چرا که نه قرص خاصی نیست
Printable View
چرا که نه قرص خاصی نیست
من الان 5 ماهی هست میخورمنقل قول:
اول ابوریحان میخوردم الان دو ماهی هست سها میخورم
هنوز به نظرم اونقدر تاثیری نداشته !
لطفا حذف شود ...
این شامپو خیلی خوب بود الان میگن همش تقلبیه نمیدونم درسته یا نه چون خیلی وقت پیش میزدمنقل قول:
شامپو هم هدانشولدر استفاده میکنم .
در مرحله اول یه شامپو خوب بزن مثل alpecin caffeine یا hegor
البته الپسین بهتره
شامپوهاي sabal و argeal از شركت ducray چطورن؟ ضد چربي و سبوره هستند. من از وقتي كه ميزنم تو سرم جوش و دونه زياد ميزنه. كسي تجربه يا نظري داره؟؟
سلام
دوستان شامپو جینسینگ هگور (آنتی ایج ) برای تقویت مو خیلی عالیه
37 تومن
اما خیلی عالیه
سلام
قرصو دارویی هستکه رشد موهای سر رو افزایش بده؟ (به غیر از فیناستراید)
میخوام همراه با ماینوکسیدیل استفاده کنم تا زودتر تراکم مورد نظرم رو داشته باشم.
سلام
یه محلول تقویت مو گرفتم . REXSOL HAIR AID
محلول تقویت مو رکسول
خیلی کم گیر میومد . تو سایتهای خارجی خیلی ریوویوهای مثبت نوشته بودن
ببینیم چی میشیم با این
حدود دو سال میشه مو هام کمی کم پشت شده ، چند روز پیش آزمایش آهن ، تیرویید و تستوسترون دادم و امروز رفتم دکتر پوست ، گفت مشکلی نداری
هیچ دارویی هم نداد ! گفتم پس چرا مو هام کم پشت شده و.. گفت این دیگه دلایل ارثی میتونه داشته باشه ، اگه میخوای ماینوکسیدیل بنویسم تا آخر عمرت بزنی
یعنی هیچ راهی نیست برای تقویت مو و ... ؟
ماینوکسیدیل که برای من خیلی زوده هم سن زیادی ندارم هم زیاد مو هام کم پشت نیست و ریزش زیادی هم ندارم. ولی نمیخوام تراکم مو هام از این کمتر بشه
گفتم لیکویید آلپسین و نوع شامپو و.. تاثیری نداره ؟ گفت نه
از یک تونیک تقویت موی ملایم استفاده کننقل قول:
یه مکمل برای موت مثل سیستین ب6 . اکوفان . هیرویت یا .. استفاده
1 در میان هفته ای 1 بار نوروبین و هفته ای 1 هم آمپول بیوتین و بپانتن استفاده کن
ماینوکسیدل هم نمیخاد بزنی .
اینا نباید تحت نظر پزشک باشه ؟نقل قول:
برم یه متخصص پوست دیگه ؟
الان یه جستجو کردم تو توضیحات این لوسیون ها و تونیک ها معمولا نوشته :نقل قول:
من آزمایش تستوسترون دادم مشکلی نداشتم ، این به اون ربطی نداره ؟نقل قول:
از تبديل تستوسترون به دي هيدروكسي تستوسترون كه از عوامل اصلي ريزش موي سر آندروژنتيك است جلوگيري كرده
این مکمل ها که میگید فکر کنم معمولا مکمل آهن هستند . درسته ؟ من کمبود آهن هم ندارم . ؟
در ضمن 21 سالمه
هیچکدوم تاثیری ندارن.نقل قول:
از یک تونیک تقویت موی ملایم استفاده کن
یه مکمل برای موت مثل سیستین ب6 . اکوفان . هیرویت یا .. استفاده
1 در میان هفته ای 1 بار نوروبین و هفته ای 1 هم آمپول بیوتین و بپانتن استفاده کن
ماینوکسیدل هم نمیخاد بزنی .
نقل قول:
حدود دو سال میشه مو هام کمی کم پشت شده ، چند روز پیش آزمایش آهن ، تیرویید و تستوسترون دادم و امروز رفتم دکتر پوست ، گفت مشکلی نداری
هیچ دارویی هم نداد ! گفتم پس چرا مو هام کم پشت شده و.. گفت این دیگه دلایل ارثی میتونه داشته باشه ، اگه میخوای ماینوکسیدیل بنویسم تا آخر عمرت بزنی
یعنی هیچ راهی نیست برای تقویت مو و ... ؟
ماینوکسیدیل که برای من خیلی زوده هم سن زیادی ندارم هم زیاد مو هام کم پشت نیست و ریزش زیادی هم ندارم. ولی نمیخوام تراکم مو هام از این کمتر بشه
گفتم لیکویید آلپسین و نوع شامپو و.. تاثیری نداره ؟ گفت نه
ماینوکسیدیل رو مجبوری استفاده کنی چون اگر ارثی باشه تا کچل شدن نصف سر ( ناحیه حساس به هورمون) ریزش ادمه پیدا میکنه حالا چه سریع باشه چه آهسته.
خیلی از دوستان بنده از 16 سالگی شروع به استفاده از ماینوکسیدیل کردند مشکلی هم نبوده.
نقل قول:
دکتر که خودش رو مایینوکسیدیل تاکیدی نداشت ، چون زیاد وضعیت مو بد نیست ، فعلا چند ماه بگذره ببینم اگه کمتر شد یه کاریش میکنم ، نمیدونم شاید بخاطر استرس و اعصاب هم باشه
راکوتان رو مو تاثیری نداره ؟
بعضی ها میگن استفاده کردن ریزش مو گرفتن و ...
ولی دکترها میگن هیچ ربطی نداره
من نیمه ی اول پارسال راکوتان میخوردم ، چون یکی دو ماه آخر رو قطع کردم امسال دوباره جوش ها شروع شدن ،دو ماه پیش رفتم دکتر ، یک ماه داکسی سایکلین ، یک ماه هم بدون قرص و با محلول و پماد و.. ادامه دادم، تقریبا جوش ها خیلی کم شدن در حد دو سه تا جوش ریز میزنم، ولی امروز دکتر گفت دوباره راکوتان باید شروع کنی برای چند ماه تا چربی پوستت کنترل بشه ، فعلا سه شب درمیون یکی
دکتر پوست و مویی که میرم هم یکی هست
بنظر من از همین الان شروع کن چون همین ریزش مو خفیف هم هر روز از تراکم مو های سرت کم میکنه.نقل قول:
دکتر که خودش رو مایینوکسیدیل تاکیدی نداشت ، چون زیاد وضعیت مو بد نیست ، فعلا چند ماه بگذره ببینم اگه کمتر شد یه کاریش میکنم ، نمیدونم شاید بخاطر استرس و اعصاب هم باشه
راکوتان رو مو تاثیری نداره ؟
بعضی ها میگن استفاده کردن ریزش مو گرفتن و ...
ولی دکترها میگن هیچ ربطی نداره
من نیمه ی اول پارسال راکوتان میخوردم ، چون یکی دو ماه آخر رو قطع کردم امسال دوباره جوش ها شروع شدن ،دو ماه پیش رفتم دکتر ، یک ماه داکسی سایکلین ، یک ماه هم بدون قرص و با محلول و پماد و.. ادامه دادم، تقریبا جوش ها خیلی کم شدن در حد دو سه تا جوش ریز میزنم، ولی امروز دکتر گفت دوباره راکوتان باید شروع کنی برای چند ماه تا چربی پوستت کنترل بشه ، فعلا سه شب درمیون یکی
دکتر پوست و مویی که میرم هم یکی هست
خیر روآکوتان تاثیری نداره.
حتی اگر تستوسترونت زیر خط فقر هم باشه و از نظر ژنتیکی مستعد باشی ریزش موی آندروژنیک میگیری.نقل قول:
من آزمایش تستوسترون دادم مشکلی نداشتم ، این به اون ربطی نداره ؟
سلام .دوستانی که میخوان در مورد کاشت مو ، درمانهای طاسی و .. بیشتر بدونن میتونن این اپلیکیشن رو دانلود کنن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی های برنامه :
- راه کارهای تقویت
- درمان های طاسی سر
- علل ریزش مو و راهکاری های جلوگیری از ریزش مو
- انواع مدل های مو مردانه و زنانه
- کاشت ابرو، مژه، ریش و سیبیل
- بررسی انواع کاشت مو، روش های دارویی و انواع مراقبت ها
- کلاه گیس برای خانم ها و آقایان
- انواع پیوند های طبیعی موی سر برای داشتن موهایی پر پشت
و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام..
من از شامپوی Tuning آلپسین استفاده کردم و خواستم نظرمو بگم..
موهای من 30 درصدش سفید هست (20 ساله) و در کل خیلی موهای پری دارم. یکی از ویژگی های بد موهام اینه که بعد از حمام بسیار بدریخت می شه و اگر با تافت و ژل بهش نرسم خیلی پف می کنه.
به هر حال، از این شامپو که ادعا می کنه که موها رو خوش رنگ تر می کنه و حالت بهشون میده استفاده کردم و بعد از 2 3 ماه استفاده تغییر خاصی رو در موهام مشاهده نکردم.
حالا با توجه به پف کردن موهام بعد از استحمام و حالت بسیار بدی که پیدا می کنه به نظرتون چه شامپویی بگیرم؟ (خارجی باشه بهتره و پولش مهم نیست.)
ممنون.
سلامنقل قول:
به مدت 15 ماه هر شب 1 عدد هلیله سیاه پودر شده بخور دوست عزیز
تمام موهای سفیدتون سیاه میشه
عزیز چه مزه ای هست؟؟نقل قول:
واقعا اثبات شده!!؟ممنون.
مشکل اصلی.من سفیدی موهام نیست..مشکل به هم ریختگی مو بعد از حمام هست.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
مزش تلخه :n02:
کسی شامپویی رو پیشنهاد نمیکنه؟؟نقل قول:
شامپو فیتودنسیوم PHYTOنقل قول:
فوق فوق العاده ست
البته 55 تومنه
گفتم که قیمت مشکلی نیست..فقط میخوام موهام خوش حالت بشه.امیدوارم جواب بدهنقل قول:
داروخانه ها دارن؟
شامپو تاثیری در حالت موی سر بعد از حمام نداره.
میتونید از سرم مو استفاده کنید.
اولین باره از سرم مو میشنوم..بیشتر توضیح می دید؟ نحوه ی استفاده؟نقل قول:
ممنون.
دوست عزیزمون درست میگند سرم مو هم خوب هستنقل قول:
دوست عزیزم شامپو فیتو داروخانه های بالاشهر اکثرند دارند . این شامپو عالیه
سرم مو هم سرم موی میس ادن بگیر
البته سرم مو بیشتر حالت بازسازی و احیاکنندگی داره .
سرم مو اگر خاستی بگیری سرم مو میس ادن بگیر
phyto densium hair shampoo
miss eden hair repairing serum
ممنون.قیمت سرم چنده؟؟ این اگر قیمتش زیاد هست یک مدل معمولی تر بگید.نقل قول:
نحوه ی استفاده چه طوری هست؟
سرم مو 30 تومن هستنقل قول:
مارک دیگه هم که خوب باشه مارک انرژی energy هست ولی میس ادن فرانسویه
مارک ایرانی هم مارکهای کریستال . مای . آی پلاس و سینره هست
سرم مو بعد از اینکه موهاتون بعد از حمام حالت نیمه مرطوب داشت ( متمایل به خشک ) 4-5 قطره شو به دستتاتون میمالید به ساقه و نوک مو پخش میکنیید
بعد موهاتونو حالت میدید
البته من نظرم این هست سرم مو در مرحله دوم . با توجه به موردی که شما گفتید شما باید ماسک مو بگیرید
ماسک مو داخل حمام پس از شستشو با شامپو آب اضافی موهاتون بگیرید بعد ماسک ( حالت کرم ) داره به تمام موهاتون پخش کنید و 10 دقیقه بعد بشورید
موهاتون میشه حالت پذیر و عالی
ماسک هم فقط ماسک آبکشی داخل حمام بگیرید
اونم مارک میس ادن . آلسینا . ویگورانس . دوکری . و از ایرانی ها مارک دیترون و کالیون خیلی خوبه
مارک نلی هم ماسک مو با عصاره ی سبش خیلی خوبه
خیلی ممنون..واقعا کمک بزرگی دارید به من می کنید.. پس شامپو+ ماسک مو بگیرم؟ ممنون.نقل قول:
شما هم که همشهری هستید :دی فکر کنم داروخانه های نمازی یا معالی آباد داشته باشند درسته؟
مخلصم عزیزم . اصلن دقت نکردمنقل قول:
آره
داروخانه پاکشیر اول معالی آباد ( فلکه احسان ) داره . داروخانه اول زرگری کنار مطب دکتر خدادوست داره
آره داروخانه های ملاصدرا به سمت بیست متری و .. هم باید داشته باشن
آره به نظر من شامپو و ماسک مو بگیری بهتره . همون مارکایی که گفتم بهتون خیلی خوبه
داروخانه ی پردیس وسط معالی آباد هم داره
خاهش میکنم
سرم مو سنیره به صورت معمول فروش بهتری داره.
سرم مو کریستال هم با هزینه نناسب ک کارایی بالا مد نظره خیلی ار دوستانه.
سرم مو بعد از حمام باید استفاده کنید.
مو های سر رو براق و نرم میکنه و نمیزاره پف کنن.
با سلام
این سواله یه دختره که من اینجا مطرحش میکنم.
موهام یکدست نیست مثلا به تار موم که دست میزنم صاف نیست بعضی جاهاش ضخیم تره . و ریزش شدید مو هم دارم و موی سفیدهم زیاد دارم و همین طور داره بیشتر میشه.(سن 25 سال)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
عدم یکدستی مو مربوط میشه به مینیاتوری شدن و نازک شدن موها.
مو های ضخیم کم کم نازک میشن و میریزن.
برای مشکل سفیدی چیزی پیشنهاد نمیکنم ولی برای کاهش ریزش و ضخیم شدن موها ماینوکسیدیل عالیه.
نتیجه دلخواه با ماینوکسیدیل زیر 5 ماه نمایان میشه.
من بدون تجويز پزشك مانوكسيديل ٥ درصد و فيناسترايد ١ ميل خارجي استفاده ميكنم.اشكالي داره؟
٢٣ سالمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر اشکال خاصی ندارد. ( اگر ریزش شما غیر هورمونی باشد فیناستراید اثری نخواهد کرد)نقل قول:
من بدون تجويز پزشك مانوكسيديل ٥ درصد و فيناسترايد ١ ميل خارجي استفاده ميكنم.اشكالي داره؟
٢٣ سالمه
این نسخه نسخه ثابت همه ریزش مو های ارثی-هورمونی است.
سلام
آیا مصرف فیناستراید در طولانی مدت خطرناک نیست ؟
راستش من 3 سال پیش پیوند مو داشتم ولی دکتر بهم گفت موهات مینیاتوری شده اند و اگه فیناستراید نخوری ممکنه همین ها هم بریزند . میگفت تا 34 سالگی باید مصرف کنی . منم 3 ساله مصرف میکنم . مو ها کاملا طبیعی شدند و ریزش نواحی دیگه هم قطع شده ولی میترسم این دارو رو قطع کنم . به دکتر اصلی هم دسترسی ندارم و اینجا هر دکتری یه چیزی میگه !!!
مشکلی ایجاد نمیکنه. بدن باهاش سازگار میشه
دارو رو قطع کنی ریزش و مینیاتوریزه شدن مو ها از نو شروع خواهد شد.نقل قول:
سلام
آیا مصرف فیناستراید در طولانی مدت خطرناک نیست ؟
راستش من 3 سال پیش پیوند مو داشتم ولی دکتر بهم گفت موهات مینیاتوری شده اند و اگه فیناستراید نخوری ممکنه همین ها هم بریزند . میگفت تا 34 سالگی باید مصرف کنی . منم 3 ساله مصرف میکنم . مو ها کاملا طبیعی شدند و ریزش نواحی دیگه هم قطع شده ولی میترسم این دارو رو قطع کنم . به دکتر اصلی هم دسترسی ندارم و اینجا هر دکتری یه چیزی میگه !!!
چیزی به عنوان درمان در ریزش مو نداریم ما فقط با فیناستراید ریزش رو کنترل میکنیم! ( تا وقتی دارو مصرف کنی ریزش تحت کنترل ـه)
اینترنت راهنمای خوبی واسه همست.
هرکسی باید درمان مناسب نوع پوست و موی خودش رو داشته باشه