خرید کتاب تو ازمونهای کانون اجباریه حتی خود کانون هم من زنگ زدم گفت باید تهیه بشه
Printable View
خرید کتاب تو ازمونهای کانون اجباریه حتی خود کانون هم من زنگ زدم گفت باید تهیه بشه
سلام...
اگه برنامه ی گزینه ی 2 رو دیده باشین، متوجه شدید که این آزمون مباحث درسی رو تا 15 اردبیهشت تموم میکنه!با توجه به امتحانات خرداد و اینا فک میکنم خیلی دیر باشه...اون موقع به جمع بندی و مرور نمیرسه!
بنظر شما تا قبل عید تموم کنم و واسه عید مرور و بعد عید تست های جامع بهتره یا دیر تر تموم کنم یا زود تر؟!
من با این کتاب ((خودم میتوانم)) نتوسنتم خوب برنامه ریزی کنم!بنظر شما برای بزنامه ریزی یه همچین کتایبایی لزوم داره یا نه!اگه آره چه کتابی بهتر از اینه؟!
با توجه به مروری که در طول سال میشه و توصیه ای که برای مرور درس های عمومی توسط خودتون میشه ؛ بهتره که همون برنامه گزینه دو رو پیش برین و نیازی به زود تموم کردن ندارین :)
امتحانات خرداد هم اصلا مهم نیستن و هیچ تاثیری در کنکور ندارن و شما هم اگر آزمون های گزینه دو رو تونسته باشین درصدهای بالای 50 بزنین مطمعنا توی امتحانات خرداد هم نمرات بالای 15 میگیرین ( مگه اینکه سوالات تشریحی مدرن و جدید داده باشن ) . . شما تمرکزتون رو بزارین روی مرور برای کنکور نه امتحانات خرداد . هرچقدر درس برای خرداد مونده نصفش رو خرداد و بقیش رو هم ترم تابستانی امتحان بدین
عربي رو من ميگم سفيد گاج هم بد نيست....ولي ديني تو همگامان شك نكن....نقل قول:
اول این بستگی به خودتون داره که الان با چه کیفیتی بخونید که در دوران جمع بندی بدونید با چه سرعنی میرسید تمو کنید.ولی همون 15 اردیبهشت هم که میگید هنوز امتحانات نهایی تو ن تمو نشدهنقل قول:
همه موسسات پس از امتحانت دوران جمع بندی دارند...
نه بابا اجباری نیست ! اصلا !نقل قول:
کتاب نگیری !
شما روی چه حسابی میگید اجباری نیست ؟نقل قول:
من زنگ زدم نمایندگی تهران و گفتند که اجباری هست و باید کتاب هارو خرید :20:
سلام دوستان واسه ریاضی 3 و زبان فارسی چه کتاب کمک درسی توصیه می کنید اگه جواب بدید ممنون میشم:11:
ببخشید اینکه کتابا تغییر کرده میشه بیشتر توضیح بدید یعنی مطالبه جدید اضافه کردن یا همون قبلی هاست جاهاشونو تغییر دادن :20:
کانون هزینه کتاب ها اجباری هست . اگه اجباری نبود چطوری کتاباشونو میفروختن ؟ :دی
در مورد کانون به هیچ وجه زیر بار نرید من خودم کانون ثبت نام کردم موقعی ثبت نام گفت که کتاب ها رو برات عوض میکنم (مسئول اموزشگاه خودش کتاب فروشی هم داره ) به خاطر همین پولش رو گرفت ولی موقعه تحویل دبه در اورد گفت باید همین کتاب ها رو ببری منم عصبی شدم به طرف توپیدم طرف نقدی پول رو پس داد 45 تومن (5 تومن به خاطر دفتر برنامه ریزی کم کرد)
در مورد قیمت هم توی هر شهری و شعبه ای فرق داره از 320 تومن هست تا 380 اگر هر زیر بار هم نرید که 50 تومن کم میشه هر کتابی رو که گفت بگید دارم
من این فروش اجباری کتاب رو یه توهین بزرگ به شخصیت دانش آموز میدونم واقعا
اگه کسی کتاب بخواد خب خودش میره میخره دیگه . اخه مگه کتاب شیمی کانون از کتاب مبتکران بهتره ؟ مگه کتاب زیستش جلوی خیلی سبز میتونه شاخ بشه ؟ کتاب عربیش به کتاب مبتکران میرسه مگه ؟ کدوم دانش آموزی دلش میخواد کتابای انگلیسی مبتکران رو ول کنه بیاد مال کانون رو بخونه ؟
اینا اصلا به دانش آموز اختیار دانش آموزی نمیدن چطور میخوان براش برنامه ریزی کنن ؟
دوستان سلام
چطوری می تونم کل آزمونهای آزد (پزشکی و غیر پزشکی) از سال 80 تا 90 را تهیه کنم؟؟؟
دنبالش تو نت نباش !نقل قول:
برو تو كتابا ؟!
اگه نهرانيانقلاب هست !
بچه ها هر کسی مبخواد کانون ثبت نام کنه و کتاباش رو هم نگیره میتونه از طرف مدرسه ثبت ام کنه.
یعنی مدرسه با کانون قرارداد میبنده و میگه که مثلا من این کتاب ها رو برای دانش اموزام نمی خوام.
از اون طرف هم یه تخفیف 10 تا 20 هزار تومنی به خاطر اینکه از مدرسه ثبت نام کردی بهت میدن.
این فکر خوبیه !!
دوستان من دیروز رفتم کتاب های یکی از دوستان که امسال می ره پیش رو دیدم! متوجه شدم کتاب زیست 2 دوسال پیش و زیست 3 سال قبل تغییر کرده ( مطالبی که باعث سر درگمی می شه ازش کم شده!) همین طور ریاضی 3 و 2. ریاضی و زیست پیش هم تغییر کرده ولی هنوز ندیدم! پس دوستان که سال قبل پیش تجربی بودن باید کتاب جدید بگیرند
یعنی زیست 3 89 و زیست 2 88
باید کتاب های رو خرید که دانش اموزی که امسال می یاد پیش خونده باشه
من قبلا به اشباه گفته بودم لازم نیست زیست و ریاضی دوم و سوم رو تهیه کنید
همون طور که گفتم زیست 2 رو چاپ 88 ,89 90 گرفت زیست 3 هم چاپ 89 , 90
ریاضی دوم رو باید چاپ 88 ,89 90 داشت ظاهرش هم کلا تغییر کرده:
1.الگو و دنباله
2.تابع
3.توابع خواص- نامعادله و تعیین علامت
4.توابع نمایی و لگاریتمی
5.مثلثات
6.ماتریس
7. ترکیبات
ریاضی سوم هم چاپ 89 , 90
1. پدیده های تصادفی و احتمال
2.تابع
3.حد و پیوستگی
4.مشتق
ریاضی پیش ( نوضیحاتی که در اینترنت وجود داره و شخصا این کتاب رو ندارم )
فصل اول - احتمال : در اين فصل مبحث آمار كتاب قبل حذف شده است و تمامي فصل به مبحث احتمال اختصاص دارد .
فصل دوم – توابع و معادلات : اين فصل، حاصل ادغام و اصلاح فصول دوم و سوم كتاب قبلي ميباشد و در آن به مباحثي همچون توابع درجه دوم و رسم آنها، روابط بين ضرايب جوابهاي معادله درجه دو، تابع جزء صحيح، تابع قدر مطلق، توابع صعودي و نزولي، دنبالهها، كاربرد توابع نمايي (رشد و زوال)، تابع نمايي طبيعي، تابع لگاريتم طبيعي و معادلات مثلثاتي ميپردازد.
فصل سوم – مشتق : اين فصل حاصل اصلاح فصل قواعد مشتق گيري كتاب قبلي است و به يادآوري و تكميل مفهوم مشتق مي پردازد .
فصل چهارم – كاربرد مشتق : در اصلاح اين فصل ، فصل كاربرد مشتق حذف شده از كتاب رياضي 3 نيز مورد توجه قرار گرفته است .
فصل پنجم – هندسه مختصاتي و منحني هاي درجه دوم : اين فصل اصلاح شده ي فصل مقاطع مخروطي كتاب قبلي مي باشد (اصلاحات جزئي است).
فصل ششم – انتگرال : اين فصل حاصل اصلاح جزئي فصل انتگرال قبلي مي باشد .
نقل قول:
سال 90 ک ههنوز موجود نیست یا کم هست
ولی کتابهای تست توی بازار کاملش رو دارند ولی با توجه به بودجه بندیهاشون در فصل ها توضیع شدند یعنی همه 20 تا سوالش کنار هم نیستند.
