چرا حذف شود؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Printable View
چرا حذف شود؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آقا من بازی کرایسیس وارهد رو با DIRECTX 10 بازی کردم ولی فار کرای 3 فقط با دایرکس 9 میشه چرا؟
کارتم GTS 250 هستش.
شما باید فایل farcry3_d3d11 رو اجرا کنید از جایی که بازی رو نصب کردید ...نقل قول:
.
ضمن اینکه ...
این بازی فقط تو حالت DX 9 و یا DX11 اجرا میشه .. به احتمال زیاد کارت گرافیکتون پشتیبانی نمیکنه از DX11 ..:n01:
سلام خدمت دوستان می تونید بگید که تا الان چند تا دی ال سی برای این بازی اومده؟
منظورم دی ال سی هایی که دارای ماموریت هستند و بعد از انتشار بازی بیرون داده شده اند.:n01:
سلام
بعضی کلید ها تو بازی غیر فعال شدند مثلااکتیو یا همون دکمه Eو به جاش یه مربع تو پر نشون میده ! البته الان دیدم تو بازی های دیگه مثا Assassin's Creed III هم به جای دکمه Eیع مربع نشون میده>!
نمی تونم تو تنظیمات هم تغیرشون بدم چیکار باد بکنم؟
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنید
منم نمیدونم چطوری تو آب حیوون میکشه اما میرفتم از آب بیرون با تفنگ میکشتمشون :n02:نقل قول:
مشکل اینجاست که بیرون آب با هیچ اسلحه ای نمیشه این لاک پشت ها رو کشت. هش میگه باید با MELEE WEAPON بکشیشون. هرچی F هم میزنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته!!! فکر کنم شما هنوز به اون مرحله نرسیدین. بعد از آزاد سازی یکی از این پادگان های قرمز دشمن این MISSION رو میده
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
دقیقا نمی دونم کجایی اما سیو بازی رو بزار + ورژن بازی هم چندهنقل قول:
در کل با اسنایپر از راه دور لاک پشت رو بکش بعد برو پوستش رو بکن
ببخشید، اما ایجا چطوری باید فایل سیو رو بزارم؟!نقل قول:
اگه مقدوره براتون میل کنم
ضمنا با اسنایپر هم امتحان کردم نشد!!!
فایل سیوتو توی یک آپلود سنتر آپلودکن بعد لینکشو بگذار اینجا .نقل قول:
در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل توی هیچ فرومی نگذار .
ممنوون از راهنماییتوون. من بار اولمه این کارو میکنم نمیدونم درست انجام دادم یا نه اینم آدرس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه جایی رو اشتباه انجام دادم ممنوون میشم متذکر بشین
این فایلهایی که آپ کردی سیو گیم بازی نیست تنظیمات بازی که تو my game هستنقل قول:
مسیر سیو بازی اینجاست
H:\ProgramData\Orbit\46
تمام فایلهای پوشه 46 هست
مرسی از توضیحاتتون اما من تو درایوی که بازی رو نصب کردم اصلا همچین فولدر هایی نیست!!!نقل قول:
فولدر های موجود : bin , data_win32 , Support هست که توو هیچکدوم پوشه هایی که گفتی نیست!!! من بازی رو روی پی سی نصب کردم و far cry3 هستشا
عزیزم این پوشه توی درایو ویندوز هست دقیقا کنار Program Files . اگه ندیدیش ممکنه Hidden باشه .نقل قول:
C:\ProgramData\Orbit\46
بله. همونطور که گفتین هیدن بود!! اینم فایل آپلود :نقل قول:
اهممممممممم
بچه ها جسارتا فک نمیکنین FC 3 کمی تا اندکی قدیمی شده:15:
همون جا که تو نقشه نشون داده از نرده پایین میری دو تا تونل هستنقل قول:
توی تونلها رو خوب میگردی
من خیلی راحت کشتمشون اینم سیو شما بعداز کشتن لاک پشتها
اصلا و ابدا یه همچین بازیهایی که عشقی هستن تا دو تا نسخه بعدش موندگار می مونن توی اذهان من هنوز توی نوستالژی FC 2 و FC 3 هستم کماکان... البته نظر بنده اس و نظر جنابعالی هم برام محترمه دوست بزرگوارنقل قول:
عجیبه واقعا!!! من با هر اسلحه ای نمیتونستم بکشمشون!!! مرسی از لطف شمانقل قول:
سلام دوستان من در مرحله ای که یکی مونده به آخره گیر کردم اونجایی که میره دوستشو نجات می ده بعد با هم سوار هیلیکوپتر می شن بعد من میشینم پشت مسلسل وباید هیلیکپترو تا خونه دکتره برسونم گیر کردم
اگر توجه کرده باشین تو این مرحله هیلیکوپتر هم یه مقدار جونی داره که با هیچ ترینری نمیشه جونشو بینهایت کرد وقتی هیلیکوپتر بلند میشه از زمین با 3 4 تا آرپی جی میزننش و میسیون فیلد میشم
الان 1 ماهه اینجا گیر کردم
از شما تقاضا دارم اگر دقیقا سیو بهد از این مرحله که هیلیکوپتر میشینه دمه خونه اون دکترو رو دارید که اسم مرحلش The Doctor Is Out اینه رو دارید حتما لطف کنید و برام بزارید
و اگر هم ترینری رو میشناسید که بتونه جونه هیلیکوپتر رو فیریز کنه بهم بدید
ممنون میشم از لطفتون
امید وارم منظورمو متوجه شده باشید که کجارو می گم
سلام.نقل قول:
دوست عزیز نیازی به ترینر نیست.شما از تنظیمات بازی میتونی مشکلتو حل کنی.فقط کافیه که سختی بازی رو بیاری پایین و بکنیش اولی.اسمش یادم نیست.
نه نمیشه سختی رو پایین اورد......اگه می خواستن سختی رو پایین بیارن از اول بازی باید میاوردن:n01:نقل قول:
نه داداش من از همون اول با ایزی بازی کردم
ولی تو اون مرحله به شدت با ارپی جی می زنن خیلی اعصابم خورد شده خدایی زور داره 1 ماه هر روز 3 بار دارم می رم ولی نمی تونم ردش کنم
میشه من سیو تا اونجا رو بهتون بدم بعد یکی از جونمردا اون مرحله رو رد کنه تا هلیکوپتر نشست سیو کنه و از بازی بیاد برون وبعد سیوشو بده به من من به هر وسیله ای متوصل شدم تا بتونم این مرحله رو رد کنم نشده
ممنون از راهنماییتون خواهشا راهنماییم کنید
آقا هيشكي نبود كمك كنه؟
عزیزم من بازی رو تموم کردم ولی دیگه بازی رو ندارم:n03:مرحله ی یکی مونده به اخر......... همونی که داداششو نجات میده riley .... سوار هلکوپتر میشه.......بعد داداشش هلکوپتر میرونه.....بعد توام با رگبار پایینی ها رو میزنی.....باید با رگبار همه جارو داغون کنی.........اگه دیدی از یه منطقه ی دفعه ارپیجی زدن.....به همون منطقه هی شلیک کن تیرات infinite هستن....یعنی بی نهایت کلیک راستو بگیر بهد zoom(نزدیک) میکنه بعدش که نزدیک شد دیدش بیشتر میشه میتونی راحت تر بزنی....:n12::n12::n12:
داداش دستت درد نكنه تو نت جايي سراغ نداري كه سيو اين مرحله رو داشته باشه ؟نقل قول:
يا مثلا ترينري كه بتونه هيلي كوپتر رو ضد ضربه كنه ؟؟
نه والله اصن برای تو همه جا توی انترنت سرچ کردم هیچی پیدا نشد من واقعا متاسفم......... تمام سوایی رو که دانلود کردم بعد چک کردم دیدم خرابه...اصن پوششون خراب بود.......من خیلی متاسفم.....واقعا متاسفم که توی نت هیچی پیدا نکردم....من خیلی تلاش کردم ولی.........تو میتونی راحمو امتحان کنی اگه نتونستی شرمندت ولی اگه تونستی....عالی میشه چون مرحله ی بعدش خیلی قشنگ میشهنقل قول:
ترینر استفاده نکن... مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست عزیز، از جاهایی که ارپیجی میزنن و شناسایی کن، چون تو هر دفه جاها ثابته.نقل قول:
بعد بلند شدن هواپیما، اول اونجاها رو بزن.
منم سیو بازیو ندارم، پاکش کردم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
داداش تورو خدا اين جوري نگو دشمنت شرمنده شما خيلي آقايي بازم ممون لطف كردينقل قول:
مطمئني ؟نقل قول:
آخه ربطي به ترينر نداره
اگر سيوشو پاك كردي كه من دارم خوب بهت مي دم اون جا رو رد كن بعد سيوش كن بهم بدهنقل قول:
ولي اگر بازي رو پاك كردي كه هيچ
بله 100درصد مطمئنم اگه استفاده می کنی غیر فعال کن اون تیکه رو رد کننقل قول:
مطمئني ؟
آخه ربطي به ترينر نداره
باشه داداش غير فعالش مي كنم ببينم ميشه بازم ممنون خبرشو مي دم بهت اگر بشه كه خيلي خوبهنقل قول:
سلام.
اگه بخوای شاید من بتونم اون مرحله رو برات برم
ولی ارزشی نداره.خودت سعی کنی می تونی.
اول به قول یکی از دوستان محل ار پی چی زنا رو پیدا کن و بعد سعی کن مرحله رو رد کنی.
داداش خوب اگر مي توني ميشه سيو بدم بري دمت گرم خواهش مي كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما سیوت رو بذار ببینم چیکار می تونم بکنم برات
سلام آقا من خدايي نمي دونم از شما چطوري تشكر كنم جدي مي گمنقل قول:
مي دوني من چند وقت بود اينجا مونده بودم؟؟؟
باور كن وقتي ترينر رو غير فعال كردم همون بار اول به راحتي تمام مرحلرو مثل آب خوردن رد كردم اصلا چيزي نبود
بابا دمت گرم ايول داري
اگر شما نبودي فكر كنم بايد قيد بازي رو مي زدم
بازم ميگم ممنونم از شما
باور كن روزي 1 بار پي سي رو روشن مي كردم ميرفتم تو بازي به اميد اينكه اين مرحله رو رود كنم ولي با دلسردي كامل مي باختمو بر مي گشتم
ايول ايول ايول دستت درد نكنه خيلي ممنون كه كمكم كردي
اميد وارم آدمايي مثل شما هميشه تو اين فرما باشن تا به امثالي مثل من كمك كنن
خيليييييييييييييييي مردي
خدا رو شکر که مشکلت حل شد دادا........:n02: