از من بویلد نامبر 11-3.4.3 هست که 2.2.1 هم هست . ولی نمیدونم میتونم 2.2.1 هایی که گذاشتی رو تست کنم یا نه ؟
البته اگر مشکلی پیش بیاد میتونم به همین که الان دارم برگردم . ظاهرا " ؟
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
از من بویلد نامبر 11-3.4.3 هست که 2.2.1 هم هست . ولی نمیدونم میتونم 2.2.1 هایی که گذاشتی رو تست کنم یا نه ؟
البته اگر مشکلی پیش بیاد میتونم به همین که الان دارم برگردم . ظاهرا " ؟
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
هنوز که نه خبری نیست
آقا اين 2.2.2 ها چه مشکلي دارن مگه؟
کسي داوطلب نشده رامي که من گفتمو تست کنه ؟
تنها رام فرويو فول فارسي هست مثل رام اکلير 2.54.0 فارسي داره البته منظورم از داوطلب اونايي که ديگه نمي تونن به 2.1 دانگريد کنن چون بانصب اين رام ديگه نميشه به 2.1 برگشت
نقل قول:
دوست عزیز این حفظ قابلیت دانگرید که گفته بودی چجوریه و ایا همه رامها این ویژگی رو دارند؟
نقل قول:
2.2 رسمی خیلی وقته که معرفی شده. تو این صفحه تمامی رامهای custom و official لیست شده اند.
کد:http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Motorola_Defy
سلام بچه های قدیم و جدید دیفای
من میخوام به 2.2 رسمی ارتقاش بدم! چند تا سوال داشتم...ممنون میشم پاسخ داده شه
1- فارسی ساپورت میکنه؟(فقط برای خوندن اس ام اس)
2-کار سختی هست؟؟
3-آموزشش چطوریاست واسه ما مبتدیا؟؟
ممنون
نه عزیز جان برای برای این قسمت از اسیا که ما هستیم هنوز رام رسمی نیومده فقط یه رام برای خود کره دادن بیرون که اونم اعتباری بهش نیست و ممکنه مشکلات انتن دهی داشته باشه من دانلودش کردم اجازه بدید من تست کنم اگر خوب بود میگم که شما هم نصب کنید
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
از همون جهت که دیگه نمیتونید به رام 2.2 برگردید گفتم نصب نکنیدنقل قول:
کدوم رام رو که شما گفتی لینک بده من نصب میکنم.
لینک آخرین ورژن برنامه satVsel رو کسی داره؟؟؟ کدشو دارم ولی به مارکت وصل میشه....
من یه فلش لایت میخام چندتا نصب کردم جواب نداد لازم دارم کسی تست شده بزاره ممنون میشم
Froyo now available for the Motorola Defy
f]iکد:http://www.phonearena.com/news/Motorola-Defy-users-can-now-upgrade-to-Android-2.2_id18348
بچه ها این آپدیت فقط مال t-mobile هست یا نه ؟!
والا هادی خان تو سایت موتورولا که زده آپدیت دیفای واسه امریکای شمالی و چیزی از تی موبایل نگفته ولی اگه منظورش همون تی موبایل باشه که بیخیالش بشین وگر نه دودمانتون رو به باد میده !:31: فعلا که over the air هستش و باید منتظر بمونیم
دوستان کسی لینک سالم از wallpaper و ringtone اورجینال اتریکس داره؟ من چند تا سایت تست کردم ولی همشون خراب بود یا میلتر:31: بودن
این جوری که تو این سایت زده آپدیت فرویو تو Q2 امسال (تابستون) برای آسیا و اقیانوسیه میاد...
هیچ کدوم از گوشیای متورولا به جینجربرد آپدیت نمیشن؟؟؟کد:https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades
الان تو Q2 سال2011 میلادی هستیم . احتمالا" همین ماه اپدیتش میاد . البته نیاد هم زیاد مهم نیست .نقل قول:
فقط دروید ایکس تا الان به2.3 ارتقا پیدا کرده .
WHY????????نقل قول:
البته نیاد هم زیاد مهم نیست .
دوستان چطور میشه اینترنت دیفای رو شیر کرد رو کامپیوتر?( EDGE irancell)
چند صفحه پیش برنامش رو گزاشتم...نقل قول:
ولی به خواطر تحریم گوگل نمیشه استفاده کرد...:41:
satvsel رو کسی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
شاید برای کسی که حافظه داخلی گوشیش کم باشه 2.2 خیلی حیاتی تر باشه که بتونه برنامه ها رو رو رم میکرو ذخیره کنه و لازم نباشه که پارتیشن بندی کنه و دردسرهای دیگه .نقل قول:
اما با وجود 1.5 گیگ حافظه داخلی اصلا" کمبودی بوجود نمیاد . و همین 2.1 هم خوبه .
البته امکانات 2.2 بیشتر از 2.1 هست . و رامهای 2.2 غیر رسمی متنوعی هم براش هست . که بعضی ها خوبن و بعضی ها نه /
Android 2.2 Froyo update hits the T-Mobile Motorola Defy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For some owners of Motorola's resilient smartphone the Defy, the wait is finally over. Those on T-Mobile in US are finally getting the Froyo 2.2 update that some Android users have been enjoying since as far back as summer last year.
The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shipped with Eclair 2.1 and, at the time, offered plenty of bang for your buck. However as time passed and competition improved the smartphone started slipping down the ranks. Fortunately now Motorola are bringing the Defy's first update, which will help it regain some ground.The Android 2.2 Froyo update is available over the air. You can get it by going to "About Phone" in the device's Settings menu and hitting "System Software Updates". The download itself is around 112MB so it's advised to get it onto your handset whilst connected over Wi-Fi or using an appropriate data plan.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Defy's Android Froyo 2.2 update brings benefits such as Wi-Fi Hotspot functionality (up to 5 devices), Flash support and allows you to install apps to the SD card as well. On top of these blanket improvements, Motorola have also been [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the Defy's performance and have added new profiles, each with three customisable home screens, contacts search from your dialler, LinkedIn account integration to your contacts, social networking and messaging updates and revamped gallery UI.
Across the pond, European Defy owners should soon too be able to start getting Defy updates, according to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان یک مشکل جالب جدید واسم پیش اومده . جدیدا وقتی گوشیمو شارژ میکنم موتو کانکت میزنه 150% شارژ شده در صورتی که خود گوشی 100% رو نشون میده !!! جالبی قضیه اینه که با یک استفاده معمولی 2 ساعت در روز تا 5 روز باتری دوام میاره !!! امروز بعد از 2 روز که گوشیمو شارژ کردم هنوز 103% باتری دارم و خود گوشی هم میزنه 100% !!!! خیلی دارم حال میکنم:31:
:18:نقل قول:
این مشکله؟؟؟؟
خیلی عجیبه...گوشیه من هیچ وقت 100 درصد نمیزنه،یعنی هر وقت که از شارژر جداش میکنم میشه 99 درصد...
چی کارش کردی بگو مام بکنیم ثواب داره...:31:
مدل جدید دیفای...
gsmarena.com/motorola_moto_me525-3912.php
به غیر از فرویو هیچ چیزش با دیفای فرق نمیکنه اما 30 یورو گرونتره...
برو اینجانقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1956758
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1974664
دوستانی که بازی Asphalt 6 رو روی دیفای راحت اجرا کردن لطفا بگن از کجا دانلود کردن یا اگه میتونن لینکش رو اینجا بذارن. تو کف موندیم!!! :41: یه sd دانلود کردم 440 مگ! ولی بعد نشون دادن دموی بازی از بازی میپره بیرون!!! :19:
150%%نقل قول:
:31: باطریت اکس ترکونده .
من که باطریم 3-4 روز میره . خیلی حال میده . فقط یه مدت که رامم مشکل داشت 1-2 روزه خالی میکرد .
سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.
والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...نقل قول:
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...
داشتم با titanium backup یه سری از نرم افزارها و سرویس ها رو که حدس میزدم استفاده نداره پاک میکردم که گوشیم قاط زد. فکر میکنم زیاد uninstall کردم. گوشی رو Factory Reset کردم. بعد از restart، صفحه اول گوشی بالا اومد (بدون wallpaper) و گوشی آنتن داره و سیم کارت رو هم میشناسه. بالای صفحه نوشته Set-up و دیگه هیچ. گوشی تو همین حالت میمونه و هیچ کاری جز خاموش کردن باهاش نمیشه کرد. حتی wipe data و wipe cache هم کردمش. به نظر شما چیکارش کنم تا درست بشه؟ در ضمن یه nandroid که با نرم افزار recovery گرفتم از گوشی دارم. (ورژن گوشی 2.59)
آقایون این گوشی اشکمو در اورد ! بزارید براتون کامل شرح بدم چون حسابی زده تو ذوقم:41:
اولا که داری کار میکنی ! یه دفعه هیچ کدوم از لمساش کار نمیکنه
2-مثل بالاییست با این تفاوت که صفحه هم همینطوری میشه
3-یه دفعه هنگ میکنه واسه خودش میپره این ور اونور (میره منو از منو میره مسیج از مسیج میره رو ...)
4-چند وقتیه (کلا گوشیو 1 ماه و 10 روزه دارم) که لمس بالای صفحش (مثلا این آیکون =setting>wirreless & network) هرچی میزدم کار نمیکرد و مجبور میشدم گوشیمو پایینی(افقی)بگیرم و بعد لمس کنم(کلا تو اون ناحیه میرفتم عمل نمیکرد .اون setting هم که گفتم واسه درک موضوع بود) و امروز زد به کلم و فکتوری ریست کردم و ... درست شد اما هنوز گزینه های بالا به قوت خودشون باقیه:44:
اعصابمو داغون کرده:41:
خوب شما یه رام درست حسابی نصب کن درست میشه
[QUOTE=*IN*;6049083]والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...
با تشکر.
خوب کمپانی نباید رام خوب بده رو گوشی خودش ؟؟؟نقل قول:
اولا که واقعا متاسفم گوشیت اینجور شده بعد فک نکنم رام ربطی به کار نکردن لمس گوشی داشته باشه!نقل قول:
شما برنامه spb 3d رو بنصب از هرگونه تم بی نیاز میشینقل قول:
درود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.
چرا کمپانی ها باید رام درست و حسابی بدن ولی معمولا ورژن های اولیه مشکلات نرم افزاری دارند ضمن این که ممکنه رام گوشی توسط موبایل فروش ها عوض شده باشهنقل قول:
برای انتخاب رام خوب هم بهتره از هادی کمک بگیری ایشون این گوشی رو دارند
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظر من این مشکل به احتمال 90 درصد از رام گوشی هستش چون در صورت وجود مشکل سخت افزاری لمس گوشی کلا باید کار نمیکر نه این که بعضی وقت هانقل قول:
ضمن این که تست یه رام جدید به هیچ عنوان ضرری نداره یا درست میشه یا نه
اگه بعضی وقتا بوده درسته شاید از رام باشه ولی فک کنم دوستمون نوشته یکماه بیشتره اینجور شدهنقل قول:
میتونی موقع تست گوشی بری تو settings--- langualge ببینی عربی و یا پرشین تو لیست هست یا نه .نقل قول:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
به نظرم شما فیلهای اصلی رو پاک کردی . میتونی دوباره رامی که روش بوده رو فلش بزنینقل قول:
JRDNEM_U3_2.59.0
کد:http://and-developers.com/sbf:defy
از اول که خریدی اینطوری بود یا یک دفعه این مشکل تاچ بوجود اومد ؟؟!نقل قول:
همین کار رو کردم. شد مثل روز اول. ممنوننقل قول:
سلام والا نه بکهام عزیز...همیشه اینطوری نیست....بعضی اوقاته...نقل قول:
سلام هادی جان...نه از اولش اینطوری نبوده...فکر کنم 1 و2 هفته اوول به بعد اینطور شده:41::41:نقل قول:
از دیروز که فکتوری ریست کردم تا الان کلنه اون تاچ قسمت بالاش درست شده اما دیوونه شده گوشی ! واسه خودش میپره این ور اون ور.تاچش گیر میکنه.حتی یکی هم که زنگ میزنه نمیتونم بعضی اوقات جواب بدم چون لمسش بگیر نگیر داره:41:
هادی جان و بچه ها پیشنهادتون چیه
کمکککککککککک:19:
من جای شما بودم صد در صد یه رام جدید نصب میکردم چون تقریبا مطمئنم که مشکل از رام گوشی حالا شاید یکی از فایل های گوشی رو پاک کردی و یا رام از اول مشکل داشته
خلاصه همونطور که قبلا گفتم با نصب رام چیزی رو از دست نمیدی