سلام دوستان حرفه ای یه سوال
چرا گوشی ها ویندوز و .... همه و همه خیلی سریع -- میشن(کپی خور میشن) ولی کنسول ها(از جمله ps3 ) انقدر دیر و سخت -- میشن؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان حرفه ای یه سوال
چرا گوشی ها ویندوز و .... همه و همه خیلی سریع -- میشن(کپی خور میشن) ولی کنسول ها(از جمله ps3 ) انقدر دیر و سخت -- میشن؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
CFW 4.31 رو دانلود کردم ولی فایل فشرده هست و پسورد میخواد!
کسی لینک دانلود بدون نیاز به پسورد یا احیاناً پسورد این فایل رو (از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود شده) رو نداره؟!
پیدا کردم!!!
پسوردش چی بود؟نقل قول:
میشه از فریمور 3.6 اینکار را انجام داد؟
بچه های اصفهان کسی اصفهان سراغ دارین که دانگرید انجام بده؟؟؟
سلام دوستان.
من داشتم اسپوفر 4.11 رو از فریمور 3.55 kmeaw پاک میکردم که رد اسکرین شدم.(اول اسپوفر رو deactive کردم بعد هم گزینه ی unistall رو زدم اومد تو xmb ولی دوباره ایکون اسپوفر اونجا بود به همین خاطر دوباره روش دایره زدم که همون لحظه رد اسکرین داد.)
الان رفتم تو ریکاوری مود چند گزینه هست ولی نمیدونم باید کدومشو بزنم؟لطفا کمک فوری بکنید.
راستی بعد از رد اسکرین دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم ولی تصویر نداد.
دستگاه اسلیم 160 گیگ هست.
دوستان اینطوری که من گشتم تو اینترنت دو تا راه هست. یکی اپدیت کردن فایل 355-NOTHEROS-RSOD از ریکاوری و یکی هم اپدیت ofw 3.55.
البته یه راه هم هست که cfw 3.55 kmeaw هست که قبل از رد اسکرین روش بود بود اونو برگردونم.
حالا من نمیدونم کدومش برای من کارسازه.
اول OFW 3.55 رو با ریکاوری مود بزن،بعد Kmeaw رو بزن،احتمالا ردیف بشه..............نقل قول:
من یه کنسول PS3 FAT دارم تقریبا همون اوایل خریدم ...آّپدیتش کردم به 3.60 ...بعدها که CFW ها اومدن فهمیدم نمیشه با 3.60 روش نصب کرد ...الان راهی وجود داره واسه دانگرید؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید چون من تقریبا از اون وقتی که کنسول و خریدم جز 5 6 تا بازی باهاش بازی دیگه ای نکردم :( :|
نقل قول:
بله،با E3 فلشر دانگرید میشه............
هزینه هم در تهران حدود 50 تا 100 هستش................
بهترین cfw کدومه ؟
مال من roger 4.30 2.5 هست ولی gow4 & tomb raider رو اجرا نمیکنه
rogero 4.40 چطوره ؟ یا rebug 4.30 ?
میتونم ریباگ 4.30 الآن نصب کنم ؟ چجوریاس
درود به همه بچه ها
بازی tomb raider جدید 2013 برای ps3 گرفتم کنسول هنگ میکنه
تو تنظیم بازی هربار یک ایتم لعنتی تیک زدم باز نشد
مولتی من جدید دارم و cfw از 4.30 هر دو ورژن جدیدش ریختم نشد الان 4.40 rogero ریختم باز نشد
دریلبید ما
میتونم cfw به 3.55 یا 4.30 برگردونم همین طوری سوال کردم
این بخش خوابیده همه به سمت موبیل رفتنا
هیچکی راهنمایی نمیکنه.....
یبار خواستیم گیم بزنیم بازی کار نمیکنه
سلام دوستان
من یه PS3 فت دارم که آپدیت ROGERO 4.30 روش هست
ولی یه مشکلی دارم اینکه وقتی بازی رو روی هارد اکسترنال میریزم نه آیکون بازی رو میاره نه بازی رو میشناسه و برنامه ی مولتی من رو وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه و این ارور رو میده:
AN EROOR OCCURRED THE START OPERATION (80010017)
الآن باید چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
MultiMan رو یه بار پاک کنید و دوباره PKGـش رو نصب کنید،احتمالا درست میشه،اگه بازم ارور داد از طریق منوی ریکاوری دستگاه رو باید دیفال ریست کنید و دوباره Homebrewـها رو نصب کنی................
درود
دوستان یه سوالی داشتم من CFW دستگاهم ermac 4.30 هست
الان میخوام برگردونمش به 3.55 بعدش ROGgero 4.40 آپدیتش کنم
میخواستم بپرسم برای دانگرید کردن ermac 4.30 به 3.55 از چه دانگریدری استفاده کنم یکی لینک دانلود برام بزاره و یه توضیح مختصری آموزش بهمون بده ممنون میشم
کسی نیست راهنمایی کنه
نقل قول:کد:http://consolecrunch.com/rogero-downgrader-downgrade-any-cfw-to-3-55/
سلام
آقایون من هارد کنسولم 300 گیگ هست الانم حدود 195 تاش خالیه می خوستم ببینم از کجا می تونم ببینم چی تو هارد کنسولم هست و چه جوری میشه
پاک کرد از رو هارد تنها اطلاعاتی که دارم اینه که میدونم از مولتی من میشه استفاده کرد در این زمینه ولی نمیدونم چه جوری لطفا اگه کسی میدونه همراه با عکس توضیح بده
ممنون:n16:
سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ؟
من از روزی که فریمور 4.41.2 ریباگ را نصب کردم یک نوشته همیشه هنگام روشن شدن کنسول نمایان میشه و بعد از 3 ثانیه میره میخواستم بدونم کسی در این مورد میتونه راهنماییم کنه؟
BEFORE USING : READ PRODUCT DOCUMENTATION FOR IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR HEALTH AND SAFETY
چیز خاصی نیست ، نگران نباش ، واسه من هم مینویسه:n26:نقل قول:
واسه من هم مینویسه :دی تازه من آخرین ورژن آفیشال سونی هستم .نقل قول:
dlc وقتی نصب میکنی کاراکتر مورد نظر تو بازی ظاهر نشه یعنی با ریجن بازی فرق داشته یا میتونه دلیل دیگه ای هم داشته باشه؟
اصلا راهی برای تشخیص id دی ال سی هست؟
__________________________________________________ _________________________
اگه آیدی بازی اشتباه باشه تو منوی کنسول یه آیکون از بازی ایجاد میشه که روش کلیک میکنی ارور میده اما اگه آیدی بازی با دی ال سی یکی باشه آیکونی ایجاد نمیشه و راحت نصب میشه و اجرا
دوستان یک سوال الان ps3 من روی ورژن 5.45 هستش میشه اینو کپی خور کرد؟
همچین ورژنی نداریم اصلا دوست عزیز،مطمئنید درست نوشتید؟!نقل قول:
ای بابا پس اشتباه گفتننقل قول:
الان خروجی تصویر ps3 رو حالت hdmi هست و من الان کابل hdmi ندارم میشه یه راهنمای کنید بدون hdmi چجوری برش گردونم به حالت اول که بتونم فریمور رو ببینم؟
دستتون رو نگه دارید رو دکمه پاور دستگاه تا دستگاه روشن بشه و یه بوق بزنه،بعد خاموش میشه،اگه خودش روشن که هیچ،اگه هم روشن نشد خودتون دوباره دکمه رو لمس کنید تا روشن بشه،خودش با سیستم TV شما ست میشه..................
مرسی دوست عزیز ورژن 4.25 هستش :n02:نقل قول:
خواهش میکنم،کپی خور شدنش یه ورژن اولیش بستگی داره،چون مستقیم که کپی خور نمیشه این ورژن،اول باید دانگرید کنید که اونم بستگی به ورژن کارخونه داره.............نقل قول:
کلا باید دستگاتون به E3 flasher وصل بشه تا بشه فهمید میشه یا نه............
اساتید، من چند صفحه از این تاپیک رو خوندم اما هیچی نمی فهمم.
PS3 رو که روشن می کنم میزنه CFW 4.40 و ورژن 1.03
میخواستم Moto GP 13 رو از P30day دانلود کنم نوشته قابل اجرا روی CFW 4.41
چطوری 4.41ش کنم؟
الان تو setting/information رو نگاه کردم 4.41 نوشته. پس اون 4.40 اولی که موقع روشن کردن دستگاه میاره چیه؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اون فریم ور اصلی هستش ولی اینا اسپوفر هستند یعنی موقته و یه حالت کلی نداره و بیشتر واسه ندیدن پیغام آپدیت در PSN هستش ...نقل قول:
الان سونی زحمت کشید فریم ور جدید داد بیرون و دوستان هـــکر هم زحمت کشیدن واسه اون هم اسپوفر دادن بیرون که در صورا استفاده از PSN
اون رو هم باید آپدیت کنید.
آخرین فریم ور و اسپوفر که باید آپدیت کنم نسخه شماره چند هستن؟
آموزش آپدیت و آخرین ورژن اسپوفر و فریم ور را از کجا باید بگیرم؟
ببخشید زیاد پرسیدم.
سوال من تا کی باید اینجا خاک بخوره؟:n03:نقل قول:
الان rebug و rogero نسخه 4.41 کامل بیرون دادن که تایید شده اند ولی برای انلاین بازی کردن و بازی هایی که توی این چند هفته اومده باید روشون اسپوفر 4.46 نصب کنی یعنی مجازا 4.46 کنی
روجرو که احتمالا دیگه cfw نمیده بیرون می مونه rebug که خیلی کنده و احتمالا 1 ماه دیگه 4.46 اش میاد
البته الان یک شخصی به نام habib کاستوم 4.46 رو بیرون داره و 2 بار هم اپدیتش کرده
چندتایی میشناسم تست کردن بد نبوده
ولی چون نا آشناس این شخص و قبلا هم فعال نبوده خودم به شخصه از روی احتیاط نریختمش
پاک شود
.......................................
من 3.55 کپی خور دارم - چند تا بازی دانلود کردم که روی 3.55 اجرا نمیشن و فیکس هم ندارن - می خوام آپدیتش کنم به rogero 4.40 ( با فلش مموری و بدون دیسک تو دستگاه ) - می خواستم بدونم مشکلی که براش پیش نمیاد نه؟؟
نه مشکلی نیست میتونی به بالاترم ارتقا بعدی برای بازیهای جدید
آخرین ورژن 4.46 هست که هم ریباگ و هم روجرو 4.46 هست و شما میتونید با اونها به آخرین ورژن بریدنقل قول:
اما اگه میخواید اسپوف کنید با این اسپووف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من ریباگ 4.46 رکس هست یا حتی لایتنقل قول:
پس سعی کنید به 4.46 آپگرید کنید نه 4.40
سلام. من دستگام رو به Rebug 4.46 آپگرید کردم قبلش 4.41 بود اما درست یادم نمیاد فکر کنم روجرو بود.
حالا میخوام مولتی من نصب کنم. طبق آموزشهای سایت ها میرم تو مولتی من قبلیم که 4.40 هست و Instal Package و فایل مولتی من که توی روت فلش هست رو می زنم و نوار نصب میاد و انجام میشه اما بعدش توی Information نگاه می کنم هنوز 4.40 ـه. چطوری باید نصبش کنم؟
مشکلم حل شد. سایتهای ایرانی واسه کسی که تازه میخواد یاد بگیره، اصلاً خوب توضیح نمیدن.
یه سایت خارجی رفتم واضح و دقیق توضیح داد که توی منو Game خود PS3 بخش Install pakage باید برم نصب کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]