ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plusنقل قول:
Printable View
ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plusنقل قول:
سلام دوستان من برای خوندن کتاب های پی دی اف میخوام یه تبلت بخرم که بتونم همیشه راحت همه جا ببرمش. بقیه ی استفاده هامم نهایت شاید در حد فیلم دیدن و اهنگ گوش کردن باشه. چون استفاده ی خاصی ندارم به نظر تون تبلت Archos 70 internet Tablet مناسب هست؟ این تبلت دوربین داره یا نه؟ آیا این تبلت از فایل های پی دی اف یا ورد فارسی پشتیبانی میکنه یا نه؟ بعد این مدل آیا الان توی بازار هست اصلا؟ اخه توی چندتا سایت خرید اینترنتی دیدم زده تمام شده! حالا نمی دونم اونا تموم کردن یا کلاً دیگه این تبلت توی بازار نیس؟؟؟؟ کلا مدل خاصی رو به من پیشنهاد میدین؟ سامسونگا کدوم مدلش بهتره؟ البته برام مهمه که یو اس بی خور باشه! راستی مودم های وایمکسی به به صورت یو اس بی هستن رو میشه با تبلتی که پورت یو اس بی داشته باشه استفاده کرد و به اینترنت وصل شد؟
سلام به همه دوستان باز چالش درست کردین شما که.... :31:برای من سیم کارت خوردن تبلت مهم نیست بعدشم من اولین کاری که می کنم روت کردن اونه:27:برای من قدرت تبلت وکیفیت ساخت اون مهمه حالا بااین تفاسیر لطفا بگین ایسوس خوبه یا اون مدل سامسونگ؟در ضم الان شاید قدرت نکسوس زیاد بکار نیاد ولی برای من که حداقل تا 2 یا 3 سال دیگه قصد عوض کردن ندارم به احتمال زیاد بکار میاد در آینده:8:
شما نکسوز رو بگیرید. از نظر کیفیت محصولات . تمام تبلت ها کیفیت خوبی دارند. هیچکدوم به Motorola XOOM نمیرسند! کیفیت محصولات موتورولا یک سرو گردن بالاتره.
اماتبلت گوگل یک چیز دیگس. بهترین پشتیبانی رو داره
نقل قول:
دوستانی که اهل مشهد هستن آدرس خواصی سراغ ندارن برای خرید نکسوس 7 من مجتمع تک رفتم گیر نیاوردم لطفا اگه می دونین بهم آدرسشو بدین ممنون از همتون:46:
دوستان نظرتون در باره این متن چیه چون به نکسوس 7 مربوط می شه این نظر یکی از کاربران یه سایتی بود به نظرتون درسته یا نه؟:13:
متاسفانه Tagra 3 از همون اول که اومد قدیمی به نظر میرسید .. چون حتی گرافیکش به SGXMP4 نمیرسید و هسته های CPU شم که جدید نبود.. اما اینجا بدرد خورد و باعث ارزون شدن تبلت شده ..:23:
چرت گفته .
تگرا 3 برای امساله. معماری قدیم هست ولی 4 هسته ای هست
دوستان این تبلت asus transformer inifinity کی میاد ایران؟؟
و اینکه میگن ios از اندروید تو تبلت ها خیلی بهتره راسته؟؟؟واقعیتش من بین ایپد جدید و این ایسوس موندم لطفا راهنمایی کنید...
ممنون.
درسته
خیلی بهتره.
ارزش خریدشون در برابر آیپد خیلی پایین تره
اینفینیتی هم با قیمت 1750با داک و 64گیگ داره فروش میره توی دیجی کالا
فکر کنم کمترم بشه گیر اورد
همون ایسوس بگیری از همه بهترهنقل قول:تب پلاس از تب 2 گرون تره.نقل قول:ببین رفیق این برند اصلا ارزش خرید ندارهقیمت نجومی در مقابل امکانات کم. الان بانیان این تبلت رو هنوز میاره. این مدل اصلا پیشنهاد نمی شه چون آپدیت و پشتیبانی خوبی اصلا نداره . درضمن سخت افزارش واقعا مزخرفه. این برند چینی است . شما با همین پولی که می خواید به این بدید برید یه آینول انتخاب کنید یا حتی مدل های اوندا یا راموس از این خیلی بهتر هستند . مدل archos 70b از این یه پله بالاتر و بهتره اما اون تو ایران نمیاد. دوربین مدل های 7 اینچی آرکاس نداره. پی دی اف رو همه نشون میدن ولی ورد فارسی رو ساپورت نمی ده. مگه با رام غیر رسمی . درمورد مودم وایمکس هم با یو اس بی نمی شه باید با وای فایش وصل بشی . من توی یه تبلت سامسونگ مودم ایرانسل امتحان کردم نخوند شاید رام جدید می خواست ( نمی دونم )نقل قول:
یه نمه هم به کار هایی که می خوای با تبلتت بکنی بستگی داره.نقل قول:
من از برند اپل متنفرم چون خودش رو ارباب همه ی تجهیزات میدونه و فقط برای اسم پول میگیره ( البته انصاف نیست بگم کارایی نداره )
بالاخره من جوابمو نگرفتم...
اگه حاضری برای برند و کلاس گزاشتن بین رفیق هات یا فامیل پز بدی آیپد بگیر. تازه تا 2-3 ( تا آیپد بعدی راحتی )
ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی چون اون اپن سورس ه و میتونی تمام آپدیت ها رو سریع امتحان کنی ولی آیپد تا چند سال دیگه آپدیت نرم افزاری نداره.
اگه 2باره هیتمن جان گیرنده با یه روت ساده می تونی به تبلتت فلش .هارد . موس . کیبورد ( کیبورد منظورم بدون داک هستش چون داکش نیازی به روت نداره) و ... بهش بزنی
اگه برای کلاسه که کلا تبلت دستت بگیری کلاسه :31:مهم اینکه از اون چیزی که داری لذت ببری خداوکیلی آندروید سیستم عامل باحالیه حداقل برای من که اینجوریه:27:نقل قول:
نه من که اصلا اهل کلاس گذاشتن اینا نیستم فقط کارایی و عملکرد برام مهمه خودمم بیشتر تمایلم به ایسوسه...
حالا این ایسوس ایران اومده؟؟
مدل 64 گیگ بدون کیبوردش حدود چند درمیاد؟؟
در ضمن منظورت از روت چیه؟؟
اگه منظورتون نکسوس7 هستش که 64 گیگ نداره عزیز:31:نقل قول:
سلام
يك تبلت ميخوام با قيمت مناسب براي ديدن فيلم (ساپورت زيرنويس فارسي و در صورت امكان فيلمهاي با كيفيت بالا) طبيعيه كه اگه صفحه نمايش با كيفيتي داشته باشه بهتره
داشتن پورت hdmi هم مدنظره
منظورم ASUS TRANSFORMER INIFINITY هستش...
بله من فکر کردم منظورتون نکسوس 7 هستش :31:نقل قول:
ممنون میشم جواب این سوالا رو بدید...نقل قول:
سلام دوستان. من یه تبلت میخوام فارسی رو ساپورت کنه کامل. کیفیتش ساخت و صفحه نمایشش متوسط به بالا و مشخصات سخت افزاریش هم مناسب باشه. سیم کارت هم نخوره بهتره. حدود قیمتش هم زیر 900 تومان باشه. ممنون میشم کمکم کنید
اول این که I-os هر 6ماه یا 7ماه براش آپدیت میادنقل قول:
دوم این که اینفینیتی فقط بحث تعویض رامه.به آیپد هم تمام چیز هایی که گفتید متصل میشه
شما از برند اپل بدتون میاد چرا دوستمون رو گمراه میکنید؟!
توی گوشی ها . آندروید سرتر از آیفونه.
در تبلت خیر. یک اپلیکیشن که برای صفحه فوقش 5 اینچی تولید شده رو استرچ میکنند توی صفحه 10 اینچی!
بهترین کاربری در تبلت ها متعلق به آیپد هست.!
دمت گرم که ایسوز رو به اپل ترجیح دادینقل قول:
آره ایران اومده حدود 1550 فکر کنم تو بازار پیدا کنی با داک بدون داک رو نمی دونم
توی دیجیکالا زیاد دقت نکن خیلی گرون میده.
روت هم یه عمل جالبی ه که میشه گفت اونطوری تبلتت رو -- می کنی و قابلیت هاشو دستکاری می کنی . توی همین سایت یه پیج برای اصطلاحات داره که بخونی مفیده
قیمت میگی؟نقل قول:
جواب رو بالا دادمنقل قول:
سیستم عامل آندروید 4 مشکل ساپورت فارسی رو حل کرده پس باید دنبال چیزی باشی که روش 4 باشه یا 4.1نقل قول:
اندازه صفحه ؟ چه کارایی توقع داری برات انجام بده ؟ فیلم و اینترنت یا بازی اچ دی و ...
من قبول ندارم این حرفو مثلا تبلت archos بگیری دستت کلاس داره؟؟؟؟ گوشکوب بگیری دستت کلاسش از archos بیشتره برادر :31:نقل قول:
الان تو این دوره زمونه دیگه ios و android از نظر کاربری فرق چندانی با هم ندارند. هر چی بازی داداشم تو iphone ش داره منم تو یبات پلاس عینش رو دارم. بعضی ها تو این بهتر اجرا میشه بعضی ها تو اون.
من اولش گفتم از اپل بدم میاد تا تاثیر گفته هام رو کم کنم که اگه مثل من نیستن گمراه نشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آیپد بگیری باید یه کیبرد مخصوص بگیری به قیمت نجومی ولی هر تبلت آندروید حتی نسخه های چینی هم با یه کابل otg میتونی کیبورد کامپیوتر های معمولی هم بهشون وصل کنی و خرجت کمتر میشه.
درضمن تامیرات ایسوز خیلی راحت تره تا اپل چون بیشتر یافت میشه و ساخت ساده تری داره.
ببین داداش من نسخه 3 آندروید مخصوص تبلت هست و هیچ گوشی با این نسخه رو پیدا نمی کنی. و آندروید 4 تکامل یافته 3 هست. پس میشه گفت برای کار روی تبلت ها هم کاربری خوبی ارائه میده.
ولی هیچ وقت حتی اپل نگفت نسخه 4 یا 5 یا ... مخصوص تبلت است. فقط اومد یکم تغییرش داد . وگرنه همونی هست که روی آیفون میریزن و تخصصی تر نیست.
سرعت پیشرفت آندروید خیلی بیشتر از اپل هست که دلیلش واضحه.
بازی های اچ دی هم چه روی تبلت چه روی گوشی کیفیت فوق العاده خیره کننده ای دارن و افت کیفیت نمی بینی
درضمن قیمت های نرم افزار ها هم مقایسه کن
هیتمن یه بار شد من یه چیزی بگم بعدش نیای منو ضایع کنی؟
اره همینو میگیرم چون هم قیمت ایپد بالاتره هم لوازم جانبی و... بعدا باعث خرج بیشتر و زحمت بیشتر برام مبشه...ایپد به درد بچه مایه ها می خوره نه ما...
بحث ضایع کردن نیست. بحث اینه که دارید اطلاعات غلط میدید.
اول این که برای همگام سازی تبلت های اندروید و گوشی ها و استفاده بهتر از ریسوس ورژن 4 اومد. نه برای آپدیت نسخه 3
دوم این که I-oS برای هر پلتفرمی طراحی شده. هر دستگاهی که پردازنده ARM و اسم رسمی محصولات اپل رو داره.
آیپد در حدود 100هزار نرم افزار و بازی تخصصی برای خودش داره. بازی های مثل اینفینیتی بلید که هنوز هیچ دیوایس اندرویدی به چشم ندیده!
من طرفدار اپل نیستم .اما 1میلیون و خوردی داره برای تبلتی عرضه میشه که نه بازی و نه نرم افزاری داره که از رزولوشن FHD پشتیبانی کنه.
هزینه نرم افزار هم برا کسیه که بخواد چیزی بخره. نه من و نه اکثر ایرانی ها نرم افزاری رو نمیخرند. قیمت هاشون هیچ فرقی نداره
جیل بریک برای همین مواقع هست
پیشرفت آندروید هیچ رقابتی با اپل نداره. هر 9ماه یک ورژن جدید معرفی میشه. 3-4ماه هم باید منتظر آپدیت بود .
I-oS به محض معرفی Os جدید قابل دانلود و نصبه. چطور پیشرفت آندروید بهتره!؟
یعنی جنسی که 70% بازار تمام تبلت ها رو داره و رقیبش چیزی مثل Nexus 7 و Kindle Fire هست . بده ؟
1750 در حالی که برابر قیمت 64گیگ آیپد The New Generation هست!
من با 20 تومن برات بهترن پک نرم افزاری آندروید رو میگیرم ولی با 100 تومن هم نمی تونی یه پک خوب که سرش به تنش بی ارزه واسه آیپد بگیری ( اغراق آمیز بود می دونم)
70 % ملت واسه کلاس گزاشتن می خرن و حتی نمیتونن یه نرم افزار ساده با آی تونز روش بریزن و میدن بیرون یکی براشون با قیمت گزاف نرم افزار بریزه
خب آیپد رو بهت خالی میده حتی یه سی دی برای دل خوشیت نمی ده این داره با داک میده 1600 . کدوم بهتره؟
آندروید اپن سورس مخصوص خوره ها یا یه چیزی مثل آی او اس که چون فقط سادست میرن سمتش؟
سادگی مهم نیست. مهم اپ استوره. دلیلی نمیشه که این موضوع رو صرف نظر کردن
آندروید چقدر بازی و اپلیکیشن برای تبلت تخصصی داره ؟ 10هزار تا هم نیست. آیپد نزدیک 100هزار تاست!
من خودم دیوایس اندرویدی دارم .1قرون هم برای هیچ نرم افزاری پول ندادم. دانلود کردم
مثل Apptracker.org برای اپل!
مگه آندروید باهاش یک کیلو سی میده؟ داخل جعبش فقط تبلته به همراه داک . همین
اندازه 10 اینچ باشه خیلی خوبه. بیشترم برای اینترنت و فیلم اچ دی میخوام.ممنون اگه راهنمایی کنید
سقف بودجه دوست عزیز؟نقل قول:
تبلت 10 اینچ زیر 900 بد پیدا میشه
شاید بتونی تب 10 پیدا کنی . نمی دونم قیمتش چند در میاد
توی چینی ها هم هستند مدلایی که کارت رو راه بندازن .اگه با چینی مشکل نداری چند تا مشخصات بگم
توی پست اول صفحه که من جواب دادم زدن 900نقل قول:
خب پس آرکاس رو نمی خوام !!! tab 7 plus قیمتش چنده؟ الان تو ی بازار هست؟ سامسونگ رو میبینم همه خیلی تایید میکنن حالا شما اسم دقیق یه مدل رو بگین که به درد من بخوره و ترجیحاً قیمتش زیر 700- 800 باشه! اگرم سیم کارت خور باشه و دوربینم داشته باشه خیلی عالیه ولی خب به هرحال زیادم ایناش مهم نیس! اسم مدل رو کامل بگین تا من مستقیم برم همونو بگیرم. حدود قیمتشم بگین لطفا. راستی سایت اینترنتی معتبر خاصی هست که این مدلا توش گیر بیاد که بخریم؟
َAsus Trafsformer TF101 انتخاب خوبیه! نمایشگر 10 اینچی و پردازنده دوهستهای + اینکه آپدیت اندروید 4 براش اومده، مدل 16 گیگ (البته بدون کیبوردش) حدود 900 هزار قیمت داره. انتخاب دیگری هم هست و اون Sony Tablet S هست که صفحه اش 9.4 اینچ هست و پردازنده دوهستهای هم داره مدل 16 گیگش هم بدون گارانتی چیزی حدود 900 هزار هست (شاید کمی بالا پایین). هر دو این مدلهایی که گفتم USB OTG و مموری کارت هم میخورند پس برای فیلم HD 720p هم مشکل حافظه پیدا نمیکنید.نقل قول:
همون Samsung Galaxy Tab 7 Plus بهترین گزینه برای شماست با قیمت مناسب! قیمت Tab 7 plus مدل 16 گیگش بدون گارانتی حدود 730 - 750 هزار هست سیم کارت هم میخوره دوربین هم داره.نقل قول:
فکر کنم قیمت هارو داری اشتباه میگی.نقل قول:
مطمئن نیستم ولی ایسوز بالای 1 تومن باید باشه
نه دوست گلم ایسوس رو چندی پیش در ولی عصر پرسیدم بدون گارانتی و بدون کیبورد مدل 16 گیگ TF101 رو گفت 910 تومن، الآن مدلهای چهارهستهای ایسوس مثل TF300 بدون کیبورد 16 گیگ حدود 1 میلیون 100 هزار هستن این مدل که (TF101) دو هستهای هست! Sony Tablet S هم بالای 920 - 930 هزار نیست (البته مدل 16 گیگ و بدون گارانتی) ولی هر جفتشون مدل های خوبین و ارزش خرید رو دارند.نقل قول:
این تبلت که هرچی توی فروشگاه های اینترنتی میزنم یا زده تموم شده یا قیمتش بالای 900 هست!!!!نقل قول:
دوستان این asus transformer inifinity مشکل پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی نداره دیگه؟؟