در مورد دمای بحرانی که میگید به cpu بستگی داره میشه توضیح بدید؟نقل قول:
جایی خوندم لپتاپ ها برای کار در دمای 60-70 درجه طراحی میشن.این درسته؟
Printable View
در مورد دمای بحرانی که میگید به cpu بستگی داره میشه توضیح بدید؟نقل قول:
جایی خوندم لپتاپ ها برای کار در دمای 60-70 درجه طراحی میشن.این درسته؟
Intel® Core™ i7-2670QM Processor دمای بحرانی 100 درجه
Intel® Core™ i5-3450 Processor دمای بحرانی 67.4 درجه
Intel® Core™ i3-2100T Processor دمای بحرانی 65 درجه
دمای بحرانی بقیه Core™ i های الان شرکت اینتل تو همین مایه هاست!
به این دما اضافه کنید دمای 50 تا 80 درجه کارت گرافیک،دمای 40 درجه هارد و ...
دمای 60 تا 70 برای لب تاب های الان یه دمای معمولیه
خدا بخیر کنه آینده رو !
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تازه این مدل رو خریداری کردم و الان با مولتی تاچ یه کم مشکل دارم !
ci5 هست و وقتی من درایور تاچ پد رو نصب میکنم تو تنظیمات موس در کنترل پنل سربرگ تنظیمات dell نیست !!!!
(این رو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چه کار کنم که فعال بشه مولتی تاچ؟
دوست عزیز مبارکتون باشهنقل قول:
دوستان من تازه این مدل رو خریداری کردم و الان با مولتی تاچ یه کم مشکل دارم !
به نظرم درایور اشتباه دانلود کردید. من از صفحه درایورهای خودم چک کردم و آدرس درایور تاچ بد این هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ci5 هست و وقتی من درایور تاچ پد رو نصب میکنم تو تنظیمات موس در کنترل پنل سربرگ تنظیمات dell نیست !!!!
(این رو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درایور که نصب شده پاک کنید و درایور که لینکشو گذاشتم نصب کنید. لطفا نتیجه کارو اینجا بگید.نقل قول:
چه کار کنم که فعال بشه مولتی تاچ؟
دوستان میشه رو ۵۱۱۰ سیمکارت نصب کرد؟سمت چپش یه خشاب داره،روش میشه رم انداخت،سیمکارت چطور؟
آره میشهنقل قول:
فقط باید مودمش رو جدا بخرین
دوستان میشه کیبرد این لب تاب رو با یه چراغ دار عوض کرد؟
اون به اصطلاح خشاب که میگید جای رم هست و قسمت مربوط به سیمکارت در داخل جای باطری هست.البته فقط در مدل های سفارشی می تونید ازش استفاده کنید.
یعنی اگه مودم بگیریم حله مثلا میشه باهاش وصل شد اینترنت و ...؟ کسی امتحان کرده، یعنی واقعا جواب میده؟نقل قول:
من جای باتری رو چک کردم ولی نمیدونم کجاش سیمکارت میخوره.نقل قول:
منظورتون از سفارشی چیه؟
منظورتون اینه که همه ی این لپتاپ ها جای سیمکارت ندارن،درسته؟
در اون قسمتی که درب باطری بسته میشه یک شکاف برای سیم کارت هست و توی دفترچه اش این طوری نوشته که برای این که بتونیم سیم کارت بهش وصل کنیم باید به کارخانه سفارش بدیم.فکر نمی کنم از این کارها بتونیم از ایران انجام بدیم.بنظر من سیم کارت رو ولش کن می تونی از طریق موبایل و بلوتوث به اینترنت وصل بشی اینترنت نامحدود با 10000 تومان در ماه در اختیارت خواهد بود.نقل قول:
آره دیگهنقل قول:
وگرنه سیم کارت بزاریم رو لب تاب که چی بشه!
البته من خودم نزاشتم ولی همون طور که kiana82 عزیز گفتن با همون موبایل و از طریق بلوتوث لب تاب میتونین کانکت شید
البته سرعت این روش جدای سرعت بلوتوث موبایل شما حداکثر با سیم کارت ایرانسل که از فناوری EDGE استفاده میکنه دو برابر GPRS هستش یعنی حدودا" 128kbps
ولی اگه مودم رو بخریم احتمالا" میتونیم با فناوری 3g یا 4g کانکت شیم که اینا هم فعلا" کلا" منتفیه:8:
بله میشه چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این مدل هست. فقط کیبورد 2 زبانه هست. زبان اول انگلیسی و زبان دوم کره ای هست که فکر کنم کمی آزار دهنده باشه. به هر حال تنها گزینه موجود هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم چک کردم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم! :19:نقل قول:
اگه امکان داره یه عکس ازش بذارید
راستش من سیمکارتو واسه اینترنت نمیخوام ، واسه ردیابی لپ تاپ میخوام!
با وجود نرم افزارهایی که هست ولی من بازم نمیتونم 100% بهشون متکی باشم.
نرم افزارهایی مثل PREY که البته خودم تست نکردم ولی تا حالا هم نشنیدم یا جایی نخوندم کسی ازشون جواب گرفته باشه.
گرچه خودم ازشون استفاده میکنم ولی مسلمه که نمیشه ازشون توقع معجزه داشت
ولی با سیمکارت(اگه بشه) شاید بشه یه کارهایی کرد.
مثلا از خدمات نمای ایرانسل استفاده کرد و یا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد از مخابرات درخواست ردیابی کرد.
البته شاید این راه هم چندان قابل اطمینان نباشه ولی خوب... تیری ست در تاریکی
سلام
برای از کار انداختن تاچ پد ظاهرا باید Fn + F3 رو فشار داد، نمیدونم چرا ولی انگار کار نمیکنه. :18:
لطفا یکی راهنمایی کنه
این سوال رو یه جای دیگه هم پرسیده بودم ولی فوری حذفش کردن...
چطور میشه بفهمیم که باتری تا حالا چند سیکل شارژ و دشارژ شده؟
داداش جان دفترچه راهنمای لپ تاپ رو نگاه کن با شکل توش نشون داده.نقل قول:
برنامه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید.نقل قول:
بنا به گفته های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه با خوندن اطلاعات میکروچیپ باتری تعداد شارژ و دشارژ بگه:نقل قول:
تصویر برنامه Notebook Hardware Controlنقل قول:
you can check it with tools like Note book hardware control 2.0, it can read out the data from the microchips on the battery, which registeres charge rates, number of charge cycles wear level etc.
دوست عزیز اگر لپتاپ شما جای سیم کارت نداشته باشه بنابراین مودم هم نداره و ممکنه که اگر بخواهید خودتون سیم کارت بهش اضافه کنید جواب نده.نقل قول:
اما اگر بخواهید با سیم کارت به اینترنت وصل بشید و همچنین از قابلیت ردیابی سیم کارت استفاده کنید باید 2 تا ماژول به لپتاپ اضافه کنید.
اولین ماژول نگهدارنده سیم کارت هست:
بعد از نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید فیش خروجیشو به سوکتی که اگر وجود داشته باشه(!) وصل کنید.
ماژول دوم مودم wwan هست:
که میتونید در ایران و روی این لپتاپ استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از این که تونستید توی لپتاپ جاش کنید باید سوکتشو به لپتاپ وصل کنید تا بشه ازش استفاده کرد.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید برای نصب این دو ماژول کمک بگیرید. بهترین چیزی بود که تونستم پیدا کنم.
این دو سخت افزار نیاز شما برای ردیابی لپتاپ به وسیله سیم کارت در ایران هست مگر این که با دانش مهندسی الکترونیک بتونید این دو سخت افزار تلفیق کنید و یک قطعه کوچکتر بسازید و استفاده کنید.
