طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.نقل قول:
Printable View
طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.نقل قول:
عیبی نداره ولی چرا نمیشه زبان فارسی اونو راه انداخت بالاخره باید فارسی داشته باشه که !نظرت در مورد اپدیت فرمور چیه ؟ چون الان ورژنش هست: 1102.3 ولی توسایت یه ورژن 1110.2 هست که جدیده.نقل قول:
اون که ایران تو منوش نیست حدس می زنم برای این باشه که اول مدلش با ue شروع میشه که مربوط به اروپا هست و برای همین کشور ایران توش نیست. البته توصیه نمی کنم مدل رو از منوی مخفی تغییر بدی چون ممکنه تلویزیون خراب بشه. در هر حال آپدیت ضرری نداره.نقل قول:
دوستان سلام
من يه تلويزيون سامسونگ مدل ua40eh5000r دارم ولي وقتي دکمههاي
INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
را مي زنم وارد سرويس منو نميشه فقط تلويزيون روشن ميشه!!!
ممنون ميشم کمکم کنيد.
اینو تست کن:نقل قول:
MUTE 1 8 2 POWER
مرسي دوست عزيزنقل قول:
مدل تلویزیون منم ua40eh5000r هست ولی توی سرویس منو نوشته ue5000 و local set هم فعال هست ولی فقط ea_mal ,ea-chin, ea-afr, ea-m-asia, ea-e-asia, ea- philp و ... داره و ایران در اون موجود نیست آقا مصطفی شما با اپدیت فرمور مشکلت حل شد؟؟؟؟ اگه راهی پیدا کردی به من هم بگی ممنون میشم.
نقل قول:
سلام ببخشید میشه باled-ua40d5000شبکه های دیجیتال رو بگیرم راهش چیه؟اگه میشه
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسي نيست که بتونه ما رو راهنمايي کنه؟
سلام من سامسونگ 46d6000 دارم صدای بعضی فیلمهارو پخش نمیکنه(مثل 3gp) میشه راهنماییم کنید ممنون
من نکات گفته شده رو انجام دادم . مدل تلویزیونم c6960
اما با شرچ کردن کانال دیجیتالی پیدا نمیکنم
از کجا میشه فهمید این قابلیت درست فعال شده
سلام بر دوستانمن ي ال سي دي مدل LE46A656A1FRXU دارم. گيرنده ديجيتالش فعاله اما ي مشکلي هست:اينه که شبکه ديحيتال استانمون که اصفهان باشه رو با کيفيت عالي جواب ميده اما بقيه شبکه هارو نمياره و وقتي انتخابشون ميکنم ميزنه HD NOT SUPOORT حالا ميخوام ببينم مشکل از کجاست؟فک کنم شبکه استاني خودمون SD باشه و بقيه HD!حالا تکليف من چيه چطور بايد حلش کنم؟در ضمن من نتونستم لوکال ستم بيارم.اين منو داخل ADVANCE مياد يا جايه ديگه؟ من مرحله Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB ندارم تو سيستمم!جايي اشتباه کردم؟
تو بخش منوی تعمیرکار قسمتی هست به نام 3D SUPORT که به طور پیش فرض خاموشه
اگر آن را روشن کنم ایا تلویزیون 3D میشه
مدل تلویزیونم c6960
نقل قول:
من فریمور رو اپدیت کردم ولی مشکل حل نشد!!!!
من چه جوری باید "expert" رو توی منوی سرویس فعال کنم؟
اگه کسی می دونه کمک کنه.
مدل samsung ua40eh5000
آقا تلوزیون c5000 کانال دیجیتال رو میتونه ساپورت کنه؟
آقا كسي نيست ي جواب به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4 4::44:
آقا تلویزیون سامسونگua40d5000pr دیجیتال ایران رو ساپورت میکنه با روشی که توی صفحه 1 گفتین گزینه هاش فعال میشه راهنمایی کنید ممنون
عزیزان من طبق راهنمایی های سایت اومدم کانال های دیجیتال 5500 رو فعال کنم .ولی الان کانال دیجیتال رو که نمی گیره هیچ دبگه آنالوگ هم پیدا نمی کنه.مشکل از چیه؟؟ من هیچ تغییر اضافی انجام ندادم .فقط اشتباهی یکبار مدل رو از 5500 به 5550 تغییر دادم.از اون به بعد اصلا کانال های آنالوگ رو پیدا نمی کنه.لطفا کمک کنید . اگه درست نشه بابام سرمو میکنه
من رسيورمو با كابل hdmi به تلويزيون وصل كردم و از خروجى آنالوگ صداى رسيورم به يك دستگاه استريو وصل كردم الان مشكلى كه دارم اينه كه صداى تلوزيون و دستگاه استريو هماهنگ نيست صداى تلويزيون يه كم دير تر مياد و برا همين صدا اكو ميكنه ميخاستم ببينم ميشه كارى كرد كه صداى تلويزيون با تاخير نياد تا صداها با هم سينك بشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
من گزینه های ----- دستگاه شما رو نمی دونم ولی معمولا دستگاه هایی که خروجی صوتی دارند تو گزینه هاشون یه گزینه برای تنظیم تاخیر خروجی صدا دارند که با تغییر اون مقدار مشکل اکو حل میشه.نقل قول:
متأسفانه همچين گزينه اى وجود نداره توى تلويزيون كه 6960 سامسونگ هست يه گزينه برا تاخير داره كه بطور معمول بروى 50 قرار داره و فقط براى خروجى أپتيك جواب ميده واسه hdmi جواب نميده, آيا توى تنظيمات منوى مخفى گزينه اى هست كه بشه اين تأخير رو واسه hdmi هم فعال كرد ؟
مشکل از تلویزیون نیست چون صدا و تصویر تلویزیون با هم هماهنگه. مشکل از پردازش کند سیستم صوتی هست که ربطی به منوی مخفی نداره. بهترین کار اینه که از منوی تلویزیون، بلندگوها رو غیر فعال کنید. البته بازم مشکلی که هست تاخیر صدای سیستم صوتی با تصویر باشه که کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
بچه ها لطفا كمك كنيد من تنظيمات منوى مخفى اين قسمت رو تغيير دادم
ADC/WB > ADC > HTMI Calibratuion
الان رنگ تلوزيون به هم ريخته توى htmi calibation كه ميرى نوشته failure قبلا فقط يه اسلش ( / ) بود رفتم روش تغييرش دادم نوشت wait بعد چند دقيقه طول كشيد نوشت failure الان رنگ تلوزيون به هم ريخته لطفا كمك كنيد
اینجا رو بخون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما که هر چی گفتیم منوی مخفی نرید اگر میرید به چیزی مخصوصا کالیبراسیون و type دست نزنید کسی گوشش بدهکار نیست.
نقل قول:
خوندم اما چند تا چيز برا مبهمه اول اينكه عكس رو بايد دانلود كنم با كيفيت بالا يا همون عكس سايت رو بايد سيو كرد ؟ دوم اينكه بايد اون رو روى رسيور گذاشت و اونو نمايش داد بعد با كابل hdmi به تلويزيون وصل كرد و از منوى مخفى برم به قسمت calibration تا با موفقيت كاليبره بشه اگه جايي رو اشتباه گفتم تصحيح بفرماييد
بله درست متوجه شدید. باید عکس رو با کیفیت بالا دانلود کنید و روی دستگاهی که از طریق پورت HDMI به تلویزیون وصل میشه بذارید و نمایش بدید و تلویزیون رو کالیبره کنید.نقل قول:
اقا من تلویزیونم ال ای دی ua40d5000pr لوکال ست روی ای دی ایران است ولی اسیا ست روی atv است تغییرش میدم به dtv دوباره atv میشه چه کارش کنم کانالهی دیجیتال رو بگیره ممنون
سلام بچه ها ....اصلا از این سر تلوزیون نیارید بدبخت میشید:19:
من دستکاریش کردم . نمیدونم چی شد که یهو برق قطع شد دیگه روشن نشد:19:
بردم تعمیرگاه 255.000 هزار تومان خرج رو دستم گذاشت.
کاش به قول یکی از کاربرهای این تاپیک:
اینم پیام اموزشی: تو که نمیدونی چه گهی میخای بخوری ...گوه میخوری ...گه بخوری:24:
کاش دکمه گوه خوردم هم داشت که بر میگشت به تنظمیات اولیه
---------------------------------------------------------------------------------------در کل بیخیال یشید از منو مخفی بریید یه توینر دیجیتال بخرید و این خرج رو دستتون نیفته ....از من گفتن
این تاپیک هم ببندیش مالکان سامسونگ رارارارارارارارارارارارار ار.....بدبخت کرررررررررررررررررررررررر ررررررد.:19:
غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم
سلام دوستان. من یک tv3d ud6000 samsung دارم. رفتم تو منو مخفی و خرابکاری کردم. حالا گوشه تصویر چهارخانه هایی هست . بعد دور ال ای دی هم یک خط آبی آمده. یک مسلمون ÷یدا میشه کمکم کنه؟
ما بالاخره نفهميديم چطور اينترنت TV توى مدل 6960 فعال ميشه همه كارايي كه دوستان گفتم انجام دادم ولى اصلا گزينه info link در قسمت sub option وجود نداره دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد تا ما هم از همه امكانات تلويزيون بهره ببريم
خب میدونی باید چیکار کنی الان میگم................................لطف کن کارتن تی وی رو بردار بیار ......تی وی رو بذار داخلش وبعدش ببر تعمیییییییییییییییییییییی یرگاه ......یه 300 یا 400 تومان هم پول از جیبت در بیار ........اونوقت درست میشهنقل قول:
اخه مگه نگفتم بچه ها فضولی نکید این تظیمات حساس هستند و مادربرد تی وی رو خراب میکنند. کو گوش شنوا
فقط داری کاسبی برای تعمیرگاه ها درست میکنی همین وبس
بازم میگم به هیچ وجه به منو مخفی نروید....حتا برای دیدن
بیخیال pvr از این چیزا بشید. :41:
رفتن در منو مخفی = هزینه زیاد=اعصاب داغون=بدبختیش بستگی به مدل تلوزیون داره:27:
با سلام
خدمت دوستان آقا ما باجناقمون یک 7770 es خریده میخواستم بدون میشه از اینترنتش فیلم دانلود کرد و بریزم در یک هارد اکسترنال چون من به بخش vip زنگ زدم یک خانومی گفت اصلاً نمیشه فقط یک هارد اینترنال دارد یک گیگ که فقط برای ارتقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانلود نرم افزار های خودش است والا منطقی نیست لطفاکمک کنید عابرو حیثیت ما رفت
نه تنها سامسونگ بلکه هیچ تلویزیون دیگه هم این قابلیت رو نداره.نقل قول:
كسى نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟
من میگم کار دست خودت نده ،منو مخفی با کسی شوخی نداره ،تلوزیون رو داغون میکنه و خرج حسابی به دستت میده:41:نقل قول:
اصلا دست به منو مخفی نزن خطرناکه،ولی اگر میخواهی فعالش کنی ببر تعمیر نمایندگی ها سامسونگ ، :27:
سلام
تلویزیون سامسونگ la37a550 گیرنده دیجیتال داره یه نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
از ریموت کنترل ،منو را فشار بده و بعد برو به قسمت کانال یابی ، کانال یابی خودکار را انتخاب کن ببین دیجیتال داره یانه :sq_8:نقل قول: