میشه بگید اگه صد در صد بشه چی میشه؟نقل قول:
خود بازی که حتما صد درصد نشده. شده؟
Printable View
میشه بگید اگه صد در صد بشه چی میشه؟نقل قول:
من بازی رو 100 تمام کردم میخوای واست save بزارم؟:5:نقل قول:
ولی نمیدونم چرا این Assassin Contract ها تمام شدنی نیستن الان 2 روزه میزارم فقط این assassin هارو میفرستم اینور و اونور ولی هی contract جدید اضافه میشه که خیلی جالبه که اسماشون رو که نگاه میکنم هر 30 تا 11-10 تاش نکراری...
من درخواست سیو بازی رو کردم؟! :eh:نقل قول:
آره تایید میشده + کلا زیادی ساده بود . من بدون smoke bomb یا تیر کمون یا heavy weapon یا زره و چیزای دیگه تموم کردم ، یعنی کلا نیازی نیست اونا رو بگیری . بازی توی 2 کشتن این گاردای آهنی سخت بود ، اینجا زرتی یه کیک میکنی فرت میمیره با شمشیر . کلا عکس العملی در برابر کیک نشون نمیدن . حتی خود چزاره .نقل قول:
فقط میتونم بگم این بازی بهترین بود و تنها چالشش بسته به (نسبت) شماره 2، کم بودن رده (مرحله) بود.
+ داستانش از لحاظ رمانتیکی نقص داشت :دی
میشه گفت یه نوع انسان فوق پیشرفته و متمدن بودن،که قبل از ما:31: روی زمین زندگی میکردن و با فرستاده شدن آدم و حوا به زمین با سفینه و دم و دستگاشون به فضا میرن.........نقل قول:
حالا اینا دزموند رو انتخاب کردن تا هم خودشون و هم زمین رو از شر تمپلار ها نجات بده........
آره الان رفتم دیدم نزدیک 70 درصدهنقل قول:
چیارو دیگه باید بگیرم؟
دوستان این اسم کاراکتره اصلیه چی تلفظ میشه ؟
ایزو به نظر درست میاد ولی تویه بازی بهش میگن ادزیو انگار ؟
ویرایش :
کلا تویه این بازی انگلیسی که حرف میزنن لحجه داره ؟ انگار یه جوری حرف میزنن ؟ یا مثله بازیهایه دیگس ؟
دوستان یک نفر لطف کنه ببینه تو Multiplayer ( اگر داره ) میشه آفلاین match ساخت....!؟
واسه بازی با شبکه
ممنون
آقا ما این بازی رو داشتیم می رفتیم یهو تموم شد !!!!!!!!!! ... انتظار نداشتم آخرش اینجوری تموم بشه !!!
حالا با درصد های بقیه چه باید بکنیم ؟؟؟ توش شهر همین جوری ول بچرخیم !!! بریم آدم بکشیم !!!
محتوای مخفی: پایان
سلام
من دكمهي چپ موسو ميزنم چتره باز نميشه .قلقه خاصي داره تا چتره باز بشه
من فکر میکنم همون ازیو هست ولی رو "ز" تشدید میگیره یه جورایی میشه اسیو:دینقل قول:
وستان این اسم کاراکتره اصلیه چی تلفظ میشه ؟
ویرایش :
کلا تویه این بازی انگلیسی که حرف میزنن لحجه داره ؟ انگار یه جوری حرف میزنن ؟ یا مثله بازیهایه دیگس ؟
اقا یه چیزی این چندتا سکانسه ؟ خسته شدم بخدا تموم نمی خواد بشه ؟ من تازه سکانس هشتم چند تا دیگه مونده؟
اتزیو هستش مثل پیتزا که مینویسن pizza و میخونن پیتزا (البته ت باید خیلی کوتاه تلفظ بشه)
عزیزم تو این بازی با لهجه ایتالیایی صحبت میکنن............نقل قول:
وستان این اسم کاراکتره اصلیه چی تلفظ میشه ؟
ویرایش :
درستس هم اتزیو هستش ولی Ezio نوشته میشه....
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
کلا 9 تا سکانسه،ولی با این 9 تا بازی 100% نمیشه.....نقل قول:
باید تمام ماموریت ها و تمام کارهایی که تو بازی میشه انجام داد رو تموم کنید...
البته ما ایرانی ها میگیم پیتزا......خود اونا ت رو نمیگن(فکر کنم)نقل قول:
اتزیو هستش مثل پیتزا که مینویسن pizza و میخونن پیتزا
عزیز لحجه انگلیسی کجا؟نقل قول:
اگه لحجه دارن بیشتر منظورشون اینه که زبانشون ایتالیایی هستش و به ایتالیایی میزنه ن انگلیسی...
تازه اگه اسمش ezzio بود که اتزیو تلفظ میشد که اینوری هم نیست ولی انگار میگن اتزیو...
سلام , دوستان تو این لونه گرگ ها چجوری باید بری؟
کد:http://up.--------.com/images/sd9is80aqtqp77f0gqdy.jpg
سلام دوستان .
من توی سکانس 4 گیر کردم.اونجایی که باید که دختر از یه قلعه نجات بدیم.راه ورود به قلعه رو پیدا نمیکنم.
الان عکس هم میزارم.
خب اونجا رو پیدا کردید که دختره میاد میزنه به اون دختره؟:دی چی شد!!!!
اونجایی که فکر کنم زن شاهه که اسماشون یادم نیست میاد توی سلول با میله میزنه به پای دختره اگر از پشت پنجره دیده باشید باید برید به سمت راست یک در وجود داره باید از پایین پله های برید به طرف در و برید داخل....
شما باید پل های خراب شده رو که نزدیک اون جا هستند درست کنید...نقل قول:
این طوری آب بالا میاد و شما هم می تونید وارد اونجا بشید.
دوست عزیز شما کافیه همین دکمه ی چپ موس رو به مدت 2،3 ثانیه نگه دارین.به همین راحتی!نقل قول:
----------------
دوستان میشه بگید 10% که مونده تا 100% بشه واسه چیه؟؟؟
همه ی dna هارو 100 رفتم نمی دونم دیگه چیش مونده؟؟؟؟
شما دنبال اون چک پوینت ها برید
تلفظ صحیح اسمشم "اتزیو آئودیتوره دا فرینزه" هست
زن چزاره نیست ، خواهرشه اما خب برادرشو دوست داره :دینقل قول:
اونجایی که فکر کنم زن شاهه که اسماشون یادم نیست میاد توی سلول با میله میزنه به پای دختره اگر از پشت پنجره دیده باشید باید برید به سمت راست یک در وجود داره باید از پایین پله های برید به طرف در و برید داخل....
100% کردنش از تموم کردن بازی بیشتر طول میکشه (منظورم مراحل داستانی) خیلی کارا باید بکنید . مراحل war machine و غیره . حتی فکر کنم باید همه مراحل 100% synch بشه که بعضیاش واقعا مشکله
سلام من یه مشکل دارم .چون دیگه از اون دکترا پیدا نمیکتم و نمیتونم خونم رو کامل کنم هر عملیاتی که میرم زود کشته میشم.
این دکترا که medicine میفروشن علامتی چیزی ندارن رو نقشه؟
خب شما وقتی افراد رو میکشید کلید shift رو بگیرید یدونه بسته ی پزشکی برمیداره ازشون البته اگر داشته باشن....بعد میتونید ازش استفاده کنید
البته سعی کنید تا وسایل دفاعیتون آسیب دیدن repair کنید
چیزی که بقیه دوستان گفتن درسته ولی حتما لازم نیست اون بناها رو تعمیر کنید.نقل قول:
بدون تعمیر کردن هم میشه.(من خودم همینجوری رفتم!!)
از همین محلی که تو عکسه،رو اون چوبا جلوتر میری و از اون لبه آویزون میشی،بعد میای سمت چپ و شیفت رو میزنی و بعد میگیری تا پایینتر دوباره از یه لبه بگیره.بعد از اونجا میتونی بپری تو.
به همین سادگی!!!
شما چرا میمیری ؟نقل قول:
سلام من یه مشکل دارم .چون دیگه از اون دکترا پیدا نمیکتم و نمیتونم خونم رو کامل کنم هر عملیاتی که میرم زود کشته میشم.
این دکترا که medicine میفروشن علامتی چیزی ندارن رو نقشه؟
فقط کلیک رایت رو نگه دار . دشمن حمله کرد سریع کلیک چپ رو بزن و گاهی اوقات دو نفرو با هم میزنه و اون گاردای papal (زره پوشای خفن) حمله کردن dodge کن . موقع حمله به اونا kick کنشون و مردن .
حتی خود چزاره هوش مصنوعیش ضعیفه . رودریگو چطوری میجنگید این چطوری .... به راحتی میشد زدش
من اون مختصاتو زدم تو گوگل ارت ، مثل اینکه یه سوراخ بزرگ وسط جنگ چیه این ؟ نکنه غار poe بعدیه ؟
ممنون ولی مرحله گرگ هارو تموم کردم لباسشم گرفتم.:31:نقل قول:
--------------------------------
این acb codex چجوری استفاده کنم؟ چیزه جدیدی رو نقشه اضافه نشده!
سلام . ایتالیایی ها هر وقت می نویسن Z تلفش می کنن "تز" . مثل اتزیونقل قول:
دوستان رفتم رو اون نیمکته داوینچی ازش چیزی بگیرم بعدش لباس گرگ ها غیب شد , لباس قبلیم اومد چیکار کنم؟
اولا لهجه درسته نه لحجه:31:
ثانیا تلفظ درست اسم "اتزیو" هست نه ازیو.
مثل اسم Lavezzi که "لاوتزی" تلفظ میشه.در ضمن،خب کاراکترهای این بازی ایتالیایی هستن میخوای بیان عین بلبل با لهجه امریکایی انگلیسی حرف بزنن؟؟(اتفاقا این موضوع بازی رو خیلی طبیعی کرده که شخصیتهای ایتالیایی،لهجه ایتالیایی دارن و شخصیتهای فرانسوی لهجه فرانسوی)
یه نکته جالب دیگه اینه که از اصطلاحات و بعضی وقتا کلمات مشترک انگلیسی و ایتالیایی تو این بازی استفاده شده که به واقعی تر شدن بازی کمک زیاده کرده و اون حس لازم رو منتقل میکنه.
فک کنم تو اون مخفیگاه یا Assassin Hideout بتونی پیداش کنی.نقل قول:
من که هر چی زره قبلی،شمشیر و لباس قبلی داشتم اونجاست و هر وقت میخوام میرم و میپوشمشون.
کجا هست این؟پیداش نکردم.نقل قول:
همون مقر اصلی رو میگن.نقل قول:
کجا هست این؟پیداش نکردم.
راستی خفن ترین شمشیر بازی کدومه
راستی مگه خود لوسی اساسین نیست ؟ پس چرا حتما باید دزموند بره تو animus ؟ یعنی اساسینا از یک نسل نیست یا چی ؟ مگه جد همشون به آدم و حوا بر نمیگرده ؟
هیچ کس پیدا نشد یک دقیقه توی منوی بازی رو نگاه کنه.....؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
بازم ممنون
من نگاه کردم آفلاین نداشت ولی Private Match دارهنقل قول:
منظورم از آفلاین اینه که برای multi بازی کردن لازم نباشه آنلاین باشی ( مثل Crysis 2 )نقل قول:
ممنون:40:
شرمنده خسته بودم اصلا توجه نکردم چی نوشتم...نقل قول:
منم گفتم که اتزیو اگه انگلیسی باشه باید Ezzio بنویسن و اگه ایتالیایی باشه احتیاج نداره...
آقا من الان دیگه دارم عصب میزنم:18::18::18: آخه چجوریه که واسه من 4 روزه که این assassin contract ها رو میزارم و با اینکه چپو راست میفرستمشون واسه این contract ها بازم چندتا دیگه اضافه میشه:2::2: من این save رو میزارم یکی بیاد واسه من این assassin contract هارو تمام کنه...
تازه الان 4 روزه که دارم میگردم که یه messenger یا یک دزد رو بگیرم و بهم Aconite بده واسه shopquest این دکتره...
ولی بازم چرتو پرت فقط گیرم میاد...
اصلا هیچ treasure chest توی هیچ قسمت این بازی نمونده که پیدا نکرده باشم ولی هیچ کدوم Aconite نداشتن...:18::18::18:
کد:http://rapidshare.com/files/456494540/Assassin_s_Creed_Brotherhood.rar