بچه ها برا تشکر دکمه نیست باید چیکار کنیم:n27:
Printable View
بچه ها برا تشکر دکمه نیست باید چیکار کنیم:n27:
خواهش می کنم.نقل قول:
من در مورد اون مارک اطلاعاتی ندارم،
پیشنهاد من اول پارت تکنیک، بعد وکس و بعد دبلیو دبلیو ام هست.
موفق باشید
برای من که هست!نقل قول:
شاید از مرورگرتون باشه و شاید برای کاربرای جدید و با تعداد پست کم محدودیتی گذاشتن.
موفق باشید
برا منم شده خخخخخخخخخخخخخخ
ببخشید در مورد دستگاهی که فکر کنم پرتقالی باشه و براحتی با چند دکمه می توان کاتریج ها را شارژکرد چیزی شنیده اید اگه بله قیمتشو می خواستم
نقل قول:
نوشته شده توسط maryam74114 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR=#FFFFFF !important]10:52[/COLOR] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TF TriColor - Maquina de recarga de cartucho
اسمش اینه TF TriColor تو گوگل بزنید میاد بالا
تو یوتوب فیلمش هست :n13:
نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا خیر اما برای کسانی به در می خوره که تعدادبالایی شارژ می خوان در طول روز انجام بدن.
وگرنه به نظر من روش معمولی بهتر و مطمئن تر هست.
موفق باشید
سلام کسی لینک دانلود
فيلم، تعمير پرينتر ليزري رنگي 3600 HP توسط متخصص ارشد كارخانه هيولت پاكارد (HP) خانم سيندي كايل آموزش داده ميشود:n13:
نداره؟؟؟/
سلام یه سوال داشتم آیا پرینتر لیزری رنگی هم داریم ؟یا همه سیاه سفیدند
بچه ها تایپیکی در مورد دستگاه کپی داریم من گشتم نبود:n03:
/
بله لیزری رنگی هم داریم و شرکت های اچ پی، کانن و سامسونگ مدل هایی در بازار ایران دارن.نقل قول:
اما مشکل عمده این دستگاه ها:
* هزینه های بسیار شارژ و مواد مصرفی
* محدودیت در نوع کاغذ (به خاطر تکنولوژی چاپ)
* کیفیت پایین تر از همتای جوهر افشان
* قیمت بالاتر (در اغلب موارد)
اما مزایای اونا که گاهی اوقات باعث توجیه دار شدن خریدشون میشه شامل:
* عدم خشک شدن و خراب شدن در صورت استفاده نکردن طولانی مدت (برخلاف جوهر افشان)
* در بعضی موارد سرعت بالاتر
* و عدم حساسیت موارد چاپ شده نسبت به آب.
موفق باشید
با سلام مجدد !
آقا بعد از یک هفته زنگ زده می گه بیا ببرش! رفتم تست کردم دیدم نخیر بازم مشکل داره و سایه می ندازه! از قبل سایش کمتر شده اما خوب چه فایده وقتی درست پرینت نمی گیره!
گفتم حالا شاید از الایمنت ش باشه و خونه دوباره الایمنت کردم اما خراب تر شدش!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه مشکلش چیه؟ اونجا که گفت ما زیر و روش کردیم مشکلی نداره و تهش گفت از کارتریجت احتمالا باشه! منم گفتم از اون باشه همه چیز رو سایه می نداره نه اینکه متن رو درست پرینت بگیره و عکس رو نه!
امروز همين مشكل شما توي رنگ مشكي رو توي يه اچ پي 1050 داشتم. با كارتريج طرح اين مشكل رو داشت ولي يه كارتريج اورجينال زديم روش رديف شد. اگه كارتريج طرح داره حتما عوض كنيد به احتمال زياد درست ميشه.نقل قول:
هرچی هست زیر سر همین کارتریج مشکی هست!!!نقل قول:
حالا یا خودش مشکل داره
یا جوهرش
یا کریج اون.
چون برای چاپ پرینتر تصمیم می گیره که رنگ مورد نظر رو با ترکیب چه رنگ هایی تولید کنه. برای رنگ مشکی ظاهرا تصمیم میگیره از همه 4 رنگ استفاده کنه، بنابراین هم از کارترج مشکی استفاده می کنه و هم از کارتیح رنگی. و وقتی به نظر خودش می خواد اینا رو رو هم چاپ کنه، به یکی از دلایل بالا جا به جا چاپ میشن.
بنابراین اگر چاپ رو در حالت خاکستری انجام بدید که فقط از کارتریج مشکی استفاده کنه، این مشکل وجود نخواد داشت، یا در صورتی که فقط از کارتریج رنگی استفاده کنه بازم مشکی وجود نداره.
هرجا بخواد با استفاده از هر دو یه رنگ رو رچاپ کنه این مشکل به وجود میاد
تو عکسی که گذاشتید، در سطر دوم و چهارم برای چاپ رنگ سبز هم همین مشکل پیش اومده اما کمتر چون برای چاپ اون کمتر نیاز به رنگ مشکی بوده.
با توجه به اینکه می گید کارتریج اصل باهش تست کرده و مشکل پابرجا بوده.
من در در جه اول احتمال میدم مشکل از کریج باشه که مثلا کج شده باشه. و در درجه دوم مشکل می تونه از جوهر باشه. (من با جوهر گاما مشکی مشابه داشتم، این جوهر پدرم رو درآورد اینقدر اذیتم کرد!)
موفق باشید
سلام دوستان من تازه پرینتر خریدم بعد میخواستم شارژش کنم رفتم یکی از مغازه هایی که کارش فقط پرینتر بود،بهم گفت برای شارژ احتیاجی به کیت نداری خودت میتونی سرنگ بخری و کارتریجتو شارژ کنی.
حالا از دوستانی که با تجربه هستن میخواستم ببینم بدون خرید کیت شارژ امکان شارژ هستش یا نه؟ممنون میشم راهنماییم کنید،بعد اگر امکان شارژ هست بدون کیت،اونوقت عمل هواگیری چطور باید انجام بشه؟
بازم ممنون
سلام دوست مننقل قول:
بله میشه فقط با سرنگ شارژ کنید. (من خودم کارتریجامو همینطور شارژ می کنم)
فقط نباید بذارید جوهر داخل کارتریج کامل خالی بشه که هد خالی بشه وگرنه مجبور میشید چندین بار هدکلین کنید تا هواش بره.
قبل از اتمام جوهر مجدد شارژ کنید.
از جوهر مرغوب استفاده کنید.
نذارید دستگاه مدت طولانی بخوابه.
موفق باشید
سلام دوستان..
علت اینکه کارتریج رنگی رو مینویسه مشکل داره چیه ؟
چنذ بار هم در آوردم دوباره جا زدم..و همینطور جلوش رو هم با الکل شستم اما فایده نداشت.
سلام دوست عزیزمنقل قول:
مدل دستگاه؟
کد و متن دقیق ارور؟
ممنونم
سلام دوستان ممنون از راهنماییتون،من دیشب سرنگ خریدم خودم کارتریج رنگیمو جوهر ریختم،قبلا هرچی پرینت میگرفتم رنگ زرد نبود گویا تموم شده بود،سه تا رنگشو شو جوهر ریختم،بعد از این که یه کم جوهراش از روی هد کارتریج روی دستمال کاغذی ریخت،کارتریجو داخل دستگاه جا زدم درست بود مشکلی نداشت،رنگ زردشم درست شده بود،جند بارم هد کلین رو زدم که تست گرفتم بازم بهترم شد،ولی بعد از چند دقیقه دیگه کارتریج رنگی رو نمیشناسه،دوستان اگر میشه راهنماییم کنن الا مشکل از کجاست؟
پرینترم hp deskjet 1000 هستش،کارتریجشم 122 هست.اسکرین ارور رو قرار میدم تا اگر امکانش هست راهنماییم کنید.ممنون
سلامنقل قول:
آیا کارتریج به درستی جا خورده؟
آیا اتصالاتش کامله؟ (قسمت اتصالات فلزی جلوی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید.)
ممکنه کارتریج سوخته باشه که در این صورت باید عوض بشه. (شاید به دلیل خالی کار کردن رنگ زرد)
سلام.مدل دستگاه hp deskjet 3050aنقل قول:
متن ارور : tri-color cartridge problam
آخه دقیقا قبل از اینکه جوهر بریزم داخلش درست کار میکرد،فقط رنگ زرد نداشت،یعنی امکان داره حین شارژ کردن سوخته باشه؟(آخه بعد از شارژم وقتی جاش زدم چند تا پرینت گرفتم درست شده بود،سه تا رنگشم سالم بود ولی بعد از چند دقیقه دیگه نشناختش).با الکل درست میشه بنظرتون؟نقل قول:
بعد یه سوال دیگه،الان کارتریج مشکی سالمه و تازه شارژش کردم ولی مقدار جوهرش مثل قبل نمایش داده نمیشه و علامت خطر بالاشه،دلیلش چیه؟(تو عکس مشخصه)
ممنون از راهنمایی مفیدتون
موفق باشین
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد سوال اول تون جواب قطعی وجود نداره، در واقع این کارتریج ها برای یک بار استفاده طراحی شدن و اینکه ما چندین بار اونار رو شارژ می کنیم، یه چیزی تو مایه های اورکلاکه! ممکنه بدون دلییل بسوزن.
اما در مورد سوال دوم، باید عرض کنم که داخل این کارتریج ها سیستمی برای تشخیص مقدار جوهر وجود نداره، اینکه در ابتدا مقدار جوهر رو نشون میداده، به خاطر یه شمارشگر هست که درونش تعبیه شده و با هر بار چاپ مقداری ازش کم میشه تا به صفر برسه،
به همین دلیل بعد از شارژ همچنان کارتریج خالی نشون داده میشه و خودتون باید حواستون به تموم شدن رنگ ها باشه.
البته در برخی پرینتر ها روش هایی وجود داره که شمارشگر رو ریست کنن که نمی دونم برای دستگاه شما هم وجود داره یا خیر، باید سرچ کنید.
اما چیز مهمی نیست ...
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
یحتمل کارتریج تون سوخته، باید عوضش کنید.
موفق باشید
سلام
این پرینت رو جالب انجام نداد!
عکس تست رنگ پرینت و عکس اصلی ایناس:
اینم اسکن پرینت این دوتا تصویر
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام..
دوستان دلیل اینکه کاغذ عکس رو با زور دست و فشار میگیره چیه ؟ ولی a4 معمولی رو بخوبی و راحت میگیره.
سوال دوم اینکه آیا همه جوهر ها بعد از چاپ با آب حل میشن ؟یعنی روی کاغذ آب میریزه ج.هر پخش میشه ..همهء جوهر ها همین طور هستن؟
نوع پرینتر hp 3050a
سلامنقل قول:
جوهر داره کارتریج ها؟
به نظر می رسه جوهر رنگ فیروزه ای تموم شده.
از چه جوهری استفاده می کنید؟
سلامنقل قول:
در مورد اول لطفا به راهنمای دستگاه مراجعه کنید که چه کاغذ هایی رو ساپورت می کنه و از کدوم قسمت باید تغذیه بشه. (بعضی دستگاه ها دو مسیر برای ورود کاغذ دارن)
مورد دیگه اینکه ماندگاری جوهر روی کاغذ رابطه بسیار زیادی با نوع کاغذ داره. من کاغذی دارم که اگر بعد از چاپ حتی زیر شیر اب بشویید، پاک نمیشه! نوع جوهر هم مهمه اما نه به اندازه کاغذ!
موفق باشید
داشت پرینتر کپی می کرد که رنگ مشکی تموم شد و نصفه کپی رو نزد
کارتریج رو در آوردم شارژ کردم با رنگ وکس، اما وقتی با دستمال کاغذی چک کردم خشک خشک بود و هیچ ردی نمی زاشت!
گفتم توی پرینتر بزارم احتمالا یه برگه باهاش پرینت بگیرم درست می شه
اما گفت کارتریج پروبلم!!!
کارتریج رو در آوردم و کمی آب داغ توی یه ظرف ریختم و اون رو داخلش قرار دادم (عمق آب خیلی کم هست و تنها در حدی که سره کارتریج رو خیس کنه)
اما نشد! الآنم اون ظرف رو روی شوفاژ گذاشتم تا ببینم چی می شه! کاره دیگه هم می شه انجام داد؟
اگر دستگاه کارتریج رو نشناسه و ارور بده دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خرید کارتریج جدید!نقل قول:
این کارتریجا که هدش متصل به کارتریج هست برای شارژ و استفاده مجدد طراحی نشدن و به همین دلیل عمر زیادی ندارن. در صورتی که دستگاه هایی که هد جدا از کارتریج دارن، چون هد شون برای چندین سری کارتریج طراحی شده، بسیار مقاوم تر هستن.
این یکی از مهمترین دلایلی هست که برای این تیپ دستگاه های (با هد متصل به کارتریح) مخزن وجود نداره تو ایران، چون خوب جواب نمیده.
موفق باشید
این پرینتر برای ما پرینتر بشو نیس!!!
ما که هیچ دست کاریش نکردیم اما یه دفعه صدای تق تق ازش اومد! درش رو باز کردم دیدم کریج ها هستن که صدا می کنن!!!
الآن دوتا سال! نیمی شه یه جوری بی خیال پرینت و کپی این دستگاه شد و فقط از اسکنرش استفاده کرد؟
این ور اونورش رو نگا کرددم فقط یه پیچ بصورت آلن دیدم! درسته یا باس بیشتر باشه؟ (برای باز کردن دستگاه)
اگر اروری نداشته باشه می شه فقط از اسکنرش استفاده کرد. معمولا این دستگاه ها وقتی اروری میدن (حتی اگر مربوط به بخش پرینتر باشه) کل دستگاه کار نمی کنه.نقل قول:
برای بازکردن دستگاه اگر بتونید با جستجو Service Manual اون رو گیر بیارید، کامل توضیح داده، در غیر این صورت باید با ابتکار و آزمون و خطا جلو برید و ریسکشو بپذرید که کلا خراب بشه.
موفق باشید
با سلام :n05:
این پرینتر p50 ما در ایکون مخصوصش در tray سطح جوهرهاش رو کم نشون می ده (البته مخزت داره و مخزن هاش هم پره) سوال من اینه که آیا این طبیعیه؟ یا باید کار خاصی بکنم تا درست بشه؟:n23:
ممنون از راهنماییتون:n16:
این عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوست عزیر مارک کاغذی که استفاده می کنین چیه ؟نقل قول:
امروز کارتریج نو خریدم + رنگ مشکی wwm .پارت تکنیک و واکس پیدا نکرد..جوهر wwm چطوره..دوباره مثل جوهر اینک تک کارتریجو خراب نکنه..؟ من هنوز در مورد گرفتن سخت کاغذ عکس توسط دستگاه مشکل دارم.دستگاه نوع هست اما کاغذ عکس رو بازور زیاد میگیره.گرم کاغذ 250 که مناسبه ..نمی دونم دیگه چکار کنم..دلیل اینکه عکس ها با چیزی که در مانیتور مبینیم با چیزی که چاپ میشه خیلی فرق دارن تار شدگی وجود داره و راهی نیست که قبل از پرینت متوجه این فرق بشیم ؟خیلی زیاد سوال کردم ببخشید....
بازم ممنونم.کاش قبل از خرید این دستگاه با این سایت آشنا میشدم..اصلا از پرینت این دستگاه راضی نیستم در عکس های چاپ شده تار شدگی شدید دیده میشه .
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکلی نیست، هر موقع ارور تموم شدن داد و چراغ قطره روشن شد، همون دکمه قطره رو بزنید چندبار تا کارتریجا بیان به محل تعویض و بعد اون دکمه کوچیک بالای کارتریجا رو چند ثانه فشار بدید و بعد مجدد دکمه قطره رو بزنید، با این کار اون ارور برطرف میشه.
موفق باشید
من کاغذاری زیادی استفاده کردم اما کاغذای اصلی مثل اپسون، کداک و فوجی خیلی خوبن.نقل قول:
کاغذ بایتون و پیکسل هم خوب هست.
جوهر WWM هم خوبه اما من پارت و وکس رو بیشتر می پسندم. (بیشتر پارت تکنیک)
دستگاهتون چیه مدلش؟
سلامنقل قول:
hp 3050a مدل دستگاه من ...اصلا از کیفیتش راضی نیستم ..منظورم این بود که از چه کاغذی استفاده کردین که در تماس با آب جوهرش پاک نشده..هم کاغذ a4 معمولی جوهر مشکی حل میشه سری هم کاغذ عکس (مارک epson ) . در مورد سوال پست قبلیم این تارشدگی های عکس دلیلش چیه راه حل پیشنهادی واسش نداریم که از تجربه شما دوست عزیز استفاده کنم ؟از جوهر پیگمنت در این پرینتر میشه استفاده کرد ؟
برای پرینت گرفتن با کانن 4600 مشکل دارم
پرینت گرفتن معمولی درست انجام میشه ولی برای پرینت گرفتن که از قسمت بالای پرینتر صفحه مخصوص چاپ عکس را میگذاریم و قطع عکس رو مشخص میکنیم اصلا چاپ انجام نمیده و سفید میده بیرون علتش چیه؟(قبلا درست کار میکرد)
سلام دوست مننقل قول:
رو بسته کاغذ می نویسه ضد آب اگر همچین خاصیتی داشته باشه.
از جوهر دای به جای پیگمنت استفاده کنید بهتره.
تار شدگی هم هد الاین کنید.
موفق باشید
سلام
جوهر مشکی پرینتر من- 4500 -تموم شده. 901 هست کارتریج فکر کنم. با چه جوهری شارژ کنم بهتر هست؟ میخوام ببرم بدم بیرون شارژ کنن بنا بر خوانده ها گویا پارت تکنیک خوب هست. می خواستم به ترتیب خوب بودن چند تا دیگه را هم لطفا بگید تا اگر نداشتند یکی را با یکی دیگه شارژ کنم.
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
اگر بیرون بدید شارژ کنن که نمی تونید نوع جوهر رو انتخاب کنید، اونا از جوهری که دارن استفاده می کنن.
اما من به ترتیب جوهر های پارت تکنیک، وکس و WWM رو پیشنهاد می کنم.
اگر از بسته های شارژ هم بگیرید که توش پایه هواگیری هم داره،بد نیست.
موفق باشید
یک بسته دارم به نام inknara برای کنون هست. نوشته برای 40 و 50 و 510 و 512 و 810 و 830 . از این میتونم برای اچ پی استفاده کنم؟ سرنگ و نازل کلینینگ هم داره خودش.
سلامنقل قول:
ترجیحا خیر.
با اینکه تکنولوژی چاپ کانن و اچ پی شبیه ههم هست اما بهتره که از جوهر های مخصوص خود دستگاه استفاده کنید.
موفق باشید