ال 90 مشکی بهتره یا سفید ؟
منظورم هم از قشنگیه هم از نکات فنی
Printable View
ال 90 مشکی بهتره یا سفید ؟
منظورم هم از قشنگیه هم از نکات فنی
نقل قول:
از نظر نکات فنی قطعا سفید
ولی از نظر زیبایی قطعا مشکی
ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدیننقل قول:
سلام کسی اطلاعاتی در مورد کاهش ارتفاع ال 90 داره؟:20:
ببین رنگ مشکی زیبایی خاصی داره و ارگومی نا متوازن ماشین رو پوشش میده ولی در عوض هر روز باید دستمال بکشی و اگه خدایی نکرده خط و خش روش بیفته از شعاع 100Km تابلو هست و اگه بیشتر خدایی نکرده تصادف کنی اگه کار صافکار خوب نباشه تابلو میشی.نقل قول:
من خودم مشکی میخواستم بگیرم اما چون برای شستن ماشین وقت نمی زارم سفید گرفتم.
اما معایب سفید (نداره فقط به زیبایی مشکی نیست)
محاسن سفید: هرچی کثیف تر میشه قشنگ تر میشه . اگه روش خط بیفته از دور تابلو نیست. اگرم تصادف کنم کار رنگ ساز راحت ترهست.
این کار مساوی هست با مرگ تدریجی یک تندر.نقل قول:
دو راه دارینقل قول:
1. بردن کمک فنر( که اصلا توصیه نمیشه چون ماشین می کوبه)
2. لوازمی کردن کمک و استفاده از کمک اسپرت( که شدیدا توصیه میشه)
نقل قول:
ببینید اگر شما 6-7 پست اخیر منو خونده باشید یکبار کاملا توضیح دادم
خیلی ها قسمت چلوی تندر را (پوزه اش را) خیلی زشت می دونند
ولی رنگ های تیره بخصوص مشکی و آبی تیره بخاطر کنتراستی که به اتومبیل میدن این پوزه را کاملا زیبا جلوه میدن
من خودم می خواستم قبل از عید یک تندر به رنگ آبی نفتی بگیریم ولی منصرف شدم و حالا هم پشیمون هستم و هم راضی
علتش را توضیح میدم
رنگ تیره مزیتش را بالا گفتم اما معایبش :
1-خیلی زود کثیف میشه و وقتی هم کثیف میشه واقعا ضایع هست و چون من اصلا حال حوصله ندارم یک روز در میون ماشین را برق بندازم پس کلا بیخیالش شدم(ضمنا من دو سه تا ماشین قبلیم هم رنگ تیره بود و ترجیح دادم اینبار رنگ روشن را تجربه کرده باشم)
2-اگر خدای ناکرده تصادف و خط و خشی روی ماشین بیافته هم نقاشیش مشکلتر هست و هم اینکه هر چقدر هم که نقاش مهارت داشته باشه باز هم ماشین ضایع میشه
3-اگر شما در مناطقی زندگی می کنید که آب و هوای گرمی داره مخصوصا در جنوب از 15 اسفند به طرف تابستون واقعا خیلی اذیت میشد چون رنگ تیره حرارت را به شدت جزب می کنه و داخل اتومبیل از کوره هم بدتر میشه
حالا اگر شما مشکلات بالا را نداری و با اون کنار میای خریدش را بشدت توصیه می کنم
دوستان قیمت بازار و صفر این دو مدل را لطف کنید
E1+cp
و
E1+cp+sp
نقل قول:
E1CP که دیگه تولید نمیشه ولی قیمت بازارش اگر صفر باشه (که نیست) حدود 12500000 تا 13000000 هست و قیمت نمایندگی هم 11800000 هست
همچنین قیمت نمایندگی E1+CP+SP هم 12800000 هست و در بازار هم حدود 14000000 معامله میشه
E1 CP+ABS الان تولید میشه که قیمت کار خونش 11690 بازارم حدود 13300
از کجا میتونیم به قیمت کارخونه تهیه کنیم ؟
نقل قول:
تقریبا هیچ جا
مگر اینکه یک آشنای درجه یک در یکی از نمایندگی های فروش پارس خودرو داشته باشی
ما بهمن ماه e2lp زرشکی را بصورت نقدی از نمایندگی خریدیم و یه ماه نشد که تحویل گرفتیم. اون موقع فقط e2lp زرشکی و مشکی داشتند. به دو سه تا نمایندگی مدارک بده شاید از سهمیه امانی شون داشته باشند.(ضمناً نمایندگی هیچ نسبتی با ما نداشت)نقل قول:
قیمت کارخانه (ریال) قیمت کف بازار(ریال)
تندر E0 بدون کولر 89000000 93000000
تندر E0 با کولر 94000000 102000000
تندر 90 E0 ساده 104500000 112500000
E1 نیمه فول 118500000 128500000
E1 فول 124500000 130500000
E2 نیمه فول 129000000 132000000
E2 فول 139000000 145000000
تا حالا هر جایی که رفتم میگه نداریم . میگن تنها راهش اینه که باید ثبت نام کنی الآنم که فقط E2 رو پیش فروش میکنند.نقل قول:
اگه ممکنه آدرس یا شماره نمایندگی که شما ماشینا تهیه کردی بهم بدید.
راستی کیسه هوای تندرو وقتی عمل کرد چقدر باید هزینه کنیم تا شارژ کنیم ؟
نقل قول:
بله اون موقع بعضی نمایندگی ها داشتند ولی باز هم از قیمت کارخانه که 13900000 بود بیشتر میدادن
مثلا همون موقع یکی از نمایندگی ها 14700000 برای رنگ زرشکی و 15 تومن هم برای سایر رنگ می گرفت
نقل قول:
برادر عزیز این قیمتها که گذاشتی اصلا درست نیست و مال حدعقل 7 ماه پیش هست
الان قیمت کارخانه ای مدل e2 فول 14200000 هست که در بازار (لاعقل در شهر ما) چیزی بین 15 تا 15700000 معامله میشه و خود نمایندگی هم 15200000 فروش نقدی داره
نقل قول:
چند ماه پیش مدل E1SP+CP را پیش فروش می کردن ولی الان فقط مدل E2 فول را بصورت اینترنتی پیشفروش می کنند
قیمت کارخانه و بازار E1SP+CP چقدر است ؟
بین 300 الی 400 هزار تومان دوست عزیزنقل قول:
آیا این امکان وجود داره که کیسه ی هوارا بعد از عمل کردن غیر فعال کرد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
شنیدم ترکیه لوازم ال نود ارزون تر از ایران هست اگر درست هست و خبر دارید بگید چی بیارم که هم جا گیر نباشه و هم قیمتش با اینجا فرق داشته باشه برای فروش
آقا کسی از قیمت لنت فابریک جلو ال 90 خبری نداره؟
تا جایی که میدونم معمولی حدود 15 تومن و فرانسوی فکر کنم حدود 30 - 35 تومن هست :46:نقل قول:
100% وجود داره ... خب وقتی عمل کرد دیگه شارژ نکنی دیگه عمل نمیکنه. بر میداری و دیگه مصرف نمیکنینقل قول:
اما کیسه هوا برای صدمه نخوردن در تصادفات شدید خیلی کارایی داره و میرزه 300 الی 400 بدی در عوض پول بیمارستان و دارو و دکتر رو ندی ( البته ایشا لله که بلا دور باشه و هیچ وقت نیازی به باز شدن کیسه هوا نباشه ) :46:
مهلت ثبت نام پارس خودرو به مناسبت آزاد سازی خرمشهر تا کی هست؟ از طریق اینترنتی میشه به راحتی ثبت نام کرد. مشکلی نیست؟ ممنون
مهلتشون احتمالا تا آخر خرداد باید باشه...!نقل قول:
ولی اگه متقاضی زیاد باشه زود از رو سایت بر میدارنش
منم اینترنتی ثبت نام کردم و مشکلی نداشتم و موعد تحویلم شهریوره البته بگم من آخرای فروردین ثبت نام کردم. برای ثبت نام پولت باید تو حساب ملت باشه آخه پارس خودرو از ملت خرید میکنه مثل سایپا
سلام
زیاد دیدم که اتوموبیل های بالای 30 تومن رو از دم قسط بفروشن، پارسال یه جا بود که هیوندای کپه رو به صورت قسطی ماهی 1 میلیون و در کل 40 تومن میداد. ( یعنی تقریبا هیچی رو قیمتش نمیکشید! )
آیا اگر بخوام یه E2 فول بخرم جایی هست که از دم قسط بفروشه؟ اگر هست چقدر میکشن رو قیمتش؟ ماهی چقدر میگیرن؟ و در اقساط چند ماهه؟
بعد یه سوال دیگه، کارهایی که بعد از خرید باید انجام بدیم چیه؟ ( خرید از نمایندگی ) آیا باید خودرو رو بیمه کنیم یا بیمه هست، ( هر نوع بیمه )، آیا باید دزدگیر ببندیم روش یا دزد گیر داره و دزدگیر خودش خوبه و...
بیمه فقط شخص ثالث و سرنشین داره و باید برای بدنه و سرقت بیمه اش کنیدنقل قول:
بعد یه سوال دیگه، کارهایی که بعد از خرید باید انجام بدیم چیه؟ ( خرید از نمایندگی ) آیا باید خودرو رو بیمه کنیم یا بیمه هست، ( هر نوع بیمه )، آیا باید دزدگیر ببندیم روش یا دزد گیر داره و دزدگیر خودش خوبه و...
دزدگیر هم نداره و فقط کلید ضد سرقت داره که باید براش دزدگیر بگیری که از 95 تومن هست تا 200 تومن ولی همون مدل 95 تومن کاملا براش کفایت می کنه
بیمش چقدر میشه؟ بعد از خرید به جز بیمه و نصب دزدگیر کار دیگه ای نباید بکنیم؟
از نحوه فروش قسطی و... خبر ندارید؟ ( از دم قسط )
من خارج از نمایندگی پرسیدم گفتن که حدودا 360 تومننقل قول:
بیمش چقدر میشه؟ بعد از خرید به جز بیمه و نصب دزدگیر کار دیگه ای نباید بکنیم؟
ولی خود نمایندگی دفتری داشت که با 20% تخفیف میداد که نقدی 240 تومن تموم میشد و قسطی هم نهایت 270 تومن.البته من هنوز ماشین را بیمه نکردم احتمالا در هفته آینده بیمه اش می کنم
بجز دزدگیر چیز دیگه ای نمی خواد مگر اینکه یک پخش خوب هم برای ماشین بگیرید چون پخش فابریک ماشین فقط CD صوتی پخش می کنه و باید در اولین فرصت تعویض بشه
همچنین اگر که روکش صندلی هم براش بگیرید بهتره
البته من هنوز خودم هیچ کدوم از لوازم بالا را که توصیه کردم نگرفتم (چون وقتش پیش نیومد):31:
بعید می دونم این ماشین را قسطی بشه بصورت صفر خریداری کردنقل قول:
از نحوه فروش قسطی و... خبر ندارید؟ ( از دم قسط )
رنو با عقب نشینی از حضور مستقیم در ایران تجربه پژو را به عنوان بهترین راه همکاری با شرکای ایرانی اش بر گزید.
آخرین نشست خبری مدیرعامل رنوپارس (شرکت تامین قطعات تندر90) امروز در شرایطی برگزار شد که پیش از آن گفته میشد، ژان میشل کربل جایش را به یک ایرانی-فرانسوی خواهد داد. کربل که تا امروز نشستی با بیش از 4 خبرنگار نداشته، امروز از 9 خبرنگار پذیرایی کرد تا اولین سنتشکنی این شرکت که به قول مدیرعاملش «دوست دارد با عمل حرفهایش را بزند» انجام پذیرد. سنتشکنی بعدی قبول تلویحی کنار کشیدن از تامین قطعات تندر90 بود که از سوی کربل عنوان شد.
رنوپارس تا چند ماه گذشته بر روی تامین قطعه بیشترین تاکید را داشت و با توجه به کیفیت خوب، علیرغم انتقادات شرکای خودروساز، از حمایت رسانهای مناسبی بهره میبرد. کربل پس از قبول تلویحی کنار کشیدن از تامین، در برابر سوالات مختلف خبرنگاران که از پژویی شدن رنو در ایران میپرسیدند، بارها بر کیفیت تاکید کرد، از ادامه روش رنو گفت و تا آخرین لحظات گفتگویش، بارها صندلی که بر روی آن نشسته بود را عقب و جلو برد!
مدیرعامل رنوپارس البته هیچ توضیحی در رابطه با تفاوتهای رنوپارس پس از کنار کشیدن از تامین قطعات این خودرو نداد اما تاکید کرد کیفیت، تکنولوژی و مشتریمداری هیچگاه از محصولات رنو جدا نخواهد شد. او که بارها با روش پژو در صورت کنار کشیدن از تامین قطعات مقایسه شد، تاکید کرد سادهسازی کار باعث مذاکرات با طرفهای ایرانی شده و ما ریشههای عمیقی داریم و اگر اینک تغییراتی صورت بگیرد فقط شامل شاخهها خواهد شد.
کربل در مقدمه سخنانش بیش از ده بار از واژه کیفیت استفاده کرد و آن را موفقیتآمیزترین بخش حضور این شرکت در ایران خواند. وی همچنین در مورد تجمیع تولید تندر در یک خودروساز به جای دو خودروساز فعلی، با عقب نشینی از گفتههای چند ماه قبل، آن را مربوط به طرف ایرانی دانسته و فقط گفت «مهم این است که سرمایهگذاریهای فعلی هدر نرود.» وی همچنین از سنتشکنی دیگر خبر داد و در حالیکه مطابق روش رنو، تولیدکنندگان قطعات جهت بالا بردن سود و افزایش بهرهوری، تک سورس انتخاب میشوند، ضمن انتقاد از 20 درصد قطعهسازان ایرانی طرف قرارداد به دلیل نرسیدن به کیفیت و ظرفیت مورد قبول، خروج از حالت تک سورس و ورود چند قطعهساز جدید به پروژه تندر خبر داد.
وی در مورد قیمت نیز، از پایین بودن بهرهوری صنعتی در ایران انتقاد کرده و گفت «آنهایی که میگویند قیمت بالا تقصیر رنوپارس است، پروژه را نشناختهاند.» کربل همچنین به آمار جالبی اشاره کرد و از حضور 250 مهندس ایرانی در کنار فقط 16 مهندس خارجی خبر داد و گفت 20 درصد کارمندان ما در پروژه تامین حضور دارند و 80 درصد بقیه در پروژههای دیگر فعالیت میکنند. مدیرعامل رنوپارس در مورد فازهای بعدی پررژه X90 از مذاکرات فازهای R و F با ایران خودرو و B90 با پارسخودرو خبر داد. این نشست که در سالگرد تاسیس رنوپارس با مالکیت 51 درصد طرف فرانسوی تشکیل شده بود با تاکید بر آنچه سادهسازی کار خوانده شد ادامه یافت.
به نظر میرسد دو طرف ایرانی و فرانسوی به دلیل افزایش سود، در حال انجام توافقاتی هستند که از یک سو واگذاری تامین قطعه به طرف ایرانی با هدف کاهش قیمت از یک سو و ورود خودروهای جدید رنو به خط تولید خودروسازان از سوی دیگر را شامل می شود مخصوصا آنکه کربل تاکید کرد «پس از سه سال، نه رنو از این پروژه پولی میسازد و نه شرکای ایرانی!» وی که به گفته خود با حکم بازنشستگی قصد ترک ایران را دارد در حالیکه همچنان صندلی که بر روی آن نشسته بود را عقب و جلو میبرد و به خاطر کنار کشیدن از تامین قطعه تا لحظات پایانی از او پرسیده میشد در پاسخ به سوالی که خواسته شد برای نفر جایگزینش جملهای بگوید گفت «زمان در ایران با آنچه ما در غرب میشناسیم فرق میکند و متاسفانه ما در غرب به آن توجه نمیکنیم.»
منبع : KhabarOnline
به نظر با این کار کیفیت بالای تندر نابود شد
الان تندر 90 دوگانه سوز هم اومده یا فعلا فقط حرفش هست؟
اگر اومده الان امکان خرید نقدیش هست؟
اگر هست خرید بنزین سوز رو پیشنهاد میدید یا دوگانه سوز رو؟
راستش ایران خودرو قبلا ثبت نام کرده ولی من هنوز به چشم خودم ندیدم و البته حدس میزنم که نخواهم دید چون دوستان (و البته سابق خودم) که ثبت نام کردند یک ماه به تحویل خودرو با اونها تماس گرفتند و گفتند امکان تحویل وجود نداره و بجاش یا 206 یا 405 بگیرید یا پولتون را پس بگیریدنقل قول:
الان تندر 90 دوگانه سوز هم اومده یا فعلا فقط حرفش هست؟
واقعا حیف این ماشین نیست که با دوگانه سوز کردنش گند بزنند به اون!!نقل قول:
اگر هست خرید بنزین سوز رو پیشنهاد میدید یا دوگانه سوز رو؟
اگه قصد خریدشا دارید بذار یه مدت بیاد تو بازار امتحانشو پس بده (البته اگه پسم بده بنزین سوز بهتره)بعد خریداری کنید.نقل قول:
ولی به نظر من بنزین سوز بهترین گزینست.
اگه بخوای نقدی فولشو بخری چقدر طول می کشه؟منظورم فروش فوری
منظور شما تحویل فوری هست؟نقل قول:
اگه بخوای نقدی فولشو بخری چقدر طول می کشه؟منظورم فروش فوری
اگر این باشه که در صورتی که بصورت امانی خودرو را داشته باشند همون موقع تحویل میدن ولی اگر امانی نداشته باشند و از کارخانه بگیرن حداکثر 7-12 روز پس از پرداخت وجه خودرو
بیمه بدنه به نظر شما مال کدوم شرکت بهتره؟ بیمه ایران یا بیمه آسیا و یا ... ؟نقل قول:
اینی که شما میگفتی تو نمایندگی میداد مال کدوم شرکت بود؟
راستی آدرس نمایندگی رو میتونی بدی؟
اونجا دزد گیر هم رو ماشین نصب میکنن؟ چون راستش من یبار رفتم سورنا برای نصب دزدگیر ولی ترسیدم بدن نصب کنن چون با این که بعضیاشون میگفتن با سوکت فابریک نصب میکنن ولی گفتم شاید زیاد تجربه ال90 نداشته باشن بزنن سیستم برق ماشینو بریزن بهم و بعدشم ماشین از گارانتی دربیاد
برا همین گفتم بدم خود نمایندگیا نصب کنن
اگه کسی آدرس نمایندگی مجاز داره که دزد گیر هم نصب میکنه بگه ممنون میشم
به نظر من اول ایران و بعد پارسیاننقل قول:
بیمه بدنه به نظر شما مال کدوم شرکت بهتره؟ بیمه ایران یا بیمه آسیا و یا ... ؟
ایراننقل قول:
اینی که شما میگفتی تو نمایندگی میداد مال کدوم شرکت بود؟
نمایندگی سایپا پارس خودرو حریت شیراز(ممتاز)نقل قول:
راستی آدرس نمایندگی رو میتونی بدی؟
بله خودشون دزدگیر و ضبط و باند و روکش ... هم نصب می کنندنقل قول:
اونجا دزد گیر هم رو ماشین نصب میکنن؟ چون راستش من یبار رفتم سورنا برای نصب دزدگیر ولی ترسیدم بدن نصب کنن چون با این که بعضیاشون میگفتن با سوکت فابریک نصب میکنن ولی گفتم شاید زیاد تجربه ال90 نداشته باشن بزنن سیستم برق ماشینو بریزن بهم و بعدشم ماشین از گارانتی دربیاد
برای مارک تلماتیکس معمولی با نصب 98 تومن و برای تصویری هم بسته به نوع برند از 170 تا 220 تومن البته همه سوکت فابریک
البته فکر می کنم شما تهران هستید و باید از یکی از نمایندگی های شهر خودتون سوال بگیرید
یه در خواست می شه انواع چراغ های اسپرت عقب وجلوی ال 90را بگذارید تصاویرش را ممنون؟