افت فریم ابتدای بازی به دلیل فعال بودن APEX Physx هستش چون دشمن در اون قسمت به شدت در حال تیراندازیهنقل قول:
برای شما هم حدس می زنم مربوط به APEX باشهنقل قول:
off کنید ببیند چی میشه
Printable View
افت فریم ابتدای بازی به دلیل فعال بودن APEX Physx هستش چون دشمن در اون قسمت به شدت در حال تیراندازیهنقل قول:
برای شما هم حدس می زنم مربوط به APEX باشهنقل قول:
off کنید ببیند چی میشه
سلام منم بعد از 8 ساعت بازی تمومش کردم ولی اخر نفهمیدیم چی شد اصلا اون یارو جو رو کجا بردن ؟ راستی این بازی چند تا چپتر هست بعضیا میگن 15 تا بعضی میگن 14 ولی مال من 14 تا بود
من از چند کاربر دیگه هم شنیدم 14 تا
همین الان تموم شد و 15 تا بود. با این آخر بازی باید منتظر mafia 3 بود.
مطمئنی ؟؟ :18:نقل قول:
مگه می شه ؟؟؟
آخر بازی شما چی شد ؟؟؟
ماله من که 15 تا بود :8:
چجوری میشه تو بازی تاکسی گرفت؟
نقل قول:
این تاکسی هم مثله روزنامه خوندنشه که نمیشه:27:
تو خبابون وقتی تاکسی دیدی برو به دزدش:31:نقل قول:
مال منم 15 تا بودنقل قول:
میگم من شنیده بودم که میشه تاکسی گرفت
اما فقط اول بازی تاکسی گرفت
سرکاری بود؟:|
اینم نظر این وبلاگ درباره ی مافیا 2
=))))کد:http://www.blogohblog.com/mafia-2-sucks/
بازی 15 چپچر هست
کاملا باهات موافقم.نقل قول:
کلا 15 تا چپنره به نظر من کوتاه نبود فقط مشکلش این بود که FREE RIDE نداشت در ضمن این بازی نیاز به یک نقد جدی و استراتژیک داره داستان بازی به نظر من قوی بو د و خط داستانی جذابی داشت و گرافیک و صداگذاریش مخصوصا صدا گذاریش عالی بود ولی تو قسمت طراحی چهره و lip sink ضعیف بود ولی در کل به هیجانش می ارزید ولی اینکه چرا اونم بعد از 8 سال این مدت طولانی دوباره این جوامع مخفی یکبار دیگه به مردم معرفی بشه البته الان دیگه جای مافیا رو بیلدربرگ پر کرده ولی در کل بازی خوبی بود حیف که یکم به از حالت open world خارج بود به دلیل امکانات کمی که در فضای باز بازی بود وکار خاصی چز چند تا مغازه رو گشتن نداشت
ممنون.
به نظر من که شاهکاره،بازی کاملا متنوعی است....
مثل gta نیست. گرافیکش خیلی بهتر از gta . داستانش هم خیلی بهتره. صحنه هم داره . من که خوشم اومد ولی اگه بخوای مثل gta تو بازی بچرخی هیچ حال نمیدهنقل قول:
صحنه که نداشت؟نقل قول:
نکنه مجله ها رو میگی؟
تا صحنه از نظر شما چی باشه ؟ صحنه از نظر من view هست که واقعا از بالای هتله قشنگه:27::31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سلام من گرافیکم از شما خیلی بالاتره ولی نتونیستم اجرا کنم دلیلش اینه که شما باید تو تنظیمات بازی گزینه ی فیزیک رو خاموش کنی فقط کارتای سری 200 به بالا مشکلی ندارند فقط چارش همینه
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
هنوز ترینر پولش نیومده من آخریشو گرفتم فقط برای تیر بینهایت و جون بینهایته بقیش کار نمیکنه
یه نفر جواب منو بده این پوستر ها توی art و wanted ها رو از کجا باید گرفت من بازی رو 70 % تموم کردم ولی خیلی از اونا باز نشد
ما هم تموم کردیم 15 تا چپتر
یه پچی چیزی هست که بتونیم تمام این جایزه های موجود در بازی رو دشت کنیم ف البته منظورم extras هست
توجه توجه
راستش من میام اینجا یه سری چیزهای خنده داری میبینم که واسم هم عجیبه هم خنده دار!!!!
دوستان نقدهای عجیبی راه میندازن درباره صحنه ها س ک س ی و اتفاقهایی که در بازی می افته و اصلا نمیشه بهش نقد کردن رو عنوان کرد!!!
اینو واسه دوستانی میگذارم که معنی بعضی چیزهای رو که شاید در بازیها بهش دقت نکردین بفهمن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازی رده های خاص خودش رو داره که میشه از روی بازی ها به این مورد پی برد!!!
و درباره بازیها برای افراد بالغ در سایت رنکینگ اینطوری نوشته
Titles rated M (M a t u r e) have content that may be suitable for persons ages 17 and older. Titles in this category may contain intense violence, blood and gore, se xual content and/or strong language.
یعنی در کل هواست باشه . توش خشونت زیاد ، خون و خون ریزی ، حرفها و محتوای جنسی داره.
درباره ی بازی مافیا 2 هم اینطوری توضیح تکمیلی داده
Content descriptors: Blood, Intense Violence, Nudity, Sexual Content, Strong Language, Use of Drugs and Alcohol
متاسفانه یه سری چیزها رو بعضی ها بهش دقت نمیکنن!!!
اگه کسی بخواد با این دید به دنیای بازی نگاه کنه من بهش بازی ماریو رو پیشنهاد میکنم!!!
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود کردم . حالا باید چیکارش کنم ؟نقل قول:
کسی سیو کامل بازی با تمام مجله ها رو داره؟
اگه ممکنه لینک دانلود بدین
ممنون
کی میگه ؟نقل قول:
هنوز ترینر پولش نیومده من آخریشو گرفتم فقط برای تیر بینهایت و جون بینهایته بقیش کار نمیکنه
من الان برات Up می کنم
اول اجراش کن و بعد برو تو بازی کلید Insert رو بزن تا فعال شه
11 تا کار می کنه که تو لیستش هست + یه عالمه پول که به درد چپتر 14 می خوره
کد:http://rapidshare.com/files/416193925/Pedram_hen.zip
کسی جواب منو نداد اگه مشه از این مسیر \Mafia II\pc\sds\video این فایلfmv000.bik رو برا من بزارین بابا منم می خوام بازی کنم کمک کنید به خدا!!
آقا یه پچ برای مجله ها بدید
بازیش اصلا به گرد پای مافیا 1 نمیرسه
مافیا 1 بازیش خداااااا بود
سلام
من اونجام که بعد از اینکه چینی ها دوستمون رو کشتند بهشون حمله میکنیم حالا همه رو کشتیم ولی نمیدونم چکار کنم جویی هم غیب شد
فقط یک پنجره باز هست که فکر کنم باید از اونجا برم ولی نمیتونم واردش بشم
اینم عکسش:
آیا مشکل از کرکه؟
نقل قول:
من میدونم مشکل شما چیه!!!
شما یه لطفی بکن مطمعن باش جواب میده
شما دیسک ها رو روی هارد کپی کن و از اونجا نصب کن. شک نکن مشکلت حل میشه!!!
برای منم از این مشکلها پیش اومده اینطروی حل شده!!!
من همون اولش گیر کردم طرف یه مشت میزنه د یگه بلند نمیشم خیلی جونش کم میشه الکی..
[QUOTE=waiting4assassin;5344910]افت فریم ابتدای بازی به دلیل فعال بودن APEX Physx هستش چون دشمن در اون قسمت به شدت در حال تیراندازیه
نه دوست عزیز کرک رو عوض کردم درست شد...
بالاخره بازیو تو 8 ساعت با 74% تموم کردم.
ولی بازیی نبود که آدم 8 سال انتظارشو بکشه !
این بازیو میتونستند تو 1 سال یا نهایتا 2 سال روش کار کنند و وارد بازار کنند.
مراحل بازی خیلی کم بود ولی آخر بازی نشون دهنده این بود که باید منتطره نسخه بعدی بشینیم...
مشکل از کرک هست کرکتو عوض کن اگه خخریدی برو بهش بگو پچ جدیدشو بهت بده اگه عوض نکنی مرحله 7 جلوتر نمیرهنقل قول:
خیلی جالبه برای من این قسمتو نداشت ؟! چرا ؟!نقل قول:
توی بار یا همون ***###** خونه !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادی به ویتو میگه شنیدم تو زندان جزء دار و دسته لیو گلانته بودی ؟؟ و چند تا کار شاخ براش امجام دادی!
ویتو هم تایید میکنه و میگه تو زندان آدم نمیتونه تنهایی زندگی کنه و برای همین هم رفتم پیش گلانته !!
ادی میگه جو مدتی هست که داره برای من کار میکنه و از اونجایی که تو دوست ویتو هستی به تو هم می خوام پیشنهاد کار کنم !! ویتو هم قبول میکنه و ادی هم میگه به سلامتی ویتو و پیک ها رو میرن بالا .....
فیلم هایی که تو بازی پخش میشه برای من بدون صداست، مشکل چیه؟
سلام/ ( مدال افتخار )بخاطر بتا بودنش ممکنه موفع بازی با مشکل مواجه بشم
بنظر شما دان کنم ؟ شبیه یا نزدیک به این جیزی هست دان کنم اکه دارین ما رو هم
بینصیب نزارین :11:
من اصلا کرک رو کپی نکردم اخه تا اکسترکت کردم زدم رفت تو بازی..
منکل رو داشتم رفتم اونجایی که خریدم گفت پچ رو باید نصب کنی. مال شما 3 دی وی دی یا 2؟نقل قول:
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه 3 تا هست بگو پچ300 مگی رو واست آپ کنم
اینو دانلود کردم ولی نمی دونم چیکارش کنم ؛ یکی کمکم کنهنقل قول:
امروز این DLC هارو دانلود کردم
بازی کلی از اینرو به اونرو شد
چند تا ماشین باحال + لباس جدید + FREE RIDE
حالا دیگه میتونید برید تو خیابوناش همینطوری چرخ بزنید
البته تو چند تا شرایط مختلف مثل:
شب زمستونی , روز زمستونی , روز تابستونی و...
فرقی هم نمیکنه که تو کدوم چپتر باشید
لینک دانلود:
کد:
http://www.mediafire.com/?1vun5bb86l59l39
قابل توجه دوستایی که مشکل کرک داشتن
این آخرین و کاملترین کرکی هستش که ارئه شده من خودم با همین کرک بازی رو تا آخرش تموم کردم بدون هیچ مشکلی
کد:http://rapidshare.com/files/416209836/Mafia_2_SKIDROW_Crackfix.rar
ترایتر بازی رو هم توش گذاشتم که اگه کسی خواست دنبال تراینر بازی نگرده
روی لبتاپ نصب میشه؟؟؟؟؟
core i5
4 gig ram
gf 310 gx
نه از این به پایین نصب میشهنقل قول: