دوستان قبل از اینکه با پست برگ سبز بیاد امکانش هست که پلیس+10 المثنی صادر کنه؟
Printable View
دوستان قبل از اینکه با پست برگ سبز بیاد امکانش هست که پلیس+10 المثنی صادر کنه؟
یکی از دوستان نزدیک همین شیراز واسه همین جریان رفت تهران اما اونجا بهش گفتن نیازی نبوده بیای تهران و از شیراز هم می تونستی پیگیری کنی . بله ، میشه و چون 2 ماه می خواین بندازین جلو مشکلی نیست . اگه بیش از دو ماه بود ممکن بود به مشکل بخورید . زودتر پیگیرش بشید چون می دونید که ، اینا هر روز یه جور رفتار می کنن !! روز خوبشون باشه خیلی راحت کارتون درست میشه .نقل قول:
دوستان من کارشناس علوم آزمایشگاهی دارم.کسی هست واسه بیمارستان امریه گرفته باشه؟؟؟؟
سلام
شما برو مركز نظام وظيفه شيراز. من كه يك ماه انداختم عقب. آره اگه جا باشه ميتوني بندازي عقب. بسته به شرايطتنقل قول:
1 يا 2 ماه ميتوني تعجيل بزني.
----------------------------------------
:31: 5 روز تا اعزام :31:
سلام یک سوال برای داداشم داشتم
تا شهریور 90 کارشناسی ارشدش را تمام میکنه
چه طوری میتونه برای تدریس در دانشگاه امریه بگیره؟اصلا میشه؟
در دانشگاه دولتی مطرح و خوبی هم درس خونده این میتونه تاثیر داشته باشه؟اگه میتونه باید همون دانشگاه درس بده یا دانشگاه شهر خودمان هم میتونه؟
یه توضیحی مختصری بدید ممنون میشم که باید چه اقداماتی انجام بده؟
با تشکر فراوان
فك نميكنم وزارت علوم امريه داشته باشه. يعني تا حالا كه كسي رو نديدم اينجوري باشه.
همون آموزش پرورش هم با پارتي بازي و كلي شرايط به كسي امريه ميده ديگه چه برسه به وزارت علوم.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
چون مدرکم کارشناسی هست نمیتونم 1 ماه جلو بندازم
شما از مرکز نظام وظیفه شیراز اقدام کردین؟
برای اینکه 1 ماه تعجیل کنید بهتون گیر ندادن که باید برای این کارت دلیل داشته باشی چون شنیدم توی بعضی جاها به ادم گیر میدن ؟
امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگزره
موفق باشید
راستی یه سوال دیگه هم داشتم
من و دوستم با هم دفترچه اعزام به خدمت رو پست کردیم حالا اگه با هم تاریخ اعزام رو جلو بندازیم بازم امکانش هست که موقع اعزام با هم یه جا بیوفتیم؟
شدنش که میشه. باید چند ماه قبل از اعزام به دانشگاههایی که می خواد بره نامه بفرسته یا اینکه از کارگزینیشون بپرسه که امریه برای رشته اون ور میدارن یا نه. اگه نیاز داشته باشن میگن چه مدارکی لازمه و چیکار کنه.نقل قول:
دانشگاهش زیاد مهم نیس اما بعضی جاها اولش مصاحبه میکنن بعد. ضمنا اگه قرار باشه به این کار اقدام کنن بهتره از آخرای بهار یا تابستون به پرس و جو اقدام کنن چون ممکنه وقتش بگذره.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
خدمت که میگن همش احتمالاته. بنابراین نمیشه گفت که با هم بیفتید یا یه جا بیفتید.نقل قول:
والا من که 4 ماه تعجیل زدم 1.2.89 بودم کردمش 1.10.88 دلیل خاصی هم نپرسیدن که بگم....نقل قول:
در کل بستگی به شانس داره.........
دوستان قضیه این 24 ماه شدن سربازی صحت داره ؟؟؟؟
تشکر از شما :11:نقل قول:
ببینید درست متوجه شدم؟
یعنی مثلا از اواخر تابستان بره به به 7-8 تا دانشگاه تقاضا امریه بده بالاخره یکی از دانشگاه ها قبول میکنند؟درسته؟
الان تهران پر دانشگاه دولتیو آزاده و اکثرا اون رشته برادر ما را دارند.یعنی یکی از این ها پیدا نمیشه امریه بده؟
این که گفتم درسته؟؟یعنی بره همین طوری به چند تا دانشگاه تهران و شهرهای اطراف تهران تقاضا بده شاید فرجی شد :31:
:11:
قرار بوده که از ابتدای سال 90 برای دارندگان مدرک تحصیلی زیر دیپلم 24 ما ه ، دیپلم 22 ماه ، کاردانی 20 ماه ، کارشناسی 18 ماه ، ارشد 16 و دکترا 14 ماه منظور بشه ، اما اینکه این مصوبه به اجرا در بیاد یا اینکه مسکوت بمونه ، باید منتظر موند. :11:نقل قول:
دوستان قضیه این 24 ماه شدن سربازی صحت داره ؟؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
البته احتمال اینکه دانشگاههای تهران نیاز داشته باشن کمه ولی خوب امتحانش مجانیه. دانشگاههای تیپ 2 و 3 احتمالش بیشتره که قبول کنن. بله درسته
سابقه جبهه پدر چی پدر من 24 ماه سابقه جبهه داره؟؟نقل قول:
قرار بوده که از ابتدای سال 90 برای دارندگان مدرک تحصیلی زیر دیپلم 24 ما ه ، دیپلم 22 ماه ، کاردانی 20 ماه ، کارشناسی 18 ماه ، ارشد 16 و دکترا 14 ماه منظور بشه ، اما اینکه این مصوبه به اجرا در بیاد یا اینکه مسکوت بمونه ، باید منتظر موند.
در مورد اون اطلاعاتی ندارین؟؟؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
1- من تاریخ اعزامم اول اردیبهشت 90 (کارشناسی ارشد مهندسی موادم)، به نظرتون تو این فرصت کم جایی میتونم امریه بگیرم؟
برگه سبزم دیروز اومد، اداره صنایع، استاندارد، شرکت شهرکها، جهاد دانشگاهی هر جا رفتم یا گفتن پر شده و یا سهمیه نداریم. به نظرتون جای دیگه ای هست که بتونم امریه شم؟؟؟
2- تو برگه سبزم محل آموزشی رو ننوشته، اینو کی اعلام میکنن؟؟؟؟
3- من مادرم دیابت داره و تنهاست (پدرم فوت شده و قبلا برادرم از معافیت کفالت استفاده کرده) به نظرتون میتونم به هر نحوی شده کاری کنم که محل خدمتم شهر خودم بیفته؟؟؟
کلا چقدر احتمال داره محل خدمتم یه شهر خودم باشه؟
اگه یه شهر دیگه بیفته میتونم جابجا کنم بیام شهر خودم؟
4- راستی محل خدمتم کجا بیفته بهتره (سپاه و ارتش و ...)؟
تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین
ممنون
ویرایش گردید
با ثابت گرفتن مدت 18 ماه برای خدمت ، به ازای هر 30 ماه سابقه ی جبهه ، یک فرزند معاف خواهد شد ، سابقه ی جبهه کمتر از 30 ماه به این صورت محاسبه میشه که به ازای هر یک ماه سابقه ی جبهه ی پدر ، 18 روز از مدت خدمت فرزند کاسته خواهد شد .نقل قول:
به عبارتی در مورد شما = > 18.24= 432 روز = 14.5 ماه تقریبا از مدت خدمت شما کاسته می شه .
البته اگر پدرتون سرباز بوده باشه فکر نمیکنم 3 ماه آموزشی رو جزو سنوات خدمت حساب کنند و 21 ماه رو منظور می کنند .
:11:
برادر من از کسر خدمت پدرم استفاده کرده بود آموزشی هم جز کسر خدمت بودنقل قول:
من از چند جا شنیدم این قانون کسری خدمت به خاطر جبهه بابا تا سال 90 بیشتر اعتبار نداره ؟؟؟؟ کسی اطلاع داره تا کی این قانون هست چون تازه من درسم ساله 91 تمام میشه
اینارو میدونم ولی یه چیزایی میگن که قرار سال 90 برداشته بشه واقعیت داره؟؟؟نقل قول:
با ثابت گرفتن مدت 18 ماه برای خدمت ، به ازای هر 30 ماه سابقه ی جبهه ، یک فرزند معاف خواهد شد ، سابقه ی جبهه کمتر از 30 ماه به این صورت محاسبه میشه که به ازای هر یک ماه سابقه ی جبهه ی پدر ، 18 روز از مدت خدمت فرزند کاسته خواهد شد .
به عبارتی در مورد شما = > 18.24= 432 روز = 14.5 ماه تقریبا از مدت خدمت شما کاسته می شه .
البته اگر پدرتون سرباز بوده باشه فکر نمیکنم 3 ماه آموزشی رو جزو سنوات خدمت حساب کنند و 21 ماه رو منظور می کنند .
کسایی که میرن سربازی می تونن زنگ بزنن تو دوره اموزشی؟
سلام
شما سايت نظام وظيفه برو شرايط تعجيل رو نوشته :نقل قول:
شرايط تعجيل:
مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند ميتوانند موعد اعزام خود را به جلو بيندازند:
1. مشمولاني كه داراي كسرخدمت بيش از يكسال باشند.
2. مشمولان غايبي كه در دورههاي اعزام بعدي قرار گرفتهاند.
3. با توجه به ظرفيت مراكز آموزش نيروهاي مسلح، امكان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.
ضوابط تمديد و تعجيل:
1. مشمولان واجد شرايط جهت ارايه درخواست تمديد و تعجيل صرفاً به مراكز وظيفه عمومي شهرستان يا استان محل سكونت خود مراجعه نمايند.
2. مشمولاني كه داراي يكي از شرايط تمديد باشند به درخواست آنها حتي در روز اعزام نيز توسط مراكز وظيفه عمومي استان محل سكونت رسيدگي خواهد شد.
3. مشمولاني كه تقاضاي تعجيل در موعد اعزام را دارند ميبايست در سال اعزام قرار داشته باشند.
(بند 3 رو نمي دونم يعني چي )
4. خدمات به مشمولان در زمينه تمديد يا تعجيل صرفاً براي يكبار قابل ارائه خواهد بود.
5. رسيدگي به درخواست تمديد و يا تعجيل صرفاً با حضور شخص مشمول امكان پذير ميباشد.
ولي من دانشجو هستم يعني آخرين مدرك صادره ام پيش دانشگاهيه، مرخصي گرفتم. اعزامم افتاد 18 فروردين يك ماه انداختم عقب شد 18 اسفند.
من تهرانم و به همين خاطر از تهران اقدام كردم. رفتم مركز گفتن براي تعجيل برو اداره اعزام اونجا هم سريع و راحت
كارم رو راه انداخت. گير هم ندادن خدا رو شكر.
فقط اينو دقيق مي تونم بگم كه حدوداً 15 روز قبل از اعزام يه برگه مياد كه توش محل مراجعه رو نوشته. البته واسه من 15 روز قبلش اومد. ممكنه يه مقدار بيشتر يا كمتر طول بكشه اومدن برگه اعلام محل مراجعه مشمول.نقل قول:
موفق باشيد
سلام !
من اعزامم اول اردیبهشت 90ه ! میخوام تمدید کنم برای 1تیر میشه ؟! مدرکم هم کاردانیه ! چیکار باید بکنم !؟
سلام
يه سوال : انشالله اگه خدمت رو تموم كزديم چقدر طول ميكشه تا كارت پايان خدمت بياد و اينكه اگه تا اون موقعي كه كارت بياد، بخوايم واسه كاري مثل گواهينامه يا ثبت نام در دانشگاه و يا كار ديگه اقدام كنيم بايد چكار كنيم ؟ مثلا فرض كنيد 15 روز بعد از ترخيص كارت رو لازم داشته باشيم.
ممنون
سلام دوستان
میشه برگه سفید رو از خود نظام وظیفه گرفت؟!
من نمیتونم صبر کنم تا بیاد اداره پست و بعدش تازه برای من ارسال کنن...
سلام
من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.
همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!
امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!
کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی برای پیگیری نیست؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون سپاه آمارشو بگیرم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
برای من 21 روز طول کشید تا بیاد...پس زیاد روی 10 روز حساب نکن!نقل قول:
در ضمن اگه شما تو یه شهر دیگه دفترچه فرستادی اونجا بهتر میتونی کارتو پیگیری کنی تا اینجا!
اصولاً چند ماه قبل از تسويه حساب با يگانت يه پرونده براي صدور كارت برات تشكيل ميدن. اگه اونو انجام بدي مراحلشو روزي كه تسويه حسابت هستش كارتت رو بهت ميدن چون از قبل صادر شده و رسيده به محل خدمتت. اگه هم اين مراحل رو انجام نداده باشي كارتت طول ميكشه تا بياد و تا اون موقع ميتوني يه گواهي ازشون بگيري كه خدمتت تموم شده.نقل قول:
نه. برگ سفيد اصلاً نميره نظام وظيفه كه. ميره دست ِ پست و اونم ميفرسته در ِ خونه.نقل قول:
شما اگه عجله داريد ميتونيد بريد پست و از اونجا بگيريد چون معمولاً پست چن روز با تأخير ميفرسته در ِ خونه.
برگ سبز حدود 15 تا 25 روز بعد از فرستادن دفترچه مياد و اگه نيومد حتماض بايد بري پست شهرتون.نقل قول:
البته قبلش يه شماره رهگيري از پليس + 10 ميگيري و ميري پست و اگه اومده باشه بهت ميدن.
منم همین مشکلو دارم 27 بهمن فرستادم. امروز رفتم پلیس+10 گفتن هنوز اعزام نزدن برات. فرستاد نظام وظیفه. اونجام گفتن تو رو به توزیع نیرو هنوز معرفی نکردن برو همون پلیس +10 اونا باید اقدام کنن:wac:نقل قول:
برگشتم پلیس+10 گفتن نه از اینجا مراحل درست انجام شده!
خلاصه گفت از تهران استعلام میکنیم تا ببینیم جواب میدن یا نه:19:
آقا عجله نکن!! من هم مشکل شما را داشتم.نقل قول:
من 19 بهمن درخواستم رو تویه پلیس+10 ثبت کردم اما دقیقا 3 هفته بعدش تاریخ اعزامم رو تونستم از دفتر پلیس+10
به همراه کدرهگیری(بارکد) بگیرم!! رفتم پست مرکزی شهرمون گفت هنوز مرسوله پستی نرسیده!!!! هنوز هم منتظرشم که بیاد:41:
نقل قول:نقل قول:
هنوز چیزی اعلام نکردن اما ممکنه تا اخر سال قانون رو عوض کنند
ممنون از همه دوستان
آخه خیلی ها بعد از 72 ساعت از دفتر پلیس+10 پیگیری کردن و تاریخ اعزامشون رو بهشون گفتن!نقل قول:
برای من 21 روز طول کشید تا بیاد...پس زیاد روی 10 روز حساب نکن!
در ضمن اگه شما تو یه شهر دیگه دفترچه فرستادی اونجا بهتر میتونی کارتو پیگیری کنی تا اینجا!
من منظورم برگه سبز نبود فقط اعلام تاریخ اعزام!نقل قول:
برگ سبز حدود 15 تا 25 روز بعد از فرستادن دفترچه مياد و اگه نيومد حتماض بايد بري پست شهرتون.
البته قبلش يه شماره رهگيري از پليس + 10 ميگيري و ميري پست و اگه اومده باشه بهت ميدن.
منم از همین میترسم. نکنه کارم تو مراحل اداری گیر کنه!نقل قول:
منم همین مشکلو دارم 27 بهمن فرستادم. امروز رفتم پلیس+10 گفتن هنوز اعزام نزدن برات. فرستاد نظام وظیفه. اونجام گفتن تو رو به توزیع نیرو هنوز معرفی نکردن برو همون پلیس +10 اونا باید اقدام کنن:wac:
برگشتم پلیس+10 گفتن نه از اینجا مراحل درست انجام شده!
خلاصه گفت از تهران استعلام میکنیم تا ببینیم جواب میدن یا نه
نکنه یه وقت برام غیبت بزنن؟! چون روزای آخر مهلت 6 ماهه دفترچه رو فرستادم.
چه خبر از خدمت ؟
آخرش این سایت رو به خاطر آموزش روشهای نوین معافیت می بندند . نمونش همون جزوه ای که شرایط معافیت رو توضیح می داد و تمام عواملش رو گرفتن !
:دی
این معافیتی که بخاطر " طلاق پدرو مادر " ، هنوز هم کاربرد داره یا کلاً برداشتنش ؟
شرایط کلی معافی از سربازی چیا هست ؟
سوالتون خیلی کلی هست ، معافیت انواع مختلفی داره از جمله پزشکی ، کفالت ، تحصیلی ، موارد خاص که هرکدومشون به چند ده بند و ماده و تبصره تقسیم میشن .نقل قول:
شرایط کلی معافی از سربازی چیا هست ؟
برای اطلاعات کامل در باره ی هر مورد میتونید به بخش نظام وظیفه پورتال پلیس به نشانی :
یا به طور تخصصی تر به :کد:www.police.ir
مراجعه کنید .کد:http://nezamvazifeh.com
به امید روزی که خدمت اجباری توی ایران مثل اکثر کشورها لغو بشه من که رفتم اما اصلا دوست ندارم به یادم بیارمش واقعا یه مشت آدم بیسواد و عقده ای و دهاتی بهت امر و نهی میکنن و فحشهای آنچنانی میدن بارها خواستم بزنم چندتاییشون رو حتی به قصد کشتن بزنم ام جلوی خودم رو میگرفتم
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم ازتون
میشه جاهایی که امریه میگیرن بگین؟
آیا دفترچه خدمت جایی هست رو pc بخونم؟
دوستان کلا چنتا برگ سبز از زمان دفترچه خریدن تا زمان اعزام بهمون میدن؟
آخه هرجا میری میگه برگ سبز باید بیاری مثلا دانشگاه یه نامه بهم داده گفته ببر حوزه نظام وظیفه ویه برگ سبز هست اونو برای ما بیار حالا به نظرتون منظورش کدوم برگ سبز هست؟
البته من هنوز دفترچه نگرفتم؟
سلام
شما اطلاعاتت رو كه توسط پليس 10+ ثبت كردن، تا3 يا 4 هفته بعد يه برگه مياد دم در به نام برگه سبز. درحالت معمولي هم همون يه دونه هست فكر كنم. ولي اگه بري مثلاً تغييراتي تو زمان اعزامت بدي براي مثال تعجيل بزني، دوباره همون جا يه برگه سبز بهت مي دن و بعدش بازم يه برگه سبز اصلي تصحيح شده با اطلاعات صحيح مياد. ولي كلا در حالت عادي يكي هست.نقل قول:
موفق باشيد