:whistle:نقل قول:
به ما هم بگو :31:
regenerateـت زیاده یا Magikaـت .....؟؟؟؟
آرهنقل قول:
Printable View
:whistle:نقل قول:
به ما هم بگو :31:
regenerateـت زیاده یا Magikaـت .....؟؟؟؟
آرهنقل قول:
من موقع انتخاب اسم بازیکن هر کار میکنم یه سری حروف مربع میاد
کیبورد من پیشفرض روی فارسی و باید شیفت و الت رو بزنم انگلیسی شه که هر چقدر میزنم فایده نداره بازم همونجوریه
باید از حالت پیشفرض بکنی انگلیسی چون واسه بازی اون دکمه های ترکیبی معنا نداره:46:نقل قول:
اقا من اسب میخوام از کجا بگیرم دزدی نباشه؟؟ سربازای ایمورتال هم تا بهم میرسن میگن میشناسیمت بیا یا پول بده یا برو زندان... یه سری 5 6 تاشون بهم حمله کردن زورگیری کنن کشتمشون وسایلشون رو ورداشتم پوشیدم تنم :27: حالا باید چی کنم؟ راستی اسب بخرم فرار میکنه اگه ولش کنم یه جا؟
منم Daedra رو دارم میسازم برا هیرو تانکم , خیلی ترسناک شده , احتمالا فردا کلا بشینم بازی کنیم پول جمع کنم بسازم , هر heart of daedra 850تا گلد میخواد!!! اما خیلی ایتماش هم اینطور که من دیدم با ست دراگون فرقی نداشت , کلا تفاوتشون تو قیافه و 20-25 تا آرمور هست , اما لامصب خیلی خوشگله!نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
خوب خیلی اشتباه کردی کشتیشون , حتما توصیه میکنم الکی آدم ها رو نکشی , برو زندان یا جریمه بده !نقل قول:
فکر نکنم کسی اینو اینجا گزاشته باشه :
ست Daedra :
دهنم سره پیدا کردن کلید Shrine of Mehrunes Dagon و پیدا کردن Ebony سرویس شد!
محتوای مخفی: Daedra
این Two-Hand ش هست ( شمشیرش هم ست هست ، 5 تا Daedra Heart! )بقیش هم انشالله 1 هفته ی دیگه( به وقت بازی ) کلا ست رو کامل میکنم :دی ( راستی اینا همه Upgrade Legendry روشون هست )
خوب میگفتی مبین چی شد؟:دی
برم تو کاره Enchanting.
اگه ارتقا شون بدی اختلافشون بیشتر از اینها می شه من یه کمان Daedra رو ارتقا دادم به Legendary و الان دمیج فوق العاده ای می زنهنقل قول:
خو برگشته میگخ پول بده اونم 1000 تا منم ندادم یه همراه هم باهام بود سرویسشون کردیم ولی 2 تا میج داشتن حالمون رو گرفت :41:نقل قول:
خوب دیگه , میتونی گزینه من میرم زندان رو انتخاب کنی , بعدشم باهات لج میشن , بعدشم کوست هاشون رو نمیتونی انجام بدی !نقل قول:
این غولا عجب چیزین
از دور دیدمشون یه خورده رفتم جلو فکر کردم بی ازارن دیدم حالت اماده باش گرفت بدون توجه به جایی در رفتم
دو دقه بعد برگشتم دیدم نه کسی دنبالم نیست
برگشتم همونجا دیدم نه مثل اینکه بی ازارن رفتم جلوتر دیدم پتکش رو داره میاره طرف من من بازم در رفتم دو دقه بعد دیدم بازم خبری نیست
باز برگشتم این بار قدم برداشت طرفم
خلاصه در رفتن و برگشتن
بعد رفتم یه تیر زدم کلش اومد من در رفتم اما بهم رسید دیدم یه ضربه ضد نمیدونم نخورد چی شد خون ما نرفت منم گفتم چه قویم واسم بکشمش توک ثانیه اخرین چیزی که دیدم تو هوا معلق بودم توسط پتک جناب غول
سلام
آقا آخر این مرحله ای که باید Elder Scrolle رو ریکاور کنیم چیکار باید کرد ؟ شرمنده نتونستم اسکرین شات بگیرم. ولی مرحله قبلیش اون یارو گفت باید دوتا شی یکی گرد و یکی لبه دار پیدا کنی حالا من آخر اون کوئستم ولی فک کنم شی گرده رو پیدا نکردم چون یه جایی هست که چهارتا کنترلر داره واسه فعال شدن که فقط دوتاش با اون شی لبه داره فعال میشه.
لطفا کمک کنید.
سلام
آقا آخر این مرحله ای که باید Elder Scrolle رو ریکاور کنیم چیکار باید کرد ؟ شرمنده نتونستم اسکرین شات بگیرم. ولی مرحله قبلیش اون یارو گفت باید دوتا شی یکی گرد و یکی لبه دار پیدا کنی حالا من آخر اون کوئستم ولی فک کنم شی گرده رو پیدا نکردم چون یه جایی هست که چهارتا کنترلر داره واسه فعال شدن که فقط دوتاش با اون شی لبه داره فعال میشه.
لطفا کمک کنید.
نقل قول:
اون مکعب رو بزار بعد چند بار دکمه دوم از سمت راس رو بزن تا دکمه سوم فعال شه بغ=عد اونو بزن تا اخرین دکمه سمته چپ فعال شه بعد اونم بزن تا بهت اسکرول رو بده
یعنی چی خب خودش اومد دعوا راه انداخت :دی حالا بخوام رشوه بدم چی اون موقع باید دونه دونه رشوه بدم یا برم زندان حله؟ البته میگید که برم زندان دیگه نمیشه کوئست برم یعنی راهی نداره؟ خیلی جلو نرفتم ولی باز کم هم نیست... :41:نقل قول:
سلام آقا من اونجایی که با اون زنه laidy میریم پیش delphin گیر کردم. delphin همون جوری جلوی یه کمد وایمیسته و میگه در قفله باید چی کنم؟ تو شهر riverwood هست.باید چی کار کنم؟؟؟؟
این بازی چرا انیقدر بزرگه نقشش؟
آدم کرک و پرش میریزه بخواد همه اینها رو بره
واقعا دمشون گرم این همه محیط را با گرافیک نسبتا خوب تولید کردن
مولفه های بازی هم خیلی زیاده
فکر کنم همین مرحله داستان اصلیش هم بخوای بری 6 ماه طول بکشه!
دوستان يه سوال
من توي ليست كوئست هاي فرعي كوئستهايي رو انتخاب مي كنم و محل اون روي نقشه با فلش آبي نشون داده ميشه.
ولي وقتي ميرم و به اونجا ميرسم تو محل نشون داده شده هيچ چيزي نيست. جريان چيه؟
ببخشيد سوالاي آماتوري مي پرسم ولي اين اولين بازي توي اين سبكه كه دارم بازي مي كنم.
سلام
من بااینکه این بازی رو ندارم همیشه به اینجا سر میزنم من زبانم زیاد تعریفی نداره.
اگه بازی رو بگیرم میتونم انجامش بدم یانه.
باید در رو ببندی که کسی تو رو نبینه بعد اون کمد رو باز می کنهنقل قول:
راستی دوستان من مراحل اصلی Elder Knowledge یه جایی که هم ادم اهنی هست هم جن و.... الا با یک نفر تو یه چیزه شبیه به کره که از بالاش نور میادر به 3 ته اینه اصلی و باید اون رو به اینه های بالای هدایت کنم که اصلا نمیشه فقط یه بار با یه جاد زدم که کمی باز تر شد اما هیچ کدوم رو نمی تونم تنظیمش کنم
دوست عزیز اون مارکر ابی که توی نقشه هست رو خود شما تعیین می کنید.نقل قول:
برای اینکه دیگه نبینیش روی نقشه راست کلیک کن( فقط شهر غار و یا ... نباشه) و بعد گزینه Remove It رو بزن :46:
مارکر های سفید نشون دهنده Quest هست
من الان میخوام یک کاراکتر رو معرفی کنم که شاید خیلی ها وقتی بهش برخورد می کنند نمی دونند چی میگه!
maiq the liar کاراکتری هست که در هر سه بازی morrowind و oblivion و skyrim حضور داشته. این کاراکتر در واقع از طرف خود بازی سازها داره صحبت میکنه و حرفهایی که میزنه بیشتر مربوط به اعتراض هایی هست که به خاطر تغییرات در هر بازی انجام میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا از دیالوگ هاش رو که وقتی باهاش صحبت میکنید میذارم اینجا البته هر دفعه مقدار کمی صحبت میکنه و دفعه ی بعدی که دوباره می بینیدش دیالوگ های جدیدتر میگه.
اژدها ها هیچوقت ناپدید نشده بودند. اونها فقط خیلی مخفی بودند. خیلی خیلی ساکت.
*ارجاع به دیالوگش در بازی morrowind که میگفت شما باید مقدار زیادی به بالا پرواز کنید تا اژدها ها رو ببینید بخاطر اینکه اژدهاهایی که نزدیک زمین هستند بسیار مخفی هستند.
چه معنی میده که جادو رو با جادو ترکیب کنیم؟ جادو+جادو همون جادو هست. یه بار تلاش کردم از دو تا آتیش استفاده کنم ولی همه چیز رو سوزوندم.
*اشاره به حرفهای طرفداران بازی که میخواستند جادوها رو با هم ترکیب کنند و جادوی جدید بسازند ولی در واقع فقط این امکان وجود داره که از دو تا جادوی همنوع استفاده کنیم(مثلا دو تا آتیش) و ورژن قوی تری از اون جادو رو استفاده کنیم.
اسکایریم زمانی سرزمینی بود پر از پروانه های زیاد. ولی حالا نه زیاد!
*اشاره به این که میتونید در بازی پروانه بگیرید :31:
بعضی ها از این صحبت میکنند که با دوستاشون برند ماجراجویی. من فکر میکنم تنهایی خیلی بهتره. اینجوری کمتر راجبه تقسیم کردن گنج بحث میشه.
*اشاره به این که اسکایریم مولتی پلیر نداره. ویژگی که به نظر میرسه خیلی از طرفدار ها درخواست کرده بودند.
من شنیدم که خیلی خطرناکه دوست تو بشم!
*اشاره به این که در بازی با هر کسی دوست بشید میتونید به عنوان companion ازش استفاده کنید.
راجبه جنگ داستان های خیلی زیادی شنیدم.... ولی هنوز تعداد خیلی کمی حقیقت دارند.
*اشاره به همزمان شدن ریلیز بازی با بازی های شوتر اول شخص پرطرفدار مثل call of duty و battlefield 3.
چند نکته جالب راجبه این کاراکتر:
*اگر این کاراکتر رو pickpocket کنید تعدادی بطری Skooma (مواد مخدر:31:) پیدا می کنید.
*این کاراکتر میتونه در هر حالتی شما رو ببینه حتی اگر invisible باشید.
*به هیچ عنوان نمیتونید لباس ها و اسلحه های این کاراکتر رو pickpocket کنید حتی اگر این مهارتتون به 100 رسیده باشه و تمام perk های pickpocket رو هم گرفته باشید.
غول ها تا زمانی که کاری به صندوقچه ها و ماموت هاشون نداشته باشی کاریت ندارن , زاتأ کاری به کسی ندارن.نقل قول:
زندان برو راحت : )) یکی از بچه ها رفته بود زندان , اونجا هم شورش راه انداخته بود فرار کرده بود : ))نقل قول:
خوب برید زندان بعد بگیرید بخوابید سریع آزاد میشید ...... :)
دوستان من امروز بازی میاد دستم.
با اصل rpg مشکلی ندارم. ولی نتونستم با گیم پلی dragon age و witcher کنار بیام.البته ویچر بد نبود وقت نکردم ادامه بدم ولی دراگون ایج خیلی بد بود و اصلا نمیتونستم کاراکتر رو کنترل کنم.البته با پی سی .
گیم پلی اسکایریم چطوره؟
و برای شروع بازی نکته ای هست که باید بدونم؟
نقل قول:
e
چه جالب من همین نیم ساعت پیش این رو دیدم
پس بگو در مورد چی صحبت می کرده
دستت درد نکنه
---------------------------------------------------------------------------
دوستان تا حالا با یک ضربه یک Giant رو کشتید ..... ؟؟؟؟
( به این میگن قدرت Sneak )
کسی یک Dagger توپ سراغ نداره ..... ؟؟؟؟
..............................
تو قسمت کوهای برفی یه حیوون سفیدی میاد اسمش خوب یادم نی فک کنم fros troll بود همچین چیزی...
چجوری باید کشتش؟ هی خونش برمیگرده یه جورایی ریکاوری میشه!
تو کویست alduin's wall قسمتی که میگه برو sky haven temple گیر کردم نمیدونم چجوری باید این سر بزرگه تو کوه رو تکون داد چند تا سنگ هم رو زمین هست روشون میری صدا میدن چیکار کنم ؟
سلام دوستان من تو مرحله ای که میریم دوست Delphine رو نجات بدیم توی Rat Ways گیر کردم از پشت در با من حرف میزنه (البته صداش نمیاد فقط زیرنویس ها سریع میان و رد میشن) بعد میگه بزار درو باز کنم ولی در رو باز نمیکنه.
فکر کنم مشکل از کرک باشه چون من این مشکل رو تو Xbox نداشتم.
آپدیت جدید نیومده؟؟
این دیگه چه بازییه از آدم گرفته تا سوسمارو ببر و پلنگ و ... هرجک و جانوری حرف میزنن آدم یاد برنامه کودک میافته .:31: نمیگم بازیش بده ولی ظاهرا تو شخصیت پردازی خیلی دستشون باز بوده . تو حالت سوم شخص هم یارو خیلی نافرم میدوه انگار داره قر میده :31:
دوستان یه سوال:من با دو تا one-hand میرم معمولا مگر دور باشن که با Bow بزنمشون.ولی وقتی با One-hand هستم خیلی ضعیفم یعنی مثلا 2 تا Bandit که میریزن سرم به زور میزنمشون.همون اولای بازیم!(سیو قبلیو پاک کردم دیگه)
بعدا بهتر میشه؟
مشکلمم اینه نمیدونم کی Power Attack بزنم؟Power Attack ها رو یکی یا دوتایی بزنم؟یعنی هر دو کلیکو با هم بگیرم یا یکیو بزنم اون یکی نگه دارم؟بعدشم مشکل دیگه اینه نصف بیشتر اتک هام اصلا به یارو نمیخورن!مثلا یارو عقب میره یا با Shield منو Block میکنه یا با Two-hand بازم Block میکنه!
کسی میتونه چندتا راهنمایی در مورد نبرد با One-Hand بگه؟
الآن 4تا اسکلت میریزن سرم وقتی همرو میکشم نصفه HPم
جلوی در اصلی هستی؟ اگه هستی باید به زمین نگاه کنی , بعد e رو فشار بدی , تا یه خورده از خونتو بریزی رو زمین تا در باز شه!نقل قول:
dagger daedra بهترین دگر هست , enchantesh هم بکنی دیگه ...نقل قول:
نه اینجا هستمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عکسش کجه : دی . اونی هم که خط کشیدم اون سنگها هستن میرم رو دو تاشون صدا میدن نمیدونم باید چیکار کرد :19:
دوستان، این همه زدم کشتم سرویسشون میکنم میشه بگن رو چه درجه ای دارن بازی میکنن؟ ما که رو Master از این چیزا نمیبینیم :9:فقط دارن میزنن میکشن و سرویس میکنن:37:یارو Mage کافیه از دور ببینتت( لازم نیست تو اونو ببینی) از همونجا داری تو هوا دست و پا میزنی:4:من که هربار Mage میبینم ختم قران نذر میکنم:31:نقل قول:
برا ما که از خبرا تا حالا نبوده:28:
دقیقا همینطوره !Archmage واقعا 2 تا Spell میزنن رو هوایی!!:18:من میجم رو پاک کردم دارم با Thief میرم!Warrior ام که کوئست Koldak باگ خورد واسش پاکش کردم!واقعا Full بود!!!:45:Deadra...dragon ست هم که full داشت!:45:نقل قول:
دوستان یه سوال با هر مدل که میری یه کوئست مخصوص خودشون رو دارن؟؟؟ یا فرقی نداره؟؟من الان با واریرو رفتم
توی تنظیمات برید میبینید درجه سختی رو. Adept درجه نرمال هست. دوستانی که مشکل پیدا کردند به خاطر اینه که تجربه ندارید :31: من الان میج هستم به جایی رسیدم که روی درجه نرمال بازی کنم اصلا بازی بهم حال نمیده گذاشتم روی Expert. وقتی میج می بینید یک Spell هست بنام Ward که نوع های مختلفی داره. اگه اون جادو رو توی یک دستتون اجرا کنید جادوی دشمنتون روی شما اثر خیلی کمی میذاره. البته اینم هست که باید سریع دخلشو بیارید.
یک سری کوئست های فرعی هست که با توجه به نوع کاراکترتون به شما داده میشه.نقل قول:
دوستان یه سوال با هر مدل که میری یه کوئست مخصوص خودشون رو دارن؟؟؟ یا فرقی نداره؟؟من الان با واریرو رفتم
مشکل اینجاست که Spell های میجی که داشتم خیلی کم دمیج میکرد!1ساعت باید میگرفتی تا بمیره!منظورم فقطArchmage ها هستن و Neromancer mages!اسکلت ها رو تا میان جلو هنوز بهم نرسیدن میکشم!ولی Archmage ها وقتی بهشونFirebolt or Ice میزنم سریع Ward میگیرن!Flame هم نه 8 تا دمیج میکنه!انگار که اصلا دمیج نمیکنه!!!نقل قول:
آقا من لِوِل ِ 31 هستم ، هنوز هیچی از Daedra ندارم . هیچ کدوم از تلتنتام بالا نیست همه شون حوالی ِ 50 اینا هستن .
احساس میکنم ضعیفم و سه سوت ممکنه بمیرم . پیشنهادی ، چیزی ؟
یه سر اینجا بزن خیلی جامع هست!نقل قول:
برای Deadra:
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Daedric_Shrines