لعنت به گارنا
من پینگم با گارنا 500هه :18:
4.2.2.4 220 هست
تو اکثر بازی ها خوبه
تو بازی world of tank 200 هست پینگم
پینگ شما چطوره؟
(کلا پشیمون شدم از این LOL)
Printable View
لعنت به گارنا
من پینگم با گارنا 500هه :18:
4.2.2.4 220 هست
تو اکثر بازی ها خوبه
تو بازی world of tank 200 هست پینگم
پینگ شما چطوره؟
(کلا پشیمون شدم از این LOL)
رضا جان چرا شما میری گارنا ما همه تو کلاینت اصلی lol باری میکنیم!
سلام
این Anivia واقعا چمپ پور کاربردی با قدرت خاص میتونه راحت به تیم کمک کنه ، یک دست باهاش رفتم بردیم و کلا تیم حریف surrender کرد چون شاخشون دراومده بود !!
نقاط ضعف و قدرت .... تو این تصویر گفته شده که با ایتم خاص میشه به خوبی بالا برد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان LOL باز سایت ما با قیمت های مناسب در خدمت شماست.
Gamekey.ir
خیلی عالیه خیلی هم باحال :دی امروز tank بسته بود عجب تانکیم شده بود :دینقل قول:
7 تا champ 6300 free شده این هفته!دمشون گرم!
سلام من بازیو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و جالا دانلودش تموم شده میخوام نصب کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده یعنی هرچی دانلود کردم کشک بود؟؟؟
مدیر ریوت عوض نشده؟ اون ریوتی که ما میشناختیم خیلی خسیس بود بی پدر :دینقل قول:
دمشون گرم خیلی دلم میخواست lux و talon رو امتحان کنم
چه اروری میده؟نقل قول:
سلام من بازیو از اینجا دانلود کردم و جالا دانلودش تموم شده میخوام نصب کنم این ارورو میده یعنی هرچی دانلود کردم کشک بود؟؟؟
anivia و اسکینشو خریدم ایول جفتشون off خورده بودن ..... چمپ خیلی خوبیه ولی اوایل بازی خیلی mana کم میاره!!!
و فارم کردنم باهاش اوایل خیلی سخته ولی وقتی مانات راه بیوفته اون وقت با ult lیتونی همه ی فارمارو جارو کنی:دی
تا چند روز rp رو گفتن دوبله می زنن براتون:
دوستان هیچ راهی نیست Triumphant Ryze خرید ؟ یا Professor Ryze ؟
توی ساپورت بهشون بگم به نظرتون یه جوری نمیشه بگیرمشون ؟
اولی رو طی تورنمنت های رسمی به بازیکن ها هدیه میدننقل قول:
دوستان هیچ راهی نیست Triumphant Ryze خرید ؟ یا Professor Ryze ؟
توی ساپورت بهشون بگم به نظرتون یه جوری نمیشه بگیرمشون ؟
دومی جزو اسکین های legacy ئه یعنی یه سال یا بیشتر توی فروشگاه بوده بعدش حذف شده و هر کی داشته باشه خوش به حالش شده :31:
هیچ راهی نیست که خریدشون متاسفانه
نه فقط مقدار Bonus اش دوبله می شهنقل قول:
مثلا 1779 تا همیشه 1600 تا بوده با 180 تا اضافه
حالا اینا میان یه مدت محدود1600 تا میدن با 360 تا اضافه
ینی 1779 تا بخری 1960 تا میدن
تا 10 سپتامبر
یکم بیشتر بنویسین اینجا خیلی سوت و کور شده ها
امروز خواستم کارتوس رو بگیرم دستم رفت روش با rp خریدمش ... 975 تا با Fuk رفت ... :41:
واااااااااااااای :( خیلی بده .... میفهمم اگه همچین چیزی پیش بیاد خودمو میکشم :(نقل قول:
نقل قول:
واااااااااااااای :( خیلی بده .... میفهمم اگه همچین چیزی پیش بیاد خودمو میکشم :(
آره , اعصابم الان داغونه ... به ساپورت گفتم ... خدا کنه برش گردونن ...
لعنتیا یه بار بیشتر نمیفروشن اگه فروختی قبلا فکر نکنم بشه من 10 20 بار امتحان کردم ندادن :((نقل قول:
rengar هم خیلی خوبه این هفته باز بود ولی اینم بدبخته nerf میشه.کلا هفته خوبی بود هیرو های باحالی باز بود مثل :darius,talon,vayne
سلام دوستان چرا انقدر سوت کور شد :27:
خوب من چند وقت پیش دو تا چمپ خوب گرفت یکی maokai
واقعا وجودش تو بازی کمی تیم حریف به خوف میبره یک تانک قوی که واقعا قدرت خاصش همیشه کاربردی تو نبرد چند به چند ....
تو نبرد solo باز هم توان بالایی داره اگر قدرت استقامتش بالا ببریم تو اخرین نبرد با سه نفر زیر تاور مبارزه میکردیم کنار داریوس بود خیلی راحت تاور زدیم و دشمن بخاطر قدرت ULT که زده بودم دیگه جونی نداشت و تارو مار شد ...
اینم ضعف ها و قوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چمپ معولا تو رانک بیشتر می بینید... من خودم 1 بار تو تیم حریف نبوده :31: کلا چمپ سر سختی ..
بعدی که دیگه میشناسید volibear
اینم یک تانگ fighter ....
معمولا تانک میبندن ولی میشه با AP بالا fighter خوبی ازش ساخت که این حالت بیشتر به درد جونگلی میخوره ...
Q این چمپ جالب با راش کردن به سمت حریف اون به عقب پرت میکنه :21: و بقیه ازش پذیرایی میکنن :27: مخصوصا بندازی پشت تاور
ضعف و قدرت تو این عکس عنوان شده
کلا میخوام اگر بشه یه ویکی پدیا لول به فارسی بیاریم رو وب ولی چطوری ... نمیدونم ... با هم کمک کنیم :10:
باز دمت گرم به داد اینجا رسیدی :27:
یعنی نمیشه تو رانکد maokai نبینم این بمباشم اذیت میکنن باهاش بازی نکردم
من توی ویکی ثبت نام کردم میشه صفخه ساخت البته بایت کپی رایت و اینا داشته باشی که مشکلی نیست همه ی توضیحات درباره بازی ار خودمونه!
فقط از script استفاده میشه که من اصلا بلد نیستم
کافیه بری تو ویکی و ثبت نام کنی و ایجاد ساخت صفحه جدید رو بزنی حله
نمیدونم من که اصلا تو نورمال ندیدم و تو تیم نبود تا حالا فقط یک بار تو رانک بود تیم مقابل چون تو رانک جزو بهترین تانک که میشه برداشت .....نقل قول:
باز دمت گرم به داد اینجا رسیدی
یعنی نمیشه تو رانکد maokai نبینم این بمباشم اذیت میکنن باهاش بازی نکردم
من توی ویکی ثبت نام کردم میشه صفخه ساخت البته بایت کپی رایت و اینا داشته باشی که مشکلی نیست همه ی توضیحات درباره بازی ار خودمونه!
فقط از script استفاده میشه که من اصلا بلد نیستم
کافیه بری تو ویکی و ثبت نام کنی و ایجاد ساخت صفحه جدید رو بزنی حله
ویکی پدیا اصلی که نه اون جالب نیست یه چیزی مثل wow یا همین خود lol که مستقل یه فارسی wow داشت که سرویس دهندش کلا ایرانی بود
حالا میگردم ببینم چی میشه اینجا مدیران همکار میکردن میشد صفحه اول یا یک تایپنگ مستقل عالی براش زد .... که نمیکنن چون میدونم و تجربه داشتم :27::41:
آخ آخ جلو volibear alistar بردار,رسما خنثی میشه
هردفه جلو volibear alistar برداشتم چون نمیتونست منو بندازه پشتش همش ازم فرار میکرد
دارم Ip جمع میکنم nautilius بگیرم,مثنکه هم جانگل خوبیه هم تانک خوبیه
leona هم پایین با یه ad carry خوب خیلی عالی میشه.q+e+r =3.25 طرف بی دفاع! :31: بخورینش!
amumu jungle هم r عالی داره تو هر تیم فایتی
ult فقط مال sona .... یعنی حرف نداره ... قلقش دستم اومده میدونم کجاها استفاده کنم که بهترین نتیجه رو داشته باشه
من میخوام lux یا irelia رو بگیرم
امروز یه اتفاق بد افتاد .... اعصاب خورد کن بود
زدیم دامینیون بازی کنیم کاراکترهامونو برداشتیم مثلا با ghost و اینا
آقا یه دفعه دیدیم بازی نورمال بود! گفتیم بریم ترول بکنیم D:
لول 5 بود فک کنم رفتیم بارون : ))
کلا مسخره بازی بود برا خودش : ))
اسکورمم 0/11 با Lux :31:
مگه بارون لول 5 باز میشه اصلا؟ :دی
نمیدونم فکر کنم نوشتم .... کلا من لولم از همه پایینی تر بود تازه ad بسته بودم بهش مسخره بازی :دینقل قول:
سلام
من بازی رو دانلود و نصب کردم اگه میشه یکی یکم در مورد شروع بازی راهنمایی کنه...
کلاسهای کارکتارا و این جور چیزا...
دور از طرفداری...به جرات میتونم بگم maok بهترین چمپ بازیه.....تقریبا همه ی چیزایی که یه تیم احتیاج داره رو با هم داره.....Slow-snare Range-Sustain-...و البته 6ش یه دونه باشه....یه باف خیلی خوبی میده که همه ی کسایی که تو این aoe باشن کمتر دمیج میخورن و یه مقداری از دمیجی که میخورن ذخیره میشه تو 6ش....مثه galio بهد میتونی دوباره cast کنی تا دمیج بده....همینطور یه مقداری هم flat هم داره....کول دانشم نسبتا کمه.....اون بچه هاشم میتونی به عنوان scout واسه یه چمنی چیزی استفاده کنی...خلاصه بگم یه دونه باشه....تازه تو top ]م خیلی قویه....کلا همه فن حریفه...ولی به خاطر ccهای زیادش....جنگل بهترین جاس...که بتونه راحت گنک کنه.....
این بازی که خوده سازنده ها اسمه سبکشو گزاشتن MOBA...یه جورایی تقلید موفقی از DOTA س....شما میتونی از training شروع کنی تا یکم دستت بیاد....بعدش بیشتر میتونیم کمکتون کنیم...البته اگه با دوتا و امثالهم اشنایی دارید که هیچی....زودی دستتون میاد بازینقل قول:
واقعا ... جالب تا حالا جلوم سبز نشده با voli بزار یک بار رانک رفتم اوردن میرم تو کارش ...نقل قول:
آخ آخ جلو volibear alistar بردار,رسما خنثی میشه
هردفه جلو volibear alistar برداشتم چون نمیتونست منو بندازه پشتش همش ازم فرار میکرد
دارم Ip جمع میکنم nautilius بگیرم,مثنکه هم جانگل خوبیه هم تانک خوبیه
اره Nautilus تانک خوبی یک از قدرتی یک زنجیر پرت میکنه چمپ میگره میره طرفش ، اون دیدش بالا یعنی فاصله زیاد میتونه پرت کنه
leona راش میکنه رو سر هیکل چمپ یک بار تو رانک یک نفر اورده بود پدر مارو در اورد کنارش Ezral بود (عمق فاجعه ببنید) همون پایین بودیم من ashe بودم ولی در اخر ما بردیم با ULt ashe هرجفتشون زدم double گرفتم :27:نقل قول:
هم پایین با یه ad carry خوب خیلی عالی میشه.q+e+r =3.25 طرف بی دفاع! بخورینش!
amumu jungle هم r عالی داره تو هر تیم فایتی
اون stun خوراک داریوس من باشه فقط باهاش داریوس نفله میکنم :27:
مثل cho اون مال sona تقریبا ، رنگ چمپ حریف پریده میشه وقتی بزنی، مخصوصا همه جم باشن بیای بزنی :39:نقل قول:
ult فقط مال sona .... یعنی حرف نداره ... قلقش دستم اومده میدونم کجاها استفاده کنم که بهترین نتیجه رو داشته باشه
من میخوام lux یا irelia رو بگیرم
امروز یه اتفاق بد افتاد .... اعصاب خورد کن بود
زدیم دامینیون بازی کنیم کاراکترهامونو برداشتیم مثلا با ghost و اینا
آقا یه دفعه دیدیم بازی نورمال بود! گفتیم بریم ترول بکنیم D:
لول 5 بود فک کنم رفتیم بارون : ))
کلا مسخره بازی بود برا خودش : ))
اسکورمم 0/11 با Lux
irelia برای solo خوب مثل همین leona که میتونه بره رو قیافه چمپ :21:
اره ULT با مانا کار میکنه (کم میشه) که اخر مانا تمام بشه یا خودت کنسل کنی منفجر میشه هر کس اون وسط باشه رفته ......نقل قول:
دور از طرفداری...به جرات میتونم بگم maok بهترین چمپ بازیه.....تقریبا همه ی چیزایی که یه تیم احتیاج داره رو با هم داره.....Slow-snare Range-Sustain-...و البته 6ش یه دونه باشه....یه باف خیلی خوبی میده که همه ی کسایی که تو این aoe باشن کمتر دمیج میخورن و یه مقداری از دمیجی که میخورن ذخیره میشه تو 6ش....مثه galio بهد میتونی دوباره cast کنی تا دمیج بده....همینطور یه مقداری هم flat هم داره....کول دانشم نسبتا کمه.....اون بچه هاشم میتونی به عنوان scout واسه یه چمنی چیزی استفاده کنی...خلاصه بگم یه دونه باشه....تازه تو top ]م خیلی قویه....کلا همه فن حریفه...ولی به خاطر ccهای زیادش....جنگل بهترین جاس...که بتونه راحت گنک کنه.....
فقط این /laugh صداش بالا ببرن ....خیلی بهتر مثل voli ... یه جتگ روانی بندازی بر اندام تیم حریف تاثییر داره اینا ..... اون dnac..e voli ش میرفتی جلو حریف حسابی کف میکردن ، کلا اعصاب میرفت بالا... :5::27:
مخصوصا که قدرتی maiki این فازش بالاتر میبره ......
---اره چند دست training بره بعد بره با AI beginer ....
درباره چمپ خواستی همون طور که احسان گفت اگر دوتا رفتی که هیچ نرفتی بگو من توضحی مختصر بدم برات اگرم East من اد کن trinity008چند دست با هم بریم .... برات توضیح بدم :46:
ولی چقدر نوشتم حالا خوب این بحث میکنیم به نظرتون چی؟ ؟!!من که خیلی استفاده کردم تو این مدت نکته خوبی عنوان شده....
سلام . میبینم که این تاپیک دوباره جون گرفته چند وقتی نبودیم.
من که اکانت East رو ولش کردم اومدم West . خداییش سطح بازیشون واقعا بالاتره از این East ها . تا لول 18 که توی East بودم هیچکی حرفه ای بازی نمی کرد و حالم از بازی بهم میخورد.
اومدیم توی West از همون اول که با Beginner میزدیم همه حرفه ای بودن . از همون اول جانگل و ترول و ... میفهمیدن یعنی چی . بر عکس East ای ها.
خلاصه دیگه از اول شروع کردم و الان لول 18 شدم. پول هامو جمع کردم 6300 تا . اشتباهی کردم بس ناگوار . همه پولمو دادم وین رو خریدم . یعنی فقط میتونم بگم گند زدن به این هیرو . از وقتی East رو ول کردم دیگه با وین بازی نکرده بودم . اما حالا دیدم توی این پچ های اخری واقعا گند زدن بهش . حیفه اون همه پول.
حالا میخوام پولا رو جمع کنم تا 6300 . هیرو 6300 ای چی خوبه بخرم . چشمم فیورا رو گرفته . البته خیلی نمیدونم چجوریاست . فکر میکنم یه چیزی تو مایه های yi باشه اره؟ کسی بازی کرده باهاش؟ هیروی بهتری هم هست؟ فعلا که هیروی زیادی ندارم زدم تو خط الیستر و AP Yi . بد نیست ولی الیستر داره خوب جواب میده.
راجع به انتی Voli اش هم باید بگم معرکه است. خیلی کم میاره جلوی الیستر. البته فقط اولای بازی.
کاره خوبی کردی اومدی west:دی من فیورا دارم باهاش هم زیاد بازی میکنم شدیدا بازی باهاش سخته.وین که چمپ خوبیه من دیدم اونایی که باهاش خوب بازی کنن همیشه دردسر میشن واسه اددم.اگه تو west تازه شروع کرددی یه چمپ fighter بگیر(darus,Riven) اینا بیشتر جواب میدن واسه شروع.
یوزر بگو ادد کنیمت.
وای من که اصلا نمیتونم با وین بازی کنم! یعنی اصلا خوشم نمیاد ازش ....
lux چه چمپ خوبیه خیلی خوشم اومده ازش مخصوصا cage ش خیلی باحاله
یوزرتونو بدین ادد کنیم ماهم وست هستیم
البته توی East یه سال پیش بازی میکردم بعد نتم داغون شد دیگه ولش کردم . تا یه ماه پیش که دوباره نصبش کردم و رفتم همینطوری وست . دیدم واقعا سطحشون بالاست و خوبه . تقریبا توی بازی های نرمال که بازی میکنم کم نمیارم . البته این مود blind pick خیلی بده . مثلا میام ap yi برمیدارم بعد میبینی حریف همشون cc دارن .نقل قول:
تو فکرم برم یه هیروی متعادل بردارم مثل داریوش.
راجع به فیورا هم خیلی بیلد دیدم . یک بیلد خوب داشت این بود که چون فیورا Attack speed اش وحشیانه بالاست یه ایتم هایی واسش میگرفت که با هر hit کمی magic damage بزنه یا هر دمیج دیگه . خیلی build توپی بود. یه جورایی شبیه مستر یی هستش . مخصوصا ult اش که شبیه Q مستر هست.
وین هم من یه سال پیش تقریبا بازیش میکردم . خیلی خفن بود . اومدن گند زدن به trumple اش و کول داونش رو بردن بالاتر کمی هم از passive اش کم کردن . یعنی مگه قبلا کسی میتونست از دست این در بره . ult مستر یی رو دیدی که عمرا نمیشه ازش جلو زد و در رفت ؟ این هم همینجوری بود . ولی دیگه گند زدن بهش . خون و ارمورش هم که اوردن پایین . قبلا تا وین free میشد همه همون اول برش میداشتن . اما حالا به زور برمیدارن .
نقل قول:
لقبم هم Hybrid Ranger هستش.
یوزرتونو نباید بدین ... به هیچکس :دینقل قول:
لقبتون کافیه!
سلام
تو این مدت انقدر لول خوب پیشرفت زیادی کرد ، پلیر همین طور من تو west ای دی دارم بازی کردم همون لول یک دو نفر تو بازی داریوس ... برداشته بودن فقط قدم میزدن ....... :18: لول بالا بود 4 ...
به نظرم فرقی بین هیچ کدوم نیست هم west هم east و کلا از لول پایین نمیشه توقع زیادی داشت الان اکثریت هر یوزر 30 یه دوسه تا ای دی داره ....
البته اینجا که خودمونیم . ولی واسه احتیاط پاکش کردم . تا حالا فرند اد نکردم نمیدونستم کدوم رو بایستی بدم .نقل قول:
خطلا متاسفم
آقا 1 کی کمک کنه من بازی رو قبلا رو جارنا Garena میکردم سالم بود ولی ویدوز ریختم گفتم بزار بیام سرور اصلی بعد دانلود کردم بازیرو وقتی luncher رو میزنم صفحه ی کوچیکه lol میاد گیر میکنه یعنی جولوتر از اون نمیره یکی کمک کنه plz
جواب بالایی : صبر کن ... صبر کن ... صبر کن... حتی روی اون عکس کلیک هم نکن... درست میشه نگران نباش...جواب خیلی بالاتر : شما تازه رسیدی به لول 18 فکر کردی همه ی league of legends رو رفتی بعد میگی که بازیکن های east نوبن؟!آخه انصاف داشته باش اولا league of legends 30 تا لول داره ثانیا لول 30 هم برسی باز رنکینک (واسه نرمال ) داره...ثالثا خود Ranked هم از Elo Hell داره تا Elo Awsome که کلا به اونجا نرسیدی...(انقدر بدم میاد هر کی واسه خودش میاد هم همه چیز رو تفسیر می کنه...)