سلام
چند تا سوال داشتم
تکنولوژی sli چیه ؟
یه مقدار در مورد cpu های جدید اینتل توضیح بدین و فرق اونا رو بگین
سوکت 939 و AM2چه فرقی با هم دارن؟
Printable View
سلام
چند تا سوال داشتم
تکنولوژی sli چیه ؟
یه مقدار در مورد cpu های جدید اینتل توضیح بدین و فرق اونا رو بگین
سوکت 939 و AM2چه فرقی با هم دارن؟
يه سرچي بكن...نقل قول:
نوشته شده توسط Ehsan65
احسان جان ..
اين سومين پستيه كه از شما با محتواي يكسان ميبينم .
خواهش مي كنم به همان يك پست رضايت بدهيد .
ممنون - در ضمن جوابتون رو هم در پست هاي موجود در بخش پردازنده و مادربورد دادم .
موفق باشي .
بابا این مادربرد جتوی که مال من نیس که مینویسین ام 654!!!!!! ساخت جتوی نمایندگی سیماوانقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
پس اف ای بیشو چه میکنن مادربردهای موجود کنرو ساپورت میکنن؟!نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
البته من بگم كه اگه ميخواين مادر بردهاي 945 ايسوز سي پي يو core2 dou رو ساپورت كنن بايد بايوسشون آپديت بشه
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز...من به تازگی یه کارت گرافیک geforce 7300 gs giga خریدم و حدود 200 تومان برام باقی مونده...می خوام یه cpu و مادربورد بخرم و ضمنا رم من 512 ddr هست نه ddr2 ...شما چه cpu و مادربوردی رو پیشنهاد می کنید...اصلا amd بخرم یا intel...ضمنا من فقط برای بازی می خوام سیستممو تغییر بدم...لطفا با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید...ممنون
سلام من چند تا سوال داشتم اولی این بود که بدونم من الان کارت گرافیکم انبورد با کارت صوتیم ایا می شه اینها را جدا کرد از کامپیوتر .
و می خواستم بدونم الان دفترچه مادربوردم را گم کردم .اسمش اینه awrdacpi <---------- این اسم مادربوردمه و مال شرکت
award_ است می خواستم بدونم چه کارت گرافیک های جی فورس به این مدل مادربورد می خوره .البته منظورم 7800 واز نوع های خوبش است.
بعد می خواستم بدونم این نوع رم خوبه وکاملا اصله یا نه kingston-ddr-512mb pc400(original)
قیمتش هم 47 تومان است.
بعد می خواستم بدونم که سی پی یو من روش نوشته celeron d بعد نو شته 2.80 ghz ایا این نوع سی پی یو خوبه یا نه بعد می دونم که زود داغ می شه اما سه تا فن تو کامپیوترمه اگه می شه راهنماییم کنید چگونه سرد نگه دارمش.
بعد می خواستم بدونم این حرفها یعنی چی؟
intel(R)
CELERON(R) CPU 2.80GHZ
2.80 GHZ . 384 MB OF RAM
بعد نظرتون در باره این کارت صوتی چیست.CREATIVE - X-Fi Platinum
و این کارت گرافیک XFX-PCI-Express - NVIDIA GeForce 6800 XTreme (256MB DDR3 - TV OUT+DVI- 256 bit)
ممنون می شم اگه جواب بدید.
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، قبلاً زياد مزاحم دوستان شده بودم بابت خريد مادربورد و پردازنده، گرفتاري و توصيه دوستان باعث شد كه از خريد تا الان منصرف بشم و همچنين بالاتر رفتن قيمتها علت ديگش بود.
برم سر اصل مطلب دوستان يكcpu Intel 2.6 doual cor و يك مادربوردحدود 100 تومن ( asus - intel - gigabayte )
و اينكه آيا خريدم آينده نگرانه هست، با توجه به اومدن cpu 4 هسته اي Intel در 2-3 ماه آينده، هر چند من تا اون موقع نمي تونم صبر كنم.
لطفاً در مورد قيمتها هم بگيد و اينكه الان چند هست و آيا پائين تر مي ياد يا نه؟
بي زحمت در مورد نوع فني كه روي اين cpu جديد قرار مي گيره هم توضيح بدهيد كه چه ماركي و چقدر بايد هزينه كنم (فكر كنم يك جايي از قول آقا شهريار خوندم كه مارك گيگا و حدود 20 تومن قيمت فن هست، اگه اشتباه نكرده باشم)
خلاصه دوستان مخصوصاً شهريار جان منو يك راهنمايي كن، موندم كه الان doual core بگيرم يا برم سراغ يك cpu معمولي، در ضمن من مشهد حدود 10 روز پيش تا 135 تومن و در هفته گذشته كه پرسيدم ظاهراً با بالاتر رفتن قيمت جهاني سخت افزار (به قول بازاريهاي مشهد) هم تو بازار كسي نداشت و يكي هم 148 تومن براي Intel doual core 2.6 داد.
اينم آخرين سوالم دوستان (شرمنده زياد شد) مادربورد پيشنهاديتون قابليت ساپورت براي cpu 64 bit و دو هسته اي رو داشته باشه، همچنين Pci Express و Usb 2 و ... يك مادربورد خوب رو داشته باشه.
دست همتون كه جوابم رو مي دهيد درد نكنه، بازم شرمنده كه زياد شد.
ارادتمند ژوكر.
عزيزم سلام خوبي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط juker
عزيزم سي پي يو هاي اينتل جديد 4 هسته اي نيست 4 مگ در رده ي دوم كش دارند...
عزيزم در كل ميگم :
دو هسته اي ها و به خصوص 805 را من خيلي مورد بحث قرار دادم كه بچه ها همشون با توجه از پشتيباني از 805 يحث نكردند عزيزم آينده نگرانه تره ولي به نظر من با هم 3500 و اگه بتونيد اي ام 2 بردارين كه از 805 قوي تر هست و خوب امكانات 2 هسته اي ها و آيندشون را نداره ولي من توي بنچ ها هم نشون دادم ارزش ندارند...
مادربورد هم براي 3500 939 asus a8n-e كه 125 تومن هست و اگه نمي تونيد gigabyte k8vt890 or giga k8nf-9 كه ويا : 95 تومن و چيپ نفورسه 75 تومن هست ...
قربانت شهريار
سوالي داشتي بپرس... :happy:
سلام دوستان و همكاران عزيزم اميدوارام خسته نباشيد ...
:biggrin:
عزيزان من يه حرفي داشتم با بچه ها كه ديدم بخوام تك تك و سر موضوع خاص بگم ناراحت ميشيد ...
راستش را بخوايند من اين هفته بيشتر توي بازار بودم و خيلي توي سخت افزار نبودم .... آيا شما فكر مي كنيد واقعا در واقعيت و بازار به اين صورت هست كه ما ميگيم ؟ دوستان من خودم خيلي خوب مي دونستم اين راهنمايي ها را و فكر مي كردم خيلي دقيق و روي روال هست ولي وقت يكم وارد بازار شيد و از نزديك ببينيد مي بينيد كه واقعا اين طور نيست؟ :blink:
واقعا اين طور نيست ما ميايم به صورت خيلي دقيق و ميلي متري با هم مقايسه مي كنيم و سر موضوعات خيلي كوچكش هم با هم بحث مي كنيم ولي وقتي ميري مي بيني ميبيني كه هيچ كدوم اين طور نيستند ؟؟؟؟ اين قدر كه ما سر يه سوزن گير ميديم روي يه قطعه اين قدر توي كار تاثير نداره ... ما كه توي جايي هستيم كه توي يه بازار 7 طبقه كه حداقل 100 مغازه فروش سخت افزاري هست 10 نفر هم نمي دونند شما چي ميگيد چه انتظاري هست كه بخوايم بچه ها مشكل پيدا نكنند ... ;) ما ميايم سر 1 ثانيه در مورد گرافيك و 1 امتياز ميايم يه محصول را رد مي كنيم ايا واقعا اين طور هست اين قدر يك ثانيه تاثير داره ؟؟؟؟؟ :happy: خير اين طور نيست واقعيت اين است كه براي اكثر كاربران يه گرافيك با 150 حداكثر و يه سي پي يو 2.8 و يا 3.0 هزار و يه مادربورد ساده 80-90 تومني و با يه رم 512 حله !!!!
من به اين نتيجه رسيدم كه اين قدر كه ما اطلاعات داريم اكثر فروشنده ها ندارند و واقعا نيازي به اين حساسي نيست كه خودم هم دارم ... به نظر من بيايم يه كم بازاري تر بحث كنيم نه تخصصي تر البته اين را نمي گم كه فردا بيايند به من بتوپيد فكر كنيد ...
خودم هم اين مشكل را دارم :puke:
شاد و پيروز باشيد
شهريار ;)
مثالش در همين الان و بحث ما سر اومدن و جايگزين و قيمت سري جديد به نظر من اين غلطه توي كشور ما بي رودرواسي بي در و پيكره يه وقت ديديد رفتيم در شهريور در تحريم و اصلا نياد يا گرون بياد پس الان بحث نداره ولي با توجه با حرف من با مسئول فروش الماس كه چرت و پرت كر ديو ها تا حداقل 1 سال ديگه توي بازار جا نميفته ...
البته من تحليل گر نيستم و ممكنه غلط باشه و اصلا ميشه گفت نظر دادن همش شايد ها هستند...
باتشكر شهريار...
در اين راستا مي خوام مادربورد هايي كه از مارك هاي خيلي معروفي نيستند و قيمت پايين تري دارند را معرفي كنم ...
لطفا m645 من را همراهي كنند :
اين ها اين طوري هستند كه بنچ مارك در كار نيست امكانات و قيمت را مورد بحث قرار مي ديم و خودمون ريتينگ مي ديم ايت كار هم با كمك شما به اين صورت كه چند نفري كه انتخاب ميشند را ميگذاريم ريتينگ بديم و بد ميانگين مي گيريم اوكي ؟
تيم داوري فعلا : gabana-m645-vampire_viper-mahdy2021 هستند و من خوبه پينهاد بدين يكم هم خودمون را تست كنيم اولين مادربورد كه مي خوام معرفي كنم مادربورد ASRock 775XFire-eSATA2 هست كه يكي از مادربورد هاي ازران قيمت و قوي هست معرفي:
خصوصيات:
به گفته ي سايت ازراك :
سي پي يو :LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core™ 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors
Intel® 945P Chipset
Supports FSB 1066/800/533 MHz processor, EM64T CPU and H-T Technology
Supports Dual Channel DDRII667/533 x 4 DIMM slots, with max. capacity up to 4GB
Supports ATI CrossFire™
1 x PCI Express x 16 slot
Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready
اين هم خصوصيات اصليش كه واضحه اين مادربورد كه گفته شده كر ديو ها را ساپورت ميكنه كه من شك دارم با قيمت 80 تومن در دسترس هست و ماركش هم تست شده و كيفيتش بد نيست و جون سخته و سرعت خوبي و كارايي خوبي هم ميده ...
ريتينگ من :
از 10 : 7.4 هست ...
نتيجه در كل :
مادربورد خوب براي رنج ارزان قيمت ...
شاد باشيد
شهريار
شهريار جان با 80% حرفات موافقم
در مورد بحث تخصصي 2 موضوع هست:
1-داشتن اطلاعات كامل و همه جانبه در مورد موضوع كه اينجا سخت افزاره
2-داشتن اطلاعات فقط براي اينكه در استفاده روزانه و جاري مشكلاتمون حل بشه
كه انتخاب هر يك به علاقه و امكاناتي همچون زمان و پووول و مكاني كه در آن تحصيل يا كار مي كنيم بر مي گرده
مثلا خود من به دلايل فراوان در قسمت دوم ماجرا هستم ولي من نمي تونم با افراد گروه 1 بگم شما كارتون درست نيست
در مورد مغازه دارها هم اتفاقا به نظر من هر چي كمتر بدونن بهتره(اميوارم فروشنده هاي اين حرفهاي منو نخونن) . در بعضي موارد با 4 تا اسم تكنولوژي چنان سر خريدار نا آشنا يا نيمه آشنارو كلاه ميزارن كه آدم گريش ميگيره
ولي من خودم ميگم هيچ وقت سر مسائل كوچيك بين قطعات فرق نزاشتم مثلا من اكثر اوقات رم كينگستون پيشنهاد مي كنم چون ما كه نمي خوايم آپولو هو كنيم كه تايمينگ 1-2 ثانيه براي ما فرق كنه.
در مورد پردازنده هاي جديد اگر مسوول فروش الماس منظورش اين بوده كه تا 2 ماهه ديگه همه سيستمها ديو نمي شن كه خيلي به مغزش فشار آورده
مگه اين دو هسته اي هاي الان توي بازار خريدشون خيلي بالاست
به هر حال به نظر من هر دو نوع بحث آموزنده و مفيده
--------------------------------------------------
راستي شهريار جان شما كه توي بازار بودي قيمتها چطور بود؟
مخصوصا سلرون دي كه ميخوام براي يكي ببندم!!!
منتظر نظر بقيه هستم ... بسيار خوشحال ميشم ...
-------------------------------------------------------------
خوب جواب دوستان :
علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
علي جان شما كه ميگيد با سوكت 775 عزيزم ولي چيپ مهمه ...
قربانت شهريار
الان اين مهدي منم ديگه؟نقل قول:
مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
شما بهترين وضعيت با 200 تومن و سه قطعه cpu , vga ,main بگو؟
دقيقا نظر شما سمپرونه!
راستي در مورد اون مادر بورده چيكار كنم؟ از 1 تا 10 راي بدم
مهدي جون درست ميگيد ... ولي چي شد شما جزو داوران هستيد ... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
عزيزم كاملا درسته ما آپلو هوا نمي كنيم و اطلاعات خوبه ولي ما هم اينجا نيومديم توي اين تاپيك اطلاعات معرفي كينم فقط با بازار بازي دراريم :laughing: بد نبود بازار اكثر اينتل ها كه من مي ديدم كم بود محصول و قيمت ها پايين نيومده بود ... چون اكثرا نمي دونند ...
بله همين طوره عزيزم دو هسته اي هاي فعل م فروش خيلي بالايي ندارند...
قربانت شهريار :happy:
عزيزم راستش را بگم سمپرون پردازنده هاي قوي اي نيست ولي ميشه يه كاريش كرد با اي ام 2 با توجه به سايت خبري نه بازاريه رايان صبا :
مادربورد Gigabyte - M51gm-s2g كه يعني 100 تومنه كه من توي بازار نديدم...حتي نمايندگي هاي گيگا...
سي پي يوي سمپرون 2.8 كه به بايد حدود : 77 تومن و اين حدودا باشه
گرافيك هم يه 6500 اكس بايت كه 55 تومنه ميارزه با اين قيمت... كه ميشه 220 تومن حدودا...
ولي فكر كنم گيرت نياد و بايد يا يه هسته ايه اي ام دي كه من پيشنهاد مي كنم و يا سلرون برداري...
قربانت شهريار
بله ديگه از يك تا 10 راي بده ولي خواهشا طرف داري از ماركي در راي گيري هاا نكنيد تيم عزيز ...
باتشكر شهريار
من 3-4 صفحه پيش گفتم كه من بدون شك سمپرون بهتر از سلرون مي دونمنقل قول:
الان هم گفتم شما نظر خودتون بگيد كه با اين حساب سمپرون 2.6 يا 2.8
خيلي ممنون از راهنماييت
شهريار با من هستي ؟نقل قول:
علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود
راستي شهريار يكم اين قواعد ادبيات فارسي را رعايت كن .
