سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟
سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟
آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هستنقل قول:
بسته به تمیزی گوشی از 650 تا 670 خوبه بخرید گوشی خیلی توپیه
صفحه نمایش اگر چشمتون عادت کنه اونقدرها هم :2: نیست :31: میشه تحمل کرد
با رام 2.3 به نظرم بهتر هم شده .. پنتیل فقط در آیکن باطری قابل مشاهده هست
آقا آکبندش 700 تا 750 هست نه اون قیمتی که شما گفتین !نقل قول:
آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هست
این 700 تا 750 کجا گیر میاد ؟ بگید تا ما بخریم !
منم 10 تا می خوام :31:
آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........
کرمان 750 هستش !نقل قول:
سایت گرون فروشی مثل گوشی شاپ هم 750 میده !
بچه هایی که تو استان کردستان هم هستن گفتن 700 دیدن اونجاها
مثل اینکه اصلا توجه نمیکنی من 1 هفته پیش بهت گفتم از آرک اس الان ارزون تره ! خوابی ها :31:نقل قول:
منم 10 تا می خوام
آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........
داک اچ دیش خیلی خروجی پشتش داره . باورت میشه من 2ماهه داک اچ دی دارم هنوز تست نکردم :27:نقل قول:
در مورد قیمت هم فکر کنم ارزونترین جا الان آل دیجیتال هست که 760 زده . اما موجود داره یا نه رو نمیدونم ؟
گوشی شاپ زده 750 اما قیمت الانش نیست و موجود هم نداره .
فکر کنم دست دوم اگر تمیز باشه 600 بخری خوب باشه . بازاری هم که حساب کنی 70 درصد قیمت نوش هست . خیلی تمیز باشه 80 درصد
باسلام
داک HD اتریکس چیزکاملی هست هم خروجی HDMIوخروجی صداوسه تاسوکت یو اس پی داردازطرفی می توانیدبه عنوان ساعت
رومیزی ازگوشی باپایه داک استفاده کنیدبه موزیک گوش دهید باکنترل ازراه دورکه همراه داک است گوشی راکنترل کنیدخلاصه چیز
بدردبخوری هست من قبل ازعیدیکی برای دوستم باقیمت خوب گیرآوردم توپاساژاعلاالدین یه مغازداردالبته اگرتمام نکرده باشد
چند گرفتند داکو؟
سلام
من سال گذشت تقریبآوسط سال بودخواستم این داک رابخرم داخل گیرنیاوردم ازبیرون سفارشی گرفتم البته مدل معمولیش را این مدل فقط خروجی صداراداردودرآن روز قیمت معمولیش 120ومدلHD 180تا200درمی آمدولی مارک اصلی بودنزدیک آخرسال که گرفتم برای دوستم توپاساژمارک اصلی فکرنکنم بودولی جنس عالی داردالبته کارتن هم نداشت که طرف می گفت من چندتاآوردم بخاطرحمل راحتتر کارتنهارادورریختم مدل HDهم هستندخلاصه من باکلی چونه 100دادم یکی راگرفتم
بین این و گالاکسی اس موندم
گویا ساپورت آتریکس خوب نیست. آیا ساپورتش خیلی مهمه؟
صفحه نمایش خوبی هم که نداره !
فکر کنم optimus 3D هم تو این رنج باشه
اون بهتره
ترکیده آتریکس رو ترجیح می دم به صد تا اپتیموس
اصلا دولوپر که نداره هیچ .. ال جی هم شد برند؟
سلام
چون من هم اتریکس وهم گالکسی اس وهم الجی 3Dراداشتم بایستی خدمت شماعرض کنم گوشی الجی فقط کمی رنگهارازنده ترنشون می دهدوگزینه 3Dکه داردنسبت به اتریکس برتری داره ولی ازنظرسخت افزاری درست هردوگوشی دوهسته ای هستند ولی
اتریکس واقعآنسبت به الجی سرتراست واما گالکسی اس خوب گوشی تک هسته ای هست ولی می توان گفت گوشی خیلی خوبی
هست عملکردوسرعت خوبی داردولی نمی توان گفت که ازیک گوشی دوهسته ای سرترهست البته صفحه نمایش سرتری نسبت
به اتریکس دارددرکل اتریکس گوشی عالی هست وصفحه نمایش آن هم خوب این موضوع پیکسل شدن تصویرآنقدرنیست که خیلی
به چشم بیادودرعوض اتریکس ازساخت عالی برخورداراست قدرت بالاوسرعت خوب وخوش دستی قابل توجه بیش ازده تا رام غیر رسمی برایش آمده ورام 2.3.4 رسمی که خودم استفاده می کردم
ممنون از توضیحات شما
مارو باش گفتیم پیکسلهاش چندتایی بشتر داره و کیفیتش حداقل از آرک بهتره !!!!!:دی
در ضمن آتریش رم 1 و حافظه 16 گیگ داره که خب خیلی خوبه
دوستان کیفیت عکسش چطوره و اینکه فیلمبرداریش واقعا در حد فول اچ دی هست یا نه ؟
براش بازی هست؟ چون یکی گفت برای آتریس کمتره اما باور نمیکنم. اندروئید آندروئیده دیگه!
باتریش چطوره؟
صداش؟
ممنون میشم به این چند سوال پاسخ بدین. به دلیل داشتن اینترنت ایرانسل ورق زدن این صفحات برام کار سختیه .
-----
در مورد الجی :
گوشی 8 هسته ای باشه اما بالاش مارک الجی رو نوشته باشه دلمو میزنه.
آرک اس 795 تومان بدون گارانتی قمنقل قول:
عکسش در حد معمولیه... نه بده و نه عالی... فیلمبرداریش هم FHD نیست ، HD هست ، اما رو کاستوم رام ها و با دستکاری روی رام اصلی 1080p 24fps میگیره...نقل قول:
برای اتریکس بازی های HD کمتر هست ، اما اونطوری نیست که نباشه ، سخت تر گیر میاد ولی هست...
باتری فوق العاده قوی...
صدا فوق العاده قوی...
این صفحه نمایشش چیه که این مهدی انقد ازش میناله:31:نقل قول:
نگید که در حد آرک یا ایکس 10 نیست.
چرا بازیهای HDکمتر داره ؟
قیمت روزش چنده؟ و اینکه گالاکسی اس پلاس- آرک اس یا این آتریکس:31:؟
TNX
یکم بیشتر بزار روش سنسیشن بگیرنقل قول:
در حد بنز نیست اما پیکانه ! حداقل کاستوم رام های خوبی داره ، ICS رسمی داره
lمیگن دستتو بذاری پشت سنسیشن آنتن وایرلس میپره :41:نقل قول:
مهدی که چیزی نمیگه بیچاره ، زمانی که من داشتم اینجا داشت به فحش خار مادر به موتو میرسید : ))نقل قول:
صفحه نمایشش از آرک و X10 ضعیف تره...
به خاطر اینکه سخت افزار نسبتا تک تری داره... روی گوشی های زیادی نیست...
من خودم بین این گزینه ها اتریکس رو ترجیح میدم...
سلام
شمادست توبزارپشت گوشی اس تو آنتن وای فایش تقریبآتعطیل می شود البته چه سنسیشن وچه اس توچون آنتن وای فای آنهادرقسمت پشت گوشی نزدیک به دوربین قرارداردوقتی کمی بادست آن قسمت رابه پوشانی آنتن دهی وای فای ضعیف می شود البته درحالت معمول کسی گوشی رابه این شکل نگه نمی داردکه مشکلی پیش بیاید واگرنه برخلافه آنچه درموردسنسیشن می گوید گوشی بسیارخوبی است گوشی اتریکس هم همین جورکه دوست خوبمان گفتند HDعکس می اندازه ولی فول HDنیست وضوح صفحه نمایش آن هم خوب درورژنهای 2.2بایستی نزدیک دماغ گوشی رابیاوری تاپیکسل آن راببینی به آن شکل نیست که به راحتی دیده شود گوشی ارک به نظرمن فقط رابط کاربری جالبی نداردزودآدم ازآن زده می شود
بابا بچه مرم رو از چاله میندازی تو چاه !؟نقل قول:
سنسیشن که 2 هسته ای حساب نمیشه
والا ما تا یادمون میاد آتریکس رو با گلکسی 2 مقایسه میکردن .نقل قول:
آتریکس براش آندروید 4 میاد و 2 هسته ای هست و اصلا قابل قیاس با گلکسی اس نیست .
سلام دوستان
آقا این لپتاپ داک رو نمیشه گیر اورد؟کسی از بچه ها نداره که بخاد دسته دوم بفروشه؟
اینجا بعیده کسی داشته باشه . باید از سایتهایی مثل ebay یا amazon خرید کنی . و سایتی مثل ایران دلیور برات وارد میکنه .نقل قول:
لینک رامهای اصلی آتریکس برای ورژنهای مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتریکس همه چیش به جز صفحه نمایشش از سنسیشن سره
سنسیشن با 500گیگ رم هم باز ضعیفه:دی
اونقدر ها اختلاف ندارن .نقل قول:
والا من سنسيشن ايكس اي هم ديديم از نزديك ال سي ديش در حد همين اتريكس بود .
من شاید این گوشی رو بخرم.مشکلی که نداره؟
نه عزيز مشكلي نداره . برو حالشو ببر .نقل قول:
نه Fire جان
میگم به جز ال سی دی اتریکس همه جوره از سنسیشن سر تره
آره . گرفتم منظورتو :20:نقل قول:
اما اونقدرها اختلاف چشمگيري ندارن تو كيفيت صفحه نمايش . اخه اونم ال سي ديه و ال اي دي نيست .
اما خوب در بقيه موارد همونطور كه خودتم ميدوني آتريكس برتري داره .
البته اتریکس فقط مشکل پنتیل داره! چون رزولوشنش اونقدر بالا نیست
وگرنه چیزی کم نداره
البته نه به اندازه ی note :دینقل قول:
اینم توی رزولوشن بالای s3 :
توضیح عکس :
This close-up shows the Pentile pixel structure of the display
s3 و نکسس با این که پنتیل هستند نمیتونید ببینید
حتی نوت هم دیدنش سخته
ولی اتریکس یکم دیدنش راحته :خخخخ
من یه مدته کتلتیشن رو ترجیح میدم به این البته. همون سنس و ساپورت درست حسابیش میارزه به سر تا پای اتریکس. :|
من خودم تنها خوبی ای که توی موتوبلر میبینم همون قیلترش نبودن فیس بوک و توییتر و.... بود،یعنی مثلا به راحتی میتونی کاری که برنامه هایی مثل instagram واست انجام میداد رو (که با این اوصاف نت ما نمیشد استفاده کرد) رو به راحتی از تو گالری عکست آپلود کنی توی فیس بوک!نقل قول:
من یه مدته کتلتیشن رو ترجیح میدم به این البته. همون سنس و ساپورت درست حسابیش میارزه به سر تا پای اتریکس. :|
ساپورت؟ موتورولا؟ این کلمه واسه موتو تعریف نشده ! :دی هنوز وعده و وعیدایی که واسه آپدیت بک فیلیپ میداد یادم نرفته :دی بک فیلیپ بیچارم روی 2.1 موند(البته stock rom) . اینقدر این کمپانی توی آپدیت درپیته که اگه نرم افزار مخصوص دریافت ورژن های بتا فیرمویرها (یه توضیح بدم که این برنامه رو روی پی سی نصب میکنین و به طور random !!!!!!!!!فیرمویرهای گوشی های مختلف رو که حالت بتا دارن بهتون میده تا باهاش کارکنین!!!) رو نصب کنین میفهمین ساپورت یعنی چی! موندم اگه این بوت لودر ها آنلاک نمیشدن ما چیکار میکردیم!
(توضیح» خدایی هنوز موتو و بعد اپل رو به برندهای درپیتی مثل سامی ترجیح میدم.)
اتفاقا منم موتوبلور رو با هیچ چیز عوض نمیکنم . سنس و تاچ ویز و ....نقل قول:
بلور عالیه و ساده و شیک و واقعا کاربردی . همون فیس بوک و ..... رو که راحت باز میکنه یه دنیا ارزش داره .
الانم که همه دارن پنتایل میزنن :21: کاری که وقتی موتورولا شروعش کرد این همه ایراد گرفتن بهش. اما خوب به خاطر مصرف عالیش همه میرن سمتش .
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ریزر هم پنتیل هست . مشکل این بود که برای اولین تجربه ال سی دی های پنتیل نمیدونستن که ترکیبش با ال سی دی زیاد مطلوب نیست و وقتی روی ال ای دی اجرا شد مشکل خیلی کم شده و نا محسوسه .نقل قول:
تو آتریکس هم اینقدر که بعضی ها میگن :31:مثل پارسا نیست.
پارسا الان نکسس داره اتریکس تحویل نمیگیره :خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به نظر من پنتایل میتونه توی ال سی دی هم نتیجه خوب بگیره اما با رزولوشن بالا!