سلام بچه یه سوال Gta Iv واسه Pc هست که شما دارین دربارش حرف می زنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه یه سوال Gta Iv واسه Pc هست که شما دارین دربارش حرف می زنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيزنقل قول:
فعلا هيچ خبر موثقي نيست
و هيچ بر نامه اي هم براي ساخت نسخه PC وجود نداره
موفق باشي
نه اي خدا قبل سرچ كن بعد بيا پست بده شما چرا قوانين رو رعايت نميكنين تو اين تاپيك همش پسته بي ربط مربوط به نسخه pc هست !!!!:13::13::13:نقل قول:
gamespot كجاهست ؟!نقل قول:
game spot رو نميشناسي؟؟؟؟ !!!!!!
کد:www.gamespot.com
jhonny جان من باز نتونستم اون يارو كه با موبايل حرف ميزنه پيدا كنم يعني يكي بود كشتمش ولي گفت اشتباه بود بعد تموم شد !
اوني كه بايد بكوشمش كجائه دقيقا ؟؟
بیشتر توضیح بده تا راهنمایی کنمنقل قول:
اونجا كه ماموريت الامت سواله گير كردم ميرم پيشه يارو بعد ميگه برو يه جا با اون دوربينا نيگاه كن اينور اونورو ! كه يه يارو رو بايد پيدا كنم كه داره با موبايل ميحرفه بعد بكشمش اون كيفش رو بردارم ولي هر كار ميكنم پيداش نميكنم يكي داشت با موبايل حرف ميزد كشتم ولي اون نبود !!!نقل قول:
بیشتر توضیح بده تا راهنمایی کنم
دقيقا بگين كجاۀ ؟؟؟
به دوربین ها کاری نداشته باش.از پله ها بیا پایین.خودش فرار می کنه بعد بکشش و بسته رو بردار.
تو این ابجکت subtile بزاری کارت راحت تر می شه.
اینو ببینید :
کد:http://www.wallpapery.sk/simage.asp?s=3&ID=11331&str=f&num=1
عزيزم اينا همش شايعه هست خواهشا در مورده ورژن pc تو اين تاپيك پست ندين پستتون اينه پسته بقيه اعضا پاك ميشه .....نقل قول:
خوب بود قبلش يه سرچ ميكردي
این بازی که از سوی بیشتر سایت های معتبر بازی نمره ی کامل گرفته و قبلا هم برای کنسول های PS3 و XBOX360 منتشر شده بود شایعات بسیاری مبنی بر انتشارش برای کامپیوتر درست کرده بود که بالاخره Rockstar به همه ی این شایعات و گمانه زنی ها پایان داد و اعلام کرد که بازی در تاریخ November 2008 یعنی آذر ماه 87 برای پی سی هم عرضه میشود . حتی من در سایت ویدیو گیمز کاور فرضی این بازی روی پی سی رو هم دیده بودم که به نقل از سایت های آمریکایی خبر انتشار بازی رو در تاریخ اکتبر 2008 داده بود ولی ظاهرا یک ماه زود تر عرضه میشه . من که شخصا خیلی خوشحال شدم چون GTA IV فقط یک بازی نیست و هزاران بار با نسخه های قبلی فرق می کنه .
اقا من اینو تو ps3 تموم کردم خیلی باحاله شما هم تو pc برو حالشو ببر
او سایت هم اکثرا fake هست چون کاور mgs3 رو برای 360 و halo رو برتی ps3 هم گذاشته بود
دوست عزيزنقل قول:
بار ها و بار ها اين جا بحث شده
شما مثل ايكنه صفحات قبلي رو نخونديد ؟
ميشه بفرمايد جنابعالي منبع اين خبرتون كجاست ؟
چون معتبر ترين رسانه بازي هاي كامپيوتري يعني سايت GAMESPOT هم چين چيزي رو تاييد نكرده
درسايت رسمي ROCKSTAR هم هيچ خبري درج نشده
خواهشا اخبار خودتون رو با ذكر منبع اونم منبع موثق ذكر كنيد
دوستان میخواستم کمی در مورد داستان این بازی بدونم
ممنون میشم یکی توضیح بده
لطفا به پست اول تاپیک مراجعه کنید...نقل قول:
این اچومنت ها که در پست اول نوشته اصلا یعنی چه و به چه درد می خورهنقل قول:
من که نفهیدم :13:
البته من این بازی را به خاطر ریلیز نشدن برای pc بازی نکردم
من میرم به سایت راکستارگیم/ای وی/ یه المه تول میکشه لود شه بعد هیچی توش نیست
دوستمون smalfrank اومد يه مطلبه به درد نخور داد كه باز بحث سره pc اين بازي شروع شه !!!!!!!!
کسانی که تمایل به ادامه بحث iv برای p30 دارن یه سر به این تایپک بزنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GTA IV رسماٌ برای announce،PC شد
بالاخره راک استار بازی فوق محبوب GTA IV را برای pc تایید کرد.نسخه ی pc از نظر محتوا دقیقاٌ مانند نسخه های کنسولی خواهد بود ولی بخش های مولتی پلیری به صورت اختصاصی برای pc طراحی خواهد شد.Sam Houser موسس راک استار در این مورد گفت: "از انتشار GTA IV برای pc فوق العاده خشنودیم.تیم ما بر آن است که تجربه ی منحصر به فردی از بازی را برای pc بازها به ارمغان بیاورد.بازی هم از نظر ظاهری و هم از نظر گیم پلی بر روی pc فوق العاده خواهد بود."
تاریخ انتشار بازی در آمریکا 18 نوامبر و در اروپا 21 نوامبر اعلام شده است.
منبع:
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=194765
فكر كنم يه نگاه به پسته بالا مينداختين ميفهميدين بايد اينو كجا بگين :13::13::41: مديرا بايد به بعضي از اعضا تذكر بدن :13::13::41::2:نقل قول:
دوست عزیز.اولاٌ این تاپیک برای GTA IV هست و ذکر نشده که به نسخه یا نسخه ها ی خاصی از اون تعلق داره.ثانیاٌ مدیران در مورد مطالبی چون شایعات مربوط به انتشار بازی برای pc،صحبت در مورد سیستم مورد نیاز و یک چنین مسائلی تذکر داده بودند ولی خبری که من در تاپیک گذاشتم مربوط به تایید شدن رسمی بازی برای pc از سوی راک استار است و شایعه محسوب نمیشه.اگه فکر می کنید سایت CVG معتبر نیست این لینکه خبر مربوط به announce بازی برای pc است که در سایت های گیم اسپات و IGN درج شده:نقل قول:
کد:http://beta.gamespot.com/news/6195509.html?tag=latestheadlines;title;1
این موضوع که بحث در مورد نسخه ی pc بازی باید در تاپیک دیگه ای دنبال بشه توسط شما مطرح شده نه از سوی مدیران!در ضمن اون تاپیکی که دوست خوبمون aseman e ghermez ایجاد کردند درباره ی بحث های مربوط به انتشار بازی برای pc هست نه تاپیک مخصوص بازی و این تاپیک قبل از اعلام رسمی راک استار مبنی بر انتشار بازی برای pc زده شده.نگران نباشید.اگه من خلاف قوانین این تاپیک عمل کرده ام مدیران محترم حتماٌ به من تذکر خواهند داد.کد:http://pc.ign.com/articles/896/896807p1.html
بله
خبر release شدن اين بازي از سمت gamespot هم تاييد شده
تبريك به Pc بازان كه واقعا داشتن رنج ميبردن اين چند وقته حالا هم يك 3 يا 4 ماهي صبر كنن حله همه چي
خب دوستان . منم لینک اصلی از سایت گیم اسپات رو میذارم تا مطمئن تر بشید.
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/news.html?sid=6195509&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1
كنايه ضعيفي بودنقل قول:
اونم براي PC جماعت كه بايد 3 ماه ديگه هم صبر كنن تا GAME كه PS3 و XBOX 360 دارها
7 ماه قبل با MAXIMUM كيفيت و EFFECT و با راحت ترين كنترل و بهترين FRAME RATE تموم كردن
رو بازي كنن
و مثل هميشه عقب باشن از دنيا
اونم با كلي مشكل و باگ و كند شدن و اررور و كرك و هزار مشكل ديگه
جالب اينجاست كه 90 درصدشون سيستم هاشون توانايي اجراي روان SAN ANDREAS هم نداره
چه برسه به اين.....
خوش باشيد
صبرش با من سيستمش با شما من سيستمش رو متاسفانه ندارمنقل قول:
بله
خبر release شدن اين بازي از سمت gamespot هم تاييد شده
تبريك به Pc بازان كه واقعا داشتن رنج ميبردن اين چند وقته حالا هم يك 3 يا 4 ماهي صبر كنن حله همه چي
من که گفتم برای Pc میاد همتون ریختین سرم .
ممنون پدرام جان از جوابي كه به اين اقا دادين ...نقل قول:
كنايه ضعيفي بود
اونم براي PC جماعت كه بايد 3 ماه ديگه هم صبر كنن تا GAME كه PS3 و XBOX 360 دارها
7 ماه قبل با MAXIMUM كيفيت و EFFECT و با راحت ترين كنترل و بهترين FRAME RATE تموم كردن
رو بازي كنن
و مثل هميشه عقب باشن از دنيا
اونم با كلي مشكل و باگ و كند شدن و اررور و كرك و هزار مشكل ديگه
جالب اينجاست كه 90 درصدشون سيستم هاشون توانايي اجراي روان SAN ANDREAS هم نداره
چه برسه به اين.....
حالا فكر كنم اين pc بازها تا بازي بياد دست از سره اين تاپيك بر ندارن و الكي شلوغش كنن
sasanjfr جان من منظورم يه چيز ديگه بود يعني تا اونموقع كه بازي برايه pc منتشر نشده خواهشا pc بازهايه گل نيان مطلبي چيزي بگن حالا هم كه معلوم شد همه چي ديه لازم ني هي سرش بحث كنين و ازين جور چيزا....
.نقل قول:
صحبت كردن با انسان هايي مثل شما و امثال شما جز طلف كردن وقت و رفتن تاپيك به
TRASH و BAN شدن هيچ انتهايي نداره
چون از طرز فكر و عقيدتون در مورد پلتفرم مرده و از دور خارج شده اي مثل PC
كاملا مشخصه كه چه نوع ادمي هستي و ....
كه به خاطر بازي بي ارزشي مثل اين ذوق ميكني
منم ارزش اين بحث رو كمتر از اون ميبينم كه بخوام ادامش بدم
شما هم برو دلت به همون چيز هايي كه گفتي خوش باشه
از بقيه هم معذرت ميخوام كه تاپيك يك مقدار منحرف شد
قضاوت رو ميگذارم به عهده نظر سنجي هاي جهاني gamer هاي pro نه تازه كار ها
موفق باشيد
خوب تو میگی پی سی دور افتاده هست و مرده هست درسته؟نقل قول:
صحبت كردن با انسان هايي مثل شما و امثال شما جز طلف كردن وقت و رفتن تاپيك به
TRASH و BAN شدن هيچ انتهايي نداره
چون از طرز فكر و عقيدتون در مورد پلتفرم مرده و از دور خارج شده اي مثل PC
كاملا مشخصه كه چه نوع ادمي هستي و ....
كه به خاطر بازي بي ارزشي مثل اين ذوق ميكني
منم ارزش اين بحث رو كمتر از اون ميبينم كه بخوام ادامش بدم
شما هم برو دلت به همون چيز هايي كه گفتي خوش باشه
از بقيه هم معذرت ميخوام كه تاپيك يك مقدار منحرف شد
قضاوت رو ميگذارم به عهده نظر سنجي هاي جهاني gamer هاي pro نه تازه كار ها
موفق باشيد
الان زیر سایه ی پی سی هست که شما چند ماه قبل این بازی رو تموم کردی اگر پی سی وجود نداشت می تونستی؟!
اگر این بازی برای پی سی هم نیاد هیچ فرقی به حال من نمی کنه چون که این بازی در مقابل بازی هایی مثل فار کرای 2 و کریسیس نسخه ی جدیدش به نظر من هیچی نیست!
من 3 سال است که در اين فروم عضو هستم و فكر كنم روزي 10 - 20 بار فروم را مرور ميكنم و به پست ها نگاه می کنم و در این 3 سال پست زیاد ندادم ولی می تونستم حداقل 3000 تا پست داشته باشم این بار دیگه نتونستم پست ندم و مجبور شدم 1 پست بدم به بعضی از دوستان
من الان ps1 و ps2 و xbox دارم که اخیرا elite کردم سیستم کامپیوتریم را در تاریخ 16 / 4 / 86 به مبلغ 1940 هزار تومان خریدم و فکر کنم جزو اولین افرادی بودم که geforce 8800 و cpu DUAL CORE 2 داشته بگذریم من با اینکه xbox دارم ولی این بازی رو برای بازی نخریدم چون بازی هایی مثل gta , halo باید با pc بازی کرد چون یک حال و هوای دیگه به بازی می دهد چون یک امکان بسیار خوبی که در pc است و در هیچکدام از کنسول ها نیست همین ماس است که یک روانی به بازی های اکشن و سلاح گونه می دهد مثلا من خیلی انتظار می کشم تا halo که نسخه جدیدش برای کنسول ریلیز شده بود برای pc هم ریلیز بشود به طور مثال بعضی از بازی ها هم است که من فقط در کنسول بازی می کنم و دوست ندارم در pc بازی کنم به طور مثال need for speed و devil may cry که بازی کردن در کنسول یک جذابیت و شور وحال دیگه ای به بازی می دهد پس به طور کلی هیچ یک نسبت به دیگری خوبیت آنچنانی ندارد که شماها دوستان به جون هم بیفتید و بازی کردن یک بازی را در یک کنسول و یا pc قبل از دیگری به رخ همدیگر بکشید من به طور کلی از pc بیشتر خوشم می آید چون هر وقت که دوست دارم می تونم با هر نوع قطعه ای و مدلی و هر نوع سرعتی عوض کنم و تکنولوژی pc و قطعات pc هر روز جدید تر و جدید تر می شود و بعضی از مشکل های سخت افزاری که در xbox است شاید به ندرت در pc وجود داشته باشه مثلا مشکل گرم شدن xbox یکی از معضلات این کنسول است که تاحدی در مادربورد های falcon درست شده ولی هیچوقت به pc نمی رسد مثلا من یادم می آید اون زمانی که gta sa برای pc اومده بود من پشت سرهم شبانه روز بازی می کردم و مشکلی در کامپیوتر ایجاد نمی شد ولی در ps2 یکم درد سر ساز بود
یکی از بازی هایی که میتونم بگم که شاید pc عمرا تاحالا اون جور بازی ندارد و نخواهد داشت و اگر هم داشته باشد باز من ترجیح می دهم در کنسول بازی کنم سری بازی های ace combat است ( بازی مبارزه با جت ) که کنسول باز ها حتما بازی کردن که شاید یکی از دلایل خرید xbox برای من سری جدید ace combat است که فقط برای xbox ریلیز شد همون طور که شماره های قبلی فقط برای ps1 , ps2 ریلیز شده بود
پس هیچ یک نسبت به دیگری خوبیتی ندارد که به رخ همدیگر بکشیم
دیگر در این باری بحث نخواهم کرد چون فکر می کنم توانستم اندیشه خودم را برایتان بیان کنم
vitamin جان حرفه شما متينه ولي شما بايد اول به اون دوستاني بگي كه كنايه زدن تا پدرام اينجوري گفت وگر ديدين كه چه قدر تاپيكي كه فعلا دسته كنسول دار هاست شلوغ كردن و .........
عزيز اگه تو 1 گيمره حرفه اي بودي به راحتي تشخيص ميدادي كنسول برايه بازي هست يا pc گيمر هايه كم تجربه ازين بيشتر ازشون انتظار نميره ..........نقل قول:
خوب تو میگی پی سی دور افتاده هست و مرده هست درسته؟
الان زیر سایه ی پی سی هست که شما چند ماه قبل این بازی رو تموم کردی اگر پی سی وجود نداشت می تونستی؟!
اگر این بازی برای پی سی هم نیاد هیچ فرقی به حال من نمی کنه چون که این بازی در مقابل بازی هایی مثل فار کرای 2 و کریسیس نسخه ی جدیدش به نظر من هیچی نیست!
اميدوارم بحث سره اين مسائل تموم شه ...
دوستان چرا این بحث بیهوده رو تمومش نمی کنین؟!!(یه خواهش هستش)
اگرم مایل به ادامه بحث هستین میتونین از طریق پیغام خصوص یا پیغام هایی که تو پروفایل میگذارین بحث رو ادامه بدین ....
فکر کنم این چندمین تاپیکی باشه که من این بحث رو توش میبینم!
خلاصه چون این بحث ها ربطی به موضوع تاپیک ها نداره.........
به همه pc بازها مثل خودم تبریک میگم
از همون اول هر خبري كه در مورداومدن اين بازي براي pc بود رو تكذيب كردي . فكر كردي تو كل دنيا فقط gamspot معتبره و سايتهاي ديگه همشون الكين. ها!!!نقل قول:
حالا كه خودتم فهميدي اين بازي براي pc داره اماده ميشه باز داري كنايه ميزني.واقعا برات متاسفم.
فکر کنم اینی که شما گفتی واسه دی وی دی های خدا تومنی بودنقل قول:
چون تا جایی که من میدونم تقریبا تمام benq ها با دی وی دی رایتی IV مشکل داشتن و بازی زهرمارشون شده ولی ...
واسه پی سی که این مشکلا نیست :13::27:
پسر همسایه میره میخره منم ازش میگیرم نصب میکنم :31: همون 8تومن پول سی دی رو هم نمیدم :21:
استاد ابتدا تو فرهنگ لغت ببینید تلف رو چه جوری مینویسن.شما نوشتی (طلف)نقل قول:
خیلی خوب است که شما و بقیه دوستانتان با ما جنگ نداشته باشین. تا قبل از این ، بازی عالی بود. حالا که داره واسه ما میاد شده بی ارزش؟!!!!؟؟؟:21::21: شاعر میگه : کنسول ها از بین رونده اند ولی pc باقی میماند. مثلا چهار روز دیگه ps3 و... میره و ps4 میاد جاش. اگه این بازی برای ما میاد که ناراحتی نداره. به نظرم شما خیلی دارید با لحن تندی صحبت میکنید. اینجا تایپک است و جای بحث و دعوا نیست. بیاید با هم رفیق باشیم.
خوب حالا بریم سر اصل مطلب ، دوستان یه سوال داشتم. به نظر شما این بازی چه سیستمی رو نیاز داره؟ فقط میخوام نظرتون رو بدونم.
حالا قیافه اونایی که می گفتن Gta Iv برای پی سی نمیاد دیدنیه. بعضیاشونم نتونستن خودشونو نگه دارن اومدن اینجا کل کل راه انداختن. دیدین که کمتر از یه سال طول نکشید که منتظر باشیم واسه این بازی.
در عوض کنسول دارا باید صبر کنن تا بازیهایی مثل کرایسیس واسه نسل بعدی کنسولها با همون کیفیت پی سی عرضه بشه.(چون سازنده گفته بوداگه کرایسیس رو روی کنسول پورت کنن به پای گرافیک پی سی نمیرسه) پس خواهشا از مرگ پی سی گیمینگ و از اینجور مهملات حرف نزنید. تازه بازیهای خفن دیگه که نماد پی سی هستش مثل دیابلو 3 و استار کرافت و خیلی بازی دیگه از نوع استراتژیک و نقش آفرینی و آنلاین هست که برتری پی سی رو ثابت کنن.
بازیهای اول شخص رو هم که همه می دونن فقط با ماوس و کیبورد میشه روون و راحت بازی کرد نه با 10 تا انگشت رو یه دسته!
نتیجه:
وقتی بازیـی مثل Gta Iv که فروشش روی کنسول رو به حد کافی انجام داده و تونسته سرمایه رو برای سازنده برگردونه و چندین برابر هم سود عایدشون کنه پس چرا واسه پی سی می خوان پورت کنن؟ می دونم واسه پول و سود بیشتره و خیلی ها هم مثل ما ایرانیا نسخه های کرک شدشون رو بازی خواهند کرد ولی بازم می بینید که سازنده ها این پتانسیل رو در پی سی دیدن که بازم سود براشون داشته باشه. پس مرگ دنیای پیسی گیمینگ بیشتر شبیه یه جک هست تا واقعیت .