عجب چیزی بود ممنوننقل قول:
این باید mk9باشه درسته؟
راستی کی میاد بازیش؟
Printable View
عجب چیزی بود ممنوننقل قول:
این باید mk9باشه درسته؟
راستی کی میاد بازیش؟
امسال نمیاد طبق گفته های فعلی بازی MK9 در سال 2011 منتشر میشه برای PS3 و XBOX360 .
نقل قول:
نه درسته شایعه نیست. من خودم زدم. تازه این که چیزی نیست تو مورتال چهار یه فیتالیتی داره اسکورپیون فقط مال خودشه. یعنی نظیرش رو هیچ شخصیت دیگه ای نداره. هفت نفر میان به همراه خود اسکورپیون بعد هرکدوم رو یارو یه فیتالیتی اجرا میکنه. یکی عقرب میشه نصفش میکنه. یکی آتیشش میزنه. یکی دیگه دستاش رو میبره بالا یارو میره تو استیج hell یکی دیگه با قلاب روحش رو میکشه بیرون و چند تا فیتالیتی دیگه.
فکر کنم فقط 1 درصد مورتال بازا اینو بلد باشن.:31:
نقل قول:
یه توماری بود نمیدونم کجاست که ملت خواستید مورتال 9 واسه پی سی بیاد این جا رای بدید. کسی میدونه کجاست؟
نقل قول:
حاجی دمت گرم اگه بتونی عکساشو بزاری خیلی خوب میشه.:31::31:
بچه ها این مورتال کامبت 4 که برای پی سی اومده بود هم فینیشینگ های باحال و متنوع مثله ورژن های سگاش داشت؟!
اینجا رو که میشناسین:خیلی سایته خوبیهکد:http://www.emulator-zone.com
اینم شبیه سازهای نسخه ی mega drive:
کد:http://www.emulator-zone.com/doc.php/genesis/
خوب اگه واقعا بلدی بگو مام یاد بگیریم.نقل قول:
دانلود مستقیم بیش از 700 بازی Sega Genesis به همراه شبیه ساز اجرای آنها در PC ?!~!؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5051230#post5051230
من تمامی رمز هارو تا حالا چندین بار اجرا کردم هر شخص دو فاتالیتی داره حداکثربجز چند نفر خاص که اونم تو بعضی مورتال ها سه فاتالیتی دارننقل قول:
نه درسته شایعه نیست. من خودم زدم. تازه این که چیزی نیست تو مورتال چهار یه فیتالیتی داره اسکورپیون فقط مال خودشه. یعنی نظیرش رو هیچ شخصیت دیگه ای نداره. هفت نفر میان به همراه خود اسکورپیون بعد هرکدوم رو یارو یه فیتالیتی اجرا میکنه. یکی عقرب میشه نصفش میکنه. یکی آتیشش میزنه. یکی دیگه دستاش رو میبره بالا یارو میره تو استیج hell یکی دیگه با قلاب روحش رو میکشه بیرون و چند تا فیتالیتی دیگه.
فکر کنم فقط 1 درصد مورتال بازا اینو بلد باشن.
فاتالیتی های اسکورپیون رو هم اجرا کردم.
یکیش تا اونجا که یادمه طرف رو اتیش میزد اون یکی یادم نیست چی بود ولی اینی که میگی نبود. احتمالا با اون نیزه که از دستش خارج میشه یه کاری میکرد.
یه دفترچه کد داشتم چیزی رو جا نذاشتم تو سایت ها هم گشتم قبلا کامل و کد هارو همرو دونه دوه اجرا میکردم از روی بیکاری!
این چیزی که میگید نیست اصلا.
مگر اینکه یه پکی بعدا الحاق شده باشه
نسخه پی سی منظورته؟یا سگا؟
بعد هفت نفر جطوری رو طرف فاتالیتی اجرا میکنن.
وقتی یکی نصفش کرده چطوری بعدا دستهاش رو یکی دیگه قطع میکنه؟
یه توضیحی بده لطفا یا اگر برات امکان داره رمزش رو بگو من یه دست اجرا کنم.
بچه ها یه مورتال کامبت دارم برای شگا دانلود مکینم زده 5!×!
احتمالا سره کاریه ولی بگیریم ببینیم چی هست
اگه میشه لینکش رو اینجا بذاز داریوش :دی
در ضمن اون رمز هم اصلا فکر نکنم تو پچ اصلی umk3 وجود داشته باشه اخه من تمام سایت های که مربوط به umk بود رفتم اما همچین چیزی نیست
هه هه هه
جلل الخالق!×! مورتال کامبت مرحله ای هست!×!؟#!@
منتها رمز هاش مثله ورژن هاش فکر نکنم باشه ولی شخصیت هاش اوناست
اینم لینک دانلودش
حدودا 500 کیلو هستکد:http://romhustler.net/rom/genesis/536/mortal-combat-5
بابا گفتم دیگهنقل قول:
نگفتی اون رمزا برا کدوم کمباته
تو این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5048409&postcount=1239
هاا یه کامبت ساخته شده بود مخصوص شخصیت ساب زیرونقل قول:
جلل الخالق!×! مورتال کامبت مرحله ای هست!×!؟#!@
از بس که این شخصیت محبوب بود
داستان در مورد ساب زیروست که باید به پایگاه قبیله زرد ها نفوذ کنه و با اسکورپیون بجنگه
اسمش فک کنم mortal kombat: sub_zero بود
اره تو سگا به کمبت پنج معروف شد چرا که پنجمین نسخه واخرین نسخه رسمی سگاست.نقل قول:
هاا یه کامبت ساخته شده بود مخصوص شخصیت ساب زیرو
از بس که این شخصیت محبوب بود
داستان در مورد ساب زیروست که باید به پایگاه قبیله زرد ها نفوذ کنه و با اسکورپیون بجنگه
اسمش فک کنم mortal kombat: sub_zero بود
برای ps1 نینتندو 64 هم امده وجالب اینه که طرفدارایی هم داره . من که مرحله یکشم رد نکردم.ولی هم برا سگاش رو دارم وهم برا پلی استیشن 1.
یه سر به این لینک بزنید ، جدید ترین خبر در مورد مورتال کمبت که واقعا جالب وتکان دهنده است و همچنین به زبان فارسی :
راستی ، من این لینک های وبلاگ خودم رو میزارم خلاف قانون که نیست؟ اخه هم مرتبط با مورتال کمبته وهم اگه اینجا بزارم که دیگه وبلاگم رو کسی نمیشناسه و از نظرات شمام محروم میشم.کد:http://mortalkombat2008.blogfa.com/post-177.aspx
از این سری 3 تا هست یکی از اونا در مورد ساب زیرو هست
اسم ها:
Sub Zero
Special Forces
Shaolin Monks
راستی من یه تریلر از فیلم جدید مرتال از youtube دیدم چون یوتیوب فیلت ره این سایت رو گذاشتم خیلی باید فیلم 20 باشه من که 7 دقیقه تریلر نگاه کردم حال کردم
کد:http://www.craveonline.com/entertainment/film/article/exclusive-interview-with-mortal-kombat-actor-104127
اخرین اطلاعات من در مورد فیلم MK Rebirth
Director: Kevin Tancharoen
Jackson Briggs: Michael Jai White
Scorpion: Ian Anthony Dale
Reptile: ???
Johnny Cage: Matt Mullins
Baraka: Lateef Crowder
Sonya Blade: Jeri Ryan
عکس های از محیط فیلم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عقرب خودمه ها :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
شرمنده یه خورده عکس ها زیاد هست و حجمشون بالا ((گلچین کردم که دیگه سایت منفجر نشه))جدیدترین عکس های منتشر شده برای بازی MK9 رسمی هم هست>> گرافیک رو ببین حال کن :دی
اههه باز این امد :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میدوی به خاطر بهران اقتصادی رو به ورشکستگی بود خبر ساخت این بازی رو با خشونت بسیار بیشتر ا بازی های قبلی اعلام کردنقل قول:
یه سر به این لینک بزنید ، جدید ترین خبر در مورد مورتال کمبت که واقعا جالب وتکان دهنده است و همچنین به زبان فارسی :
همه هم متعجب شدن چون تو اون وضعیت همه به فکر این هستن که بازی شون درجه سنی پایین تری بگیری و بیشتر فروش بره
این جور مواقع هوس می کنم برم ایکس باکس بخرم :31:
آرش مثل اینکه باید پاشم بیام لاهیجان اون scorpionتو منفجر کنم:20:
آخه چرا sub-zero مسخره میکنی؟هان:31:
بالای عکسش چی نوشته بودی؟.........بازم این اومد.چیه میترسی ؟میترسی اگه بیاد اون
scorpionتو fatal کنه.ه ه ه هه هه هه هه ه:31::31:
خلاصه اینکه مراقب باش و به عشق من توهین نکن
see you on mortal kombat
درسته من از scorpion خوشم میاد ((چون دشمن sub zero هست)) اما تو راستش رو بخوای فقط عاشق Motaro هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از khan هم قوی تره
اینم به یاد بازی doom :دی
این فیتالیتی که گفتم خیلی خاصه. هیچ جا ننوشته تش. من بهش میگم فیتالیتی سوم. تو مورتال چهار پی سی هست. کلا این شخصیت ها تا جایی که کشف کردم فیتالیتی سوم دارن:نقل قول:
Scorpion
Reiko
Johnny Cage
Kai
Shinnok
Tanya
اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
اسم اون مورتال اینه:نقل قول:
Mortal Kombat: Sub-Zero Mythology
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
نمیخوام دعوا را بندازم ولی اسکورپیون قوی ترین شخصیته. خود ادبون سازنده ی مورتال گفته.:31: هرچند مردم تو نظرنجی میدوی گفتند قوی ترین شخصیت ها:نقل قول:
1- Raiden
2- Scorpion
3- Jax
4- Shinnok
5- Sub-Zero
من با ادبون و مدبون و قویترین کاری ندارم کسی میتونه منو با هر شخصیتی شکست بده بیاد اینجا و قرار بذاریم
راستی بچه ها یه فکری به سرم خورد.برای قرار گذاشتنمون یه زمانیو قرار بذاریم که نمایشگاه باشه.مثلا تابستون امسال میخواد یه نمایشگاه برگذار بشه.نمایشگاه بنیاد بازیهای رایانه ای و یا تو پاییز دو تا نمایشگاه رسانه های دیجیتال و الکامپ هست.خیلی خوب میشه اینجا با هم قرار بذاریم و بریم اونجا هم همدیگرو میبینیم و آشنا میشیم با هم و هم قویترین مشخص میشه.قویترین که مشخصه،منم،:31: نفرات دوم و سوم مشخص میشن
به امید آن روز،منتظرم
نقل قول:
پسر جون من هفت هشت ساله دارم مورتال میزنم. ریدن دست من بیفته دیگه نمیتونم تو یه مشت ساده بزنی. اسکورپیون هم فبها!:31: هر مورتالی که بگی هر شخصیتی که بگی من با اون فلاولست میکنم. هر فیتالیتی هم که خواستی روت میزنم.
ای بابا ، حالا باید نازتو بکشیم:41::41: تو اینو بهمون بگو البته اگه راست باشه ، منم یه روشیو میگم که به هیچکس نگفتم وتوش ساب زیرو وسط بازی حریف رو می کشه ، بایه طوفان شدید برف. هم تو umk3 هست هم تو mk4 و اینو از کوچیکی تو یه سایت قدیمی خارجی یاد گرفته بود م می زدم ومیخواستم هیچ وقت به هیچ کس نگم. حالا تو اونو بگو منم اینو میگم.نقل قول:
اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.
هفت هشت سال هه:31:این که چیزی نیست من 12-11 سال دارم مورتال میزنم .تو منو میخوای فلاوست کنی؟هه هه .بابا تو این تاپیک هیچ کس حریفم نیست :21::21:تو که دیگه ..........مثل اینکه باید باید همدیگرو ببینیم و فاتال کنمت.پایه ای؟؟الکی هم اینجا احساس قهرمان بازی به خودت دست نده:31::31::31:نقل قول:
خلاصه اینکه اون ریدنت هم به درک واصل میکنم:31:با sub-zero عزیزم:31:
قرارمون همون نمایشگاه خوبه؟؟؟میبینمت
خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!:31:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه. پسر جون. همه چی مهارت و سابقه نیست.:21: یه چیزی هم هست به نام:نقل قول:
Bug!!!!!!!!!!! اون وقت که بازی شروع نشده دیگه اصلا دگمه هات کار نکرد هم میخوام ببینم همین حرف رو میزنی یا نه:21:؟ پسر جون به من میگم شغال پیر. اگه چیزی رو مطمئن نباشم اصال حرفشم نمیزنم:31::27::21:.
اگه دکمه هام کار نکرد خودم واقعی باهات فایت میکنم و فاتالت هم بعدش میکنم:31:
منتظرم باش شغال پیر:21::21::21:
بیشتر توضیح بده. تو کدوم نسخه وبا چه کاراکتری و منظورت fan و arena چیه ؟نقل قول:
خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!
دقیقا چقدر سریع باید باشه و چقدربینشون فاصله باشه؟
مارو گیر نیاورده باشی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چه خبره؟@!×!×
تبادل و خرید و فروش رمز میکنید؟!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینجا یچیزایی میگن آدم شاخ درمیاره!
قصد توهین ندارم ، تخیلات فانتزی و جالبی دارید.
fan که فکر کنم همونی هست که پرت میکنه تو پنکه یارو رو arena دقیق نمیدونم شاید همونی هست که تو هر منطقه طرف رو پرت میکنه تو سقف تیغ دارنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا ماله mk4 pc هست من خیلی وقته بازی نکردم یه 3 سالی میشه خوب یادم نیست
امروز صبح رفتم به یاد قدیم ها umk3 رو دانلود کردم بازی کردم (خیلی بازیم نسبت به 3 سال پیش افت کرده ) هی بازی میکردم به خودم فحش میدادم از این Attack خوردی اینجا رو اشتب کردی :دی :20::31:
street fighter یاmortal kombat
خداییش نه خداییش به نظرت خودت قابل مقایسه هستند؟؟؟:5:نقل قول:
Street fighter به گرد پای mk نمیرسه داداش:21:
خدایش عجب مقایسه ای بود ......نقل قول:
street fighter یاmortal kombat
کلی خندیدیم
هرچند مورتال کمبتم ر*ده
من نمی دونم این استریت فایتر چیه که طرفدار داره. باز تیکن یه چیزی برا خودش کلی شخصیت های جالب و فن و کمبو وداستان پیچیده و قسمت کونکیوست و ... داره . هر چند خشونتش کمه و از فینیش هیم.هر هم بی بهره هست ولی یه مزیت نسبت به مروتال کمبت داره ، اونم اینه که تمام فنونش رو از رشته های مختلف ورزشی گرفتن و میشه با توجه به بازی یه سبک ورزشی رو تمرین کرد. این استریت فایتر هم که جدیدش یعنی چهارمیش رو گرفتم خیلی مسخره بود. بازی واقعا کند بود و هر فنی که میزدی یه استوپ میزد و بعد حرکت میکرد. ادم حالش بهم میخوره . تازه کاراکتر هاش کارتونی هم هستند. از خون وخشونت هم خبری نیست.نقل قول:
یعنی چی دلم نمیاد بگمنقل قول:
این فیتالیتی که گفتم خیلی خاصه. هیچ جا ننوشته تش. من بهش میگم فیتالیتی سوم. تو مورتال چهار پی سی هست. کلا این شخصیت ها تا جایی که کشف کردم فیتالیتی سوم دارن:
Scorpion
Reiko
Johnny Cage
Kai
Shinnok
Tanya
اگه بلدی بگو
اگه بلد نیستی هر چی بگی بلدم بلدم بیشتر به این نتیجه می رسیم که بلد نیستی:27:
کلا همچین رمزی ت بازی وجود نداره و از این بابت مطمئنم
چون تو سایت mksecrets هیــــــــــــــــــــــچ رازی وجود نداره که فاش نشده باشه
مثلا تو بلدی شلوار شنگ تسونگ رو قرمز کنی؟
یا اینکارو بکنی؟
یا اینکارو:
با اینکه شمع ها و مشعل های محیط Temple of warriors رو روشن کنی؟
؟؟؟؟
هه هه هه
این یارو تموم کرده دره میره پیشه خدا؟×!×!
حالا این آتیش برای کدومیشون هست؟!×؟!
جلل الخالق×!
اگه به یاد داشتهباشی Motaro یه جادویی داشت از نوک دم اش یه گوی قرمز پرت می شد طرف دشمن که دمیج بالایی داشتنقل قول:
حالا این آتیش برای کدومیشون هست؟!×؟!
این همون فنه اما به جای یه گوی قرمز، شصتد و شونصاد تا گوی شلیک شده!
و خود موتارو به شکل Kano در اومده
ساب زیرو هم خودش رو منجمد کرده!
زمان هم رو 99 ثابت مونده!
کلا بلبشویی شده تو مبارزه :31:
تمام کرده استنقل قول:
این یارو تموم کرده دره میره پیشه خدا؟×!×!
خدایش رحمت کند
اینا چیه دارید میگید !!!؟؟؟یه سری آدم بیکار اومدن عکسهارو دست کاری کردند و یا با فلش حالتی درست کردند که حرکت داشته باشه.این عکس یکی از عکسهایی است که خودشون درست کردند ،منظورم مردم هستندنقل قول:
این عکس هم برای مسخره بازی گذاشتند و اگه به عکس دقت کنید اونو شبیه فیلم terminator 2 که آرنولد در انتهای فیلم به t1000 داره شلیک میکنه و میگفت hastala vista baby........
این عکس مسخره بازیه و یه چیزی طرف کشیده که مثل ترمیناتور 2 بشه.دقت کنید دست ساب زیرو مثل تی 1000 شیکسته و همچنین پاهاش و حالت موتارو هم دقیقا مثل آرنولده