میشه این ساختمان پزشکان رو ول کنید درباره سریال های دیگه بنویسید...........
الان چند وقت تموم شده ؟ ؟؟؟؟:5:
Printable View
میشه این ساختمان پزشکان رو ول کنید درباره سریال های دیگه بنویسید...........
الان چند وقت تموم شده ؟ ؟؟؟؟:5:
گل گفتید ! همش باید توی بروز شده ها ببینم و غصه بخورم که چرا تموم شد !
در مورد سه دونگ سه دونگ بنویسید !
انصافا چندتا دیوونه خوردن به پست هم !
گل گفتم ولی تشکر نکردی که چه فایده ....:11:نقل قول:
به خاطر پسرم نویسندگی را کنار گذاشتم!
شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب میشود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور میگوید:نیوانا با مادرش زندگی میکند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی میگذارم که ...
شفاف:شقایق دهقان، بازیگر نقش خانم شیرزاد در سریال ساختمان پزشکان، پس از بازی موفق خود در ساختمان پزشکان، خاطره به یاد ماندنی در ذهن مخاطبان تلویزیون برجای گذاشت. مجله «شهرزاد» در شماره اخیر ۳۳ خود، مصاحبه اختصاصی با این بازیگر داشته است.
شقایق دهقان همسر محراب قاسم خانی یکی از نویسندگان این سریال در مصاحبه خود از مشکلات مادر شدن و شرایطی که منجر به ترک نویسندگی او شده است سخن به میان آورده و عنوان کرده «قبل از اینکه نویان بدنیا بیاید، من کارهای نویسندگی هم میکردم، ولی الان واقعا نمیتوانم. بخصوص اینکه نوشتن احتیاج به تمرکز دارد و خودم باید برای آن برنامه ریزی کنم».
دهقان همچنین عنوان کرده که تلاش میکند بیشتر وقت خود را در کنار فرزندش سپری کند اگر چه گاهی اوقات «اگر کاری را خیلی دوست داشته باشم انجامش میدهم. مثلا سال گذشته برای بازی در سریال «گمشده راما» قویدل یک هفته به شمال رفتم».
خانم شیرزاد ساختمان پزشکان در خصوص زنان عنوان کرده «اصولا زنهایی ار میپسندم که خودشان زندگی اشان را میچرخانند، به کسی تکیه نمیکنند و روی پای خودشان هستند».
شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب میشود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور میگوید «نیوانا با مادرش زندگی میکند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی میگذارم که مثل اسم تو با «ن» شروع شود. من برایش مادر نیستم چون خودش یک مادر خیلی خوب دارد که همه زندگیاش را برای دخترش میگذارد، ولی من و نیروانا رابطه دوستانه همراه با احترام برای هم داریم.
گفتگوی شقایق دهقان با این مجله حاوی مطالب دیگری چون اصول تربیتی فرزندش، حضور او به همراه همسرش بر سر کار و... میشود. دهقان در حال حاضر با حضور در کنار پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما در خانواده ای هنری زندگی می کند و در آینده بایستی منتظر کارهای جدید او بود.
حذف شود.
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
نقل قول:
اینو درست میگی
اولش بد نبود ---------- ولی یواش یواش داره خیلی به مزه میشه. :5:
امان از تعصب
خدا رو شكر كه بالاخره بعد از 3000 سال توي ايران يه سريال فاخر به نام ساختمان پزشكان ساخته شد كه كوچكترين عيب و نقصي نداشت كه پس از اتمام پخش آن 3 روز عذاي عمومي اعلام شد اما دستهاي پشت پرده اجازه اعلام آن را به مردم و رسانه ها نداد.
اما مردم ايران(!!؟؟) در حركتي خود جوش تا مدتها تاپيك سريال را بالا نگه داشتند . و كوچكترين نظر مخالفي را سركوب كردند .
و اساسا كساني كه با اين سريال مخالفند ، يا بي عقلند يا بي خرد يا ديوانه زنجيري .... كه بهتره خودشون رو به ساختمان پزشكان ، مطب دكتر نيما افشار معرفي كنند .
مثال :
مخالف : حالا همچين بي عيبم نبود :13:
مردم ايران (!!؟؟) : ساكت ..... بي عقل ... خودتي ...... بي خرد ........ عقب افتاده ....... ديوانه ...... بزنم اين چارتا استخونا تو صورتت خورد كنم ؟ ...... ديگه نبينما ..... ديگه نشنوما ....... بوق ... ... بوق ..... بوووووووووووووقق ............:2:
مخالف : :18:
سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!
حامد:11:
علیک سلام !نقل قول:
سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!
حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد این اسپم کده رو قفل کنه.