اصلا مشخص نيست چي داري مي گي !
الان شما چي رو بعيد مي دوني ؟
-----------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من دیروز یه مادربورد ASUS - P5ND2-SLI خریدم 102 تومن
و یه کارت گرافیک MSI-PCI-Express - GeForce NX7600 GS (256MB DDRII-TV OUT+DVI) خریدم 138 تومن
البته انتخاب اولم توی مادر بورد MSI - 945P Neo (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA) بود با قیمت 128 تومن
حالا می خوام بدونم که :
1. کدوم مادر بورد بهتره ؟ البته بگم که من با دیدن مشخصات P5ND2-SLI یه دقه تغییر عقیده دادم و خریدمش
یه جورایی از هر نظر (ار نظر مشخصات) از این MSI بهتره !!! و ارزونتر
البته من تا حالا با چیپ NVIDAI روی مادربورد کار نکردم
حال بگین عقل کردم یا خریت ؟؟؟!!!
2. با این پول که برای کارت گرافیک دادم می تونستم از این بهترشو بخرم ؟
نظرتون راجب این کارت گرافیک چیه
ممنون
سلام
آقا شهريار، ممنون دوست گرامي كه جواب دادي.
پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟
ممنون مي شم شهريار جان شما و ساير دوستان كه مطلعند به سؤالم پاسخ بدهند.
با تشكر ويژه، موفق و مؤييد باشيد.
سلام
آقا شهريار، ممنون دوست گرامي كه جواب دادي.
پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟
ممنون مي شم شهريار جان شما و ساير دوستان كه مطلعند به سؤالم پاسخ بدهند.
با تشكر ويژه، موفق و مؤييد باشيد.
دوست و همکار عزیز شهریار جان
بنده از همین حالا اعلام همکاری رسمی با جنابعالی و سایر دوستان مستقر در این تاپیک میکنم...
برای اطلاع رسانی بیشتر خدمت همه دوستان عزیز عرض میکنم که بنده حقیر در مورد Ram در خدمتتون هستم و منبعد شما
شما سروران عزیز میتونید سوالات و ابهامات خود در مورد رم را با بنده کمترین در میان بگذارید
شدیدا در خدمتم
سلام
از دوستان كسي نيست جواب منو بده.
خيلي خوب شب همتون خوش.
1- پنتیوم دی های 2.6 که همون 805 باشه دیگه بدرد نمیخوره شما فقط باید صبر کنی تا بتونی یه 920 رو با همون قیمت و کمتر بگیری علت زیادی در مشهد هم جای کلی تعجب داره پس در نتیجه شما از همین سایت ها خرید کن به صرفه تره مادربورد هم با یه Asus P5LD2 Delux خیالت راحت که بعدا Conroe رو هم ساپورت میکنه کیفیت مادربورد های ایسوز هم که حرف ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط juker
عزيزم شما 148 قيمت داري ديگه خوب 10-20 تومن هم حداقل فن مي خواد كه ميشه 168 تومن خوب ارزش نداره اين سي پي يو ضمنا اگه براي اينده نگري باشه آدم بايد اي ام تو بخره با اني اوضاع چون از كر ديو خبري نيست و دوال كر هاي سري 900 هم كه تعريفي نداشنتد به نظر من يه سوكت اي ام تو آينده نگر تره تا يه 775 ضمنا 915 دو هسته اي هاي معمولي اينتل را هم درست ساپورت نميكنه...نقل قول:
نوشته شده توسط juker
باتشكر شهريار ;)
عزيزم اولا كه من اينكه 10-20 تومن مادربورد هاي اي ام 2 بيشتر از 939 هست را بعيد مي دونم و فكر كنم بيشتر باشه و ضمنا ببخشيد تند مي نويسم و خيلي نمي رسم...نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
----------------------------------
علي جون شما فقط عزيز مياي يه جا يه چيزي پيدا مي كني كه بياي بگي چرا ... مگه شما اون پست هاي ديگه ي منو نخوندي و اون پست ريتينگا ؟ اونا ارزش جواب نداشت ؟
---------------------------------
راستي اگه ميشه مشكلات من را در يه پست بگين كه بعد نياند بگند كه اومدند تاپيك را چت روم كردند...
باتشكر از همه بچه ها شهريار :happy:
آره شهریار.من یه مادر بورد ASUS سراغ دارم که تقریبا پایین ترین مدل از مادربوردهایی هست که AM2 ساپورت می کنه تقریبا 120000 تومان از A8N-E که خودش 120000 تومان هست گرونتره.20000 تومان ؟؟؟ :puke: :puke: :puke:نقل قول:
عزيزم من منظورت را نفهميدم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
حسام جان يعني ميگي گرون تر نيست يا هست ؟
;)
قربانت شهريار
---------------------------------
ضمنا برات 7600 جي تي را جور كردم...
قربانت شهريار
با سلام به همه دوستان
من در زمينه جمع كردن سيستم مهارت زيادي ندارم. مي خواهم به تازگي سيستمي با بودجه اي در حدود 500 هزار تومان جمع كنم. از دوستان مي خواهم سيستم ژيشنهادي خود را با ذكر قيمت قطعات به من لطف كنند تا تصميم گيري براي من راحتتر باشد. البته كمي بالا و پايين اشكال نداره. در ضمن براي خريد قطعات كجا را پيشنهاد مي كنيد. در مورد تشخيص قطعات قلابي از اصل نيز راهنمايي كنيد
در این ضمینه بهتون پیشنهاد میکنم از گزینه جستجو در این تالار استفاده کنید تا خیلی سریع به نتیجه برسید چون چندین سیستم در این محدوده قیمت بسته شده و کاملا رو همشون بحث شده
نقل قول:
نوشته شده توسط raypuor
دوست عزیزم اولا عضویت تون رو در این سایت تبریک میگم و بعدش علاوه بر این که میتوانید یک جستجو کوچولو
انجام بدید من هم یک سیستم بهتون پیشنهاد میکنم امیدوارم کمکتون کنه :
CPU : CELERON LGA 775 2.8 GHZ : 58000 T
M.B : GIGABYTE : GA-8I915MD-GV : 85000 T
RAM : 512 MB KINGSTON DDR II 533 : 45000 T
HDD : 80 GB SATA - 8 MB BUFFER : 48000 T
ODD : COMBO SONY 52X32X52X16X : 36000 T
FDD : SONY FLOPPY DRIVE : 6000 T
KEYBOARD & MOUSE : FARASSOO / MEC : 35000 T
FAX MODEM : ZOLTRIX SMART SPIRIT (MEHREGAN WARRANTY) : 16000 T
SPEAKER : GENIUS SP-I350 BLACK ROHS : 32000 T
MONITOR : SAMSUNG 17960 MB 17" : 130000 T
CASE & POWER : FARASSOO FCH4010+POWER : 45000 T
T O T A L : 540.000 T (حدودا)
ضمنا نوع کاربردتون از کامپیوتر خیلی خیلی مهمه آبا سیستم رو برای GAMING می خواهید یا برای کارهای معمول
خانگی ...؟؟؟ به تناسب نوع کاربردتون باید برخی از قطعات تعویض بشه. ضمنا تمام قطعات بالا با همدیگر مچ
هستند... اگه هم گارانتی ها برات مهمه بگو تا گارانتی همه قطعات بالا رو بهت بگم
ممنون - GABRIEL
:)
دوست عزیزم
Armin_goooodboy جان :
والا با توضیحاتی که شما دوست عزیز در مورد ارتقاء سیستم خود داده بودید بنده با بودجه شما چنین سیستمی رو به شما
پیشنهاد میکنم (با کسب اجازه از تمامی استادانم) :
ضمنا برای هر قطعه پیشنهادی هم یه سری توضیحات دارم :
MAIN BOARD : MSI - K8N NEO4 PLATINUM : 130.000 T
CPU : AMD - ATHLON 64 Bit 3200+ : 100.000 T
VGA : GIGABYTE - NVIDIA GEFORCE PCI-E 7300 GT : 105.000
که جمعا میشه 335 هزار تومان که البته در شهر شما همون حدود 350 تومن میشه
===============================================
توضیحات در مورد مادربرد مذکور : این مادربرد از پردازنده های 64 بیتی AMD64/64FX پشتیبانی میکند (سوکت 939) همچنین این
مادربرد دارای چیپست NVIDIA NFORCE 4 ULTRA هست که در کارهای گرافیکی عملکرد خیلی خوبی داره.
از دیگر ویژگی های این مادربرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
• Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs.
• Supports the memory size up to 4GB
• Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM
وضعیت اسلات ها در این مادربرد :
دارای یک عدد شکاف PCI-E X16
دارای PCI-E X4
دارای PCI-E X1
دارای چهار عدد شکاف PCI
دارای دو عدد پورت IEEE1394
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر که مختص این نوع مادر برد است مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتی شرکت فـــــــــــاره
===========================================
این سی پی یو هم که فکر میکنم برای همه شناخته شده باشه . از ویژگی های این CPU میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
HyperTransport technology
Socket 939
640K Cache
64 BIT
با گارانتی آواژنگ
============================================
میرسیم به سراغ کارت گرافیک ... این کارت گرافیک از نوع دی دی آر PCI-E هست و دارای 256 مگا بایت حافظه ، TV OUT ، DVI
با گارانتی آواژنگ
هست ... اگه دوستان با بودجه 350 هزار تومان میتوانند سیستمی بهتر پیشنهاد بدهند خوشحال میشم (البته این ارتقاء سیستم
برای آقا آرمین هست که با پیغام خصوصی با بنده تماس گرفته بودند ...)
ضمنا قبلا بنده یه در خواست کردم که انگار مورد توجه قرار نگرفت !!!!
عزیزان دوستان من اگه میشه شماره و سایت های گارانتی تمامی قطعات و مارک های ایران را به من بدین؟
یکم سخته ولی کاریش دارم...
باتشکر شهریار
گابریل جان سیستمی که بستی خوبه ولی مشکل داره الان 939 داره از دور خارج میشه و مادربورد های Am2 هم همقیمت و یا در بعضی مدل ها قیمتشون کمتره برای همین لیستی که دادی رو لطفا با Am2 عوض کن که بهتر بشه
مرسی
یه در خواست دیگه از بچه های تهرانی و به خصوص فروشنده های تهرانی در پی سی می خوام که اگه بشه با من هماهنگ کنند و ازشون قطعه می خوام..
قربانت شهریار
سلام دوستان لازم دونستم حتما این پست رو بدم
مدل های مادربورد های Asus با سوکت AM2 و گارانتیه آسمان رایانه:
M2V
M2N-E
M2NPV-MX
M2N32-SLI Deluxe / Wireless Edition
M2NPV-VM
M2N-SLI Deluxe
G A B R I E L جان ممنون از شما
خیلی کامل و عالی توضیح دادی
یه مقایسه با قطعاتی که دوست خوب دیگه کردن هم اگه ممکنه بکنید و بهترین رو انتخاب کنید
قطعات پیشنهادی m654
VGA: PixelView 7600GS DDRIII 256mb-->155
MB: Jetway GT2(nforce4 Ultra)-->63-63
CPU: s939 3500+ -->105-110
Total Price: ~325
راستی
من وقتی امروز با یه شرکت تو شهرمون تماس گرفتم گفتم کارت گرافیک PixelView میخوام اصلا نمیدونست چی هست :ohno: :ohno: :ohno: :blink: :blink: :blink:
تا حالا اسمشم نشنیده بود
کلا
منظورم اینه که توی شهر کوچیک ما اطلاعاتی در مورد مارکهای مختلف ندارن و فقط گیر دادن به یه سری چیزایی که اسمشون بیشتر مطرح بوده