تو کدوم قسمت کنترل پانل باید hidden بودنش رو چک کنم؟نقل قول:
Printable View
تو کدوم قسمت کنترل پانل باید hidden بودنش رو چک کنم؟نقل قول:
دوتا مشکل دارم با sony sz740
مشکل اول باطری تا 78 درصد در حالت خاموش شارژش با چراغ چشمک زن بد 78 درصد چراغ دیگه خاموش میشه که معولا این یعنی اتمام شارژ اما روشن که میکنم میبینم شارژش 78 درصد نه 100 درصد
البته تا به این حالت برسه 2.5 طول میکشه
خوب اینجوری مجبورم برای اطلاع از شارژ کامل همیشه دستگاه را روشن بزارم یعنی چی ی ی ی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دوم آدم که بالای 1400 پول سونی میده توقع بیشتری از ال دی سی اون نسبت به دل داره چرا ال سی دی این لپ تاپ گوشه کنا سمت چ÷ راستش نور کمتری نسبت با وسط و بالا پائین اون داره این عیب یا نه آخه 1 ماه گارانتی تعویض گرفتم برای اونم بالای 30 تومن باج دادم
ممنوم میشه جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویندوز ایکس پی هست(که فکر نکنم)از منوی سمت چپ اینو کلیک کنSwitch To Classic View .بعد ببین آیکون که مربوط به بلوتوث هست یا نه .توی ویستا هم تقریبا همینطوره.فکر کنم منظور REGISTERED USER همین بوده.مثلا کارت صدا وقتی نصب باشه آیکون تنظیماتش می اد توی کنترل پنل.اینم همینطور باید باشه.بعدنقل قول:
باید دنبال منو گزینه یا تب(سربرگ) یا چیز دیگه ای توی تنظیمات بگردی که Visibility ,See By Other Device ,Visible By other Devices , کلمات درشون وجود داره .ببین برای Visible کردن Blutooth موبایلت هر کاری می کنی اینم شبیه موبایله فقط باید توی منوهای تنظیمات بگردی و گزینه مناسب رو پیدا کنی. راستی برنامه مخصوص این کار حتما باید وجود داشته باشه.منظورم مدیریت ارسال و دریافت اطلاعات از طریق Bluetooth لپ تاپت هست.
امید وارم کمکت کنه.
من برنامه ای مخصوص این کار نصب نکردم من باید چیکار کنم؟نقل قول:
سلام
دوستان من یه toshiba satellite A135-S2276 دارم(البته قبلا راجع بهش مزاحم رجیستر عزیز شده بودم)
من با اسپیکرهاش مشکل دارم!
اولا که صداش کمه و دوما تو ولوم بالا نویز داره
میشه اسپیکرهای توکارش رو عوض کرد؟
من وقتی درایوامو که باز میکنم search میاد حالا چیکار کنم؟
وقتی رو درایو راست کلیک میکنم به جای اینکه گزینه اول open باشه اول search چه بعد open که این قدیم اینطوری نبود
کمک کنییییییییییییییییییییید!! !!!!!!
چیکار کنم که حل شه مشکل؟
مشکل با bluetooth & finger perint کمک!!!!!!
مدل : dell xps m1530
من دوباره لپ تاپ پارتیشن بندی کردم حالا نمی تونم اینارو نصب کنم یعنی پیداشون نمی کنم
درایورا رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم ................بچه هااا کمک!!!!!!!!
............ممنون............
سلام
من یه 1525 inspiron دارم اما تازگی ها task manager اش اینجوری شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه siSoftware sandra .... هم یه همچین اروری می ده
کسی هست بتونه کمک کنه!!!!!:19:
کسی نیست جواب بده؟
یعنی کسی نمی دونه................
دوست عزیز احتمالا سیستم شما ویروسیه یا از پک امنیتی استفاده کنید یا از یه آنتی ویروس به روز شده.نقل قول:
بهتره این موضوع رو تو قسمت امنیتی مطرح کنید.
من انتی ویروس nod32 ورژن 3 دارم update هم شده ولی چیزی گیر نمیاره
چیکار کنم؟
اگه درایورات نصبه و بازم مشکل داری اول یه یوزر جدید بساز اگه درست نشد تعویض ویندوزنقل قول:
اگه ویستا نصب کردی دریاوراش هست یه دیسک مشکی رنگهنقل قول:
برای xp اگه باشه باید دان کنی
اگه ویستا نصب کردی دریاوراش هست یه دیسک مشکی رنگهنقل قول:
برای xp اگه باشه باید دان کنی
بیخیالی تی کن باید قبل خرید تحقیق میکردینقل قول:
یا از این اسپیکرهای usb بگیری
قبل خرید باید تحقیق میکردیدنقل قول:
ویندوزت سالمه ؟!
اگه 2 ساعت ونیم طول میکشه فول شارژ میشه احتمالا مشکل ویندوزه
منظورتونو متوجه نشدم کدوم برنامشو دانلود کنم؟:13:نقل قول:
در ضمن وقتی صفحه task man رو اینجوری می کنم
فقط سرعت یک لحظه رو نشون می ده ولی تکون نمی خوره تا چند روز درست سرعتا رو نشون می داد ولی یه دفعه قاط زد و اینجوری شد
ویندوزمم xp هست و تمام درایواش (مادر بورد. بلوتوث . وای فای .... )شم نصبه . یه cd کامل برای xp هم برام مخصوص xp پر کردن. :5:
راه دیگه ای به جز تعویض ویندوز نیست ؟ آخه یه دفعه اینجوری شد در ضمن یه برنامه ای هست توی task man ام که همیشه بازه (project1) که وقتی می زنم go to process تو قسمت process پیداش نمی کنه! ممکنه از اون باشه؟
نقل قول:
مشکل سخت افزاریه و ربطی به ویندوز نداره پس ممکنه یکی از قطعات مرتبط با چراغ برنامه ریزیش به هم ریخته باشه یا سنسورش قاطی کرده باشه در کل ببری گارانتی بهتره
درباره مشکل دومم باید بگم که تحقیق و امتحان نمونه برای خرید لپ تاپ لازمه چون بعضی هاشون تا یکی رو گیر میارن که اطلاعات درست نداره فوری جنسشونو قالب می کنن شما باید یه مدل رو انتخاب می کردی بعد که از کیفیتش اطمینان حاصل کردی می رفتی و می خریدی
دوستان سلام
من روی لپتاپم از اول نسخه vista home بوده است . می خواهم ببینم که چطور می توانم آن را به نسخه ultimate آپگرید نمایم؟
با سپاس
یه یوزر جدید بساز نشد تعویضنقل قول:
نمی تونی .هرچی فابریکه همونه غیر اون بخوای باید کرک شد نصب کنینقل قول:
سلام
گرافیک لپ تاپ بنده XS 3100 و Share هست.. نمی تونم بازیها رو High Qulity ببینم..طبعا نمیشه گرافیک رو ارتقا داد..میخواستم بدونم با افزایش RAM ، گرافیک بهبود پیدا میکنه ؟ یعنی میشه بازیهای سنگینتر روش اجرا بشه ؟
الان مموری دستگاه 2 گیگ هست و 09 Fifa رو میشه در حالت کیفیت متوسط بازی کرد .
نه نمیشه .گرافیک شما نهایت تا 358 مگ اگه اشتباه نکنم شیر میکنه نه بیشترنقل قول:
منظور من این است که روی ویندوز ویستا home که فابریک است ، چطور می توانم vista unlimite نصب کنم ؟نقل قول:
با تشکر
من تو لپ تاپم ویندوز vista home هست . ولی وقتی تو اینترنت هستم و در سایت فارسی حرف " ی" رو از بقیه حرفها جدا نشان میده . کسی میدانه علت چیست ؟
شما میتونید ویندوز لپ تابتون رو عوض کنید وهر نوعی از ویستا رو که میخواین نصب کنید و برای نصب هیچ گونه مشکلی ندارین. ولی در این صورت باید یا از شرکت مایکروسافت یه ویستا آلتیمیت ارجینال بگیرین(که قیمتش حدود 216 دلاره) یا از همین ویستا هایی که تو بازار هست و کرک شده هستن استفاده کنید که البته اگه ورژن خوبی رو هم گیر بیارین باز هم یه مشکلاتی رو پیش میاره.نقل قول:
روش نسب چطور است ؟نقل قول:
با سلام
من یک لب تاپ مدل fz24e دارم
وقتی که هدفون بهش وصل می کنم صدای اسپیکر خود لپ تاپ قطع نمی شود
یعنی هم اسپیکر و هم هدفون صدا داره
درایور کارت صدا هم نصبه
لطفاً راهنمایی کنید
متشکرم
ممکن است روش نصب رو توضیح دهید ؟ آخه من که نمی توانم کل سیستم را فرمت کنم و سپس vista ultimate نصب کنم ، پس چیکار کنم ؟نقل قول:
ممنون
اگر ویندوز XP نصب کردی همینطوره ... باید ویستا compatible با اون نصب کنی ...نقل قول:
با سلام
من یک لب تاپ مدل fz24e دارم
وقتی که هدفون بهش وصل می کنم صدای اسپیکر خود لپ تاپ قطع نمی شود
یعنی هم اسپیکر و هم هدفون صدا داره
درایور کارت صدا هم نصبه
لطفاً راهنمایی کنید
متشکرم
مطمئنی جک صدا مشکلی نداره ؟ یا برنامه کنترل کارت صدا نصبه ؟
نیاز به فرمت کل سیستم نیست ... پیشنهاد میکنم اگر نصب ویندوز بلد نیستی اول برو یاد بگیر بعد اجرا کن! :نقل قول:
ممکن است روش نصب رو توضیح دهید ؟ آخه من که نمی توانم کل سیستم را فرمت کنم و سپس vista ultimate نصب کنم ، پس چیکار کنم ؟
ممنون
1- اول نرم افزار Driver genius backup professional آخرین نسخه رو نصب کنید که با ویستا مطابقت داره و از تمام درایورهاتون بک آپ بگیرید
2- دی وی دی ویندوز ویستا رو بوت کنید و از محیط بوت وارد نصب بشید و نصب رو بدون سریال انجام بدید
3- بعد انتخاب نسخه ultimate ، پارتیسن C رو انتخاب و فرمت کنید با استفاده از ابزارهایی که در اختیارتون قرار میده ، و next کنید و بایستید تا نصب بشه
4- بعد از نصب ویندوز و کرک کردنش با یک کرک خوب ، دوباره نرم افزاری که گفتم رو نصب و درایور ها رو برگردونید
چند نکته :
1- ممکنه درایورها با نسخه ویستا اولتیمیت تطابق نداشته باشند یا اصلا اون نسخه ویستا به سیستم نخوره و مشکلاتش شروع بشه
2- بعد از نصب از روی بقیه دیسک ها باید نرم افزارهای کنترلی سیستم و درایورهایی که نصب نشده اند با روش اول رو نصب کنید
زبان رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ... ممکنه زیان عربی هم اضاف شده باشه در کنترل پانل بخش regional & language settingنقل قول:
من تو لپ تاپم ویندوز vista home هست . ولی وقتی تو اینترنت هستم و در سایت فارسی حرف " ی" رو از بقیه حرفها جدا نشان میده . کسی میدانه علت چیست ؟
سلام
یه سوال
آیا میشه با Dell XPS M1530 تلویزیون دید؟
یعنی یه چیزی تو مایه های کارت کپچر
باید از کارت کپچر استفاده کنی یا کارت TV به 3 صورت :
1- USB madual
2- External USB PORT
3- PCMCI TV CARD
بله صدا نصبه و جک صدا هم مشکلی ندارهنقل قول:
یعنی باید با ویستا کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راهی نداره
اگه شما تک درایو باشید باید سیستم تون رو فرمت کامل کنید.نقل قول:
این مشکل فعلا راهی براش نیست ...!نقل قول:
بله صدا نصبه و جک صدا هم مشکلی نداره
یعنی باید با ویستا کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راهی نداره
سلام
رجیستر عزیز usbهام از کار افتادن!
گذاشتم انتی ویروس چک بکنه و بعد از ریستارت کردن دیگه موس رو نشناخت و اگر فلش بزنم هم هنگ میکنه
تو device manager هم تو قسمت usb یکیش رو زده ان نون دیوایس
همه درایور ها رو هم نصب کردم وافاقه نکرد
ویندوز روهم دوباره ریختم! باز هم درست نشد
تو بایوس هم گزینه ای در مورد فعال کردنusb نمیبینم
دمت گرم به داد ما برس:10:
لپ تاپت چیه ؟ لااقل بگید چی دارید که بتونم راهنمایی تون کنم !!!
اگر دل یا اچ پی دارید برید سایت سازنده بخش درایورها ، و آخرین ورژن فلش رو بگیرید و ریورژن کنید ... و بعدش ریکاوری و نصب ویندوز اوریجینال ، نصب چیپست و یو اس پی ها ...
احتمالا حل بشه ...
درست نشد مشکل از مادربرد هست باید ببری تعمیرگاه