در ستاپ همین لپتاپ گزینه ردیابی به صورت پیش فرض وجود داره و به خاطر احترام به حریم شخصی افراد غیر فعال هست که میتونید ازش استفاده کنید.
اگر این مطلبی که نوشتم به دردتون نخورد که احتمالا هم به دردتون نمیخوره میتونید روی هارد لپتاپ password بزارید که لااقل بعد از سرقت به هیچ وجه نشه از هارد و اطلاعات درونش سوءاستفاده کرد.
به نظر من مشكل اصلي اين لپ تاب حرارت بالاشه فقط كافيه يك ربع باهاش تايپ كنم ديگه نميشه روش دست گذاشت مخصوصا جاي دست چپ.در ضمن كل كيبورد هم داغ ميشه.
نقل قول:
در استفاده معمولی که اصلا اینجوری که شما میگید نیست
لااقل لب تاب من که نیست
دلیل اصلی حرارت بالا در بازی ها و پردازش ها سنگین هم سخت افزار قدرتمند این لب تابه
وقتی خود شرکت اینتل برا Core i7 دمای بحرانی 100 درجه!!! تخمین زده دیگه شما تا آخرشو بخون
نقل قول:
مشکل از مدل لپتاپ نیست.
نرم افزار tune up رو نصب کنید.
سیستم رو در حالت economy تنظیم کنید;مخصوصا وقتی میخواید بازی کنید.
با همین نرم افزار و یا ccleaner نرم افزار های غیر ضروری رو از start up ویندوز حذف کنید.
و یا حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که از task manager و از تب process نرم افزارهایی که لازم ندارید رو متوقف کنید.(روی end process کلیک کنید.)
دلیلی نداره چو.ن شرکت زده 100 درجه شما هم بیای و دما رو تا 99 بالا ببری بعد بگی به 100 نرسیدهنقل قول:
وقتی خود شرکت اینتل برا Core i7 دمای بحرانی 100 درجه!!! تخمین زده دیگه شما تا آخرشو بخون
هر چه دما بالا باشه حتی همون 85 یا 90 درجه این باعث میشه که خمیر سیلیکون پردازنده شما سریعتر از بین بره که همین از بین رفتنش باعث میشه که پردازنده بیشتر آسیب ببینه و در حالت عادی هم دمای بالایی داشته باشه
یه شات از برنامه hwmonitor قرار بدیدنقل قول:
به نظر من مشكل اصلي اين لپ تاب حرارت بالاشه فقط كافيه يك ربع باهاش تايپ كنم ديگه نميشه روش دست گذاشت مخصوصا جاي دست چپ.در ضمن كل كيبورد هم داغ ميشه.
من منظورم این نبود که چون اینتل زده 100 درجه پس ما با دمای 99 درجه باهاش کار کنیم هیچی نمیشه!نقل قول:
منظور من این بود گرم شدن کیبرد طبیعیه
آدم که آدمه توی این گرما آب پز میشه چه برسه به لب تاب:31:
سلام. معمولا وقتی میخوام یه فایل رو با بلوتوث ارسال کنم این ارسال با مشکل روبرو میشه.
این موضوع وقتی بخوام مثلا از گوشی یه فایلی رو هرچند خیلی کم حجم به لپتاپ ارسال کنم بیشتر هم میشه.
لطفا راهنمایی کنید که آیا این مشکل در 5110 طبیعیه یا نه، قابل حله؟
سلامنقل قول:
من خودم قبلا" همین مشکل رو داشتم.توی پوشه درایور بلوتوث یه پوشه هست به اسم bus،بعد اینکه درایو بلوتوث رو نصب کردین به دیوایس مننجر برین و به صورت دستی محتویات اون پوشه رو نصب کنین
اگه پیغام ریستات اومد Ok کنین و خلاص!
اصلا" پیشنهاد من اینه که کل محتویات درایور بلوتوث رو دستی نصب کنین
ممنون .میشه یه لینک از این درایور بذارید؟نقل قول:
منظورتون از اینکه دستی نصب کنیم لابد اینه که خودمون از نو درایور رو نصب کنیم؟قبلی رو باید اول حذف کنیم یا اینه لازم نیست و با نصبش درایور آپدیت میشه؟نقل قول:
به ترتیب باز کنیدنقل قول:
بعد آدرس درایور رو میدین
انتخابش میکنین
و Next بعدشم OK
نقل قول:
سلام.میشه لطفا در این مورد هم توضیح بدید؟
من هم خیلی مایلم بدونم منظور ایشان چی بود؟!نقل قول:
کاش بتونن بیشتر توضیح بدهند.
سلام به شما.نقل قول:
در ستاپ این لپتاپ در برگه security گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره که به صورت پیش فرض deactivated هست. حالت های دیگرش activated و disabled هست. ظاهرا اگر از حالت deactivated خارج کنید فقط یک بار میتونید برای همیشه یکی دیگر از گزینه ها رو انتخاب کنید و دیگر نمیتونید در این قسمت تغییری ایجاد کنید(با توجه به توضیحاتی که در ستاپ نوشته شده).
عرض به خدمت شما که این ردیابی به وسیله شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به وسیله یک ماژول که این شرکت داخل ستاپ لپتاپ های دل قرار داده انجام میشه.
با پاک کردن ویندوز و دوباره نصب کردنش، با فرمت کل هارد و همچینن با تعویض هارد قابلیت ردیابی لپتاپ از بین نمیره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیحات شرکت absolute درباره محصول ردیابی لپتاپ.
برای ردیابی لپتاپ به وسیله نرم افزار این شرکت باید هزینه پرداخت کنید که 90 روز این شرکت برای ارزیابی شما از محصول این خدمات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه میکنه و جالب هست که در لیست کشورهایی که مجاز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند نام ایران هم وجود داره.
فکر میکنم این تمام چیزی هست که میدونم.
براتون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.
نقل قول:
سلام. از راهنماييتون ممنونم.کارهايي که گفتيد به ترتيب انجام دادم و درايور رو نصب کردم بعد هم restart.
ولي هنوز وضع همونه و تغييري نکرده!
نا امید نشید!نقل قول:
راهش همینه
اول ببینید اصلا" وایرلس روشنه !
چون برای فرستادن و یا گرفتن بلوتوث باید وایرلس روشن باشه
بعد درایورهای بلوتوٍٍث و وایرلس رو تو قسمت Network اگه کامل ندارید از سایت دل بگیرید و همه رو نصب کنید
بعدش به همین روش توی تک تک پوشه ها برید و فایل ها رو به صورت دستی هم نصب کنید
ان شا الله که راه میفته
راستش من با گارانتی طلایی مادیران گرفتم.خودشون یه DVD کامل درایورها رو تو کارتن گذاشته بودن.فقط حجم درایور های بلوتوث حدود 200 مگ هستش
این سه تا پوشه درایورها رو اگه پیدا کنید و بنصبین فکر کنم مشکلتون حل میشه
INTEL BLUETOOTH
و
Dell Wireless 1702 802.11 bgn, BT3.0+HS Driver
و
Atheros BT Driver
میخاستم لپ تاپ dell5110-t رو بگیرم.به نظر شما خوبه؟خرابی نداره؟
اینم لینکش:
کسی که این لب تاب رو داره و باهاش کار میکنه بگه مشکل این اب تاب چیه که اینقدر میگن dell5110 مفت گرونه؟
آخه مشخصاتش در برابر قیمتش خیلی خوبه.اگه بشه میخام بگیرم ولی خواهشا راهنماییم کنین.
اینم لینکشه:
بازی های
pes 2012
callofduty
روش جواب میده؟
والا من که حدود 6 ماهه که دارم کامل راضیم و هر دوتا بازی که گفتی روش براحتی اجرا کردم .
پس چرا اینقدر کاربرا میگن مفت گرونه و خرابی زیاد داره و برای بازی خوب نیست و ....؟نقل قول:
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم