بابا نیسان رو می گم دیگه
ماشن آبی رنگ که مورد علاقه آذری هاست
البته پیکان وانت هم خوبه
Printable View
بابا نیسان رو می گم دیگه
ماشن آبی رنگ که مورد علاقه آذری هاست
البته پیکان وانت هم خوبه
نقل قول:
شوخی جالبی بود:31:
ولی دوستان از بحث اصلی خارج نشیم قرار بود تمام دوستانی که این بازی رو بازی کردند بهترین ماشین رو از نظر خودشون بیان اینجا اعلام کنند تا بعد نتیجه گیری کنیم ببینیم بهترین ماشین از بین این ماشین ها کدوم میشه:46:
یک نکته ظریف توی این بازی صدای بادی هست که موقع ترمز زدن از تانک باد ماشین خارج میشه
خیلی باحاله
آقا شرمنده که دیر شد ولی تا یک ساعت دیگه دمو رو براتون آپلود میکنم:31:
نقل قول:
دمت گرم ولی دیگه به عنوان آقای بد قول در نظر من ثبت شدی:31:(شوخی بود رضا به دل نگیری رو دل میکنی):27:
پس من تا 1 ساعت دیگه میام که دمو رو دانلود کنم باز نری 4 روز دیگه پیدات بشه زود به زود به ما سر بزن:21:
سلام به همه آقايون gts باز داشتم بعد از مدت ها يه سري به پست ها ميزدم كه ديدم يه MB actros تصادف كرده، عكسش هست.
راستش من هم اين كليپ رو ديدم و هم با اين كاميون بازي كردم اما هر چقدر باهاش به در و ديوار و ماشين و كاميون و تريلي و گاردريل و ... زدم هيچيش نشد و دو تا عكس هم ازش گرفتم كه ببينيد::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من هم از همین تعجب میکنم که این همه با ماشین به هرجایی که فکرش رو بکنید کوبیدم ولی یه خال روی ماشین نیفتاده بعد چه جوری ماشین های این عکس ها که رضا گزاشت به طور خیلی طبیعی داغون شده بود؟:13:
ولي به نظر من يه بازي ديگه بود...!
شما اون ماشين آتش نشاني پشت سري رو جاي ديگه اي نديده بوديد؟
به نظر من كه خيلي آشنا بود...
در هر صورت تو اين بازي وجود نداره...
دوست عزیز شما در کدوم لول هستید؟نقل قول:
البته دارن با كد تقلب بازي مي كنن،بگزريم،اسم شركته اطلس هست؟!
من لول 25 هستم و 5 ستاره ام تقريبا پر شده.:46:نقل قول:
داداش من همه كارو خودم تو اين انجام دادم و تقلب مقلب نزدم.نقل قول:
اون اسمو كه ديدي مربوط به مدي ميشه كه دانلودش كردم.
ایول این مد چقدر قشنگ داداش اگه لینک مد قشنگ داشتی بزار تو تاپیک ما هم استفاده کنیم:31:نقل قول:
سلام به همه آقايون gts باز داشتم بعد از مدت ها يه سري به پست ها ميزدم كه ديدم يه MB actros تصادف كرده، عكسش هست.
راستش من هم اين كليپ رو ديدم و هم با اين كاميون بازي كردم اما هر چقدر باهاش به در و ديوار و ماشين و كاميون و تريلي و گاردريل و ... زدم هيچيش نشد و دو تا عكس هم ازش گرفتم كه ببينيد:
بچه ها این هم لینک دمو:31:
کد:http://uploadorb.com/k333h4rwo14v
نقل قول:
دموی چیه؟ یورو تراک 2 ؟
نقل قول:
تو از کجا میدونی این دوستمون داره از کد تقلب استفاده میکنه؟
اگه جای خاصی نوشته یا ترفند خاصی داره که بفهمیم بگو ما هم بدونیم جالبه
نه دموی اینه:31:نقل قول:
دموی چیه؟ یورو تراک 2 ؟
فیلم نیستا به صورت اسلاید عکس:31:
چشم داداش نوكرتم هستم اينم لينكش:نقل قول:
اين كاميوني كه ديدي رو از اينجا گرفتم. (حجم 9.47 مگ)کد:http://germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=816
...........................................
واسه دانلود رو اين قسمتي كه مشخص كردم بايد كليك كني: :11:
نقل قول:
ای بابا اینجوری که ادم چیزی متوجه نمیشه من فکر کردم به صورت دمو هست:13:
فکر نکنم تو این بازی همچین چیزی باشه مطما هستید مربوط به این بازیه؟نقل قول:
والا من هم به این موضع شک دارم برای همین هم گفتم رضا لینک رو بذاره ولی با این اوصاف که میگه دمو نیست نمیشه تشخیص داد که قضیه چی هست؟به هرحال دارم دانلود میکنم ببینم میتونم سر در بیارمنقل قول:
اين كه خيلي مشخص هست...نقل قول:
18،000،000 يورو رو چطور ميشه به اين سادگي درآورد؟
تازه بعدشم كه گفتن لول 25 هستن،كه تو اين لول حتي اگه يه نفر 20 تا راننده هم داشته باشه براش كار كنن اين قدر پول جمع نميشه چه برسه كه خودش رانندگي كنه...
و يه چيز ديگه،5 تا ستاره تو لول 22 كامل ميشه...
البته ما دربست چاكر ايشون هم هستيم،
يك وقت به دل نگيرين ها...!
نقل قول:
فکر نکنم تو این بازی همچین چیزی باشه مطما هستید مربوط به این بازیه؟
آره مربوط به همین جرمن تراکنقل قول:
والا من هم به این موضع شک دارم برای همین هم گفتم رضا لینک رو بذاره ولی با این اوصاف که میگه دمو نیست نمیشه تشخیص داد که قضیه چی هست؟به هرحال دارم دانلود میکنم ببینم میتونم سر در بیارم
اگه طرف برنامه نویسی بلد باشه میتونه این کارو بکنه یکی از دوستای من برنامه نویسی بلد مد هارو دیده بود میگفت میشه مد رو تغییر داد و یه مد جدید از توش در آورد ولی وقت میبره
شاید اون هم همچین کاری کرده که بشه ماشین آسیب ببینه:31:
ممنون ازت داداشنقل قول:
اين كاميوني كه ديدي رو از اينجا گرفتم. (حجم 9.47 مگ)
...........................................
واسه دانلود رو اين قسمتي كه مشخص كردم بايد كليك كني:
من زیاد با این سایتای مد زبون غیر انگلیسی سروکار داشتن
مثلا
مدهای قشنگی داره فقط بعضی هاشون قفل و رمز نداره:13:کد:www.gametruck.ru
نقل قول:
نه من منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بدونم که چطوری فهمیدی این موضع رو خیلی هم خوشم اومد که به این چیز های جزئی دقت کردی:46:
ولی این دوستمون میگه من از چیت استفاده نکردم که مطمئن هم هستم که راست می گه چون دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه به ما سر یه بازی
همين الان توي سايت gamespot به نقل از سازنده بازي خوندم كه گفته بود:
به اين دليل كه اين كاميون ها كاملا لايسنس شده هستن ، دلمون نمياد عنصر تخريب پذيري رو در بازي جاي بديم...!
كمي عجيب نيست؟(شايد هم خنده دار)
اين كه شما مي گيد تقلب درست نيست؛نقل قول:
من فقط رمز پول (money cheat) رو زدم.
دقيقا 6 بار كه هر بار بهت 500،000 يورو اضافه ميشه. كه ميشه كلهم 3 ميليون.
در ضمن من 90 تا راننده (5 تا تو هر 18 تا شهر بازي) دارم، كه فكر كنم يه درصد بالايي از اون پولو در آوردن...
البته اين راننده ها رو بدون رمز (driver cheat) گرفتم.
والا من كه دارم بازي مي كنم و الان لول 25 هستم، 5 ستاره م هنوزم يه خورده (خيلي خيلي كم) مونده تا پر بشه. حالا اينكه شما مي گيد تو لول 22 كامل ميشه، من نمي دونم...نقل قول:
و يه چيز ديگه،5 تا ستاره تو لول 22 كامل ميشه...
ما هم خيلي مخلصيم...نقل قول:
البته ما دربست چاكر ايشون هم هستيم،
يك وقت به دل نگيرين ها...!
من این دمو رو دیدم و چند نکته جالب توجه من رو به خودش جلب کرد
1-راننده به کل قیافه و استایلش عوض شده بود
2-یه نفر توی کامیون کنار راننده بود فکر مینکم به عنوان همراه بود یا شایدم شاگرد
3-زمانی که تصادف کرده بودند راننده ها از ماشین پیاده شده بودند و کنار جاده ایستاده بودند
4-پلیس دو طرف اتوبان رو بسته بود و آتشنشانی هم اومده بود
5-کامیون man جرثقیل اومد و ماشین رو بکسل کرد و رفت
خب در صورتی که توی جرمن تراک هیچ کدوم از این موارد رو ما نداریم پس نتیجه میگیریم که نمیتونه جرمن تراک باشه این دمو
یا یه پچ کلی برای بازی وجود داره که میتونه بازی رو به این صورت کلی تغییر بده که اگه وجود داشته باشه دیگه نمیشه گفت پچ خودش میشه یه نسخه مجزا با اضافه شدن این موارد
حالا نظر خوتون رو بگید ببینم نظر شما راجع به این به اصطلاح دمو چی هست؟
نقل قول:
بله این کلمه تقلب زیاد کلمه خوبی نیست
ولی به نظر من شما اگه این رمز پول رو هم نمیزدید بازی طولانی تر و جذاب ترمی شد براتون چون این بازی موضوع و مراحل خاصی نداره و با چیت هم خیلی زود خسته کننده میشه
البته به نظر من توی هیچ بازیی نباید از چیت استفاده کرد مخصوصا این بازی
چون به نظر من اگه توی هر بازی از چیت یا ترینر استفاده بشه دیگه اون بازی رو انجام دادن فقط وقت تلف کردن و پول دور ریختن هست چون دیگه شما برای بازی اون توانی رو که باید بزارید رو نمیزارید و هیچی از بازی متوجه نمی شید
البته من منظورم به شما نیست ها کلی دارم میگم
موفق باشید:11:
از دوستان و کامیون باز های تیر کسی نیست که بخواد راجع به این دمو نظر بده که به یه نتیجه ای برسیم
سوال هم یادتون نره
گفتیم از نظر شما بهترین کامیون توی این بازی چی هست
من این پست تو رو ندیده بودم الان دیدم :31:نقل قول:
خب ببین رضا با این اوصاف و با مواردی که من گفتم دیگه به برنامه نویسی ربطی نداره باید یه بازی جدید بسازن که این همه موارد روتوش اعمال کنن یعنی اگه طرف هم از طریق برنامه نویسی این کار رو کرده باشه در اصل یه بازی ساخته دیگه قبول داری:27:
من هم با حرف شما موافقم كه كلا چيت و ترينر بازي رو از اون هيجانش ميندازه؛نقل قول:
ولي اگه راستشو بخواين، من با اين سن كمم (17 سالمه)، از اون موقعي كه 10 سالم بود و hard truck تازه اومده بود تا حالا عشقم همين بازي هاي كاميونيه كه حداقل روزي 3 ساعت پاي كامپيوترم...
:11:
نقل قول:
این که چیت از هیجان اصلی بازی خیلی کم میکنه که شکی توش نیست نه من همه کسانی که گیم بازی میکنند این موضوع رو میدونن
تو که خب 17 سالته و مشکلی نیست که بخوای بازی کنی بیشتر دوستانی که توی این تاپیک هستند همه هم سن و سال تو هستند حالا 2 سال بزگتر یا کوچکتر
حالا من رو بگو که الان 33 سالمه و هنوز هم دارم بازی میکنم ولذت میبرم چون به نطر من هیچ چیزی مثل بازی نمیتونه خستگی ادم رو رفع کنه و فکر ادم رو باز کنه مخصوصا این سبک بازی ها که به شبیه ساز معروف هستند و واقعا ادم با انجام این بازی ها خودش رو میتونه جای کارکتر بازی قرار بهد و لذت ببره:46:
:31: من هم که جزئ بابا بزرگای این بازیم یه اکتروس دارم باش 700000 تا رفتم:31: حالا کلی خریدم فروختم فکر کنم اگه هنوز اون اولی رو داشتم دیگه کیلومترش جواب نمیداد:31:نقل قول:
این که چیت از هیجان اصلی بازی خیلی کم میکنه که شکی توش نیست نه من همه کسانی که گیم بازی میکنند این موضوع رو میدونن
تو که خب 17 سالته و مشکلی نیست که بخوای بازی کنی بیشتر دوستانی که توی این تاپیک هستند همه هم سن و سال تو هستند حالا 2 سال بزگتر یا کوچکتر
حالا من رو بگو که الان 33 سالمه و هنوز هم دارم بازی میکنم ولذت میبرم چون به نطر من هیچ چیزی مثل بازی نمیتونه خستگی ادم رو رفع کنه و فکر ادم رو باز کنه مخصوصا این سبک بازی ها که به شبیه ساز معروف هستند و واقعا ادم با انجام این بازی ها خودش رو میتونه جای کارکتر بازی قرار بهد و لذت ببره
ولی خدایی چیت آفت این بازیه اگه چیت پول بزنی بعدش خیلی شاهکار کنی یه ماه میتونی هر روز بازی کنی
یک ماه که خوبه رضا من کسایی رو میشناسم که عشق کامیون بودن بعد از زدن چیت به یک هفته نرسید از بازی خسته شدند البته حق هم دارن چون وقتی پول زیاد داشته باشید هر رورز یه کامیون میخری و دیگه دلیلی نداره که بخوای جون بکنی تا پول در بیاری که بخوای ماشین رو سرویس کنی یا بخوای ماشین بخری برای همین هم تا یک هفته همه حالشون رو با بازی میکنن وبعد از یک هفته خسته میشن از بازی:13:نقل قول:
من اصلا به این چیزا متوسل نشدم با زور بازوم پول در اوردم یه اتروس 2541 خریدم باش کار میکنم:31:نقل قول:
یک ماه که خوبه رضا من کسایی رو میشناسم که عشق کامیون بودن بعد از زدن چیت به یک هفته نرسید از بازی خسته شدند البته حق هم دارن چون وقتی پول زیاد داشته باشید هر رورز یه کامیون میخری و دیگه دلیلی نداره که بخوای جون بکنی تا پول در بیاری که بخوای ماشین رو سرویس کنی یا بخوای ماشین بخری برای همین هم تا یک هفته همه حالشون رو با بازی میکنن وبعد از یک هفته خسته میشن از بازی
اینم یه مد تیتان پر زور:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.4shared.com/file/DeIi6jpy/MB_Actros_MPll_2548_8x4_GTS.html
با احترام به نظر بقيه ي دوستان، من اون چيت پول رو به اين دليل زدم كه كاميون هايي كه با مد تو بازي ريخته بودم، بتونم بخرمشون.
آخه با اجازه ي شما همين الان كه چك كردم ديدم حدود 3.4 گيگ (دقيقا 3,456,845,776 بايت :46:) مد دارم...
حسابشو بكنين كه از مرداد تا حالا همشونو خرد خرد دانلود كردم.
بيشترشونو هم از اين سايت ها:
کد:http://germantruck-forum.de/
کد:http://forum.polish-gts.pl/
کد:http://gts-truck-trailer.easyforumlive.com/forum
کد:http://ets-turkiye.ucoz.com/load/german_truck_simulator/
...کد:http://www.eurotrucksimulator.org/forum/
با اجازه:
:27::27::27::27::27:
اين نيمه دمو يا بهتره كه بگم يه فيلم تراژدي يه كار هنري خيلي باحاله از كسي كه اون رو ساخته...
شما كمي به متن آهنگ توجه كنين...
طرف حوصلش نشده انيمه بسازه هر كاري خواسته با اين بازي كرده...!
در كل اين نه مد جديدي هست و نه بازي جديدي...
يك جور داستان يا سرگذشته كه مربوط به يه راننده هست كه يه روز از شدت افسردگي تصادف مي كنه و اونا هم به جاي جون خودشون دلشون به حال اكتروسشون ميسوزه كه از دستش دادن...
اگه به متن توجه كنين متوجه هماهنگي صدا و تصوير ميشين...
بازم كه تونسته ما رو چند روزي سر كار بزاره خيلي خوب بوده...!
f12 سواراش دانلود کنن
مخصوص شیرین که باباش f12قبلا داشته:31:کد:http://uploaded.to/file/eueyx6
دستت درد نکنه:31:نقل قول:
مخصوص شیرین که باباش f12قبلا داشته:31:
ولی سالاری بودا واسه خودش:31:
کلام همیشگی من اکتروس یه چیز دیگس:40: