مهران جان شما یه بار دیگه این مرحله رو از اول برو ببین درست میشه یا نه.
Printable View
مهران جان شما یه بار دیگه این مرحله رو از اول برو ببین درست میشه یا نه.
سلام !نقل قول:
با سلام به دوستان من اینجا گیر کردم گفتید عکس بزار من هم گزاشتم پس راهنمایی کنید
آقا من خیلی وقته سر این بازی نرفتم . (پس امکان داره اشتباه کنم)
تا اونجا که یادمه اینجا دو سه تا آدم تقریبا شبیه خودت میان و باید اونا را بکشی و بعد هم به دوستات ملحق بشی....
کافیه کمی صبر کنی و تو همون محوطه جا به جا بشی ....
این بازی عب گرافیکی داره
من با Gforce 8600 --256 UP to 512 دارم بازی میکنم کلی حال کردم رو very high هم تنظیم کردم
نقل قول:
سلام جانم
مگه طلب کاری آقا اینجوری حرف میزنی:13:
بعدشم هنگامی که شما همرنگ طبیعت میشی، با هر اسلحه که شلیک کنی ظاهر میشی.
حتما یه کار انجام ندادی که اینجوری شده.
اگر هم که بلد نیستی اون یه بحث دیگست.:5:
سلام
کسی ترینر سالم این بازی رو داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای altairشرمنده اخه 2 هفته هستش که اینجا رو گیر کردم
بچه ها من این مرحله رو 17 بار به طور کامل انجام دادم ولی بازم گیر کردم
در جایی که اون ازمایشگاه منفجر میشه بعد میخوام برم به سمت قبرستون چند تا چیز مثل موشک از بالا سرم رد میشند و به زمین برخورد میکنند
اگه کسی این مرحله رو رد کرده سیوش رو برام بزاره
دست گلتون درد نکنه
سام عزیز شما میتونید تو این صفحه چند تایی رو دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.mofunzone.com/game_trainers/crysis.shtml
سلیمان جان کار با اینارو بلد نیستم نمیشه ترینری که خودتون استفاده میکنین رو بدین؟
اقا کسی سیو هاشو برام نمیزاره من تو این مرحله بد گیر کردم
عکس هم که گزاشتم جواب ندادید
چه کار کنم
ماذا افعل
what do
من اون موقع که کرایسیس رو بازی میکردم اصلا از ترینر استفاده نکردم ولی ولی یکی از این ترینر هایی رو که برات گذاشتم دانلود کردم و حالا طرز استفاده اش رو هم میگم.نقل قول:
من ترینر شماره 5 رو دانلود کردم و طرز استفاده اش هم اینه:
اول باید ترینر رو اجرا کنی و بعد بازی . بعد باید در موقع اجرای بازی کلیدهای F1 تا F7 رو بزنی البته به غیر از F5.
سلیمان جون اون ترینر پنجمی همه تیکاش غیر فعالن چیجوری فعالشون کنم؟
من اصلا از این کرایسس خوشم نیومد خوشم می اومد ها ولی الان تو اون مرحله ای ام که تو هوا به خاطر نبودن نیروی جاذبه معلقم و توی تونل ها پیش موجودات فضایی ویراز میدم و اصلا از این مرحلش خوشم نیومده یکی بهم بگه که چقدر مونده این مرحلش تموم بشه من الان از اون قسمتی ام که یه چیزهایی شبیه یه پرده هستند و باید وایسی تا اونا برن کنار و نوبتی از هر سه تاشون رد شی
اون تیکا فکر کنم در عین بازی فعال میشند یعنی وقتی دکمه مربوط به یکی از عملکردا رو بزنی تیکش فعال میشه.نقل قول:
سلیمان جان درست شدش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیشب داشتم بازی رایانه میخوندم نوشته بود بازی 3 قسمته . اولیش جنگل دومیش جنگل یخ زده و سومیشو نگفت!
سیومیش چیه؟
سلام
من اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام باید تانک ها رو با یه چیزی شبیه موشک بزنی
در اول جاده ای که به این منطقه وارد می شود این اسلحه وجود دارد
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
خیلی نامردید
لااقل سیو هاتون رو بزارید
این همون مرحله ای هست که باید 3 تا تانک رو منفجر کرد؟نقل قول:
فکر کنم یا منظورش داخل شهاب سنگ باشه یا اون مرحله اخر داخل ناو باشه.نقل قول:
سیومیش چیه؟
سلام دوست من. من به شما پیشنهاد میکنم که فقط در این مرحله از کد تقلب برای مخفی شدن استفاده کنید. در اینصورت بدون اینکه این موجودات ترسناک شما را ببینند، میتونید به راحتی از کنارشون رد بشید و هر جور که خواستید اونها رو بکشید. استفاده از کد تقلب در این بازی بسیار اسونه و این بازی به هیچ وجه نیاز به ترینر نداره. کدهای تقلب این بازی را هم میتونید با یک جستجوی ساده در گوگل بدست بیارید. برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.نقل قول:
اره دیگه همون مرحلست ولی 2 تا تانکه
سلام دوستان.این anti analising چیه؟من وقتی اینو رو off می زارم بازی رو در گرافیک Very high روون اجرا می کنم ولی با افزایش این تیک بر می داره.کارایی این چیه؟
اخه چیجوری این تانکارو بترکونم؟ هرچی میزنم این تانکا نمیترکن
3الی 4 ا بسه شونه می ترکه منفجر می شه خودتو اذیت نکن نشد مر حلتو چند سیو از قبلش بیا برو .....
سلام دوست مننقل قول:
خوب من بعضی موقعه ها بد جوری حالم رو می گرفت
بعضی موقعه ها می زاشتم یارام برن جلو
بعضی موقعه ها موقیعتشون رو به دست می اوردم و بعدن نشونش می دادم:31:(در دور بعدی)
بعضی موقعه ها از تانک می پریدم بیرون با اون بازوکا می زدمشون:13:
:20::11:
خوب دو ست عزیز اگه از تا نک بپری بیرون بازی سیو ش شاید با مشکل رو به رو شه اینم یه کلکه من ترینر زده بودم
ولی دیدم نشد می یومدم بیرون تانکارو می زدم با مو شک انداز می زدم بعدش می دیدم
او ضا ع سفیده بزن برو می کردم و لی بازم شختبود چند بار بری فول می شی
ولی مرا قب باش که سیو ات با مشکل رو برو نشن یه خورده اذیت می کنن کمتر اتفا ق می افته ..
البته در حالت رمزی کردن
ها ؟!! یعنی چیجوری بزنم؟ هرچی تیر و نارنجک میزنم نمیترکن!
مو شک انداز که داری بپر بیرون تا نکارو هدف بگیر خلا ص بعدشم یه اب یخم بزن تو رگ اخرشم یه خنده ی شیطا نی ار خودتنقل قول:
بروز بده با چا قو و مشت نیو فتی به جون تا نکا فقط مو شک انداز فقط خیلی صفا می کنی با ور کن
اخه من موشک انداز ندارم ...
اول بازی هستم!
اول بازی هم هستی مو شک اندازم که نداری چه بد برو تو یکی از ازاین خونه ها که نزدیک همون تانکا او نجا 10000000% پیدا
می کنی ادرسشم حفظ نیستم و لی نزدیکا اون ا تا قهایی که
نگشتی رو بگرد بالا خونه نیست پاینه زیز زمین نیست همکفه (خودمم قا طی کردم ) خلا صه پیدا می کنی جست جو تو بیشتر کن تو
همون محدو ده بگرد نری یه جایه دیگه وقتی پیدا کردی اصرا ف نکنی الکی گفتم ولی یادت نره تو همون محدوده هر چی خونه
می بینی که نرفتی برو بگرد با یکی از اسلحه هات تع ویضش کن مثلا کلت
سلام دوست مننقل قول:
این ادم هایی که اون دور ور هستن اگر اشتباه نکنم همشون اکثرن بازوکا دارند:46:
یکشون رو بکوش بعد بازوکا رو بردار:10::11:
اگه اشتباه نکنم شما باید اون مرحله ای باشید که اولش تو اتاق یه باستان شناس و یکی از اعضای گروهتون رو پیدا می کنید و بعد سه تا تانک میان و مأموریت شما اینه که نابودشون کنید.نقل قول:
تو همون خونه اگه خوب بگردید بازوکاها رو پیدا می کنید.چند تا هم هست و برای از بین بردن هر سه تا تانک کافیه.لازم نیست جای دیگه ای رو بگردید
سلام
من تو مرحله Reckoning اونجا که تو کشتی گیر می افته بدجوری گیر کردم همه در ها بستست اون موجودات فضایی هم بیرون کشتی همین طوری دارن دور میزنن منم اون تو گیر افتادم ناخدا و دو نفر دیگه هم پیشه من هستن
کسی میدونه چه کار باید بکنم ؟
ببخشید بازوکا چیه ...؟!!!
Anti - Tank Rocket Launcher یا همون موشک های ضد تانک.نقل قول:
اگر اول شروع نبرد اون مرحله است باید بری از در بیرون و از پله ها بری پایین و بعد از طی کردن مسیر و پیدا کردن اسلحه بری بیرون روی خود کشتی و با کمک یک گروه با تعدادی از بیگانه ها بجنگی.نقل قول:
سلام
من تو مرحله Reckoning اونجا که تو کشتی گیر می افته بدجوری گیر کردم همه در ها بستست اون موجودات فضایی هم بیرون کشتی همین طوری دارن دور میزنن منم اون تو گیر افتادم ناخدا و دو نفر دیگه هم پیشه من هستن
کسی میدونه چه کار باید بکنم ؟
با سلام به همه ی گیمرا
آقا من توی مرحله ی paradise lost گیر کردم من بعد از اینکه از کوه می یام بیرون میرم توی یه جایی که همه ی آدما تبدیل به یخ شدن بعد به موجود فضایی به من حمله می کنه که Prophet یک دفعه سر می رسه و می کشش بعدش یک دفعه Prophet غیب می شه من نمی دونم باید چیکار کنم توی نقشه هم چیزی نیست چی کار باید بکنم؟
مرحله رو ریستارت کن و از اول برو منم همین مشکلو داشتم فکر کنم این یه باگ تو بازی هست ولی اگه ریستارت کنی درست میشه در ضمن از ترینر هم استفاده نکن.بعد از این که Prophet اون هیولا رو میکشه شما باید Prophet رو به یه جای گرم ببرین تا Prophet یخ نزنه مثلا لاشه ی ماشینی که آتیش گرفته و پایین صفحه هم یه عدد نوشته اونو کنار اتیش 100 کنید و بعد ادامه بدید هر وقت دوباره کم شد یه لاشه ی ماشین دیگه پیدا کنید و دوباره گرم شید و ادامه بدید.نقل قول:
مرسی درست شد:31:
بچه ها واقعا اين بازي اصلا ارزش تبليقات نداشت گرافيكشم خيلي معمولي بود بازم دم كمپانب يوبي سافت گرم كه اگرم تبليق ميكنه واقعا يه بازي بتركون ميسازه.اساسين كريد سگش به اين بازي شرف داشت
باور كنيد من اين بازي پارسال خريدم راحت نصب شد يكم بازي كردم خوشم نيومد.امرروز داشتم تاپيكها رو چك ميكردم رسيدم اينجا ديدم چقدر تعريف تمجيد وسوسه شدم دوباره نصب كردم با هاي هم بازي كردم 5 ساعت رسيدم مرحله core اما خداييش اينجا تو اون ساه چال بدجور گير كردم اعصابمو خورد كرده[
این خط قرمز اطراف دشمن ها بازی رو به گند کشیده.