امروز رفتم بانک قوامین
گفت روزشمار 18%
سالانه 22%
18 درصد برای قوامین که جایی مطمئن هست خیلی خوبه.
اما یه سوال درباره شبا:
قوامین به من یه شماره داده که من پولم را به خساب شبا اونها واریز کنم. چطوری این کار انجام میشه؟
Printable View
امروز رفتم بانک قوامین
گفت روزشمار 18%
سالانه 22%
18 درصد برای قوامین که جایی مطمئن هست خیلی خوبه.
اما یه سوال درباره شبا:
قوامین به من یه شماره داده که من پولم را به خساب شبا اونها واریز کنم. چطوری این کار انجام میشه؟
هم میتونی با اینترنت بانک واریز کنی . هم بری شعبه فیش ساتنا یا پایا پر کنی و واریز کنی .نقل قول:
یعنی هر میلیونی تو ماه چقدر سود میشه؟نقل قول:
سالانه 22%
هر یک تومن با سود 22 درصد سالانه میشه : 18.082 تومن برای ماه سی روزه .نقل قول:
اگر بخواهید دقیق و مطابق با فرمول های دولتی سود رو محاسبه کنید به سایت بانک ملی برید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قسمت محاسبه با سود مشخص رو انتخاب کنید و بقیه مراحل که واضح است
غیر از ساتنا میتونی هم یه چک بین بانکی برای شماره حساب جاریشون بگیرینقل قول:
اگر لطف کنید توضیح بیشتری درباره چگونگی پرداخت با اینترنت بانک بدید؟نقل قول:
شما اینترنت بانکتون فعال هست ؟نقل قول:
اگه آره:
حواله پایا برای واریز مبالغ زیر 15 م تومن و ساتنا برای مبالغ بالای 15 م انتخاب میکنید و واریز رو انجام میدین . شماره شبا هم از روی شماره حساب میتونید بدست بیارید . مثلا برای بانک ملی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه میتونید شماره شبا رو محاسبه کنید .
نه فعال نیستنقل قول:
قوامین حساب شبا شون نزد بانک سپه هست.
حالا من برای انتقال پول از حساب سیبا ملی به شبای قوامین، کدوم بانک باید برم؟ سپه یا ملی؟؟
بانک ملی باید برید. به طور کلی برای حواله باید سراغ بانکی برید که پولتون اونجاست (مبدا)نقل قول:
مگر برای استفاده از حواله کارتی ATM (سحاب) که مبدا و مقصدش فرقی نمی کنه
سلام .
برایِ دوستانی که مایلند بدونند سود پولشون رو بانک چطوری حساب میکنه :
1- تمام سودهائی که بانکها اعلام میکنند , سالیانه هست نه ماهانه و نه روزانه .
مثال:
بانک میگه به پولتون 17% سود میده .
این یعنی بانک 17 درصدِ پولتون رو در سال بهتون میده.
یعنی اگر یک میلیون بذارید تو بانک, 170,000 تومن در سال بهتون سود میده .
برای اینکه بدونین میشه ماهی چند, باید تقسم بر 12 بشه
170000÷12=14166 ت
چهارده هزار و صد و شصت و شش تومن .
اگر بخواین ببینین روزانه چقدر میشه :
14166تومان ÷30 روز =4722 ریال
با ماشین حساب اینجوری محاسبه میشه :
یک میلیون
دکمه ی ضرب
17
دکمه ی درصد (%)
عددی که میاد رو صفحه همون سودِ سالیانه هست .
اگر سود سالیانه رو تقسیم بر 12 کنین میشه سود ماهیانه .
اگر سود ماهیانه رو تقسیم بر 30 کنین میشه سودِ روزانه .
=============================
بانکها دو جور حسابِ سپرده دارند :
1- کوتاه مدت
2-بلند مدت
کوتاه مدت چند نوعه :
1- روزشمار که برای هر روز موجودیِ حسابتون سود بهش تعلق میگیره .
مثال:
اگر فقط یک روز یک میلیون تومان بذارید و فرداش بردارینش, به همون یک روز سود تعلق میگیره .
مقدار سودش هم اینجوری محاسبه میشه :
موجودی ضربدر سود سالیانه تقسیم بر 365
1000000 تومان ×17%÷365=4722 ریال
2- کوتاه مدت یکماهه. باید پولتون حداقل 30 روز در حساب بمونه تا سود بهش تعلق بگیره .
3- کوتاه مدت 3 ماهه . باید حداقل 3 ماه پولتون در حساب بمونه تا بهش سود تعلق بگیره .
4- کوتاه مدت 6 ماهه . باید 6 ماه پولتون رو دست نزنین وگرنه سود بهش تعلق نمیگیره .
پرداختِ سود , چند مدل هست:
1- روزانه با پرداخت ماهیانه یعنی روزانه حساب میشه و هر ماه یک بار واریز میشه به حسابتون .
2- روزشمار با پرداختِ سه ماه یک بار .
3- روزشمار با پرداخت شش ماه یک بار .
هر چی مدت پرداخت سود طولانی تر باشه,سود هم اندکی بیشتر میشه .
مثال :
سود روزشمار یکماهه 7% هست اما سود روزشمار سه ماهه 7.5% .
=================================
انواع سپرده ی بلند مدت :
1- یکساله . باید پولتون رو یک سال تمام تو بانک بذارید تا سود بهش تعلق بگیره .
2- دوساله
3- 3 ساله
4- 5 ساله
به تاریخ انتهای مدت میگن "سر رسید" .
در سپرده های بلند مدت , اگر پولتون رو قبل از سررسید بردارید , سودش کمتر میشه .
مثال :
اگر سپرده ی بلند مدت یکساله باز کنید اما قبل از کامل شدنِ یکسال مثلا بعد از 7 ماه (قبل از سر رسید) پول رو بردارید , سود کوتاه مدت برای اون هفت ماه بهتون میدن نه سود یکساله .
مثال 2:
اگر بلند مدت 5 ساله بگیرین اما بعد از یک سال و نیم پولتون رو بردارین , سود بلند مدتِ یک ساله بعلاوه ی سود کوتاه مدت شش ماهه بهتون میدن و اگر پرداختِ سود به شما ماهیانه بوده , سودهایِ اضافی که گرفتین رو از اصل پولتون کم میکنند و بقیه ی پولتون رو بهتون میدن چون شما قرار بوده 5 سال پولتون رو دست نزنین و در اون یک سال و نیم هم سود حسابِ 5 ساله گرفتین اما قبل از پایان 5 سال (قبل از سررسید) پولتون رو برداشتین پس سودی که گرفتین هم زیادتر از مقدار تعیین شده بوده و زیادیش از اصل پولتون کم میشه .
================================
در سپرده ی بلند مدت , اگر توافق کنین که سودتون رو به جای ماهیانه , در سررسید بگیرین (در پایان مدت) سود بیشتری بهتون میدن .
مثال :
اگر سپرده ی بلند مدتِ 5 ساله در بانک پارسیان باز کنین و تمام سود رو یک جا در پایانِ 5 سال بگیرین , بهتون 167% سود میدن .
===========================
اگر احتمال میدین که تا دو سال پولتون رو لازم ندارین, عاقلانه این هست که سپرده ی بلند مدتِ دو ساله باز کنین . اگر مجبور شدین زودتر پول رو بردارین سودش یکساله یا کوتاه مدت میشه اما اگر واقعا تا دو سال دستش نزنین سود دوساله گیرتون میاد .
واسه محاسبه سود میتونین از فرمول زیر هم استفاده کنید :
مبلغ * سود (مثلا 20درصد) * 30(تعداد روزهای سپرده گذاری)
تقسیم بر 36500
برای مثال یک میلیون تومان با سود 20 درصد میخوایم ببینیم چقدر میشه سودش در یک ماه :
1000.000*20*30/36500=16438 تومان
امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره .
با تشکر از توضیحات کاملتون آقا محمدنقل قول:
فقط یک نکته و اونم اینکه در تمام سپرده های بلند مدت چنانچه شخص صاحب حساب زودتر از موعد بخواهد حساب رو ببنده و پولش رو دریافت کنه بعد از محاسبه سود اون مدتی که پولش توی بانک بوده و کسر سود اضافی دریافتی مقداری هم جریمه در نظر گرفته میشه که برای بانک ها فکر کنم نیم درصد باشه اما توی موسسات فرق داره و شخص قبل از افتتاح حساب باید حتما سوال کنه که مبلغ جریمه در صورت بستن حساب قبل از موعد چقدر هستش
من توی موسسه قوامین حساب بلند مدت یک ساله داشتم و هنوز ماه اول کامل نشده خواستم حساب رو ببندم و فکرکردم جریمش مثل بانک ها همون نیم درصد هست ولی وقتی مراجعه کردم گفتند 6% هستش یعنی شما حساب کن اگر اواسط دوره یعنی مثلا توی ماه ششم میخواستم حساب رو ببندم چنان جریمه ای بهم میخورد که هیچی از اصل پول باقی نمیموندش پس حتما قبل از افتتاح حساب به جریمه بانک ها و موسسات که متفاوت هم هستش توجه کنید .
موفق باشید .
برای خرید سکه از بانک باید چکار کرد؟ کجا باید برم؟
درضمن نیم سکه و ربع سکه هم بصورت بسته های 100 تایی فروخته میشن؟
قیمت در چه حدودی هست؟(کمتر از بازار یا برابر با بازار؟)
بانک کارگشایی روزهای زوج فکر کنم مزایده میزاره .نقل قول:
بسته های صدتایی . هم تمام هم نیم و ربع به فروش میرسه .
قیمتشم بستگی به مزایده داره دیگه .
بعضی وقتا از قیمت بازار هم بیشتر میشه .
سلام عباس جان میشه در مورد این طلای شکسته (که قبلا بحث شد) برای سرمایه گزاری بلند مدت بین 3 تا 5 سال آینده و شایدم بیشتر (برای آینده فرزند) یه کم توضیح بدی ؟ (مثلا هر چند ماه یک بار (3 الی 4 ماه) مبلغ حدودا 100 هزار تومن یا کمی بیشتر خرید داشته باشیم)
و اینکه طلای شکسته زمان خرید اجرت و مالیات و ... نداره و هنگام فروش به چه صورت هست قیمت خالص طلا با مشتری حساب میشه ؟ (چیزی از اصل قیمت کم نمیکنن)
فروشش راحت هست یعنی طلا فروشی ها خرید طلای شکسته انجام میدن ؟ ( به مشکل فروش بر نمیخوریم)
درمورد خرید طلای دست دوم به چه صورت هست سرمایه گزاری خوبی میتونه باشه یا خیر ( نسبت به طلای شکسته توی بلند مدت) ؟ اجرت و ... در هنگام خرید و فروش به چه صورته ؟
اگر نکته مهمی بازم به نظرت میرسه ممنون میشم بفرمایید :46:
اینکه مردم همه رفتن سراغ سکه! آیا با قیمت فعلی سکه می ارزه خریدش و نگه داشتنش؟؟
سلام محمد جان .نقل قول:
کاش از سایت خودمون کپی میکردی اینجا با اینحال توضیح میدم :
واسه سرمایه گزاری بلند مدت طلا جز گزینه های خوب هست واسه افرادی که نمتونن با پولشون کار کنن . با نگاهی به نمودار 5 سال به بالا متوجه منظورم میشین .
موقع فروش طلای شکسته یا خرد بین 3 تا 5000 تومن زیر قیمت مثقال 18 (به بازار تهران معروفه) ازتون برمیدارن . مثلا اگه مثقالی 420 تومن قیمت فروش باشه بین 415-417 میخرن ازتون .
فروشش راحت هست . شما میتونید با هزینه خیلی کم واسه اینکه طلاهای خردتون گم نشه هر ده گرم ده گرم بدین واستون شمش کنن .(حدود 10هزار تومن هزینشه تقریبا)
طلای دست دوم یا به اصطلاح مستعمل فرقی که با شکسته داره 7 درصد اجرت هست فقط . (واسه بلند مدت خوبه . هم استفاده میکنید هم میاد رو قیمتش )
در هنگام فروش هم مانند شکسته هست دقیقا .
شمش های پارس آلتون هم کاملا استاندارد هست و شناسنامه بین المللی داره . در قطعات 1-5-10 گرمی تولید و به فروش میرسه که میتونه گزینه خوبی برای سرمایه گذاری بلند مدت باشه .
موردی که فقط میتونم بگم و تو این بازار مهمه چه در موقع فروش چه در موقع خرید تا حد امکان خریدتونو تقسیم کنین به 3 یا 4 قسمت و پله ای خرید یا فروشو انجام بدین تا در صورت افزایش یا کاهش قیمت از بازار عقب نمونین .
موفق و سلامت باشین
همین الان قیمت طلای سکه بالای یک تومن هست با دلار و این وضعیت اونس و حباب منفی داره . پس در بلند مدت ضرری در کار نیست .نقل قول:
سلام
چطور میتونم پی پال را نقدش کنم؟
دوستان به نظر شما این سپرده های بلند مدت 5 ساله بانک ها (مثل بانک پاسارگاد که سود 170% در پایان سال پنجم می دهد) بهتره یا خرید سکه ؟
مرسی:11:
خوب سوالتون همیشه توی ذهن منم بوده. این امر تو درجه اول بستگی به روحیه شما داره. اگه اهل ریسک هستید سکه سود سالانه اش حدود 30% هست یعنی بعد 5 سال 270 درصد سود خواهید داشت. ( اینو نمودار های 50 سال اخیر طلا نشون میده ) ولی بانک سودی در حد نصف یکم بیشتر.نقل قول:
برای مقادیر زیاد نگه داشتن سکه ریسک خیلی بالا هست. ریسک دزدی و سرقت! شما 100 میلیون سکه رو میتونید توی خونه نگدارید؟ حمل و نقلش کنید؟ اونم برای 5 سال. حتما باید صندوق امانات بانکی داشته باشید و ...
حالا خودتون فکر کنید.
سود طلا یکنواخت نیست مثلا 50% میره بالا چند ماه کم و زیاد میشه و باز دوباره میره بالا. به نظر من افرادی سود زیادی میکنند که تو موقع ارزونی بخرند و تو موقع گرونی بفروشند. که این مورد شم دلالی، سفته بازی و کمی خوش شانسی میخواد که فردی مثل من ندارم :31: و سود کم بانک و داشتن اعصاب راحت رو ترجیح میدیم ولی در حد کم طلا هم میخریم.
سلامنقل قول:
سوال خوبی هست .
در طی سالهای گذشته اونی که طلا داشته از همه بیشتر سود کرده .
در یک سایت مقایسه ای دیدم میان افزایش قیمت طلا و ملک و تومان و دلار در سالهای گذشته .
طلا از همه بیشتر افزایش داشته .
اگر قیمت طلا با همین رَوَند بخواد بالا بره , سود 170 درصدی بانکها در مقابل افزایش قیمت طلا اصلا به حساب هم نمیاد .
سال 81 سکه 70 تومن بوده حالا حدود 950 یا بیشتر
یعنی بیش از ده برابر شده .
5سال پیش سکه 190 تومن بوده و حالا حدود 950 ت
سود 170 درصدی بانکها خیلی کم و اندک هست .
این هم اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================
دولت هند حدود 6 سال پیش 200 تُن طلا خرید و همه ی کارشناسها میگفتند که نشانه ی بالا رفتن قیمت طلاست و حرفشون هم درستِ درست بود .
==============================
طلا به خودیِ خود چیز بدرد بخوری نیست جز یک فلز !!!!
در دوران شکوفائیِ اقتصادی طلا بی طرفدار و ارزون بود و در عوض سهام کارخانه ها گران و پرطرفدار .
اما حالا با این رکود اقتصادیِ جهانی و ورشکسته شدنِ دولتهای اروپائی و امریکا و تعطیل شدن کارخونه ها و نا امنی های جهانی و منطقه ای و کشوری , سرمایه دارها پناهگاهی بهتر از خرید طلا برایِ حفظ ارزش دارائیهاشون ندارند.
برای همین طلا اینقدر گرون شده .
=============================
اگر روند سی ساله ی افزایش قیمت طلا باز هم ادامه داشته باشه , بهترین گزینه خرید طلا هست و بس .
دوستان الان قیمت هر دلار چند تومانه؟
24,510 ريال(امروز-قيمت متوسط)نقل قول:
سلام دوستان
یه سئوال خیلی خیلی مهم ، آیا امکان کارت به کارت برای کارت های هدیه پارسیان هست ؟ یعنی از کارت عادی روش پول ریخت ؟
سلام
دوتا سوال خیلی مهم
از وسترن یونیون چطور میشه پول حواله کرد به ایران؟
میشه یه توضیح کلی بدید؟ (مخصوصا درمورد کارمزد و این حرفا)
--------------------------------------------------------------------
من اگه این مشکلم حل بشه (سوال بالا)، باید یک وبسایت برای معرفی کارهام و سرکیسه کردن خارجی ها ایجاد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چطور میتونم از سفارش دهنده ها پول دریافت کنم؟ میشه راحت ترین، مقرون به صرفه ترین، سریع ترین و قابل اطمینان ترین راه را بهم توصه کنید؟
خیر، این قابلیت در مورد کارت های هدیه وجود ندارد.نقل قول:
با سلام
من از طرف یه شرکت ایرانی که میگه از ایران میتونه حساب بین اللمللی باز کنه یه ایمیل دریافت کردم
اسم سایت بانک اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ژیاد زبانم خوب نیست؟می خواستم بدونم آیا این تقلبی نیست؟؟
در ضمن شرکت میگه کارت هم به اسم خودتون باز خواهد شد
اگه میشه کمک کنید؟
والا ما که به هر دری زدیم از ایجاد حساب بین المللی مطمئن ناامید شدیم آخرش.... ایران جزو بین الملل نیست! هیچ حسابی هم به ایران تعلق نمیگیره. پارسیان هم ویزاکارتش اینجور که من فهمیدم از تاجیکستان هست که مورد تحریم paypal هست....نقل قول:
دیگه باید دوستان نظر بدن... من اطلاعات کاملی ندارم.
درسته که برای سپردهای بانکی هم مالیات وضع کردن؟
تا جایی که میدونم، فقط خبرش اومده که همچین چیزی قراره باشه، ولی فکر کنم میزانش مشخص نیست!نقل قول:
دوستان نظرشون در مورد سرمایه گذاری بلند مدت روی نقره چی هست؟
یعنی چند کیلو نقره خریداری بشه و 7 8 سال بعد فروخته بشه, بجای اینکه تمام سرمایه رو طلا بخرم؟؟؟
شمش نقره رو از کجا میشه تهیه کرد؟ راحت میشه فروختم؟
دوستان کسی برنامه همراه بانک انصار نسخه اندرویدشو داره؟سایت خودش که برنامش مشکل داره!
من نشنیدم اما بعید میدونم همچین چیزی عملی بشه چون این طوری همه پولشون رو از بانک خارج میکنندنقل قول:
مالیات بر سود سپرده برای کشورهای آمریکا و اروپایی هستش که تورم پایین و ارزش پول حفظ میشه
اینجا با توجه به تورمی که هستش توی سال به صورت خودکار ارزش پول از بین میره حالا بخوان مالیات هم بگیرن که دیگه ...
من که به شخصه سپرده گذاری بلند مدت توی بانک رو صدرصد اشتباه میدونم اگرم پولی بزارم فقط روز شماره که از لحاظ امنیت بهتر از توی خونه موندن پول هستش
-------------------------------------------------
لغو معافيت مالياتي سود سپرده هاي بانكي با يك بخشنامه
بر اساس بند 2 ماده 145 ق. م. م عينا عنوان شده كه «....سود سپرده هاي نزد بانك هاي ايراني از ماليات معاف مي باشد....»
در ضمن براي معافيت ياد شده، هيچگونه شرط و شروط و اما و اگر عنوان نشده است. ادارات امور مالياتي در بررسي عملكرد سال 1387 شركت ها كه برگ هاي
تشخيص آن صادر و اغلب، ابلاغ شده، با برداشت از بخشنامه صادره شماره 30545/393/232 مورخ 18/3/1388سازمان امور مالياتي، تفسيرهاي شخصي خود، عطف
به ماسبق كردن موضوع (بر خلاف نص صريح قانون اساسي) و با دلايل ناموجه، سود سپرده ها ي بانكي كه از قديم و تا پايان سال 1386 از معافيت مالياتي استفاده
كرده اند را لغو و آن را مشمول ماليات كرده اند (توجه كنيم جذب سپرده هاي بانكي يكي از ابزارهاي دولت ها در زمان تورم به منظور اجراي سياست هاي انقباضي نيز هست...... بديهي و طبيعي است، معافيت قانوني ياد شده، تشويق موضوع فوق است)
در ضمن در موارد متعددي، سپرده هاي بانكي بنا به الزامات قانوني توسط بانك ها به عنوان ترهين تسهيلات پرداختي گشايش مي يابد و يا سپرده هاي تضمين ضمانت نامه هاي بانكي صادره براي مشتريان است كه همه خارج از اختيار مودي مالياتي است.
پيشنهاد و نتيجه
بر اساس اصل 51 و 73 قانون اساسي به ترتيب آمده «هيچ نوع ماليات وضع نمي شود مگر به موجب قانون» و «شرح و تفسير قوانين عادي در صلاحيت مجلس شوراي اسلامي است»
بنابراين سازمان امور مالياتي و ادارات امور مالياتي نمي توانند با برداشت هاي شخصي خود، معافيت قانوني سود سپرده هاي بانكي را لغو كنند و به طور قطع نياز به طي مراحل قانوني و تصويب در مجلس شوراي اسلامي دارد.
ضروري است سازمان امور مالياتي تا زمان فراهم شدن زمينه صحيح اجراي قانون، نسبت به كان لم يكن كردن بخشنامه بالاو احقاق حقوق موديان مالياتي اقدام كند.
-----------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------
سلام دوستان
یه سئوال خیلی خیلی مهم ، آیا امکان کارت به کارت برای کارت های هدیه پارسیان هست ؟ یعنی از کارت عادی روش پول ریخت ؟
خیر
کارتهای هدیه انتقال وجه ندارن
یکبار مصرفن، یعنی قابل شارژ مجدد نیستن
ولی با گرفتن رمز دوم میتوان خرید اینترنتی داشت و قبوض رو پرداخت
بعضی بانکها برای صدورش هزینه میگیرن و برخی خیر
در حال حاضر صدور آنی بانک سینا از همه بهتر است:
بدون کارمزد
مبلغ دلخواه
متن مورد نظر شما
و تحویل آنی...
دوستان سلام .
تقریباً دیگه جای شکی برایِ بنده باقی نمونده که علتِ مخالفتِ بانک مرکزی با علنی شدنِ سودهای روزشمار 18-19 و 20 درصدیِ بانکهایِ کوچیک و صندوقها و موسسه ها اینه که نمیخوان بازار پر سود و منفعتِ بانکهای بزرگ رو خراب کنند که بیش از سی ساله مخ مردم رو زده اند و بهشون باورونده اند که سودِ بانکی 7% و 8% و اینا هست .
حتی همون سودِ روزشمار 20% و غیره هم در مقابل سود هنگفتِ معاملاتی که با پولهای مردم انجام میشه چِندِر غاز و پَشیز و ناچیز هست .
ساخت هتل و سود سرشارش - خرید و فروش ارز و سهام و ملک و زمین , خصوصاً که با مقاماتِ بالایِ دولتی هم تماس دارند و خوب میدونند فردا و یک هفته دیگه و یکی دو ماه دیگه چی میشه و چی گرون میشه و چی ارزون میشه .
خرید کارخونه و سود سرشارش.
برج سازی
بساز بفروشی
و هزاران درآمد سرشار دیگه که همه از برکتِ پولهایِ هنگفت مردم هست که در ازاش چندر غاز سود میگیرند یا قرض الحسنه هست و اصلا سودی نمیگیرند .
=======================+========
یکی از دوستان بنده که معامله گر هست , بعد از تحقیق و پرس و جو بالاخره رفت تو بانک کوثر حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 20% (سالیانه) باز کرد .
اول رفت فردوسی اما بهش گفتند کارت ATM ندارند یعنی نمیشه از خودپردازها برداشت کنه و باید مثل بانکهای 20 سال پیش به شعبه مراجعه کنه برای واریز و برداشت .
سودِ پولش روزانه حساب میشه و ماهیانه واریز میشه به حساب .
کارت خودپرداز ATM هم بهش دادند که قابل استفاده در همه ی دستگاههای کوثر و سپه هست و بهش گفتند که تا یک ماه دیگه خودپردازهای ملت هم بهش اضافه میشه .
2 درصد؟؟ بانکهای دولتی که 7 درصد میدن - مهر هم حدود 18 درصدنقل قول:
سلام.تشکرتصحیح شد .20% درستهنقل قول:
با تشکرنقل قول:
دی و پارسیان هم همین شرایطو دارن . طرحهای دی قشنگتره از سینا و پارسیان به نظرم .
تو بانکهای دولتی هم ملت طرحهاش قشنگه (مناسبتی) اما نمیشه متن دلخواه زد . هزینه هم نداره .
سلام دوستان
من 3 تومن پس انداز دارم و میخوام تو حساب سپرده گذاری یه ساله بانکها سرمایه گذاری کنم. حالا موندم چه بانک و موسسه ای بیشترین سود و به سپردهاش میده و آیا میشه از این طریق از بانک عامل وام گرفت. البته من میخوام سود در سررسید بگیرم. شما عزیزان چه بانکی را پیشنهاد میکنید و میزان سود چقدر است.
با سپاس فراوان از شما عزیزان
بانک قوامیننقل قول:
یک ساله 22%