ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
Printable View
ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
man printere EPSON daram ke hengame print gereftan elame khat mikonad ke (closethe scanner unit!)
bayad chetur on ro dorost konam ?
با سلام راستش من میخوام از طریق برنامهpdf editor_Setupفایل هایpdf با حجم کم رو ویرایش کنم ولی فقط یکی از فایل ها رو باز می کنه چیکار کنم مشکلم حل بشه؟با تشکر
با سلام من تازه با این سایت آشنا شدم. من از ادیوس6.1 استفاده میکنم.زمان خروجی کشیدن،تنظیمات راکامل چک میکنم.ولی موقعی که روی دی وی دی ریخته میشود ،بعضی جاهاش خط یا حالت ریختگی دارد.ممنونم کمکم کنید.
سلام من تازه با این انجمن اشنا شدم.میشه در مورد تعیین رشته کمکم کنید.من به رشته ریاضی و تجربی علاقه دارم.نمراتمهم خوب است.میشه راهنماییم کنید؟ممنون
با سلام
می خواستم بگم که من قبلا با نام کاربری blak lordدر این سایت ثبت نام کرده بودم اما بعد ناخواسته ایمیل جدیدی ساختم و خواستم اون ایمیل رو در اطلاعات شخصیبم بزارم که نشد از اون موقع نمی تونم پسووردم رو که فراموش کردم از طریق ایمیلی که از انجمن دریافت میشد را بگیرم. حالا می خواهم که نام کاربری و پسووردم رو دریافت کنم تا بتونم با نام کاربری blak lord به فعالیت در سایت ادامه بدم.در ضمن من الان با نام کاربری hossein blak فعالیت می کنم.میشه کمکم کنید؟:33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید.
نقل قول:
سلام
چندتا از دوستان کمکم کردن شما هم کمکم کنید لطفا!بازار کار هم در تجربی و هم در ریاضی بسیار خوبه!خودم از رشته ریاضی خوشم میاد گفته بودم که نمراتم برا ریاضی وفیزیک18 و زیستم17هس (برا کسایی ک تازه میخونن اینو گفتم)من میتونم تو رشته ریاضی موفق شم؟:n27:میتونم هم کنکور ریاضی بدم هم تجربی؟کمکم کنید
همون تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای که زدین مکان مناسب برای جواب گرفتنتونهنقل قول:
سلااااااااااااااااااااااا ااام من به رشته مهندسی عمران علاقه دارم میشه یکم اطلاعات بهم بدین بعدشم دروسشو بگین چیه//؟؟؟؟؟؟؟؟؟من رشتم تجربی خواهشاکمکم کنید
سلام
من عضو ید هستم میخواستم راهنمایی بفرماید برای پیدا کرای پی انتن رادیوشبکه چکاری بایدانجام دهم
بااحترام
سلامنقل قول:
در انجمن عمران توضیحات خیلی خوبی داده شده امیدوارم بدردتون بخوره
در هر صورت در همون انجمن دوستان راهنمایی تون خواهند کرد.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
سوالتون واضح نیست اما به نظر می رسه در مورد آی پی و شبکه سوال دارید
در انجمن شبکه پیگیر باشید و سوالتون رو بپرسید
موفق باشید
چجوری میشه <کاربر فعال> شد.....!:n13:
سلام علیکم. سوالی در رابطه با وُرد دارم که در انجمن وُرد پرسیده ام اما کسی جواب آن را نداده است و بنده خیلی محتاجم و دستم در پوست گردو مانده. باید در کجا سوالم را بپرسم تا سریعتر جواب بگیرم؟؟؟ :n28:
همونطور که از اسمش پیداست باید فعال باشید و مطالب مفید ارسال کنید در انجمن.نقل قول:
در همون انجمن باید منتظر جواب باشید دوست گرامینقل قول:
[QUOTE=Mr.Pooya;8255263]همونطور که از اسمش پیداست باید فعال باشید و مطالب مفید ارسال کنید در انجمن.
فرقی نمی کنه در کدام انجمن مطلب بزاری فقط باید فعال باشی؟......!درسته؟!
راستش اینجور نیست که فقط مطلب بزاری من دقیق نمی دونم ولی باید فعال باشید و فعالیت مثبت داشته باشید در انجمن تا فعال بشید. ولی اینجوری نیست شما 1000 تا 2000 تا پست بزنی یک دفعه فعال بشی. باید فعالیت دائم و مفید داشته باشیدنقل قول:
برای ایجاد گروه اجتماعی باید چیکار کرد؟
سلامنقل قول:
به این صفحه بروید
سلام من در موردمغایرت تاریخ روز تولدشناسنامه ایرانی با مدارک سیتیزنی امریکاسوال داشتم ؟اباید چکار کرد ؟
سلامنقل قول:
می تونید در شاخه زیر بپرسید
سلام من درباره ی بازی DiRT Showdown سوال دارم کجا بیان کنم؟
سوالم: چگونه دسته ها(USB Joystick) را در بازی DiRT Showdown برای بازی کردن دونفره فعال کنم؟:n03:
سلام تاپيك مربوط به بازي داريم اونجا مطرح كنيدنقل قول:
موفق باشيد
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام,
داشتن آلبوم تصاویر در پروفایل فقط مخصوص ناظران و مدیران و...است ؟یا نه ماهم میتونیم داشته باشیم ...!
سلام؛ میشه تاپیکی رو که خودمون ایجاد کردیم و کس دیگه ای توش پست نذاشته پاک بشه؟ چطوری؟
بله , توسط مدیران و ناظران انجمن میشه حذف و یا قفلش کردنقل قول:
مثل اینکه فقط اعضایی که دسترسی مدیریتی دارند می تونند داشته باشندنقل قول:
چجوری بفهمیم دوستمون تو یاهو اینویزیبل اومده؟:n03:
سلامنقل قول:
ضمن خوش آمد گویی به شما در تاپیک زیر سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان و بنده راهنمایی تون کنیم :
موفق باشید
وقتی فیلمی با زبان اصلی دانلود می کنیم چجوری زیر نویس رو بندازیم روش
سلامنقل قول:
سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید »»
:»
سلام
میگم نمیشه رنگ پروفال رو عوض کنم؟
یا فقط کسانیکه دست رسی مدیریتی دارند میتونند؟
712:نخیر فقط کسانی که دسترسی مدیریتی دارن میتونن...
سلام.من موقع روشن کردن لپ تاپم دستم روی صفحه کلید بود که صدای بوق بلندی شنیده شد بعد تصویر دسک تاپ بصورت کشیده شدو مثلا عکس با قد کوتاه نشون میده.الان برای برطرف کردن مشکل سیستمم باید چیکار کنم؟
سلام
به انجمن های p30world خوش آمدید ، سوال خود را در یکی از انجمن های زیر مطرح نمایید.
اینترنتم فقط گوگلو باز میکنه هیچ سایتی نمیاد دانلود منیجرم دانلود نمیکنه فقط میتونم تو گوگل سرچ کنم سوالو کجا بپرسم ؟