تبلیغ کنار زمین dt07نقل قول:
اسکوربورد dt06
Printable View
تبلیغ کنار زمین dt07نقل قول:
اسکوربورد dt06
این نسخه اصلی که اومده با قبلی فقط تو گذارشگر فرق داره ؟؟
اگه من نسخه قبلی با گذارشگر انگلیسی رو دانلود کنم مشکل حله؟
دانلود ها پچ جدید گذاشته برید بگیرید
من دارم دانلود میکنم ببینم درست میشه یا نه
میشه بگید نسخه جدید دانلود ها چه تغییری کرده؟ آخه به نظر نمیاد نسخه قبلی هم اصل نبوده باشه. مشکلات گزارشگر و زبان داشت که با پچ ها حل میشد. اگه میشه بگید که اگه فرق اساسی داره اونو پاک کنیم نسخه جدید و بگیریم
من دانلودش كردم. به نظر setup اصلي مي رسهنقل قول:
فقط زبون انگليسي داره و منو ها و گزارشگرش كاملا درسته
تا جايي كه من ديدم فرق ديگه اي نداره.
من کیت سرور رو گرفتم چطوری ورزشگاه رو به بازی اضافه کنم ؟ کلا کار باهاش رو بلد نیستم یکی از دوستان یک توضیح کامل بده ممنون میشم
دوستان من چمن ورزشگاه ومبلی رو دانلود کردم ولی شماره هاش از 63 هست تا 67 این شماره ها که توی کیت سروز مال ورزشگاه sansiro بود کسی میدونه ومبلی چه شماره ایه ؟
جز نقل انتقالات بقیه درست شدن.بنظر من وایسا هفته بعد که dlc کونامی اومد انوقت پچ کاملتری میاد..نقل قول:
سلام اینجا کسی اورجینال بازی رو خریده؟
قیمتش چنده؟
یه سایت بود پس12 اورجینال میداد:5200 تومن
پس توی گیم پلی و گرافیک فرقی ندارن درسته؟نقل قول:
شما باید برید داخل Nvidia control panel بعد فایل اجرایی بازی و setting بازی رو add کنید ..اینطوری میتونید بازی رو همیشه با گرافیک انویدیا بازی کنید..نقل قول:
من یک نمونش رو که دیروز دیدم یک شرکت ایرانی هم زده بود نوشته بود قیمت برای مصرف کننده 6000 ولی من 2000 خریدمش:18:نقل قول:
دوستمون احتمالا منظورش سریال اورجینال بازی بوده که قیمتش 33 هزار تومن هستش!!( برای بازی کردن انلاین)نقل قول:
دوستان چرا چمن ها رو Hd نکردن مثل pes 2011 ??
بچه ها یک سوال داشتم...
این پس2012 با 2011 خیلی فرق داره...آخه میخوام دانلودش کنم ولی نمیدونم 2012 رو دانلود کنم که حدودا6 گیگه یا پچ آخر پس2011 رو دان کنم که حتی لیگ روسیه رو داره و البته تشویق تماشاگران و...که اون هم حدودا 6 گیگ میشه...
حالا به نظر شما 2012 رو دان کنم یا پچ واسه2011؟
اگه 2012 تقریبا شبیه همون2011 هست که بی خودی دانلودش نکنم... چون باید 5-6 ما صبر کنم تا هر ماه پچ های خوب واسش بیاد و کم کم تا شیش ماه دیگه طول میکشه که پچی واسه 2012 بیاد که مثلا لیگ روسیه هم داشته باشه...
