمت خودرو ؟؟
من 206 مدل 89 میخوام بگیرم .
امروز بنگاه ماشین بودم اشنا بود میگفت صبر کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
این برداشتت تحریم خودرو همین روزا اجرا میشه تاثییر داره تو قیمت خودرو ؟؟
من 206 مدل 89 میخوام بگیرم .
امروز بنگاه ماشین بودم اشنا بود میگفت صبر کن
با توجه به خبرهای این روزها خیلی منتظر کاهش قیمت خودرو نباشید . به نظر من اگر تصمیم به خرید خودرو دارید همین الان بخرید چون با توجه به اینکه خودرو سازها اعلام کردند در حال ضرر دادن هستند حتی احتمال افزایش قیمتها هم وجود دارد.نقل قول:
سلام
دوستان قصد دارم یه mvm 315 بگیرم، تو هر فرومی که نگاه کردم چندین نفر به شدت ازش بد گفتن و چندین نفر به شدت ازش تعریف کردن، بعضی ها می گن مشکل کلاچ و دسته موتور و غیره داره بعضی ها می گن بعد از 1 سال سواری اصن به مشکلی بر نخوردن،
من به شخصه زیاد اهل رانندگی و تیک آف و کورس گذاشتن و کل و این حرفا نیستم، نهایت استفادم از ماشین دور دور معمولی تو شهر هستش، حالا با این تفاصیل کسی هست که بتونه به نظر غیر جاندارانه بده در مورد این ماشین؟؟؟
دوسته عزیز باید صبر کرد صبر . فعلا صبر کن اگه زیاد لنگه ماشین نیستینقل قول:
خود شورای قیمت گذاری خودرو و خودروسازها گفتند که مردم منتظر کاهش قیمت نباشند . ضمنا قیمت خودرو به چند عامل بستگی دارد و برداشتن تحریمها تاثیر چندانی تو قیمت نداره دلار هم که خود دولت گفته قرار نیست بیاد پایین حالا شما میخوای صبر کنید میتونید تا چند سال دیگه صبر کنید!نقل قول:
با سلام و خسته نباشید. تو رنج 50-60 ملیون ماشینی که اسپرت و زیبا باشه
بغیر از هیوندا کوپه پیدا میشه؟ بغیر از مزدا 3 چون بنظرم قیفش به این اصلا نمیرسه.
معیار فقط زیبایی بیرون و اسپرت بودن
البته جوری نباشه هر روز مجبور شم ببرم تعمیرگاه. تو اگهی ها حتی 54 ملیونم دیدم.
میخواستم ببینم میشه روش بعنوان ماشین حساب کرد .الان یک sd v20 دارم
که فکر میکنم موتورش از این ضعیف تر نباشه.
در حد همون sd موتورش جواب بده کافیه.فقط نمیخوام هر روز تو تعمیرگاه باشم.
و اینکه ایا لوازمش پیدا میشه؟
ماشین دیگه ای هم اگه هست ممنون میشم معرفی کنید.
از ظاهر mg6 هم خوشم میاد ولی به این قیمت نمیدن.
مرسی
دوستان من یه پراید 131 دارم مدل آخره 91 . الان حدود 15000 تا هم کار کرده .
منتها من به خاطر شرایط کاریم مجبورم هر هفته یک بار با این ماشین برم تو جاده و 500 کیلومتری باهاش برم و بیام . به خاطر همین میخام یه ماشین مطمئن تر بگیرم که یه مقدار ایمن تر باشه . حالا فرضا اگه اینو 15 به بالا ازم وردارن و 10 تا هم بزارم روش با 25 تومان چی پیشنهاد میکنید ؟
سمند صفر SE یا مثلا سمند LX کارکرده ؟ یا اصلا چیزه دیگه ؟
اصلا به نظرتون اینور سال این کارو بکنم یا اونور سال ؟ ممکنه اونور سال قیمت ها بهتر بشه ؟
بعید می دونم. شاید قیمتها ثابت بمونه ولی ارزون نمی شه.نقل قول:
کلا تو این مملکت هرچیزی که گرون شد دیگه ارزون نمی شه.
با سلام خدمت همه دوستان گلم
چند وقتی هست دنبال ماشینم البته با بودجه 23یا نهایتا24 تومن.
تاالان دنبال 296 تیپ 5 مدل 84 بودم که با افزایش بوجه تا23 تومن منتفی شد.خودم 206 V8 مدل 86 مد نظرمه._(بیشتر بخاطر خوشگلی اتاقش و کم مصرفی .جاداریشم که بد نیست)البته مجردم...
پژو پارس 87 سفید هم یه انتخاب دیگم هست که از ظاهر بیرون واقعا خوشم میاد.اما داخلش:n29:
انتخاب بعدی هم ال 90 مدل 87 هست که میگن فرانسوی هستش و از لحاظ موتوری و شتاب حرفی واسه گفتن نداره بین ماشینای ایرانی.هرچند با داخل اتاقش اصلا خال نمیکنم و صندلی ها و طرح داشبورد مسخره ای داره.به ظاهر اتاقش راحت نیست زیاد واسه راننده.البته تاحالا پشتش ننشستم.
راستش پدرم سمند lx داره که خب بیشتر مواقع دست منه و واقعا بهش عادت کردم.تعادل خوب.اتاق خوبو... فقط اتاقش صدا میاد.چه صدای موتور چه خود اتاق.
دنبال یه ماشین نرمو کم صدا و راحت میگردم.هرکی تجربه این سه ماشینو داره راهنمایی کنه کدوم بهتره؟ممنون
206 کلا ماشین راحتی نیست چه اس دی و چه هاچ بک ، مخصوصا برای مسافرت ، عقب ماشین هم جاش خیلی محدوده البته شما مجردی و مشکل ایجاد نمیکنه . سیستم تعلیقش کمی خشکه و تعادلش زیاد وضعیت خوبی نداره . عقب و جلوش هم سپرهای کوتاهی داره که در تصادفات شهری هم کار دست آدم میده ، مخصوصا کاپوت جلو . فضای داخلش خوبه و نسبتا زیبا ، بیرونش هم خوبه .نقل قول:
پژو پارس وضعیتش خیلی بهتر از 206 هست و خیلی خوب میشه اسپرتش کرد و ماشین بی دردسریه . ایمنیش هم بد نیست و شتابش هم متوسط .
L90 هم تمامی موارد رو فرمودید درسته اما موتور بسیار پرقدرتی داره و شتابش در خودروهای داخلی بعد از پارس ELX حرف اول رو میزنه . کلا فنی خوبی داره اما ظاهر داخل و بیرونش :n21:
سمند هم که فرمودید و تجربه داشتید ، صدا افتادن توی اتاق ماشین های داخلی عادیه ، الان من پراید دارم و اتاق صدا میده که طبیعیه .
به نظرم اول برید سمت سمند SE
بعد از اون LX یا پارس کارکرده
تیبا هم میتونه گزینه خوبی باشه اما اگر ظاهر برای کسی مهم باشه خب تیبا :n21:
سلام
دنبال یه ماشین جمع و جور برای مصرف شهری هستم
بین پیکانتو و 207 (یا 206 تیپ 6) کدومو پیشنهاد میکنید؟ و چرا ؟ :n27:
قیمت ها که بعیده بیاد پایین و بالاتر هم ممکنه برهنقل قول:
فکر کنم سمند lx تمیز بهتر باشه
نقل قول:
خواهشا دوستان راهنمایی کنید
از نظر موتور نسبت به پارس ای ال اکس یا زانتیا :n13: برتره نرمی تعلیق و ثبات تو پیچ و سرعت بالا سرو صدایه تو اتاق و ..... چطوره ؟
سلام خدمت همه دوستان.میخوام تا حدوده نهایت نهایت 30 تومن یه ماشین بگیرم.یه خانواده کوچیکگه 3 نفره سالی 2 ،3 تا مسافرت ،کم خرج باشخ،کم هزینه،زود به زود خراب نشه،اتاق به سر و صدا نیفته و ...
بین این 4 تا موندم شماها کدوم توصیه میکنین؟
1. فیات سی ینا
2. ریو
3. 206 اس دی یا هاچ بک
4.ال 90
5. گل
بهتره بدون معطلی برید سمت L90 ، میتونید تیپ E1 مدل 91 و تیپ E2 مدل 90 رو انتخاب کنید .نقل قول:
موتور که قطعا ، لیفان از موتور مینی ماینر بهره میبره ، اتاقش هم خوبه و بهتر از سمند و ... هست ، دروپیکرش هم خیلی خوب مچ هست .نقل قول:
البته چند مورد دیدم داشبوردش تو آفتاب سوخته شده و سفید شده ، کیفیتش ادواتش به نظرم از سمند پایین تر باید باشه .
با 30 تومن میتویند
1.6 مدل 90 رو انتخاب کنید .
میشه بگین دلیلش چیه؟یعنی مثلا ریو یا گل بدرد نمیحورن؟یا اس دی؟نقل قول:
گل ماشین خیلی کوچیکیه ؛ مصرف و استهلاکش بالاست و قطعاتش خیلی نایاب و گرونه ؛ ظاهرش هم چنگی به دل نمیزنه .نقل قول:
ریو هم از تولید خارج شده و مثل گل هست با این تفاوت که قیمت نجومی روی این ماشین گذاشتن که ابدا ارزش نداره ؛ سروصدای اتاق و موتور هم بهش اضافه کنید ؛ ۲۰۶ هم مشکلاتش زیاده که میتونید یه گشت بزنید تا متوجه بشید ؛ بهترین گزینه بین موارد انتخابی شما L90 هست .
ممنون میشم دوستان دیگه کمک کنن
سلام
فرق l90 ایران خودرو با پارس خودرو چیه؟کدوم بهتره؟
در ضمن slx چطوره تو مشخصاتش چیزی از l90 کم نداره حتی قدرتشم بیشتره. میشه یکم مسئله رو برام بشکافین
ممنون از پاسختون:n16:
فرقشون در منتاژ هست ؛ پارس خودرو در تیراژ پایین تر L90 درست میکنه و به همین دلیل گفته میشه کیفیتش ( منتاژ ) بهتر از ایرانخودروست . قطعاتش همه یکی هستن .نقل قول:
SLX هم ماشین خوبیه و به نسبت قیمت از L90 سرتر هم هست ؛ هندلینگ خوب و زیبایی خیلی خوب ( به نسبت L90 ) هم داخل و هم خارج .
تنها برتری L90 ترمزهای خیلی عالیش هست .
بازار بهتری هم داره .
بچه ها لطفا یه نظر بدید :
من یه پارس سال یورو 4 دارم تحویل میگیرم که برام حدود 31 آب خورده .(4...5 روز دیگه میدن)
عجله ای هم ندارم . ماشین خریداری شده هم قراره به مرور اسپرت بشه و ارتفاع و رینگ اسپرت و . . . خواهد داشت .
...............................
از یه طرف پارس داشبورد جدید (اولین سری فروردین) قیمت کارخونش شده حدود 33 و تو بازار هم حتما گرونتر میشه و تا 38 شاید بالا بره .
حالا به نظرتون همینو سوار بشم یا بفروشم و انور سال یه SLX تی یو5 داشبورد جدید بخرم ؟
(قیمت اونم فکر کنم اون ور سال"فروردین" حدود 33 تا 34 بشه)
شما بودید چیکار میکردید ؟
پارس سال 1800 خودمو با همین قیمت 31 نگه دارم یا 405 SLX TU5 داشبورد جدید با قیمت همون 33تا34 موقعی که اومد از بازار آزاد بخرم
چون پارس داشبورد جدید خیلی گرون میشه و برام نمیصرفه.(مگر ثبت نام بکنم که دیگه اونم خیلی طول میکشه و حوصلش رو ندارم)
دوستان از کجا بفهمم ماشینم (پارس سال) یورو 2 هست یا 4 ؟؟ چون تو اسنادش نیست.ازاد خریدم .
تا 40 تومن میخوام ماشین صفر بگیرم!
خودم نظرم روی SD V8 92 بود، اما همه میگن SD های سال 91 و 92 کیفیت ندارن! به نظرتون سورن مالتی پلکس بگیرم یا SD V8 92؟؟
روی کدومشون راحتتر و ارزونتر میشه آپشن مثل هدرز، کروز و... بست؟
دوست عزیز مالتی پلکس بگیری بهتره چون هم بازدهی خوبی داره و هم ارزون تره اما sd علاوه بر اینکه قیمت مناسبی نداره قدرت موتورش پوچه یعنی نمیشه هیچ جا باهاش بری .نقل قول:
من پشت تیپ 5 ها نشستم! خودمم الان سمند ال ایکس دارم! واقعا موتور تیپ 5 قویتره.. البته شاید SD V8 به خاطر صندوقش سنگینتر شده باشه اما فک نکنم اونقدری که شما میگی ضعیف شده باشه :|نقل قول:
نقل قول:
برای پارس سال كلاس 28213: يورو2 و، كلاس 28221: يورو 4 هست که معمولا روی اون کاغذی که میزنن شیشه جلو کلاس رو نوشته راسیتش من جای دیگه رو ندیدم حتی زیر کاپوت .
حالا هر جایی دیگه این اعداد رو دیدید میتونید متوجه بشید
به هر حال اگر ماشین صفر نیست به احتمال زیاد یورو 2 هست.که از نظر من یورو 4 به غیر از اسم و هزینه فایده خاص یا تو چشم برویی برای مالک نداره
سلام
در نظر دارم تا قبل از عید یک سمند به صورت نقدی بگیرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم که از شرکت بخرم بهتره یا از نمایشگاه. مثلا شرکتی بعدا نمیگن مابتفاوت باید بدی؟!
بعد هم طبق همون لینک مدلش 92 میشه یا 93.
-------------------------------
الان از همون لینک یه چک کردم برای پایه گاز سوز میگه که ظرفیت فروش تکمیل :n28:
حالا یه سوالم هم اینه که با همین قیمت تو نمایشگاه میشه پیدا کرد؟
و اگه مستقیم برم نمایندگی با توجه به اینکه زده ظرفیت تکمیل میتونن برام بگیرن؟
به همون نمايندگي بسپر برات اماني تهيه كنن و يا برات ثبت نام كنن. بيخيال بازار بشو. اگر هم يه مدل پايين تر بخري حسابي افت قيمت كرده. سمند بيچاره خيلي تو سري خورهنقل قول:
با این روشی که شما برا نمایدگی گفتی مبلغی هم اضافه میگیرن؟:n13:نقل قول:
منظورت از مدل پایین چیه؟
اگه کم کارکرد منظورته که تجربه خوبی ازش ندارم:n15:
منظورت از اون قسمت آخر چیه؟
آره یکسال کارکرده بخر بهتره. بعد از عیر بخر ارزونتر از الانه نه خیلی ولی ارزونترهنقل قول:
همون طور که گفتم تجربه خوبی از خرید خودرو کارکرده ندارم.نقل قول:
یه بار یه پراید مدل 24/12 رو بعد از عید با 1500 تا کارکرد خریدم . از نظر موتوری یه کم مشکل داشت و اذیت میکرد.
نقل قول:
دوست عزیز ماشین مخصوصا ایرانی اش شانسی هستش. طرف میگفت سمند ماشین خوبی نیست اصلا گفتم چرا گفت یکی داشتم موتورش مدام اذیت میکرد. اما پرشیا خریدم عالیه.
و صد البته همه میدونن که موتور ایندو یکی هستش.
پس سمند بودنش صرفا ملاک بدی نیست.
ماشین کارکرده بخری افت قیمت کرده. ماشین یکسال کارکرده هنوز گارانتی داره گزینه بسیار خوبیه. دوست نداری هم صفر بخر از بازار بخری گرون پات میوفته اما اگر بتونی ثبت نام کنی مناسب تر در میاد
سلام دوستان...قصد خرید خودرو دارم و امروز هم بازار ماشین بودم....احتمال زیاد فردا برای خرید میرم...اما از بین مدل هایی که به بودجه من میخورد (35-40) بین پرشیا و ام وی ام 315 گیر کردم گرچه خودم تمایلم به خرید ام وی ام گرچه چینی هست،بیشتر هست به خاطر طراحی زیباترش....
با توجه به سرچهایی که تو نت کردم مثل اینکه ام وی ام از نظر شتاب گیری کمی ضعیف هست(من هم اهل کورس انداختن که نیستم.)مثل اینکه تو سربالایی با دنده عقب هم کمی صفحه کلاج داغ میکنه که بعضی گفته بودند با تعویض با نمونه 207 ای یا هیندایی مشکل حل میشه!>؟در کل ایرادایی که گرفته بودند اینا هستند....
واقعا گیج شدم...چون تو نت یکی میگه خوب و مقرون به صرفه هست یک هو یکی دیگه از بیخ و بن نفی میکنه جنس رو...
استفادم هم بیشضتر در سطح شهر هست...حالا شاید تعطیلات عید یا تابستون مسافرت هم بخوام برم..اهل 150-160 رفتن نیستم منتها نمیخوام مثلا تو جاده کولر میزنم مثل پراید بیشتر 100 تا هم جواب نده....
خلاصه اگر کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره خواهش میکنم بدون تعصب یا هرچیز دیگه ای منو راهنمایی کننه...
با تشکر
لیفان 620 موتور 1800 سی سی و ولکس هم ت انتخابات بزار خیلی جالبن
یه پخ بهت دادم برو اونجا کامل در این مورد راهنماییت میکنن
ماشین چینی رو بیخیال شی بهتره دوست عزیز یا حداکثر دیگه یکسال کارکرده اش رو بخر که افت قیمت کرده باشه. اینا خیلی افت قمیت دارننقل قول:
حالا با این تفاصیل کارکرده 91 یا 92 با حدود 30 تومن شما چه خودرویی پیشنهاد میکنید. بیشتر ترجیح میدم 2گانه سوز باشه که البته میشه یکی از محصولات ایران خودرو دیگه:n13:نقل قول:
بله به نظرم 405 دوگانه 92 كاركرده بهتره بخري.نقل قول:
الان هم با توجه به شب عيد ماشيناي 92 باز خيلي قيمتشاون بالا نميره چون خيلي مدل بالا هستن و 93 هم اومده تو بازار
نخواستي پارس دوگانه مدل 90 بگير
نخواستي سمند دوگانه موتور ملي يا معمولي
اینا که گفتی به ترتیب مناسبن یا ترتیب خاصی ندارن.نقل قول:
منظورم اینه که اول 405 رو پیشنهاد میدی و بهتر هست؟
چون چند نفر هم بهم گفتن 405 و پارس بهترن:n13:
در مورد 405 و پارس نوع موتور کدوم بهتره ؟ مثلا TU5 یا ...
همچنین یورو 4 بودنشون.
++++
نحوه تشخیص هر کلاس از این خودروها چطوریه؟
سلام دوستان گرامی خواهش میکنم بهم کمک کنید
من 55 دارم که میخوام شاستی بلند شهری سوار شم(خوب سلیقه ایه دیگه) از بین رونیز -کاپرا-x60-ویتارا همون ویتارای 2000 رو انتخاب کردم کمک کنید شما هم نظر بدبد میخوام خوردگی از بقل یا رنگ شدگی هم داشته باشه چون تو تهران ماشینی سالم نمیمونه
تورو به خدا کمک کنید وقت کمی دارم