دوسته من همون لیست طولانی رو از کجا بیارم؟کجا سرچ کنم؟نقل قول:
Printable View
دوسته من همون لیست طولانی رو از کجا بیارم؟کجا سرچ کنم؟نقل قول:
نقل قول:
قبلا چنین سرویسی بود در بخش صفحه اصلی یاهو،search و بعد هم قسمت people که الان نمی دونم هست یا نه؟
این رو نمی دونم هنوز هست یا نه. دیگه اینکه وقتی می خوای ایمیل جدید بسازی، می تونی اون بخش اول که داری ، وارد کنی و سپس پیوسته کاراکترهای دیگر که حدس می زنی رو وارد کنی . اگر جنین آیدی ای وجود داشته باشه، گیر میده و اعلام می کنه که این آیدی قبلا گرفته شده و نمی تونید بردارید. البته اصلا به دردسرش نمی ارزه. یکی دیگه هم هست. بعضی ها بانک اطلاعات ایمیل دارند. مثلا من 31 میلیون آیدی دارم. اگر چنین آدمی بخواد می تونه جستجو بکنه در لیست موجود که من از الان بگم بی خیال من شو که توی این جنگل مولا، دنبال آیدی بگردم!
سلام
میل من ویروسی شده بود، پسوردم عوض کردم درست شد اما الان نمیتونم وارد شم اصلا صفحه ام باز نمکنه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه میل که ویروسی نمی شه!نقل قول:
کامپیوتر شما ویروسی میشه و برنامه می تونه ایمیل به همه بزنه!
دوباره سعی کنید با آرامش
یا سوالات بازیابی رمز
سلام دوستان من نیدونم چرا نمیتونم تو یاهو مسنجرم شکلک بفرستم موقع چت رو شکلک کلیک میکنم میاره ولی سندو میزنم نمیره چیکار باید کرد میشه کمک کنین
سلام نمی دونم چرا اینجوری شده این یاهو میل
اول که چند تا ایمیل دارم که همرو قفل کرده و بیشتر اونا احتیاج به کد هایی داره که چون چندین سال می گذره ندارم
دوم اینکه ایمیلیو که داشتم و تا چند روز پیش خوب کار می کرد و برای امنیت بیشتر ایمیل کمکی اونو عوض کردم و دوتا ایمیل جدید براش ست کردم در جی میل
اما الان لاک شده و هیچ ایمیلی هم با زدن دکمه send to email نمیفرسته
کلافه شدم
ممنون
نقل قول:بچه ها اگر با فابر فاکساینترنت گردی می کنید چک کنید ببنید جاوا رو به خاطر امنیت از کار نیانداخته باشه. برخی مواقع میل ها قاط می زنند ار طرف خود یاهو معلوم نیست داره چه بلایی سر میلاش می آره. برخی مواقع سرعت پایینه یا سرعتو پایین اوردند و درست لود نشده. رفرش کنید.به مدت بعد امتحان کنید. اگر خوب نشد دوباره اینجا بیاید ببینیم چی کار کنیم براتون. و دوست عزیز عوض کردن ایمیل امنیتی فکر نکنم ربطی به این مشکل شما داشته باشه خیلی هم کار خوبی کردی که ایمیل های معتبر دادی به درد دنیا و آخرتت می خوره.نقل قول:
دوست عزیز من متوجه نشدم میشه دقیق تر بگین چیکار باید کردنقل قول:
ممنون دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدیننقل قول:
دوتا ایمیل جی میل دادم بش ولی می نویسه فرستادم ولی توی ایمیل هام هیییییچ خبری از اونا نیست!!!!
اصلا نمی دونم چرا قفل میشه
کاش یه نماینده ای چیزی داشت
ببخشید اینجوری گفتم
1- برو تو ادرآن های فایرفاکس ببین که ادز آن جاوا رو غیر فعال کرده؟ چون جاوا مشکل امنیتی داره فایرفاکس ممکنه غیر فعالش کرده باشه مشکل پیدا کنی. کلا هم برید ببینید که جاوانتون فعال باشه تو کنترل پنل و بهتره آپدبت باشه فکر کنم آخرین نسخه 7.11 است
2- این مبل های یاهو دردسر شده. نمی دونم داره با میلاش چی کار می کنه ولی ممکنه مثلا فردا برید اکانتتون دوباره کار کنه یه ذره بهش مهلت بدید بعد دوباره ببینید مشکل داره یا نه
3- مخصوصا برای شما که نمی تونی سند رو بزنی به کار می آد: ببینید یه مقدار طول می کشه تا یاهو لود شه اگر سرعت اینترنت پایین بیاد یکهو یا مثلا قطع شه برای چند ثانبه و ابنا ممکنه درست لود نشده باشه معمولا با رفرش حل می شه یا همون راه حل بند قبل که یه موقع دیگه بهش سر بزنی. برخی مواقع هم اشکال کلی است یعنی تو سرعت اینترنتت خوبه ولی زدند دسترسی به یاهو رو کند کردند من خودم این و چند بار دیدم دیگه بیشتر توضیح ندم خوب:n15:
4- شما ک گفتب دوتامبل پشتیبان دادی گفتم بهتون که به این خاطر نیست که یاهوت مشکل داره آخه به هم ربطی نداره
5- اسپم جی میلتو چک کردی؟
6- این برای شما که مشکل ایمیل دارید: اگر مشکلتون ظرف یکی دو روز حل نشد عکسی چیزی بزارید از صفحاتی که فکر می کنید به درد می خوره ک بشه جواب داد. وا... ابنجا دوستان مشکلات زیادی رو مطرح می کنند که خداروشکر من تا حالا نداشتم بنابراین یه ذره سخته بدون نشانه و اینا بگیم دقیق ممکنه چی شده باشه.
سلام مشکل اون ایمیلم بالاخره حل شد و اینبار به اسپم فرستاد ایمیلو و باز کرد
شانس آوردم که این ایمیلم باز شد ولی یه ایمیل کاری مهم که فرصت نکرده بودم ایمیل سکیوریتیشو فعال کنم یعنی ایمیل جی میل سالمم رو بدم متاسفانه از دستم رفته تورو خدا راهی چیزی برای اون لطفا
ممنوننننننن
سلام من میخوام بدونم چجوری مشخصات ایمیلمو تغیر بدم مثل نام و نام خانوادگی......:n01:
فکرنکنم اونا قابل تغییر باشندنقل قول:
اما اونجا که عکست هست زده hi بعم اسمتو کلیک کن و برو تو اکانت اینفو سپس یه صفحه می آد پستو بزن و بعدش مشخصات میلتو بهت نشون می ده
اونجا تغییر دادنی ها رو می تونی تغییر بدی
options > mail options >account information
or
edit.yahoo.com
and
profile.yahoo.com
سلام، من چند روزه نمیتونم برم داخل ایمیلم.
اصلاََ کلاََ صفحه ساین یه جوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ اخطاری هم نمیده.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
توتصویر می بینم که گفته دکمه کپس لاک Caps Lock همون که حروف رو کلا بزرگ می نویسه روشنه اگر پسوردت با حروف کوچک باشه ایراد می گیره همینزور اگر پسوردت انگلبسی باشه ولی حواست نباشه و کیبوردت فارسی تایپ کنه ( پسوردتو که نمی بینی ممکنه چنین مشکلی پیش بیاد) بازم ایراد می گیره.
خوب پس مطمئین شو که پسوردت درسته مثلا می تونی تو ورد تابپ کنی کپی پیست کنی تو جاش که مطمئین شی.
اگر مشکلت حل نشد با مرورگرهای دیگه امتحان کن و یا رفرش کن ویا چند وقت دیگه دوباره امتحان کن اگر هیچ کدوم جواب نداد بیا دوباره اینجا ببینیم چی کار کنیم
ممنون ولی مساله اینه که دکمه Caps Lock کلاَ خاموشه!نقل قول:
با اینترنت اکپلورر هم امتحان کردم، ولی بازم حواب نداد.
فک میکنم مشکل از Https باشه.
آره خوب اغییارتی که داره یاهو می ده تو سیستم میلش چند وقته که به هم ریخته همه چی رو ولی این مشکل کپس لاک رو فکر کنم با پیشنهاد من برای تایپ پسورد توی فایل ورد و کپی پیست کردنش بتونی حل کنی یانقل قول:
از به کی برد مجازی استفاده کن
شاید مشکل ناملاک هم باشه کپس و نام لاک رو خاموش روشن کن ببین چی می شه ولا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه مگر اینکه پبغام خطایی چیزی بده
منم این مشکل رو چند روز با بعضی از سایت ها داشتمنقل قول:
ممنون ولی مساله اینه که دکمه Caps Lock کلاَ خاموشه!
با اینترنت اکپلورر هم امتحان کردم، ولی بازم حواب نداد.
فک میکنم مشکل از Https باشه.
بعد چند روز حل شد
مشکل از isp خودم بود
مشکل شما هم شاید مثل من باشه
سلام
من بعضی وقت ها با فایرفاکس که صفحه فیس بوک رو باز می کردم درست لود نمیشد . با کمک و راهنمایی یکی از دوستان در تاپیک فایرفاکس مشکلم با استفاده از دکمه ctrl+ f5 برطرف شد . اما الان با یک مشکل خیلی حدی مواجه شدم ، بعد از پاک شدن کوکی فایرفاکس وقتی در یاهو لاگ این کردم از یاهو پیغام اومد که باید پسوردت رو عوض کنی در غیراینصورت با مشکل مواجه میشی . من هم دچار تردید شدم که نکنه این پیغام از طرف یاهو نباشه . .اسه همین دوباره لاگ این کردم حالا دیگه پیغام عوض کردن پسورد نمیاد ولی میگه باید به پرسش امنیتی پاسخ بدی که متاسفانه چون مدت خیلی زیادی از باز کردن اکانتم میگذره من به هیچ وجه پرسش امنیتی یادم نمیاد . با اپرا هم امتحان کردم بازهم پرسش امنیتی میخواد . نمی دونم چطوری می تونم دوباره از ایمیلم استفاده کنم !؟
تو رو خدا کمک کنید
از یاهو مسنجر استفاده کنید اگر وارد نشدید ، واقعا مایه تاسفه. بهتره چند روزی صبر کنید.نقل قول:
معمولاپرسش امنیتی همراه با میل دوم دوتا راه حل جداند البته مورد شما معلوم نیست. ببین دور و ور اون چیزی که می گه سوال امنیتی رو جواب بده دقیق چی نوشته ننوشته راه دیگه چی هست. میتونی از صفحه یه عکس بگیری بزاری اینجا مام نگاهی بیاندازیم. کار دیگه هم اینه که مثل اینکه پسوردتو فراموش کردی عمل کنی ببینی می تونی یه کاری بکنی به میل دومت میل بزنه پسوردتو ریست کنی که مشکلت حل شه.نقل قول:
یه کار دیگه هم به ذهنم می رسه ولی مطمئین نیستم در مورد شما جواب بده ابتدا باید ببینی تو اپرا هم پستو ذخیره کرده بودی با نه؟ چون با اپرا هم امتحان کردی می گم. اگر ذخیره کرده بودی ممکنه مشکل از کوکی ها هم باشه. کوکی فایر فاکس و یا اپرا رو پاک کن. اگه بتونی فقط کوکی مربوط به با هو رو پاک کنی بهتره.
درباره Ctr+F5 هم که رفرش می کنه صفحه رو البته همه اطلاعات رو دوباره کامل از سرور می گیره کار خاصی نیست که بگی مشکل بزرگی داشته میلت.
حالا این کاارهارو با کاری که دوستمون گفت درباره مسنجر بکن تا ایشاا.. حل شه مشکلت
نقل قول:دوستان خیلی از کمک و راهنمایی تون ممنونم :n16:نقل قول:
من چون یاهو مسینجر روی سیستمم ندارم دارم الان دانلودش می کنم ولی چون اینترنتم دایل آپ هست کمی طول میکشه . به محض اینکه نصبب و اجراش کردم نتیجه رو براتون میگم
راستی یادم رفته بود که بگم وقتی یاهو از من خواست که پسوردم رو عوض کنم و من بدون اینکه پسورد رو عوض کنم لاگ این کردم و وارد ایمیلم شده بودم . هنگامی که خواستم یک ایمیل برای کسی بفرستم از یاهو در بالای صفحه ای که ایمیلو رو نوشته بودم در روی یک کادر زرد رنگ به انگلیسی نوشته بود که اکانت شما به بخش اسپم یاهو رفته برای برطرف شدن مشکل باید چند ساعت و یا چند روز صبر کنم .
من چند بار دیگه لاگ این کردم و متاسفانه همه اش از من پرسش امنیتی می خواست . هم از راه فراموش کردن پسورد و فراموش کردن آی دی و گزینه ی سوم یعنی مواجه شدن با خطر و مشکل رو هم امتحان کردم در هر سه حالت پرسش امنیتی می خواست .
تا اونجا که یادم میاد ایمیل دوم هم به یاهو ندادم که از این گرینه هم بتونم استفاده کنم . برعکسش یعنی برای ایمیل جی میلم ، اکانت یاهوم رو دادم ولی برای یاهو تا اونجایی که یادم هست ایمیل دوم ندادم .
در مورد اپرا هم باید بگم که پسوردم رو سیو نکرده بودم .
حالا الان دارم یاهو مسینجر رو دانلود می کنم بعد از نصب و اجرا نتیجه رو به شما میگم . و اگر هم مشکل با مسینجر برطرف نشد از پیغامی که یاهو میده عکسش رو براتون میگذارم .
دوستان با یاهو مسینجر هر چی سعی می کنم، لاگ این نمیشه و این پیغام رو میده :
خود یاهو هم این پیغام رو میده :
سلام
من قبلا تو چند تا گروه تو یاهو عضو بودم....
چند وقت قبل از همشون عضویتمو کنسل کردم
ولی هنوز واسم ایمیل تبلیغاتی میاد ولی کمتر ازاون موقع ها....
معمولا چند تا ایمیل خاص هستن....
ممکنه هنوز عضو گروهی باشم و ندونم و چه جوری میشه فهمید هنوز عضو گروهی هستم یا نه؟؟؟؟؟
میخواستم بدونم چه جوری میتونم از امدن این ایمیل ها جلوگیری کنم؟؟؟؟؟؟
مثلا این ایمیل هارو میشه بلاک کرد که دیگه ازشون واسم ایمیلی نیاد؟؟؟؟
منتظر راهنماییتون هستم....
نقل قول:
'گفتی که با دابل آپ وصل می شی شاید مسنجر مشکلش با اونه چون می گه که احتمالا مشکل از اینترنت شماست اگر تونستی یه جا با اینترنت پر سرعت تر امتحان کنی ببینی چی می شه خوبه (من خیلی وقته مسنجر استفاده نکردم زیاد نمی تونم بگم مشکلش چیه)ر
حالا ساده ترین راه حل شما جواب دادن به سوال امنیتی ای که می پرسه اسم خواهر یا برادر زاده بزرگتون چیه؟ اینو یعنی اولی که میلتو درست می کردی درست جواب ندادی؟ اسم پسرو دختر خاله عمه عمو دایی بزرگتو بهش ندادی؟ اینارو امتحان کردی؟ فارسی یا انگلیسی؟
یه سرچی می کردی تو تاپیک ببینی که جواب های داده شده به دردت می خورد یانه:n23:نقل قول:
این پست ها رو ببین:
دوست عزیز
sift + ctrl + p
رو بزن و وارد تنظیماتش شو و بهش بگو از دیال آپ استفاده می کنی تا کندی سرعتت رو لحاظ کنه.
بعد ببین میشه وارد شد؟
نقل قول:
groups.yahoo.com
می ری این صفحه و روی
m groups
کلیک می کنی و همه گروههایی که عضو هستی، مدیر یا مالک هستی رو نشون میده اما .......................
شاید ایمیلت تو گروه های جیمیل هم باشه
دیگه اینکه مستقیم به آیدی شما ایمیل میاد. بعضی ها ایمیل ها رو جمع می کنند و مستقیم بهش ایمیل میدن.
نقل قول:
ممنون
ولی اون روش مسذوذ کردن ایمیل واسه ایمیل کلاسیک فک کنم نیست....
لطفا روش مسدود کردن ایمیل و تو یاهو میل کلاسیکبهم بگین....
mail options>spam>blocked email addressesنقل قول:
آدرس ایمیل هایی رو که می خواهی بلاک کنید وارد کنید در مسیر بالا که بلاکشون کنه. همین
مشکل اصلی همینجاست که پرسش امنیتی رو چند سال پیش جواب دادم و الان پاسخش به هیچ وجه یادم نمیاد . اشتباه کردم همون بار اول که پیعام اومد پسوردم رو عوض کنم بیخودی به معتبر بودن این این پیغام از طرف یاهو شک کردم . اگر پسوردم رو همون لحظه عوض کرده بودم دیگه این مشکل پیش نمیومد . الام مستاصل موندم چکار کنم این اکانت برام خیلی اهمیت داره اگر از دستش بدم بیچاره میشم .نقل قول:
همین چند روز پیش که داشتم برای اکانت جی میلم لاگ این می کردم یک ایمیل برای اکانت یاهوم فرستاده شد تا جی میل مطمئن بشه که لاگ این از طرف خودم بوده . الان توی میل باکس یاهوم یک ایمیل از طرف جی میل هست در همین مورد
آیا میشه با اکانت جی میلم یک ایمیل برای یاهو بفرستم و بگم من پسورد یاهو رو دارم ولی متاسفانه پرسش امنیتی رو فراموش کردم . آیا میشه از این طریق پییگری کرد ؟ فایده ای داره بنظر شما ؟ یاهو ایمیل آدرسی داره که براش ایمیل بفرستم ؟
من sift + ctrl + p رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . روی گزینه ی بالای صفحه مسینجر کلیک کردم و تنظیمات بطور پیش فرض روی دایل آپ هست :نقل قول:
روی troubleshoot کلیک کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد :
خوب این که همه اش نوشته passed ینی مشکلی نیست. اون آخرش رو باید بگذارید ببینیم چی می نویسه. خودش چند تا علت احتمالی رو تشخیص می ده. ضمنا کشور تون رو هم انتخاب کنید. این هم موثرهنقل قول:
آخرش پنجره بسته میشه و شروع میکنه به Sign In کردن اما بعد از چند لحظه دوباره همین پیغام میاد :نقل قول:
قسمت منوی انتخاب کشور هم فعال نیست که روش کلیک کنم .
