سرعت دانلودم بین 35 تا45 کیلوبایت بوده بدون افت در طول شبانه روزنقل قول:
Printable View
سرعت دانلودم بین 35 تا45 کیلوبایت بوده بدون افت در طول شبانه روزنقل قول:
ببین من حرفم کاملا مشخصه نمیدونم چرا شما متوجه نمیشینقل قول:
وقتی ما از ترافیکمون کم میشه که یا اپلود داشته باشیم یا دانلود
حالا وقتی من مثلا پهنای باندی دارم که میتونم نهایت ساعتی 120 مگ دانلود داشته باشم و با wpn هم توی یک ساعت همون 120 مگ رو میتونم بگیرم این با عقل جور در نمیاد که بگم میتونم بیشتر از مقداری که پهنای باندم توی یک ساعت ظرفیت دانلود داره رو مصرف کنم
نمیدونم شما چطور این مساله رو توجیه میکنی؟
دوستان یه جوانمرد نیست با سایت پینگ تست چندتا تست با اروپا بزاره؟:31:
این مشکل پکت لاست واقعا رو اعصابه
حداقل بگید مشکل پکت لاست دارید یا نه که ما تکلیف خودمون رو با پشتیبانی بدونیم:31:
من مشکلی ندارم شایان جان ....نقل قول:
مشکلی نداره برادرنقل قول:
حرف من هم کاملا مشخصه نمیدونم چرا شما متوجه نمیشین :46:نقل قول:
اگه اون مقاله رو که واست لینک کرده بودم می خوندی اینقدر خودت رو گیج نمی کردی
البته ناگقته نماند با این سوال هات منم مجبور شدم دوباره اطلاعاتم رو رفرش و چک کنم
1- پهنای باند تو رو کی محدود می کنه ؟ جواب: ISP درسته؟ قبول داری؟
سوال بعدی
2- این محدودیت از کجا تا کجاست؟ ج: از کامپیوتر شما تو خونتون تا ISP (از ISP به بعد که اینترنت میشه دیگه محدودیت پهنای باندی وجود نداره یا بهتر بگیم محدودیت پهنای باند خود ISP هست مثلا 20 مگ)
3- کجا و کی پهنای باند شما رو چک و اندازه گیری میشه؟ ج: تو ISP توسط یه برنامه شبیه پروک.سی (دقت کن که پهنای باند شما تو کامپیوتر شما اندازه گیری نمشه بلکه مقدار اطلاعاتی که از ISP به اینترنت می ره و بر میگرده به ISP اندازه پهنای باند مصرفی شما رو مشخص می کنه)
4- سرور WPN کجاست؟ جواب: تو اینترنت یعنی بعد از isp شما. پس این سرور هر بلایی که سر پک اطلاعاتی شما بیاره و هرچقدر اون رو حجیم کنه ربطی به پهنای باند شما نداره (به پهنای باند ISP بستگی داره)
حالا این مطلب رو بچسبون به همون مطلب قبلی که قبولش داشتی.
البته این رو جایی ندیدم ولی بنظرم توجیحش همین می تونه باشه
داداش شما یه فرضیه رو مطرح کردی منم یه اشکال کاملا واضح ازش گرفتمنقل قول:
کسی که فرضیه میده باید بتونه ازش دفاع کنه ! شما هم 100% اگر جواب سوال منو میدونستی نیاز به سرچ مجدد و رفرش اطلاعات نبود!
مطلب هم در مورد نحوه کار wpn رو اینترنت زیاده هر کسی میتونه بخونه و نتیجه گیری کنه
این مطلبی هم که در مورد پهنای باند توی پست قبلیتون گفتید ممکنه درست باشه ممکنه هم نباشه اما به نظر من نمیتونه صحت داشته باشه
در کل فکر نمیکنم ادامه این بحث فایده داشته باشه بازم میگم من تا حالا که با این برنامه ها کار کردم متوجه دوبل کم شدن حجم نشدم اما بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند:31: هر کسی فکر میکنه حجمش زیاد کم میشه استفاده نکنه:31:
ممنون از وقتی که گذاشتید
راهنمایی میخوام در این موردنقل قول:
دوست من مثل اینکه شما اصلا فرقه فرضیه و دلیل اتفاق یه فرایند رو نمی دونینقل قول:
مثل بچه دبیرستانی های بحث می کنی
در مورد گفته های اولیه من که هیچ شکی نیست و هم تو اینترنت و فروم های مختلف گفته شده هم من بطور عملی به شما نشون دادم که چنینی مطلبی صحت داره
شما دلیلش رو خواستی که چطور این اتفاق میافته که من هم سعی کردم تو اینترنت برات دلیلش رو پیدا کنم که متاسفانه نتونستم طریقه دقیق انتقال اطلاعات به ISP و طریقه محاسبه پهنای باند مصرفی توسط شرکت اینترنتی رو پیدا کنم (التبه 3-4 روش کلی وجود داره)
این مطلب ساده رو یاد بگیر که اگه نتونستی دلیل چیزی رو پیدا کنی صورت مساله رو پاک نکنی. ایجاد سوال خوبه، ولی برای وقتی که بری دنبال جوابش نه اینکه ازش استفاده کنی که مساله رو زیر سوال ببری:31:
سلام
استفاده از چیتلرشکن، حجم ترافیک مصرف شده را بالا میبره. این را به تجربه دیدم.
