چه جواب بی ربطی داده! فقط خواسته یه جوابی داده باشه.نقل قول:
من یه جایی جواب اینو پیدا کردم ولی چون خودم نمیخواستم دیگه زیاد دقت نکردم. اگه پیدا کردم اینجا میذارم.
Printable View
چه جواب بی ربطی داده! فقط خواسته یه جوابی داده باشه.نقل قول:
من یه جایی جواب اینو پیدا کردم ولی چون خودم نمیخواستم دیگه زیاد دقت نکردم. اگه پیدا کردم اینجا میذارم.
راستش من هم عین شما همین مشکل رو با pes 11 دارم یجا رفتم گفت که ویندوز گرافیکو نمی شناسه!نقل قول:
اولا که اگه بلوتوث و وایرلس رو خاموش کنی و یه بار ریستارت کنی تغییرات سیو میشن و بار بعد نیازی نداری که خاموش کنینقل قول:
اگر هم درست نشد برو تو پاور منیجمنت کنار ایکن باتری و میری قسمت تنظیماتش و در هر سه حالت پاور سیور بالانس و پرفورمنس تنظیمات وایرلس رو عوض میکنی و میگی خاموش باشه! چون مهم نبوده بهت جواب نمیدادن فکر میکردن بلد باشی
تو بایوس یک گزینه براش هستنقل قول:
5742 CI3-320GB-2GB DDR3-INTEL VGA
چنده...؟
همین کانفیگ کارت گرافیک دارش هم هست..?
قیمت جفتشون بی زحمت..
دوستان من یه 20 دیقه بازی میکنم سریع لب تاب داغ میشه ! واسه شما هم همینطوره ؟ به کول ÷د نیاز هست ؟ البته اینو بگم که هوایی که فنش میده بیرون خیلی داغه.
نقل قول:
طبیعیه .من یه کول پدگرفتم شمام .بگیر خوبه.
یکی از دوستان می گفت صفحه ی تنظیمات BIOSش یه حالت Advanced داره که با یه Shortcut Key باز میشه. درسته؟ اگه درسته اون Shortcut Key چی هست؟
دوستان چجوری باید قابلیت سوئیچ اتوماتیک رو یکارت گرافیک های اینتل و جی فورس رو تو 5742g فعال کنم؟(قبلا تو تنظیمات گذاشته بودم رو high performance nvidia که فقط جیفورس فعال شده و مصرف باتری خیلی بالاس) چجوری باید مجدد اتوماتیکش کنم
یکی از دوستان چند صفخه قبل گفته بود درایور لینک درایور جدید 540m رو شرکت جیفورس داده بیرون
اگه لینکشو دارین محبت کنین
بایوسمو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)
ممنون از همتون
وارد Control Panel بشید و بعد وارد NVIDIA Control Panel شید. بعد تو قسمت Global Settings انتخاب Preferred graphics processor رو روی Auto-select بذارید.نقل قول:
دوستان درایو دی وی دی من دیگه دیسک رو نمی خونه:41: تو 100 بار که دیسک میزارم توش شاید یکبار بخونه.خراب شد دیگه خدا رحمتش کنه.
مگه شما چند وقته این لپ تاپو داری؟نقل قول:
چجوری باهاش کارکردی که به اینروز افتاده؟
بفرستش گارانتی
نقل قول:لطفا کامل تر توضیح بدید.نقل قول:
من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی بازم روشن میشه.
راهنمایی کنید لطفا
2 3 ماهی میشه:31:.1 رایت هم نزدم جمعا 3 تا ایمج گرفتم و ویندوز زدم.اوه گارانتی ولش کن کی حال داره لپتاپ پست کنه برا اونا.یعه وقت کارم افتاد تهران میبرمش.شهرستانمنقل قول:
انالله وانا علیه راجعون:41:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت
بنده یک مشاوره میخاستم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
بنده در حال حاضر یک Acer 5741G با کانفیگ CPU:Corei5 Graphic:geforce320M Ram:4DDR3 HDD:640 دارم و حدود 7/8 ماه پیش حدود 915 تومن گرفتمش و خیلی هم ازش راضیم تو این چند ماه کلی بازی مثل Call Of Duty BlackOps _ Medal Of Honer _ Battlefield Bad Company 2 _ Pes11 رو روش نصب کردم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم و کاملا از این نوتبوک راضیم...
الان یکی 2روزی میشه که یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتو 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش و پول نقد بهت میدم
حالا میخاستم بدونم نطرتون در مورد ACER 5742G با کانفیک CPU: INTEL i5 480M RAM: 4GB DDR3 VGA: GEFORCE 540 HDD640 چیه ایا با 820 تومن این نوتبوک رو بگیرم ایا نوتبوک مقاومی هست و جوابش رو روی بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای گرافیکی پس داده؟
تو یه جا خوندم این نوتبوک دارای 1 اسپیکر هست و پخشش بصورت مونو میباشد ایا صحت داره از دوستانی که این مدل رو دارن ممنون میشم نصرشون رو در مورد صداش بدن
و ایا این نوتبوک با سری اولی که وارد کشور شدن فرقی دارن که افت قیمت داشتش و ایا کیفیت سری دومش پایین نیومده؟
از دوستان تشکر میکنم مه نطر خودشون رو در مورد سوالات بنده بدن و منو برای خرید 5742 راهنمایی کنند
من دو هفتست که خریدم و ازش راضیم.در ضمن اسپیکرش درسته که مونو هست ولی مونوی بدی نیست.البته برای من اصلا صداش مهم نیست و مهم خروجی صداشه که باهدفون خوب جواب میده.گرافیکشم خیلی خیلی خوبه.نقل قول:
من فکر میکنم شما درست گفتین و این لب تاب تو 2 سری پخش شد.یه سری با درایور جی فورس و یه سری بدون درایور جی فورس.که مال من درایور جی فورسش همراش نبود.
راستی 800 تومان خیلی خوبه حتما ردش کن بده بره پی کارش.:21:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتوننقل قول:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
حالا نطر دیگر دوستانمون رو هم میشنویم
با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت
بنده یک مشاوره میخاستم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
بنده در حال حاضر یک Acer 5741G با کانفیگ CPU:Corei5 Graphic:geforce320M Ram:4DDR3 HDD:640 دارم و حدود 7/8 ماه پیش حدود 915 تومن گرفتمش و خیلی هم ازش راضیم تو این چند ماه کلی بازی مثل Call Of Duty BlackOps _ Medal Of Honer _ Battlefield Bad Company 2 _ Pes11 رو روش نصب کردم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم و کاملا از این نوتبوک راضیم...
الان یکی 2روزی میشه که یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتو 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش و پول نقد بهت میدم
حالا میخاستم بدونم نطرتون در مورد ACER 5742G با کانفیک CPU: INTEL i5 480M RAM: 4GB DDR3 VGA: GEFORCE 540 HDD640 چیه ایا با 820 تومن این نوتبوک رو بگیرم ایا نوتبوک مقاومی هست و جوابش رو روی بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای گرافیکی پس داده؟
تو یه جا خوندم این نوتبوک دارای 1 اسپیکر هست و پخشش بصورت مونو میباشد ایا صحت داره از دوستانی که این مدل رو دارن ممنون میشم نصرشون رو در مورد صداش بدن
و ایا این نوتبوک با سری اولی که وارد کشور شدن فرقی دارن که افت قیمت داشتش و ایا کیفیت سری دومش پایین نیومده؟
از دوستان تشکر میکنم مه نطر خودشون رو در مورد سوالات بنده بدن و منو برای خرید 5742 راهنمایی کنند
بابا گناه داره بنده خدا ! الان با 800 تومن می تونه همین 5742 رو بخره ! 800 نده خیلی نامردیه !تازه دست دوم هم هست اون بیچاره نمی دونه شما بهش غالب نکن. اگه میومد این روم عمراً اگه ازت می خرید.یه ذره انصاف هم خوب چیزیه !نقل قول:
وای خدا به داد ما برسه :دی !!!! حالا میخوای چیکار کنی ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
گرافیک 5742 به مراتب قوی تر تر از 5741 هستش و راحت میتونی بازی های جدیدتر رو روش بازی کنی.
5742 نوت بوک خوبیه. ولی اگه از نسل جدید پردازنده ها بگیری بهتره یعنی مدلهای 4750 و 5750.
دوست من رفیق شما از قیمت لپ تاپ خبر نداره ولی دلیل نمیشه که شما هر قیمتی خواستی لپ تاپتو بهش بفروشی! اگر هم به فرض با همین قیمت 800 تومن فروختی و این بنده خدا بعد چند روز قیمت اصلیشو فهمید چیکار میخوایی کنی؟ جز اینکه رابطه دوستستون بهم بریزه چیز دیگه ای نداره.
اگه بخوایی قیمت اصلیشو بدست بیاری برو مغازه بگو میخوام بفروشم و هر قیمتی گفت شما 50 تومن بزار روش و به رفیقت بفروش.
این جوری نه سیخ میسوزه و نه کباب .
با صحبت های دوستان منم عذاب وجدان گرفتم که به اون دوستمون گفتم 800 ردش کن بره.
اقا من حرفمو پس میگیرم.ردش نکنی بره.ردش نکن گناه داره بیچاره:41:
گرافیک 5742G به مراتب بهتر از 5741 بهتر است و با چندین کانفیگ مختلف وجود دارهنقل قول:
اول با گرافیک 420 جیفورس و هارد 640 بعد از اون با گرافیک 540جیفورش و هارد 640 و در آخر هم با 540 جیفورس و هارد 500 وارد شده
بله پخش صدا به صورت مونو است
افت قیمت هم به خاطر وارد شدن مدل های جدیدتر با سی پی یو های سندی بریج هست
حالا دیگه نظر خودتونه که بخاید چکار کنید
نظر من این هست که دوستتون رو راهنمایی کنید تا یک نوت بوک نو خریداری کنه
حتما هم با گارانتی سازگار تهیه کنید
هیچی:31:می خوام مراسم خوبی براش بگیرم.نقل قول:
اما رایت می ککنه:18:
فقط نمی خونه.
گارانتی هم حال ندارم بدم پست ببره یه وقت تهران راهم افتاد مب برم میدم.
با سلام به همگی دوستان و ممنون از راهنمایی و اطهار نطراتتنوننقل قول:
ببینید دوستان بنده اونقدرها هم که فکر میکنید یزید نیستم که بخام نوتبوکم رو به این دوستم بندازم
این رفیقمون تو کاره اهنگسازیه و نوتبوک خودش رو به برادرش فروخته و الان 3/4 روزه که پاشنه دره خونه مارو در اورده تو پست اولم هم گفتم ( یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتم 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش ) حالا میگه من امشب باید اهنگهامو برای رکورد جمع و جور کنم تا طرف این یکی 2روزه بریم استودیو ...
حال نکته اینجاست که بنده از دستگام راضیم و تمام کارهامو با این انجام میدم و اگه بخام نوتبوک رو به 600 یا 650 تومن بدم اصلا نمیتونم 200/250 تومن روش بزارم تا یک دستگاه جدید بگیرم نکته دیگه اینه که ما در یکی از شهرستانهای دور جنوبی هستیم و این دوستم اصلا صبر نمیکنه تا 2/3 روز ار تهران خریراری کنیم به هرحال بنده هم حدود 400گیگ اطلاعاتم رو دارم بر میدارم رو هارد اکسترنال
بگذریم
دوست عزیزمون جناب mrmazmamfi مدلهای 4750 و 5750. رو به بنده پیشنهاد داده بودند که میخاستم ببینم تو چه رنج قیمتی هستند و اگه کانفیگی که تو ایران یافت میشه رو برام بزارید ممنون میشم...
و یک سوال دیکه ای که داشتم تو رنج 800تا900 تومن چه پیشنهاد دیگه ای میکنید که مشابه و یا بالاتر از کانفیگ زیر باشه
Acer Aspire 5742G
CPU: INTEL i5 480M (2.66 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
این قیمت 4750 البته از خودشون بپرش که نسل سندی بریج هست یا نه.نقل قول:
کد:http://www.parsargham.com/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=433&category_id=124&option=com_virtuemart&Itemid=80
قبلش از سازگارم آمار بگیرکد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=15153
اینم 5750
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=15152
نقل قول:
عزیز من چه فرقی داره آخه ؟ دزدی دزدیه حالا شما بیا خودتو گول بزن ! وقتی داری 200 - 300 تومن گرونتر به طرف می ندازی اسمشو چی میشه گذاشت ؟؟؟؟؟؟
اینم لینک 5742 سایت acer
کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/model/LX.R4F01.008
به نظرم اگه رد کنی بره برد کردی.....چون کانفینگش فوقالعادست 5742G
سلام دوستان
میشه لطف کنید بگید بایوس 5742g رو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
دوستان تو 5742g وقتی بازی pes2011 رو نصب میکنم تو تنظیماتش نمیزاره کیفیت رو روی high بزارم.
شما میدونید چجوری میشه کیفیت رو برد بالا( یعنی چه دایرکستی رو باید نصب کنم)
ممنون
شوما اول برو بایوس رو از سایت ایسر بگیر بعدش لپ تاپ رو به برق شهر وصل کن و آنتی ویروس رو کامل خاموش کن و روی فایل مخصوص ویندوز run as adminstrator بزن.همه وصایل usb هم از لپ تاپت بکش بیرون.نقل قول:
شما nvidia control panel رو باز کن و از تب 3d setting برو فایل pes2011 رو بهش معرفی کن....
مشکل عجیب با بازی pes 2011
دوستان علت اینکه این بازی و fifa11 داخل بازی تیک میزنن رو فهمیدم!
این بازیا کارت گرافیک فرعی اینتل (128 مگابایت) رو میشناسن و کات گرافیک قدرتمند و اصلی جیفورس واسشون ناشناسه!!!!
من به توصیه دوست عزیزمون بصورت دستی تو تنظیمات کارت گرافیک جیفورس بازی pes2011 رو add کردم و قسمت بعدیش رو روی nvidia قرار دادم (تصویر اول) و بعدش ریست کردم
ولی لانچر لعنتی pes2011 هنوز هم کارت گرافیک فرعیو میشناسه( تصویر دوم)
با این وضعیت هنوز هم نمیشه از تب Display (تو لانچر pes2011) کیفیت رو روی high قرار داد!
نمیدونید مشکل از کجاست و چجوری میشه کارت گرافیک اصلیو به لانچر معرفی کرد؟؟؟؟
من احتمال میدم نسخه ی ویندوزتون مشکل داشته باشه ویا شاید درایور جی فورسو خوب نصب نکردین. چون من بدون هیچ مشکلی pes2011 رو رو لب تابم نصب کردم واجراش کردم.
دوست عزيز شما خود لانچر و تمام فايلاي اجرايي توي فولدر بازي رو توي پنل NVIDIA اضافه كن وقتي اضافه كردي قسمت پايينش هم موارد رو رويHIGH بزار
خدا خیرتون بده یکی بگه چون من هم همین مشکلو دارم! میگن که ویندوز گرافیکو نمی شناسه در صورتی که من شیفت 2 رو با گرافیک خدا بازی میکنم!نقل قول:
دوستان منم مشکل دارم هم تو بازی PES2011 هم تو FIFA 11
مشکلم فکر میکنم بر میگرده به همون نشناختن گرافیک اصلی به علت سبک بودن بازیها
تمامی حالت های مربوط به 3D Setting کارت گرافیک رو هم امتحان کردم ولی بازهم جوابی نگرفتم!!!
خود ستینگ رو هم add کردید یا نه ؟نقل قول:
آره اونم add کردیم ولی انگار که نه انگار:دینقل قول:
سلام
دوستانی که با من آشنا هستن میدونن که من وقتی 5742 رو گرفتم با فروشنده طی کردم که اگه دستگاه ریفر باشه برش میگردونم ولی تلاشهای من به نتیجه نرسید و نتونستم بفهمم که از کجا میشه فهمید دستگاه ریفره یا نه(خیلی دنبالش گشتم)
و این موضوع باعث شد تا تو فروم سازگار یه تاپیک بزنم و فرقشو بپرسم که این جواب من بود:
جواب آقای hooman(فکر کنم از کارکنان سازگار باشه) 18 اسفند 89 هست و امروز دیدم که دوستمون hosein_80 یه جواب دیگه ای دادن.کد:http://www.emtedad-sazgar.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=883
غرض از این بجث آگاهی دادن به شما دوستان عزیزم بود.
سلام
تشخيص ريفر بودن دستگاه مشكله !!! مگر اينكه واقعا روي جعبه اش بنويسه .
ولي در بعضي از محصولات مثل dell و يا hp اگر تو سايتش رجيستر كنين وضعيت دستگاه رو به شما ميگه
من لپتاپم كه asus هست تو سايتش رجيستر كردم ولي چيزي راجع به ريفر بودنش نگفته
ممنوننقل قول:
بحث ریفر رو بندازید دور
هدف من از اون پست عکس العملی هست که سازگار در قبال خرابی لپ تاپ دوستمون انجام داده یعنی هاردش خراب شده ولی بجای اینکه عوضش کنن به دروغ میگن عوضش کردن در صورتی که سریال هارد همونه!
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.