خوب دوست عزیز، شما مشکل در اتصال اینترنت دارید که احتمالا ناشی از (بعد از مشکل امنیتی مورد نظر در رمز عبور و سوال و جواب رمز) فایروال هست. بد نیست با یک آیدی دیگه هم تست کنید ببینید آیا می تونید ساین این کنید یا نه؟ اگر وارد شدید، پس از این راه هم اون مشکل اصلی شما قابل رفع و رجوع نیست. اما اگر وارد نشدید، احتمالا همان فایر وال باشه.
ایکاش مشکل از فایروال و اینترنت بود ولی متاسفانه بنظرمیاد مشکل از اینترنت و فایروال نیست چون با یک یاهو آی دی و اکانت دیگه امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی Sign In شد ولی با یاهو آی دی خودم که توسط یاهو به بخش اسپم یاهو رفته ، به هیچ وجه نمیشه .نقل قول:
گاهی یاهو موقت حساب ها رو بلوکه می کنه . عبارت "به بخش اسپم یاهو رفته " هم مناسب نیست. در واقع ایمیل های بیخود هستند که به پوشه اسپم میرن. به هر حال فعلا مدتی صبور باشید. یعنی کار دیگری هم نمی توانید انجام دهید. بعد از 10 روز و 30 روز و 94 روز، دوباره امتحان کنید، شاید خدا خواست و وارد شدید. هر بار هم فقط یک بار آیدی و پسورد را تست کنید وگرنه یاهو عصبانی می شود!
ببین فعلا این چیزایی که به عقل ما رسید جواب نداد. حالا شاید بعدا یه راه حلی پیدا شد یا مثلا چند روز دیگه دوباره تونستی وارد میلت بشی. برا آخرین توصیه هم می گم هر جا اینترنت دیدی یه سعی بکن که وارد میلت شی شاید مشکل تشخیص ندادن کامپیوتر و آی پی و اینایی که گفتی خل بشه. هم چنین می تونی اسم اونایی که تو قسمت سوال امنیتی توضبح دادم امتحان کنی شاید درست شد. اما من این پست رو برای این زدم که بگم:نقل قول:
برو حتما آدرس میل دوم جی میلتو تغییر بده به یه میلی که مشکلی نداشته باشه. چون یادمه گفتی که جی میلت از این میل یاهوت که فعلا در دسترس نیست به عنوان میل دوم استفاده می کنه. میل یاهوت که فعلا از دسترس خارجه به کاری بکن که جی میلت به فنا نره. اگر سوالی درباره جی میل هم داشتی برو تو تاپیکش بپرس دوستان کمک کنند.
موفق باشی
ولی اگر من باشم، چنین توصیه ای نمی کنم! چون هر چه رمز نادرست کمتری به یاهو داده بشه، حساسیتش به اون حساب کم میشه و هر چه بیشتر سعی بشه و در نتیجه رمز لط داده بشه، یاهو اون اکونت رو در معرض تهدید تشخیص میده. مثلا برای من خیلی اتفاق افتاده که یاهو وسط کار ازم رمز خواستهنقل قول:
این لینک رو هم امتحان کننقل قول:
اینجا باید به ترتیب از توی لیست مشکلتو پیدا کنی. مشکل تو ممکنه شامل چندین مشکل شه همشو امتحان کن ببین چی جواب می ده. در آخرم معمولا می گه اگر مشکلتون پا بر جا باشه با این شماره و یا این میل تماس بگیرید چند جا تو نت خوندم مردم زنگ زدند مشکل حل شده. اما ما که نمی تونیم معمولا زنگ بزنیم میل بزن ببین چی می شه شاید مشکلت حل شد. بهشون بگو رمزتو می دونی ولی شوالو نه و هی ازت سوال رو می پرسه ببین چی می شه