مجید :11:
بابا این تاپیک رو قفل کنین هی میاد بالا دلمون تنگ میشه واسه سریال :41:
کسی که اینجور رفتار نکرده ولی خب اشخاصی که در ذهنشون اینطور مسائلی ایجاد میکنند که میخوان موضوع رو شفاف سازی کنند و بگن اینطور رفتار میشه نسبت به شخصیت خودشون با خودشون رفتار میکنندنقل قول:
سریال عیبهایی هم داشت ولی خب اکثریت دوستش داشتند به دلایل زیادی...مثلا اینکه واقعا خوب انتقاد میکردند...یا از فیلمهای آبکی با رفتارهای تکراری و بیخود خسته شدند....من که واقعا دوستش داشتم
در ضمن هرکسی که میاد توی نت یا هرمجموعه دلیل نمیشه نظر درستی داشته باشه...
براي اينكه ببينيد اينجور رفتار شده يا نه بهتره چند صفحه اخير رو نگاه بكنيد :27:..... البته منم كمي اغراق كردم ولي به قول بعضي از دوستان طنز انتقاديه ديگه بايد بزرگ نمايي بشه :21:..... در مورد شفاف سازي هم متوجه نشدم چي گفتيد اما من با ديد مثبت بهش نگاه ميكنم و برداشت بدي نميكنم :11:نقل قول:
خدا رو شكر كه شما قبول داريد كه معايبي داشت ..... و اينكه منم نظر شما رو دارم هرچند اصلا تلويزيون ايران ديدن نداره .
اتفاقا منم همينو ميگم ولي بعضي از دوستان وقتي اين جمله رو ميخونن يه " به جز من" به انتهاش اضافه ميكنن و فكر ميكنن كه نظراتشون بي عيب و نقصهنقل قول:
در ضمن هرکسی که میاد توی نت یا هرمجموعه دلیل نمیشه نظر درستی داشته باشه...
و براي همين وقتي يه نظر مخالف داده ميشه ، كلي انتقاد به اون طرف مخالف ميكنن و به صورت غير مستقيم ميگن نظر تو اشتباهه و نظر من صحيحه ..... كلا من ميخوام بگم اين رفتار صحيح نيست و تعصبه نسبت به اين سريال
پيشنهاد ميكنم صفحات اخير رو بخونيد
از اون دوستمون ممنونم كه در مقابل اون همه حجمه جوابي ندادن . اما بهتر بود جلوي بعضيا مي ايستادند هر چند جنجال ميشد .
خواهشا این تایپیکو ول کنین.
این سریال تموم شد ولی سالیان سال در قلب ما خواهد بود.
حالا دیگه ولش کنین برین به کاراتون برسین.
دیگه این تایپیکو خز کردین.
.
.
.
من دو شب پیش از طرف شهرداری جایی دعوت بودم! که نازنین هم یکی از مهمانهای اون مراسم بود ! به نظر خانم بسیار موقر و محجوبی بود بی نهایت خونگرم! و افتخار می کرد به بازی توی اون سریال!
حالا که فکر می کنم می بینم که تک تک اعضای سریال درست و به جا انتخاب شده بودن و میشه گفت: این سریال در حد عالی ظاهر شد.
اقا اون پست خودم رو ویرایش کردم که دیگه حرفی نباشه !
این دیالوگ ماله وقتی هست کسری اومده پیش نیما تا مشکلی که دوبار حرفهاشو میگفته بر طرف کنه .
نیما : کسری تو تلویزیون نگاه میکنی؟
کسری : خوب معلومه خوب معلومه .
نیما:یعنی سریلا هایی رو که پخش میکنه نگاه میکنی دیگه؟
کسری:بله بله
نیما : بازیگر های این سریال یه نقشی رو تو مقعیتهای مختلف بازی می کنند ، درسته؟
کسری : بله بله
نیما: یهو میبینی بعد از یک سال دیگه اون نقش رو بازیش نمیکنند ! زندگیش میکنند منتها با یک تفاوت که دور و اطرافشون یه
سری ادم هستند مثه صدابردار ، تصویر بردار و کارگردان ! درسته؟
کسری : خب خب
نیما : مردم هم بعد از یه مدت اون بازیگر رو فراموش میکنند ! یعنی فقط اون نقشی رو که اون بازیگر داره بازی میکنه رو نگاه میکنند !
کسری : عجب عجب
نیما: اره خیلی عجیبه بازیگر هم سعی میکنه اون نقش رو اینقدر خوب بازی کنه که مردم دوستش داشته باشن
کسری: خب گه چی؟ خب که چی؟
نیما : ببین تو به بازیگری علاقه داری درسته؟
کسری : بله بله
نیما: خیلی خب سعی کن از این زاویه بهش نگاه کنی! فک کن داری نقشت رو بازی میکنی خب ، منتها به این فکر کن که
صدابردار ، تصویر بردار و کارگردان نشسته ، مهم تر از همه مردم دارن نگاهت میکنند .
کسری : خب خب
نیما: خیلی خب کسری مردم بازیگری که دوبار جلمه اش رو تکرار کنه توی بازیش اصلا دوسش ندارن ، پسش میزنند.
کسری : آره هیچکی بازیگری رو که دیالوگش رو دوبار تکرار کنه دوست نداره .
( قستی رو که تیره کردم به نظرم میشه برداشت هایی ازش کرد که چرا کسری اخر فیلم اینطوری شد و چیزهای دیگه !;))
نقل قول:
تا اونجاييش كه مربوط به منه ، باشه .... آقا ول كردم . ..... ديگه جواب نميدم
خدا حافظ ساختمان پزشكان
الفاتحه
:37: :37: :37:
:42: :42: :42:
:10::10::10::10::10::7::7::36::36:
دلیلی نداره وقتی یک سریال تموم میشه تاپیکش بخوابه.نقل قول:
مگه Friends یا Lost که هنوز تاپیکشون بالا هست دارن پخش میشن ؟
Friends هشت سال پیش پخشش تموم شده ما هنوز داریم تک تک دیالوگ های جالب رو در میاریم بررسی می کنیم.
سلام
دوستان خیلی کنجکاوم دوستانی که طرفدار سریال هستند اجمالا چیزهایی که توجهشون رو جلب کرده بگن
من خودم زیاد دنبالش نمیکردم که نظر بدم ولی تا اونجایی که میرسیدم ببینم زیاد جالب نمیزد به نظرم
تو هفته نامه سلامت هم خیلی بهش حمله کرده بودن
خوشحال میشم چیزهایی که تو این سریال توجهتون رو جلب کرده بدونم مرسی
طنزشنقل قول:
جالب بودنش
داستانش
کل از سریال های دیگه خیلی کیف میداد اگه نگا نکنی نمیشد. بیشتر این منشیشون وقتی دوربین پیش این میومد حتما میدونستیم که میخندونه ! :31::27: و چهار چشمی نگاش میکردیم واسه خندیدن کیف میداد :31:
واقعا این سریال حیف شد خیلی به حقش ظلم کردن می خواستن تا 150 قسمت برن
یکی بگه ببینم کل این سریال می دن بیرون یا نه بریم از ویدیو کلوپ بخریم؟
به نظرتون اگه بده چند dvd می شه؟
من باورم نمی شه واسه یک سریال ایرانی 127 صحفه باز بشه
به نظر من تا ده سال دیگه مثل این سریالو نمی بینیم
راستی نازنین ازدواج کرده و شوهرشم اسمش کیارشه می گن زن خیلی متینی و مثل بعضی از این بازیگر های ایرانی جلف نیست
متولد سال 1360 مهرماه
خونشونم قبل از خریدن سوخته بوده اونم از بس خوش سلیقس از خونه سوخته ای که خریدن یک خونه توپ ساخته خوش به حال شوهر
از این سریال خیلی خوشم اومده بود اما بعضی از اطرافیانم همچین نظری نداشتن. احساس میکردم که من اشتباه کردم اما وقتی اینجارو دیدم,متوجه شدم که درست فکر میکردم. همیشه از طنز هایی که بعد خندیدن آدم رو به فکر فرو میبرن خوشم میومد. طنزی که مشکلات بطن جامعه رو به کم نقص ترین شکل ممکن تصویر کشید.
بابا تاپیک رو نیارین بالا. تازه کهیرای بدنمون خوب شده!!!شما رو به خدا بهمون رحم کنید.
دوست عزیز شما اگه از سریال خوشت نیومده مجبور نیستی هی بیای اینجا اسپم بدینقل قول:
اگه دلیلی واسه مخالفت با این سریال داری منطقی مطرح کن وگرنه خواهشا از این چرت و پرت ها اینجا ننویس :13:
ببخشید میشه بپرسم که بدنتون به چی حسسایت داره تو این سریال؟!نقل قول:
بابا تاپیک رو نیارین بالا. تازه کهیرای بدنمون خوب شده!!!شما رو به خدا بهمون رحم کنید.
نقل قول:
به اونایی که با مزاج شما خوش اومده.
در ضمن کل تاپیک رو بگرد ببین چقدر طرفدا داره.
تقصیر صدای و سیماست که با پایین آوردن سطح کارای تلویزیون در چند سال اخیر، توقع تماشاچی رو به شدت هر چه تمام آورده پایین.
دوستان ای کاش جواب ایشون رو نمی دادید ...
یه چند تا پست پشت سر هم میداد دیگه معلوم میشد مشکل از چیه : دی
من دارم دانلودش مي كنم ، جـدا بعد چند وقت يه سـريتال طـنـز خـوب پيدا كردم ، تو اين مدت همش به سـريـال هاي خارجي رو آورده بودم .
نگفتید صدا سیما دی ویدیشو بیرون می ده یا نه
می گم حالا اینقدر سریال طرفدار داره یه تاپیکم در مورد بیو گرافی این بازیگراش بزاریم مخصوصا شیرزاد /نازنین /دکتر نیما/ کسری
یکی بگه سی دیاشو کی می دن بیرون؟؟؟؟؟
من داره گریم میگیره یکی کمک کنه
زنگ بزن سروش سیما پرس و جو کن!نقل قول:
اگرنه، کلاً 57 قسمته که هر کدوم رو با حجم پایین (حدود 100 مگ) می تونی از سایت boog.ir دانلود کنی.
فعلا که معلوم نیستنقل قول:
اما از سایت
boog.ir
میتونید دانلود کنید !
من قهوه تلخ رو ندیدم فرصت نشد بگیرم ببینیم!
ولی ساختمان پزشکان رو از اواسطش دیدم!
دوستانی که قهوه تلخ رو دیدن به نظرتون ساختمان پزشکان بهتر بود یا قهوه تلخ؟
نميشه اين 2 تا رو مقايسه كرد ولي به نظرم كلا سريال "ساختمان پزشكان" يه كار تو و منحصر به فرد بود با يه جمعي از بازيگران تا حدودي گمنام كه كمتر كسي فكر ميكرد به اين موفقيت برسه.من خودم چند قسمت اول برام كمي فضاي سريال غريب بود و كمي زبان برد تا انس گرفتم اما وقتي با سريال اخت شدم جدا لذت بردم.نقل قول:
اما "به نظر شخصي من " بنده اين سريال رو به قهوه ي تلخ ترجيح ميدم... البته اين نظر منه:11:
دوستان اون قسمت که مرجان :دی اومد یادتونه ؟: دی
الان تو برنامه کانال دو که فک کنم مسابقه بین آشپز ها هست ، اومد!
یعنی آشپزه؟:دی یادتونه داشت اولویه میپخت و دستور میداد :دی
قهوه تلخ و ساختمان پزشکان!!!!!نقل قول:
اساساً از لحاظ روانشناسی...... هان چی شد!؟!؟!؟!؟از موضوع پرت شدم! راستی موضوع چی بود!؟
بگذریم.........
ساختمان پزشکان با بازی نازنین نیما هومی
بوق دات آی آر ، لینکهاش مستقیمه و حجمش هم مناسبه ، ولی کیفیتش افتصاحه (البته دیشب که من تست کردم ، لینکهای مستقیمش کار نمی کردن)
یه قسمتی که من دانلود کردم اصلاً ناقصه
از irtvserial.in دانلود کنید که حجمش یه کم بیشتره ، ولی به خاطر کیفیتش به نظر من ارزششو داره
در مورد مقایسه ی قهوه ی تلخ و پزشکان ؛ پزشکان فرسنگها از این سریال و بقیه سریالهای طنزی که تا حالا ساخته شده جلوتره.
شما همین قسمت اخیر قهوه ی تلخ که در مورد بازیگری بود رو ببینید . عین همینو تو برره هم پیاده کرده بود
نه خلاقیت ، نه نوآوری ، چهار تا دلقکو میفرسته جلو دوربین که یا علی مدد سریال میسازیم !
اونجا یادتونه که نازنین اومد تو دید نیما زیر می زه؟چه زیبا نفس عمیق می کشید من اونجا رو ضبط کردم هر موقع می بینم حال می کنم
قد نازنین چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی شکلک امضام چقدر شبیه نازنینه مگه نه؟
شما که کهیر میزدی این تاپیکو میدیدی.... برا اسپم زدن کهیر نمیزنی؟نقل قول:
========
قهوه ی تلخ تا اونجا که مستشار لوزه هاش رو به شاه نشون نداده بود خوب بود : دی از اونجا به بعد دقیقا همون شبهای برره شد.... یه مشت آدم تاریخی که هیچیشون قابل پیش بینی نیست و هیچ قاعده و قانونی ندارند.
ولی ساختمان پزشکان برعکس هرچی جلو میری بهتر میشه البته به استثنای چند تا قسمت بی مزه ش....
کسی نقد دکتر عباسی برای این سریال رو شنیده؟