ممنون از وقتی که میزاری
نه با خود گوشی میبینم
چشم یه پریز و در نظر میگیرم ببینم چجوریه
با شارژرای دیگه هم تست کردم همینجوری بود ولی بازم تست میکنم خبر میدم
برای اندازه گیری شدت جریان میتونی راهنماییم کنی؟ کد مخفی داره؟ اگه آره من همه کد مخفیارو زدم هیچ کدوم و اجرا نکرده گوشیمم روت و اینا نیست
میگم احتمالش هست که از اون فایله batterystat.bin باشه؟ ولی هر چی میگردم تو گوشیم این فایل اصلا وجود نداره همه فولدرارو گشتم root data همه جا رو ولی این اسم و پیدا نکردم
راستی چند تا مشکل دیگه ام دارم مثلا یکیش اینه که وقتی تنظیم میکنم که برنامه ها روی ای دی کارت نصب بشه مثلا بعضی وقتا که یو اس بی رو وصل میکنم واسه انتقال اطلاعات بین گوشی و سیستم بعدش که قطعش میکنم خود به خود تنظیمه عوش میشه میره روی نصب بر گوشی یا مثلا بعضی وقتام که دوباره تغییرش میدم که بره رو اس دی مینویسه در حال تغییر و همینجوری میمونه باید کنسل کنم و فلان و اینا از چیه ای بابا اعصاب ندارم دیگه
الان ساعت 7 صبحه از 3.30 گوشیم شارژش تموم شد و زدم به شارژ الان تازه شده 80 درصد و بازم خیلی کند میره بالا ولی یه چیزی رو باز کشف کردم
موقعی که شارژ کم بود زدم به شارژ بعد از یه ساعت اینا دستم و زدم به شارژر گرمه گرم بود ولی الان که 80 شده دست زدم خنک بود نمیدونم علت و البته این مورد گرم و سرد شدن شارژر و من تو گوشی قبلیمم دیده بودم اونم اینجوری بود ولی خواستم بگم در جریان باشید
ساعت 7.30 هستش شارژ 90 درصد شده فکر کنم تا 8 میشه 100 درصد الان از یه پریز دیگه دارم شارژ میکنم ولی بازم زیاده مدت شارژ یعنی اگه 8 بشه 100 درصد یعنی از شارژ 0 که گوشی خاموش شده تا 100 حدود 4.30 طول کشیده
دونه دونه جزئیات و دارم میگم
دیشب خوابم برد ساعت 11 صبح از شارژ کشیدم ولی 100 درصد پر بود رفتم بیرون و برگشتم این سری دیدم در عرض 2 ساعت حدود 15 درصد شارژ کم کرده نه مکالمه ای داشتم نه چیزی فقط دو تا اس ام اس اومد که اونارم جواب ندادم ولی قبلا همین چند روز پیش با شارژ 100 درصد هر 1 ساعت و نیم 1 درصد کم میکرد
خلاصه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
لطفا در مورد تمام مواردی که نوشتم بهم راهنمایی بده ممنون کلافه ام:n14: