دوستان آخرين قيمت اين گوشي با گاارانتي اصلي چنده ؟ سايتgsm كه هميشه قيمتش بالاست .
رنگ نقره اي هم داره گارانتي اصلي ؟
Printable View
دوستان آخرين قيمت اين گوشي با گاارانتي اصلي چنده ؟ سايتgsm كه هميشه قيمتش بالاست .
عذر میخوام..من یادم رفت بگم برای c7..نقل قول:
اما به هر حال مطمئنا واسه n8 هم میاد همین روزا...
یه مشکل بزرگ:
متوجه شدم که n8 تو عکساش چه اونایی که با خود گوشی گرفتم چه اونایی که خودم ریختم رو گوشی وقتی که عکساشو نگاه میکنم میبینم که قسمت های تیره و سیاه عکس رو بد نشون میده یه جور حالت آبرنگ نشون میده.دوستان کسی دیگه این مش:41:کل رو نداره؟ راه حل برطرف کردنش چیه؟ :41:
این مشکل از گوشی نیست!نقل قول:
ال ای دی تو بعضی رنگا مشکل داره خصوصا مشکی و سفید..نگران نباش واسه همه اینطوریه..
سایت گوشی شاپنقل قول:
با سلام به همه گوشي ان 8 يك ايراد خيلي بزرگ داره كه ممكنه برايه همه پيش بياد لطفا به همه بگيد كه اين كارو انجام ندن
اين مشكل چي هست:
با *#7370# رمز كه براي گوشي هاي نوكيا عمل ريست رو انجام ميده در اين گوشي علاوه بر ريست تمام اطلاعات داخل حافظه گوشي رو پاك ميكنه كه خيلي بد هست.
پس اين كارو وقتي اطلاعات مهم در گوشي داريد انجام ندين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورتون از حافظه داخلی چیه؟درایو c ؟اگه منظورتون این درایو هست که گوشیهای نوکیا از اول این ویژگی رو داشته بودن!اصلن این کد کارش اینه!ریستی که تنظیماتو به روزه اول برنگردونه اسمش خاموش روشن کردنه...نقل قول:
نقل قول:
منظور شما Phone Memory هست یا Mass Memory (16 GB)S ؟
البته یه سافت ریستی هم هست که فقط تنظیمات رو به حالت اولیه بر میگردونه ...نقل قول:
ریستی که تنظیماتو به روزه اول برنگردونه اسمش خاموش روشن کردنه...
به نظرم نوکیا باید یه کم بیشتر رو Screen ـش کار میکرد ، در مقابل آیوفون حرفی برای گفتن نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت که اومده ولی هنوز روی سرور قرار ندادننقل قول:
The first update to Nokia N8, C7 and C6-01 is booooring
کد:http://www.gsmarena.com/the_first_update_to_nokia_n8_c7_and_c601_is_booooring-news-2290.php
آپدیت واسه C7 اومده که ! نکنه نمیدونستین ؟ : دی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467187&page=2[/HTML]
واسه N8 هم به زودی...!
سلامنقل قول:
هارد من Transcend با ظرفیت 640 گیگ و FAT هستش
با سلام . گوشی یی که من و شما در رویاهایمان به ان فکر میکنیم هرگز نیامده و نخواهد امد این سیاست شرکتهاست و شاید ضعفشان . همین ایفون با قیمت یک و نیم برابری نسبت به N8 مشکلاتی خاص خودش را دارد که هرگز در N8 نصف ان را نخواهید دید . از بلوتوثش گرفته تا جیلبریک کردن و..... . گالاکسی هم به همین شکل .نقل قول:
بنظر اینجانب N8 بسیاری از امکانات بسیار عالی - کاربردی و برتر که برگ برنده ی اش محسوب میشود را یکجا در خود جمع کرده و برگ برنده اش در امکاناتش است . نمایشگرش هم تابحال هیچ ضعفی نداشته و کنار هم قرار دادن چندین گوشی نمیتواند کاربرد ان را در عمل نشان دهد . مثل اینستکه شما دو تا ماشین را کنار هم بگذارید یکی 400 اسب و دیگری 500 اسب توان داشته باشند چقدر در زندگی عملی خودتان فکر میکنید ان 100 اسب اضافه مهم است ؟ در واقع هیچی
کاربردی بودن N8 واقعاً چشمها را گرد میکند در حالیکه گالاکسی و ایفون فقط ظاهرشان شاید چشمها را گرد کند !
این به شما مربوطست که دنبال کارایی باشید یا نگاه مردم !
بله هست اما ایشون منظورشون این کده ریست هست نه سافت ریست...نقل قول:
پس جایی واسه تردید وجود نداره.
اپدیته pr 1.1 تازه دیشب اومده....---------اون ویدیو اینا اره..اما این تازه دیشب اومد..من هر شب با وایرلس وصل میشم خبری نبوده.........همینکه ساعته اسکرین سیورو عوض میکنه و .....اون ویدیو آپدیت میدونی ماله کی بوده؟----------------------...همین لینکی که گذاشتی تاریخش واسه دیروزه..------------------------------------------------------------------نقل قول:
آقا n8 رو با آیفون 4 مقایسه نکنید
گوشی 1.200.000 رو با گوشی 600.000 تومنی مقایسه میکنید؟
البته n8 خیلی قابلیت های خوبی نصبت به آیفون داره ولی باز وقتی 1.200.000 میدی برای یه گوشی حداقل باید یه چیزاییش سر باشه
من میخوام یه گوشی N8 بخرم به نظر شما خوبه؟ یا SATIO ؟
شوخی میکنی...داداشه گلم اصلا مقایسه منطقی نیست..مثه اینه بگی اتاری خوبه یا ایکس باکس!!اصلا اندازه این حرفا نیست..شما امکاناتی چون یو اس بی أو تی جی (اتصاله فلشو هاردو موس و ..) یا دوربین 12 یا سیستم عامل سیمبین 3 رو با ساتیو مقایسه نکن.موفق باشین..نقل قول:
سلام
دوستان این یک برنامه بسیار جالب برای گوشیهای سیمبین 3 مثل ان8 و سی7 و... هست.
این برنامرو که نصب کردین گوشیرو خاموش روشن کنید بعد وقتی گوشی صفخه قفل شد دکمه منو رو بزنید یک چیز جالب پیدا میکنید:31:
حباب هارو که لمس کنید بکشید و هر کدومش یکار جالب میکنه!
البته با نصب برنامه qt هم نصب میشه!
اینم لینک برنامه
کد:http://www.mediafire.com/?kw9yzi9bpdglwcl
با خوده گوشی من آپدیت کردم دوسته خوبم...ورژن شد 13 ..نقل قول:
دوستان C7 چطوره؟آخه N8 گرونه
آقایون این اپدیت جریانش چیه؟
من هرکاری میکنم نمیشه
هم با هود گوشی امتحان کردم و هم با Ovi (از وی پـــــی ان هم استفاده کردم نشد)
یکی بگه چجوری پس آپدیت کنیم؟
آپدیت جدید که هنوز نیومده ..نقل قول:
اگه دوربین زیاد مهم نیستو خروجی اچ دی ام آی سی 7 بخر..من الان 4ماهه دارمش خیلیم ازش راضیم..استیلشم خیلی شیکه!دوربینش 8 هستش که به نظرم اگه ان8 میخای اما پول نداری سی 7 بهترین جایگزینه واسش..تماما ویژگی هایه یکسان دارن جز 2تایی که گفتم..نقل قول:
فعلا این آپدیته جدید واسه سی 7 اومده دوسته خوبم اما واسه ان 8 هفته دیگه میاد طبقه گفته هایه یه سایته معتبر..بهترین راهه آپدیت از طریقه گوشی هست البته با وایرلس که سرعته بالا داره..که از داخله ستینگ اگه آپدیت اتوماتیکم انتخاب کنین ، تا آپدیته جدید بیاد سریعا خودش اعلام میکنه! اگرم دستی خاستی اینکارو انجام بدی مسیر زیر رو طی کننقل قول:
application/tools/sw update
دوستان امتحان کردم نشد.
خیالتون راحت که فعلا آپدیت n8 نیومده
با سلام . این را راست گفتید . این هم دلیل :نقل قول:
آیفون نسبت به N8 از بسیاری جهات پست تر است . فقط قیمت کاذب آنرا اگر فراموش کنید ! مخصوصاً از زمان رسوایی اپل درباره ی دزدی از مشتریانش : قیمت واقعی ایفون یک سوم قیمت فعلی ان است !نقل قول:
برای اینکه درباره ی پست تر بودن ایفون مستند صحبت کرده باشیم میتوانید به عکس زیر مراجعه کنید ! نقاط برتری بر یکدیگر با تیک مشخص شده است !
ضمناً به بخش Voting Results و Daily Interest بیشتر توجه کنید ! نظر اکثریت خیلی دیدنی است ! مخصوصاً در زمینه ی Design و Performance !
N8 vs iPhone4
یه سوال دارم
میخوام ببینم سیمبین 3 در مقایسه با s60 v5 چه برتری هایی داره
اگه میشه یه مقایسه کوچیکی هم با آندروید ازش بکنید، چون آندروید بیشتر نظرم جلب کرده
نقل قول:
من گوشیم رو تازه خریدم
میخواستم برای اولین بار آپدیت کنم
همون آپدیت هایی که قبلا اومده بود
چند روز پیش هرکاری کردم نشد اما امروز صبح تونستم آپدیت کنم
همون هایی که قبلا بود
Ovi مپ و انگار یه آپدیت برای نرم افزار بود و یه سری بازی که برای دانلود توی قسمت آپدیت اومده بود(با برنامه Ovi suite اینارو دانلود کردم و خودش به صورت اتوماتیک نصب کرد)
برتری؟؟خدمته گلت عرض کنم همش برتریه!!!نقل قول:
اولا اگه اهله گیم باشی یه سرچ بزن گرافیکو ببین حالشو ببر...
اگرم اهل فیلم باشی که دیگه دورانه کانورت و تبدیل گذشت..فیلمو مستقیم بریز تو گوشی با هر پسوندی...بعلاوه زیر نویس!!اینا همه به لطفه سی پی یو بالا و چیپه گرافیکی هستش!
و اگرم عاشقه اینی که هارد به گوشیت بزنی و از فضایه زیاد استفاده کنی یا موس یا کیبرد به گوشیت بزنی و کلی کلاس بذاری معتل نکن!
دو مورده آخر شامله اندرویدم میشه!ینی برتریه سیمبین3 نسبت به اندروید!اما ناگفته نمونه اندرویدم حرفایی واسه گفتن داره..
دوستان یه فیل.شک.ن خوب واسه n8 لازم داشتم اما هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.اگه کسی از بزرگان اطلاعی داره یا برنامه ای سراغ داره ما رو هم بی نسیب نذاره اگه یه توضیحی هم در مورد طرز کارش بده ممنون میشم.بد فرم لازمه
دوسته خوبم قبلا گفته شده توی پستای قبلی..اپرا مینی چاره کاره شماست!اگه با پسونده sis باشه قویتره نسبت به نسخه جاوا..نقل قول:
تاکید میکنم اپرا مینی..چون اپرا هم هست..موفق باشین
سلامنقل قول:
دوست عزیز این نرم افزار برای من نصب نمیشه
دلیلش چیه؟
منظوره من از پاك كردن همام پاك شدن اطلاعات در حافظه 16 گيگ هست چون اطلاعاتم رو به صورت فلشي به گوشي منتقل كردن بعدش با زدن رمز همش پريد
سلام
یکی از دوستان من میخواد این گوشی رو بخره
بنظرتون گوشیه خوبیه ؟
اگه میتونید معایبش رو هم بهم بگید
ممنون
PR1.1 now available for the Nokia N8
آپدیت جدید آمد ... !
توضیحات بیشتر در پست آخر تاپیک خبری
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467187&page=2[/HTML]
حیف که پردازندش 1GHz نیست.
اگه ویندوز موبایل بود که دیگه هیچ.
دوست عزیز اینجا هم مزایا و هم معایبش رو نوشته ... ولی به نظر من گوشی عالی ای هست و من تا چند وقتنقل قول:
دیگه میگرم انشاالله !کد:
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2113
دوسته خوبم اصلا این حرفو نزن شما!!ویندوز موبایل؟نقل قول:
آخه یه چیزی میگیا!افتضاحتر از ویندوز موبایل کسی ندیده!برو از اچ تی سی دارا بپرس بهت میگن!از هر ده نفر 9نفر پشیمونن و این در حالیه که 800 دادن اما کسی نمیخره ازشون!نمونه بارزش داداشه خودم اچ دی 2 داره حاضره 300 بفروشش فقط اعصابش آروم شه!این چه حرفیه؟هلو تر از سیمبین نیست!و اما سی پی یو!همین اچ دی 2 سی پی یوش 1 هست!اما 4تا افغانی همیشه باید حولش بدن تا هنگ نکنه و ..
اصلن این حرفو نزن داداشه گلم.
دوستان اگه کسی آپدیت کرده اسکرین سیور رو بزارین رو موزیک پلیر خیلی قشنگ میشه!منتها یه سوال؟بعضی از رنگارو واسه من کامل نشون نمیده!یه چنتا بیضی رنگی دوره ساعتو تاریخ هست که تو بعضی رنگا واسه من اونا نمیاد!واسه شمام اینطوریه!!؟