مگر اینکه کتا ب بگیرید که فقط ازمونهای کنکور توش باشه .....
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
نقل قول:
من برای کانون بارها گفنم به فکر جیبش هست اینهم یکموردش از الان داره این کار رو میکنه
پس بدونید ازمونهاش هم به فکر خودش هست نه شما
حالا ببینید وقتی موسسه برای شما ارزشی قائل نمیشه بلکه برای پول شما ارزش قائل میشه میتونه بهتون کمک کند؟
راه اندیشه جزوه کنکور 90 رو دارهنقل قول:
این حرف شما رو باید با طلا قاب کردم گذاشت رو سر و حلوا حلوا کرد!نقل قول:
سوال قبل عجب کولی بازی در اورد!
من رفتم تابستانه ثبت نام کنم گفت تابستانه تنها نمی شه گفتم چطور تا یه هفته قبل که دوستام ثبت نام کردن شده گفت الان خبر دادن که برای مهر تنها ثبت نام نکن کلی جر و بحث کردم بعد (با خودم گفتم پول تابستان رو می دم و می گم مهر هم ثبتنام می کنم و ولی پولش رو نمی دم و و نمی یام )بهش گفتم پول الان پول تابستان رو می دم و بعد پول مهر رو می دم اونم قبول کرد هزینه تابستان فکر کنم 70 تومن بود منم یه تراول 100 تومنی دادم اونم باقی پولم رو نداد گفت باشه برای هزینه مهر!
امسال می خواستم ثبت نام کنم بهش زنگ زدم گفت 420 هزینه ازمون + 130 تومن پکیج کتاب که اجباری هست !بعد از یک هفته دیگه رفتم واسه ثبت نامه اگه گفت پکیجه اجباری هست و بدون اون ثبت نام نمی کنم می یام بیرون و مستقیم می رم گزینه 2 ثبت نام می کنی ولی وقتی رفتم گفت 420 تومن
بعد یه مشت کتاب 76 , 87 بهم داد
شما همون گزینه دو رو ثبت نام میکردین بهتر بود . هم هزینش کمتره ( 168 تومنه فقط ) و هم واقعا بهتون میرسن و به فکر جیبشون نیستن . امسال هزینه آزمون باید میشد 17 تومن برای هر آزمون ( یعنی کلا 204 تومن ) ولی مدیر روابط عمومیشون گفت که به خاطر گرون شدن کتاب ها و جزوه هایی که بچه ها میخرن برای آزمون 36 تومن تخفیف در نظر گرفته شده تا داوطلبا راحت باشننقل قول:
اونوقت قلمچی میاد فلان قدر پور زور میگیره که در عوضش به آدم کتاب هایی رو بندازه که تنها کاربردشون مصارف بهداشتی و .... هست . من اگه فرصت کردم بهتون عکسش رو نشون میدم که از کتاب شیمی2 کانون چه استفاده ای میکنم :31:
نقل قول:
دولتی رو بله انتشار شده گاج هم داره ولی دوستمون ازاد رو میخواهند که کم گیر میاد خصوصا پزشکیش ....
بچه ها من برنامه فرصت برابر رو نمیتونم ببینم ، شبکه آموزش رو چیجوری میشه گرفت ؟
فیزیک دوم رو الگو گرفت خیلی توضیح داشت که حوصله می خواست ولی برای پیش سبز رو گرفتم که سبکش مثل شیمی مبتکران است به نظر من حجم توضیحات فیزیک خیلی سبز خوبه و نکته گفته نه که 400 صفحه توضیح داشته باشه مثل الگو
سلام
دوستان من شنیدم دیفرانسیل کتابیه که اومده بعضی از مباحث حسابان رو باز کرده+یه سری مبحث جدید آورده.
تو مبحث حد آیا نیازه من برا تست برم تستای حسابان رو هم بزنم ؟
یه مباحث مشابه دیگه مثل مشتق ..
خیلی به ازمونای ازمایشی گیر ندید باور کنید درس نخونید به هیچ جا نمیرسید قلمچی برای کسایی که با زور درس میخونن خوبه اما بزرگترین عیبش اینکه اول هزینه ازمونش زیاده و این به زور کتاب دادنش ادمو دیونه میکنه بعد میگه تمام هزینه ها صرف امور خیریه میشه
گزینه دو خوبه فقط عیبش اینکه ازموناش 3هفته یکباره یا 1ماه یکباره و فقط به درد کسی میخوره که واقعا درس بخونه و با برنامه اش پیش بره و اینکه خوندن پایه اجباری نیس این باعث تنبلی برای پایه میشه
توی سایتش ارشیو دارد.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز
میشه راهنمایی ام کنید که چطوری تو تاپیک کارنامه مو بذارم؟
نقل قول:
میتونید ادرس عکس رو بزارید.
و یا عکستون را در یکی از سایت ها اپ کنید و لینکش رو بزارید
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
چه رشته ای؟نقل قول:
در رشته ریاضی
ریاضی 2 و3 و ریاضی عمومی 1و2 پیشدانشگاهی ادبیات3 برای کنکور 91 نسبت به کنکور 90 تغییر کرده
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
نقل قول:
سهمیه مناطق هستش که به 3 منطقه تقسیم میشه
منطقه یک کلان شهر ها
منطقه 2 سایر شهرها
منطقه 3 روستاهه و حومه شهر ها
---------------------------------------
سهمیه جانباز ویژه افاردی که پدرشون بالای 25% جانباز باشه
--------------------------------------
سهمیه بسیج هم اصلا در کنکور نیستش
-------------------------------------
سهمیه های معلمان ویژه دانشگاههای تربیت معلم
-----------------------------------
سهمیه بهیاران در رشته تجربی
----------------------------------
سهمیه خود افراد جانباز و ازاده ......
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید ......
شما میتونید ! کارنامتونو اپلود کنید ! بعد با ! اسفاده از دکمه وارد نمودن عکس از لینک بالا !نقل قول:
لینک ا÷لود عکستو بزاری بعد با تایید ! عکست تو پست نمایش پیدا میکنه !؟
با کتب جمع بندی میشه....مث دور دنیا در 4 ساعت یا کتاب زرد....نقل قول:
دوستان سلام
چطوری می تونم کل آزمونهای آزد (پزشکی و غیر پزشکی) از سال 80 تا 90 را تهیه کنم؟؟؟
اره منم فک کنم فقط بتونی تو کتابای جکع بندی گیر بیاری !
آره من هم رفتم گرفتم 8 مهر روهم گذاشته بود . خیلی عالی بود .نقل قول:
[HTML]http://konkur.in/page/azmoon.aspx[/HTML]
دوستان به نظر شما لایتنر کردن کلمات آخر کتاب عربی لازم هست! برای ترجمه 7-8 سوال اول که مربوط به قواعد هست و کلمات لازم نیست ! ترجمه ردینگ رو بیخیال شدم! می خواستم بپرسم ایا کلمات آخر کتاب به درد سوالات قواعد می خوره یا نه؟ یا یه دفعه خوندن بسه؟
بهترین کار ممکن اینه که کلمات آخر کتاب رو به خوبی یاد بگیرین ، طوری که تا کنکور فرموشش نکنین ( البته بجز کلمه های تخیلی!! ) ، بعضی از سوالهای قواعد وابسته به ترجمه هستند و اگر ترجمه کنید خیلی سریعتر به جواب میرسید ، بهتره از کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی استفاده کنید و در قسمتش ترجمه اش ، کلمات و اصطلاحات مهم رو حفظ کنید ...نقل قول:
نقل قول:
برای پاسخگویی به سوالات قواعد نیز شما باید معنی و مفهمو جمله را بدانید و پیش نیازش همون کلمات هستند
موفق باشید .....
سلام به همه دوستان
من 14 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و لیسانس دارم.امسال به دلایلی تصمیم گرفتم در کنکور آزاد شرکت کنم در رشته تجربی و هدف من فقط یک رشته خاص در مقطع لیسانس از آزمون پزشکی است.
دوستان هر توصیه ای برای اینجانب دارند ممنون می شوم بیان کنند.
اگر میخواد آزاد شرکت کنید مشکل چندانی ندارید، توصیه ای جز مفهومی خوندن و تست زدن نیست !نقل قول:
اگر در مورد موضوع خاصی نیاز به اطلاعات یا راهنمایی دارید بفرمایید تا دوستان کمک کنننقل قول:
دوستان سال بالایی ، لطفا اگه امکانش هست به این تاپیک هم مداوم سر بزنید و مشاوره بدید چون خیلی ها به کمک شما عزیزان نیاز دارند همونطوری که شما هم قبلا به کمک سال بالایی ها نیاز داشتید ، مرسی
لینک تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504619&page=23