لینک کاملا درسته من خودم الان دانلود کردمنقل قول:
Printable View
لینک کاملا درسته من خودم الان دانلود کردمنقل قول:
با اين كه لينك سالم بود ولي براي شما يه جاي ديگه اپلود كردم :نقل قول:
حالا خیلی مهمه که آرم شبکه 3 تو بازی باشه؟؟؟:21:نقل قول:
مرسی دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
ولی خداییش سوپر پچ رو بگیرید بریزید تو بازی خیال خودتونو راحت کنید.
تازه یه سوپر پچ جدید هم میخواد بیاد که ساخت بچه های ایرانیه کل بازی رو فارسی میکنه و صدای تشویق تماشاگر نماهای ایرانی هم توشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میاد؟:20:نقل قول:
فکر کنم تا حالا دیگه باید اومده باشه
از کجا باید بخریم؟نقل قول:
با تشکر از شما وقتی فایل رو تو قسمت 0_text و e_text وارد کردم فایل 151 در هردو ولی به صورت زیر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چکار کنم تا آرم شبکه 3 بیاد
فایل رو فقط تو e_text بریز ببین چی میشه
من تا به حال به چنین مشکلی بر نخورده بودم
فایل رو فقط تو e_text بریز ببین چی میشه
من تا به حال به چنین مشکلی بر نخورده بودم
بعد از اینکه فایلها رو یکی یکی از درون اون فایل شبکه 3 رو برنامه ریختم اینطوری شد مطمئن هستید که لوگوی شبکه 3 توش هست یا اینکه فایل رو باید جای دیگه ای به جز 151 کپی کنم فایلهای موجود در اون لوگو چهار تا هست
البته من با برنامه game graphic studio فایل رو وارد می کنم برنامه dkz studio رو دارم ولی طرز کار با اون رو بلد نیستم
آقا لطفا لینک سالم سوپرپچ را به من بدهید.
چه جوري ميشه يه اپشن فايل جديد رو جاي اپشن خودم بزارم تركيب ها هم دست نخوره ؟
آقا لطفا کمک کنیدنقل قول:
باید اینجا سفارش بدید تا براتون بفرستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش می کنم شما لینکی رو که حسین جان قرار داده دانلود کنید ببینید فایلهاش درسته یا نهنقل قول:
به هر صورت تونستم آرم رو وارد بازی کنم حسین جان از شما هم ممنونم که فایل رو قرار دادید
آقایون
راجع به Pro Evolution Soccer 7 برنامه کمکی برای تعویض چهره - استادیوم و .............. ندارید.....
بابا Pro Evolution Soccer 6 دیگه کهنه شده چرا اینقدر راجع به اون حرف میزنید.......
vcd ,dvd بازی Pro Evolution Soccer7 توسط شرکت apple تو بازار ریخته ....برید و اونو نصب کنید ...
وقتی هیچ چیز جدیدی نداره برا چی بخریم:21:نقل قول:
من خودم خریدم ولی هیچ فرقی نداره با 6
به بقیه هم توصیه میکنم نخرند و همون 6 رو بازی کنند مثل خود من
راستی یادم رفت بگه اون نسخه 7 نیست که
اون نسخه2007 هست
هفتش تو آبان یا آذر میاد
d_a_n_t_e جان میشه بگی چطور واردش کردی؟نقل قول:
واسه من این Error رو میده
[QUOTE=d_a_n_t_e;1104082]به هر صورت تونستم آرم رو وارد بازی کنم حسین جان از شما هم ممنونم که فایل رو قرار دادید
العان داری حال میکنی با ارم شبکه 3 نه خییییلیییییییی قشنگه خیییییلیییییییی
با استفاده از برنامه dkz studio و یه فایل scoreboard دیگه که مربوط به قرار دادن آرم کانال مثبت بود این کارو کردم chelsea_cfc جان اولا خوشحالم که چلسی فاتح جام حذفی شد و ثانیا من الان از آرم کانال مثبت در بازی استفاده می کنم که خیلی قشنگ و زیبا طراحی شدهنقل قول:
[QUOTE=chealsea_cfc;1104778]ببخشید شما تا کلاس چندم درس خوندید ؟!!!نقل قول:
(العان)؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! یعنی چی؟ منظورت کلمه الان هست؟!!
یعنی بدون اون فایل اسکوربورد که میگی نمیشه؟نقل قول:
اخه من هر آرمی که بخوام ایمپورت کنم نمیشه فقط آرم شبکه 3 نیست که ایمپورت نمیشه
من استادیوم آلیانر آرنا مونیخ رو دانلود کردم
چه طوری ازش استفاده کنم.
که بیاد تولیست استادیومها؟؟؟؟؟؟؟
اگه کیت سرور رو نصب کردی استادیوم رو که دانلود کردی بریز تو این مسیرنقل قول:
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums
پوشه ای به اسم کیت سرور نیستنقل قول:
باید از کجا بگیرم؟
شما باید اول کیت سرور رو دانلود کنید و بعد بریزیش تو این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 تو صفحات قبل تاپیک میتونی پیداش کنی بچه ها لینکشو گذاشتن.
اساتید محترم من سوپر پیچ را دانلود کردم اما طریقه نصبش را نمی دونم شما لطف می کنید به من بگید چطور میشه اونو نصب کرد
:10:
ببخشید من یک در خواست داشتم نمیدونم باید این جا مطرح کنم یا جای دیگه
میخواستم اگرمیشه یکی این آپشن فایل لیگ برتر ویا هر چیزی که به لیگ برتر مربوط میشه رو اینجا برام بزاره ممنون میشم
مسابقات فیفا
در امضا من
بدوو بدوووووووووو
با سلام خدمت شما دوستان گرامی من برنامه kitserver-620-noGDB رو دانلود کردم حالا که می خوام یک استادیوم رو وارد بازی کنم باید چکار کنم
سلام :40:نقل قول:
بفرما دوست من :
Installation:
We reccommend you to install the SuperPatch over the original Konami files (not patched).
[*]PES6.exe:[*]Extract the PES6.exe in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (default: C:\ProgramsKonamiPro Evolution Soccer 6). The original file must be overwritten.
[*]Kitserver:[*]Extract the Kitserver folder in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (same folder of the previous step). Then open it and run the setup.exe, click on Install and the Kitserver will be installed (If it tells you it is already installed, click on Remove and then Install).
[*]Superpatch_dat.dkz:
You need DkZ Studio 0.91b or later to install this.[*]Extract the Superpatch_dat.dkz in any folder. Then double click it (remember you must have DkZ Studio installed) and it will be opened. Go to Patch->Apply Patch in Folder and select the Dat folder in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (default: C:\ProgramsKonamiPro Evolution Soccer 6dat). Wait some minutes while DkZ Studio is installing it, and then you will be shown a message telling you that the installation was successfully.
[*]Option File:[*]Copy the provided Option File (KONAMI-WIN32PES6OPT) into the Pro Evolution Soccer 6 Option File folder (default: DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 6folder1). The default file must be overwritten.[*]Now you are ready to play! :)
[*]Important: You must have installed the original Konami's Pro Evolution Soccer 6 PC game.
=======
یا حق
:40:
ببخشید آقای amirali1923 s سوپر پچ را از کجا دانلود کردیدلطفا لینک آن را به من بدهید.
اگه به صفحات قبل مراجعه کنی بچه ها توضیح دادن ولی من واست کامل توضیح دادم:نقل قول:
اول یه پوشه به اسم GDB تو این مسیر درست کن X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver
اگر هم خودش درست کرده که هیچ . بعد یه پوشه دیگه به اسم stadiums تو این مسیر درست کن
X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB
حالا استادیومی که درست کردی بریز تو پوشه stadiums
بعد KITSERVER رو باید Install کنی که باید از این مسیر پیداش کنی x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver یه فایلی هست به اسم setup اونو میزنی برنامه که باز شد install رو بزن و تمام.
حالا یه بار وارد بازی بشو الکی و دوباره خارج شو دیگه استادیومت وارد شده.
چندین بار گفتیم
سوپر پچ چندین گیگه و بهتره از دوستای دیگه تقاضا کنید براتون بفرستند
نحوه نصبش رو هم کامل بهتون می گن
بچه ها من یه پچ دانلود کردم 28 mg هست ولی وقتی نصبش میکنم موقع بازی وقتی دو تا تیم میخوان وارد زمین بشن از بازی پرت میشم بیرون در واقع هنگ میکنه !
میترسم اگه این سوپر پچ رو دانلو کنم یا بخرمش اونم اینجوری باشه.
بعدش توی توضیحات این سوپر پچ به انگلیسی نوشته که بازی شما باید ورژن ارجینال باشه. جریان چیه اگه میشه یکی از بچه ها بیاد یکم توضیح بده.