2012 با 2011 فرقاي نسبتا زيادي داشته مثلا مسترليگش خيلي فرق كرده و گيم پلي فرق كرده و بهبود يافته بازي سخت تر شده نسبت به قبل. مثلا حالت سوپراستار اومده داره كه از حالت top player سخت تر هست و انيميشن هايي به بازي اضافه شده به خصوص توي مسترليگ و چيزاي ديگه اي هم هست كه اگه بخوام بگم زياد ميشه .نقل قول:
كلا به نظر من 2012 رو بگيريد چون كه تنوعي براتون ايجاد ميشه ولي بازم به نظر خودتون بستگي داره هر جور كه مايليد:46:
ارجینالو کجا میفروشن؟نقل قول:
دقیقا منم همین بازی رو مربوط به همین شرکت رو خردیم روش زده 6000 تومن ولی من 2000 تومن گرفتمنقل قول:
ولی مشکلی که هست اینکه تو ستاپش دست بردن و از ارجینالی انداختنش و پچ های خود کونامی روش نصب نمیشه
پارسال که یه راهی براش درست کردن تا پچ نصب بشه ولی امسال هنوز خبری نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
دوستان این فیکس چیه اینجا زده کسی امتحان کرده؟
مثل اینکه فیکس بخش انلاین بازی هست یعنی اینو نصب کنیم میشه انلاین بازی کرد؟ :18:
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=540:-111--11-pesedit&catid=105:full-patch&Itemid=198
آها پس دانلودش میکنم فقط یک سوال دیگه..نقل قول:
اون پس2011 رو پاک کنم؟ یعنی این اگه خیلی ازون بهتره تا یک هفته ی دیگه که دانلودش میکنم اونو با خیال راحت پاکش کنم بعدا پشیمون نمیشم منظورم اینه که 2012 تمام مزیت های 2011 رو داره به اضافه ی یک سری چیز های اضافه که اگه قبلیو پاک کنم فرقی به حالم نمیکنه...
یک چیز دیگه اینکه توی پس قبلی 7تا لیگ مهم رو داشت این یکی انگار شنیدم لیگ پرتغال هم اضافه شده یعنی لیگ هاش شده 8تا؟
تیم های اروپایی و امریکایی رو که قبلا داشت آسیایی ها هم اضافه شدن؟(باشگاهی ها منظورم هست)
و تیم ملی کشوری اضافه نشده؟
به نظر من زیاد شبیه نیست ... گیم پلی تغییر کرده ... بازی سخت تر شده ( تازه من رو top player بازی میکنم. هنوز سوپر استار آنلاک نشده )نقل قول:
البته من اول که بازی کردم اصلآ خوشم نیومد از pes2012 ولی الان دارم لذت میبرم از این بازی
ولی خب همونطور که خودت گفتی پچ درست و حسابی براش نیومده هنوز
-----
بچه ها پچ رسمی کونامی کی میاد ؟
یه تغییری که کرده فوق العاده مضخرف هم شده به خاطر این عیب اینه که موقع حمله تیم خودت به دروازه حریف سرعتت مثل لاکپشت میشه و مدافع حریف مثل جت میاد از بقلت رد میشه . ولی موقع حمله اونا به دروازه ما مدافع ما مثل لاکپشت میشه ولی مهاجم اونا مثل جت . نمیدونم مشکل داره واسه من یا کلا اینجوریه
در کل خوب شده ولی با این مشکلی که داره زیاد حال نکردم . فیفا 12 سرعت بازیکنانش همه جا و برای هر 2تیم یکسانه
سلام دوستان من چند وقته بازی رو دانلود کردم و گزارش عربی رو هم گداشتم روش به نظر من خیلی عالیه ولی از اونجا که من خیلی به مسترلیگ علاقه دارم اونجا به یک مشکلی برخورد کردم که لطفا یک جواب مفصل بهش بدید خیلی جاها گشتم ویلی پیدا نکردم : تو مستر لیگ نمیدونم برنامه تمرینات رو چطوری بزارم که تیم و بازیکنان پیشرفت کنند یعنی کلا رو مثلا تاکتیک باشه خوبه یا یا ترتیبش کلا چطوری باشه درضمن سیر پیشرفت بازیکنان خیلی کنده و حتی بعضی بازیکنان جوون پس رفت میکنند فکر میکنید مشکل از کجا باشه ؟
بچه ها یه کاور کامل رزولوشن بالاشو کسی داره
ممنون میشم بزارید فوریه.میخوام هدیه بدم
نقل قول:
سوال من هم هست .
نتونستم چیز خوبی پیدا کنم اکثر سایت هایی هم که میشناسم شیلترن و چیز پی ان غیر فعال شدهنقل قول:
فقط اینو پیدا کردم البته اسکنرم هم دم دست نیست وگرنه دارم کاور های خوبی برات اسکن میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشگر اول بازی سلام می کنه، بعد می خوابه. یاد بهرام شفیع می افتم. :31: یه بارم بازی بارسا آژاکس داشت در مورد والنسیا حرف می زد و اول بازی، می گفت با این نتیجه 2-0 کار تیم میهمان سخته :41::31:
دوستان تو مستر لیگ چیکار کنم همون ابتدا بازیکنان اصلی در تیم ها باشه ؟
تکنیک ها رو کجا باید تنظیم کرد ؟ توی pes11 که تو ترکیب تیم میشد تنظیم کرد
همون دریبل زیدانی و ... مثلا
نقل قول:
سلام
باید قبل از ورود به بازی باید به قسمت PERSONAL DATA SETTING بری بعد DATA خودت یعنی اواتاری که ازش استفاده میکنی انتخاب کنی بعدشم بری تو قسمت Link Feints و دریبل های مورد نظرت رو انتخاب کنی
موفق باشی:46:
واقعا رفتن مستر لیگ pes رو به فیفا ترجیح میدم خیلی کاملتر و جذابتره جام باشگاها هم توش هست البته فیفا هم داره اما هیچ فرقی با لیگش نمیکنه هرکی ندونه خیال میکنه همون لیگ
آره پاکش کن اصلا حالا چرا پاک کنی بذار اونو که گرفتی بازی کن اگه خوشت اومد پاکش کن احتمالا هم خوشت میاد و پاکش میکنی.نقل قول:
آره لیگ پرتغال هم اضافه شده ولی خبری از تیمای اسیایی نیس درباره تیمی ملی هم اصلا من با تیمای ملی کار نمیکنم که بخام امارش دستم باشه نمیدونم تیم ملی اضافه شده یا نه اصلا مگه تیم ملی کم داشت؟
پس 8تا لیگه شده یا لیگ پرتغال جایگزین لیگ دسته دوم آلمان و... شده؟نقل قول:
پس قبلی تیم های ملی زیادی رو نداشت مثل خیلی از تیم های اروپایی که واسه طبیعی تر بودن بازی های انتخابی وجود گرجستان استونی ارمنستان قزاقستان و...به نظر لازم میومد...و توی آسیا اندونزی رو نداشت و از آمریکا هم تیم خوب جامائیکا رو نداشت
گزارش عربی شما مثل اینه که هنگام گفتن اسامی انگار از بیسیم اسامی ضبط کردن؟نقل قول:
دوستان کسی مجانی انلاین بازی کرده؟
ليگ. روسيه و تيماب گرجستان و... چه جذابيتي دارن اخه؟:18:
نقل قول:
سلام دوستان عزیزم
این سریال یا dvd اریجینال رو از کجا میشه خرید کرد الان توی ایران؟
بچه ها بالاخره مشکل گزارشگر انگلیسی بازی حل شد یا نه ؟
DLC جدید هم به نظر به زودی میاد! انشاالله مشکل ترکیب تیما درست بشه..
کد:http://dl.dropbox.com/u/484907/temp/dlc.html
سلام.
آقا من از kitserver 12.0.5 استفاده میکردم.ولی بعد از نصب آپدیت 1.01 دیگه kitserver کار نمیکنه. در صورتی که تو سایت pesedit.com نوشته که این کیت سرور با نسخه 1.01 سازگاره.
پیغام خطایی که میده اینه: unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it
خواهش میکنم کمکم کنید