شما ممکنه بدون چیتلرشکن 100 دانلود و 10 آپلود داشته باشی؛ ولی با چیتلرشکن، این مقدار به 150 دانلود و 50 آپلود میرسه.
وقتی از فرگیت استفاده میکنم مصرف آپلودم 4 برابر میشه . حتی از دانلود هم بیشتر میشه . دانلود هم حدودا 40 درصد بیشتر میشه
سرعت داره کم و زیاد میشه ...
چه خبره امروز؟ سرعت در حد 300 بایت ..... لینکم داره میپره هر 5 دقیقه .کسی فیبر هست ؟ اعلام کنه لطفا
سرعت مشکلی نداره
ساعت 2 افتضاح بود ...نقل قول:
دوستان من الان 40 میدم برای نت 256 با سرعت دان 40-55 .خط تلفن جدیدم هم تازه راه افتاده.نظرتون چیه بیام یه 128 نامحدود بگیرم و یه 2 مگ محدود برh دانلود تو ساعت رایگان که فقط میخوام سرعت دانلود بالا باشه.اینجوری بازم هزینه ماهانم به 40 نمیرسه.عمده استفادم هم بازی انلاین و دانلود سریال هست.
سرعت هی کم هی زیاد هی داغون .....:sq_5:
عزیز من به این خاطر به مطلب شما گفتم فرضیه چون نه جایی در مورد نحوه کار wpn به این مورد اشاره کردن نه از کسی شنیدم که مصرفو زیاد میکنه نه اینکه خودم متوجه افزایش مصرف حجم شدم وگرنه فرق فرضیه با بقیه مواردو خوب میدنومنقل قول:
کسی هم نخاست صورت مساله رو زیر سوال ببره نمیدونم شما چند سالته اما اگر سوم دبیرستانو یادت باشه یه درسی بود به نام جبر و احتمال بعد یه موضوعی داشت به نام برهان خلف که اگراشتباه نکنم میگفتن اگر ما فرضی داشتیم که با حکم تناقض داشت اون فرض باطله! حالا هم فرض ما به طور مثال اینه که میزان دانلودمون دو برابرمیشه اما حکم میگه که در یکه زمان مشخص نمیتونیم بیشتر از یکه مقدار مشخص مصرف کنیم که این دوتا با هم تناقض دارن
نمیدونم شما که دانشگاه رفته ای چطور اینو درک نمیکنی اما من دبیرستانی میفهمم:31:( شوخی بود)
اخر کاری کردی با وجود اینکه خستگی زیاد و اینکه حالشو نداشتم چندتا عکس برات بزارم البته بد هم نشد برای کسانی که شک داشتن موضوع روشن میشهنقل قول:
شما که سامانه خود مخابراتو قبول داری انشالله!
ببین من اینجا الان با کانکشن pptp وصل هستم و میخام یه فایلو دانلود کنم به میزان ترافیک باقیمانده دقت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا میبینی در حالی که کانکشن وصل هست دارم فایلو دانلود میکنم
اینجا هم حدود 30 مگ دانلود کردم
میتونید ببینید چقدر از حسابم کم شده؟ دو برابر ؟ 6 برابر؟ شایدم بیشتر؟!
دیگه اگر اینم قبول نداری نمیدونم چی بگم والله!
اگر خاستی با سوسک هم برات بزارم؟
خب خداشکر این نت منم درست شد
ولی 2 مگ رو گفت ساپورت نمیکنن پورت ها واسه همین 1 مگ دادن
ساعت 2 تا 2:45 افتضاح بود ولی بعدش سرعت سر 120 مونده بود
یه 600-700 مگی دانلود کردم
اونم واسه این که دو سه بار که رفتم خوابیدم اومدم دیدم دانلود قطع شده:sq_3:
بنظرتون مشکل از چیه؟
بنظرم عادیه ....نقل قول:
واسه من قطع نمیشه دانلود
دوستان با این سرعت میتونید شبی حدودا 1.2gb اگر افت و قطعی نداشته باشید بکشید
2مگ پرت ها نمیکشن . در حال انجام کارهای ارائه 2مگ هستن
از کجا اطلاع دارید ؟نقل قول:
باهاشون که صحبت کردم گفتن الان مخابرات به ما اجازه نمیده 2مگ ببندیم . اما یه سری نامه بازی دارن انجام میدن که درست بشه.نقل قول:
دوست عزیز شما سرعتتون چطوره ؟؟؟
اها اوکی ....نقل قول:
افت سرعت دارم الان من ..... کم و زیاد میشه !!!
افت سرعت نداریم .
دوستان دقت کنن این که شبا سرعت پایین میاد صرفا به دلیل اینرنت شما نیست بلکه به دلیل سایتی هست که از اون دانلود میکنید . من با 512 شبی 900 مگ دانلود میکنم . ( تقریبا )
دوستان از کجا میفهمید چقدر از حجمتون باقی مونده؟؟این به ریال میزنه که!!!
نقل قول:
دقیقا سوال منم هست ....!!!
نقل قول:نقل قول:
خدمت شما
اون ریال رو باید تقسیم بر 3500 تومان کنید حجم تعداد گیگ بدست میاد
دست گلت درد نکنه :26::26::26::26:نقل قول:
اون ریال رو باید تقسیم بر 3500 تومان کنید حجم تعداد گیگ بدست میاد
اره منم دیشب همینو کاملا درک کردمنقل قول:
افت سرعت نداریم .
دوستان دقت کنن این که شبا سرعت پایین میاد صرفا به دلیل اینرنت شما نیست بلکه به دلیل سایتی هست که از اون دانلود میکنید . من با 512 شبی 900 مگ دانلود میکنم . ( تقریبا )
این همه دنبال چیزی که میخواستم گشتم ولی سرعت دانلود تا ساعت 2 و 45 دقیقه رو 10 این ورا بود
رفتم یه سایت دیگه واسه فیلمی که میخواستم اون وقت با 120 ثابت داشت میگرفت
فقط نمیدونم چه مرگشه بعد از نیم ساعت سرعت میاد رو صفر ولی قطع نمیشه
مثل اینکه باید شب زنده داری کرد:41:
این سایت خوبیه برای دانلود لینک مستقیم میزاره رایگانم هست من با پارس آنلاین با سرعت 170-200کیلوبایت ازش دانلود میکردم ولی هنوز با مخابرات امتحان نکردم امیدوارم مفید باشه
روش تبدیل ریال به گیگابایت!!!
هر چند با لینکی که آقا شایان گذاشتن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) راحت میشه فهمید چقدر از ترافیک ماهیانه باقی مونده ولی منم یه فرمولی پیدا کردم که میشه راحت حجم باقی مانده رو پیدا کرد امیدوارم بدردتون بخوره
(حجم کل خریداری شده/هزینه کل سرویس)/هزینه باقی مانده در سایت
به عنوان مثل ما سرویس 1مگ با ترافیک 2گیگ و قیمت 168000ریال خریده ایم و سامانه مخابرات قیمت باقی مانده را 100000ریال اعلام میکند اونوقت:
گیگابایت حجم باقی مانده خواهد بود
1.19 =(168000/2)/100000
یا سرویس 2مگ 3ماهه با ترافیک 6گیگ به قیمت کل 594300ریال و قیمت باقی مانده 400000ریال باشد:
4.03=(594300/6)/400000
گیگابایت مقدار حجم باقی مانده است.
سلام
تازگیها مخابرات خیلی آگهی برای اینترنت پخش کرد. من هم چون از مبین نت ناراضی بودم، میخواستم مخابرات بگیرم.
اینجا هم کیفیت را پرسیدم، خوب بود.ولی متأسفانه این چند روز شکایتهای شما را میخوندم.
1- وضعیت قطع و وصلی چطوره؟ شبها آیپی عوض میشه؟ یعنی اگه چیزی برای دانلود بگذاری، نصف شب قطع میشه؟
2- اشتراک جدید با پروانه کسب، سرویس512 را میدهند؟ (قانوناً که باید بدهند.) پینگ و سرعت دانلود و آپلود 512 در شب و روز چنده؟
دوستان انگاری حجم کم نمیشه . چک کنید
ویرایش :
کم میکنه دوستان :sq_11:
..............نقل قول:
شما چطور ترافیک میخرین دوستان؟
گوگل برا من از دیروز قیلتر شده:sq_10:
از اینجانقل قول: