ساحل نیمه نهایی و ساحل فینال ... کشتی رانیه مگه :31:
Printable View
ساحل نیمه نهایی و ساحل فینال ... کشتی رانیه مگه :31:
درسته که این دو تیم هم زبانن ولی دو رویکرد متفاوت دارن!!!! ، اسپانیا رو زمین کار می کنه و پاراگوئه توی کار های هوایی قوی تره !!!!
خوب اسپانیا برای بار اول میره نیمه نهائی ولی ۵۴ هم رفته بود ولی کلا اون موقع فرق میکرد :دی
اشک بر گونهایه هههههه
خوب بازی یا به ضربات پنالتی یا نهایتان به وقت اضافه کشیده میشه!!!
خوب تیم نزدیک نیمه نهایی میره هممممم یعنی به یک دوم نزدیک میشه به عبارتی به ساحل نیمه نهایی میرسه و همچنین ماله کشیدن ادامه داره..
مرتیکه پنالتی گرفته شده بعد از چند ثانیه خیلی ریلکس میگه پنالتی .. اصلا حس نداره
سوتی های فاحش جوات تونیمه دوم:
پنالتی اسپانیا ژاوی آلونسو توپو دستش گرفته بود تاپنالتی بزنه جوادگفت:مشخص نیست کی میزنه
وقتی اسپانیا پنالتی خراب کرد گفت:فرصت برای اسپانیا وتمام
حمله حمله وبازهم حمله
اینیستا یه ضربه به سمت دروازه زد خیابانی گفت:توسرتوپ میزنه ویه ضربه
اسپانیا گل زد بازیکناشون پریدن روهم کاسیاس نشون داد خیابانی گفت:کاسیاس خوشحال ازساندویچی که اینجاپدیدآمده
واوله ای (ole) که طرفداران اسپانیا میگن
اشک درگونه های هواداران پاراگوئه غلتان دیده میشه
اوخ اوخ اوخ با ران پای خودش حتی میشه گفت بازانوخودش بر صورت راموس نشست
راموس حالا دیگه کاملا آشناست با صورت بانداژشده خودش
اینو خیلی خوب اومدی...نقل قول:
خیابانی وقتی گزارش میکنه واقعا دل و روده ی آدم رو از بازی به هم میزنه!:2:
از اون ضایع تر آقای جاودانیه عزیزه:2::2::2::2::2::2::2:
این خیابانی فکر میکنم گی باشه
از اول تا آخر گیر داده بود به یکی دو تا از بازیکنای پاراگوئه هی میگفت بازیکن خوش قد و بالا خوش هیکل خوشتیپ
ولش کرده بودی یارورو گ........ بود :31:
آره دیگه کم مونده بود قربون صدقه روکه سانتاکروز بره
از همون اول که بازی شروع شد، فقط منتظر بودم یه چیزی بگه بزنم زیر خنده! جدی طنزه!
اما جدی جدی آخرهای بازی میخواستم صداشو قطع کنم!
آخه این چه طرزشه! به هرکاری بخوره به گزارشگری نمیخوره! (با عرض معذرت از طرفدارهای ایشون!)
بابا اینا اند اعتماد به نفسن! من اعتماد به نفس این ذکایی و جاودانی رو داشتم الان با پاریس هیلتون بودم تو سواحل هاوایی به گزارش جواد می خندیدم! :27:
مردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
یا رو جلد همشهری جوان:
جاودانی: این برنامه فاخر است!!
ذکایی: انتقادات همه سلیقه ای هستند!!!
جداً اینا بد جوری جو گرفته شون!! اصلاً قیافه ی همیشه حق به جانب مرتیکه جاودانی رو نگاه کنید می فهمید! فکر می کنن چهار دلار پول دادن 4 تا بازی سانسور شده پخش می کنن ، ملت باید به به و چه چه کنن و واسشون دولا راست شن! :2:
دیگه حالم از همشون به جز عادل به هم می خوره...
مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد :2:
فعلا سوتی نگیرید ، با عرض تسلیت واسه حذف آرژانتینمون ، یک دقیقه سکوت
......dubl........
یه چند تا سوتی از خیابانی
ژابی الونسو اهل بارسلونا هست (درحالی که اهل باسک هست )
ازپیلیکئتا در ترکیب مارسی خوش درخشید (درحالی که تازه از اوساسونا به مارسی رفته و یه بازی هم انجام نداده)
:31:
پس چی ؟! قبل و بعد از هر مسابقه با 25 نفر مصاحبه میکنن که دقیقآ 25 نفرشون بسیار راضی هستن و بهترین برنامه ای هست که توی عمرشون دیدن و کوچکترین انتقادی ندارن و ... ! یعنی محض رضای خدا حتی 1 نفر نیست که بگه چرا دکورتون انقدر تاریکه یا چرا فلان گزارشگر این طوریه ! حتی 1 نفر !! البته اگه دقت کنین بعضیا بعد از تعریف میخوان بگن "ولی ..." که همون ثانیه حرف طرف قطع میشه ! lolنقل قول:
مردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
بابا کم از این بیچاره خیابانی سوتی بگیرید (گرچه خنده در وکنیم :دی دوباره) ولی خوب بیچاره گناه داره :دی
آرژانتینم حقش بود حذف بشه ... چرت بازی میکرد ... اصلا بازی نمیکرد !! آلمان خیلی خوب بازی کرد ... سیستماتیک
میگم من اون بازیو ندیدم یکی عکسی از لباس دونگا بده لطفا :دی
انصاف داشته باشید خداییش!نقل قول:
مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به عنوان یه آرژانتینی، واقعا لذت بردم از بازی آلمان اونم در حالیکه تیم محبوبم رو داشت گلبارون میکرد!
خداییش باید هم تعریف کرد از این تیم!
قهرمانی حقشونه...
البته بگم که مزدک امروز عجیب گزارش میکرد! چندتا سوتی عجیب هم داد که ازش بعید بود!
بابا من با اینکه آرژانتین رو دوست دارم و از آلمان بدم می اومد ، امروز همه جا تعریف آلمان رو می کردم...نقل قول:
ولی تو هم انصاف داشته باش که حتی قبل از گل آلمان و وقتی بازی یک هیچ بود ، مزدک به شدت ذوق زده بود! یعنی به شدت تابلو بود که طرفدار آلمانه و خوشحاله از پیروزی تیمش...
به هر حال اون مزدکی که همیشه سراغ داشتیم نبود...
هر وقت چیزی رو نمیفهمه اینطوری میکنه اگه بخواد یک دفعه داد بزنه بعد 1 دقیقه پنالتی که ضایه میشه نفهمیده پس 3گیری میکنه بحسابه خودشنقل قول:
نقل قول:
جواد خياباني: من الان حاضرم با شما يا هر كسي ديگري درباره هر تيمي مناظره كنم. من كم نمي آورم. شما بگو دروازه بان فرايبورگ اهل كجاست؟
خياباني- ما خودمان تلاش كرديم كه مسابقات اروپايي به صورت زنده پخش شود. حالا اين خودش شده مشكل ما. سطح سواد مردم بالا مي رود و وقتي كه خياباني مي آيد ، گزارش كند همه ميگويند چقدر بي سواداست.
خياباني - من خودم روي صدا خيلي حساسيت دارم. به عادل فردوسي پور هم همان روز اول گفتم كه \" تو بايد بروي و صدايت را درست كني. اين صدا صداي خوبي نيست.\" حتي كارشناس صدا هم به او معرفي كردم. گفتم نبايد كلماتش را اين قدر كش بدهد.هميشه به عادل مي گفتم بايد خودت براي خودت فردوسي پور بشوي ، نه اينكه سعي كني شبيه خياباني باشي.
توپ جمع کن :31:
جالبه بدونید اسپانیا و پاراگوئه هم زبان هستند ولی اسپانیا رو زمین بازی میکنه و پاراگوئه رو هوا.
چاکر داش خیابانی گل و گلاب.
سلام...
اینا تو استودیو میشینن که گزارش کنن که کسی نمیبینتشون، خب جواد جان، قربونت برم، این LCD وامونده رو بزار 20 سانتی چشمات اینقدر اشتباه نگی دیگه!
توپ زیر پای ژاویه، میگه اینیستا توپ رو میگیره! حالا اینیستا کجاست؟ 40 متر این ور تر که با اون کله ی بی موش از یک کیلومتری داد میزنه!
یا یه جا نزدیک گوشه زمین ( نزدیک کرنر ) تورس توپ رو گرفته، جواد میگه : " حالا تورس توپ رو میگیره، ببینیم پاش به گلزنی باز میشه " آخه با پلی استیشن هم نمیشه از اونجا گل زد! من نمیدونم این چه فکری پیش خودش میکنه!
و البته خدا پدر این پیکه رو بیامرزه که این سوژه رو داد دست خیابانی که هر بازی ازش استفاده کنه!
بابا جواد جان، به خدا پسر همسایه 2 ساله ما هم حفظ شد از بس تو هر بازی میگی : " بعله، پیکه تو منچستر بود، فرگوسن راضی نبود و اومد بارسا و ... "
خداوند که سرچ رو ازت نگرفته، برو یه دقیقه سرچ کن یه چیز دیگه پیدا کن! البته فکر کنم سرچ میکنه، میره تو گوگل مینویسه " درباره پیکه " گوگل هم صفحه و لینک اولش مربوط به همین قضیه منچستر و ایناس، اینم همینو دوباره میخونه!
بدبخت اینیستا پشت محوطه توپ رو نگه داشته، دنبال فرصت و موقعیته که به کی پاس بده، توپ رو ازش میگیرن ، خیابانی میگه اینقدر خودخواهی میکنه تا توپ رو میگیرن!
ینی این بشر تشخصی نمیده خودخواهی چه وقتیه؟
یه تیکه که خیلی باحال بود!
صحنه اهسته نشون داد، خیابانی کارشناسی کرد که باید والدز که تکل زده کارت بگیره، بعد تصویر اومد رو بازی، داور به morel کارت رو ( فکر کنم به خاطر اعتراض ) نشون داد، خیابانی میگه: بعله، والدز کارت رو میگیره ،که 5 ثانیه بعد اسم بازیکن کارت گرفته رو زیرنویس کرد، میگه : morel هم کارت میگیره! ( حداقل اصلاحش نمیکنه که بابا من اشتباه کردم،)
شاهکارش هم که آخرای بازی، پاراگوئه داشت حمله میکرد، میگه ببینیم پاراگوئه باز هم به گل میرسه!
یه تیکه هم جالب بود، خیابانی میگه: " ببینیم اسپانیا باز هم میتونه در جام جهانی قهرمان بشه! ( بعد درستش کرد که البته اسپانیا تو اروپا قهرمان شده بود و ...
راستی از ریاضی قوی خیابانی هم نباید غافل بشیم!
یه جا داشت محاسبه میکرد که این بازی چندمه و چند تا مونده و چند تا گذشته! واقعا خنده دار بود!
این بازی 59 هستش، و بعد از این 4 بازی بمونده، نه 60 تا بازی شده این بازی 61 میه! نه نه! این بازی 60 میشه! از الان سه تا میونده، نه ، اشتباه شد، 61 بازی انجام شده این 60 میشه! چرا از اتاق فرمان به من نمیگن، بابا من نمیدونم، خودتون یه جوری حساب کنید!
( آخرش یادم نیست چطوری جمعش کرد! )
آخر بازی هم میگه : اروگوئه همونطور از جام میره کنار که سال و ... ( البته منظورش همین پاراگوئه بود )
البته اینا مواردی بود که بنده در خواب و بیداری داشتم فوتبال رو میدیدید و زیاد حواسم جمع نبود! ( خدایا خیابانی رو از ما نگیر )
موفق باشی♥♥♥
گزارشگر راديو(آلمان_آرژانتين):
مولر به عنوان اولين گل بازي ثبت ميشه!!(جمله بنديو:18:)
صحيحش:
حالت 1: مولر به عنوان اولين گل زننده نامش ثبت ميشه
حالت 2: نام مولر به عنوان زننده ب اولين گل ثبت ميشه.
از آرایه ادبی ادغام استفاده کردن! :27:نقل قول:
یه بار تو بخش گزارشات مردمی از یکی پرسیدن نظرتون در مورد برنامه چیه؟ گفت خوبه مخصوصا این که امسال از اون تصویرای ثابت کمتر وسط بازی پخش می کنن.نقل قول:
خیابانی:
هوا در نیمکره جنوبی چقدر سرد یا حداقل چقدر خنکه .
هیچ بازیکنی نسبت به او حرکت پاس رو نداشت .
پاس های پاراگوئه برای راه گشایی به سمت دروازه اسپانیا .
خیلی خوش بازی کرد و خیلی خوب بازی کرد .(یکی از بازیکنای اسپانیا رو می گفت )
اسپانیا به مصاف آلمان میره اگر بازی تا پایان به نفع این تیم به پایان برسه .
نقل قول:
دیشب یکی از بازیکنای اسپانیا خیلی خوش بازی میکرد!
مزدک طرفدار ایتالیا بود که تیمش همون اول ناک اوت شد ، موقع بازیه آرژانتین آلمانم یکم رو فاز سیگاری میگاری چیزی بود قفل کرده بود رو آلمان ، همونجور که اگه جواد بازیه آرژانتین آلمانو گزارش میکرد جو گیر میشد میگفت آرژانتین دلاورانه باخت و این نشانه ی امنیتیست که شهدای 200 سال جنگ امریکای لاتین با غیور مردان سرخپوست بومی انجام دادن و ...نقل قول:
کودکی سِر جواد خیابانی رو هم لحاظ کنید :دی
جوات بعد از پنالتی ای که ژابی زد و دیلار گرفت گفت والا من بی تقصیرم :
بله بوسکتس دروازه تیم پاراگوئه رو نجات میده !!!!! ربطشو رو با سیم رابط هم نمیشه ربط داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم تو شیلنگ دست به آب شنا کنه ولی از این سوتیها نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای خیابانی، لطفا این جملات را بخوان! با شروع رقابت های جام جهانی، حجم زیادی از بازی های بین المللی در سرتاسر جهان در حال پخش است. این حجم زیاد به هر فوتبالدوستی این امکان را می دهد که کیفیت بازی ها و تیم ها را مقایسه کند. هر مسابقه فاکتورهایی برای جذابیت خود ارائه می دهد، نظیر بازیکنان سرشناس، مربیان خاص و غیره. اما برای بیننده فوتبال، علی الخصوص فوتبالدوستان ایرانی، گزارش بازی نیز یکی از فاکتورهای اساسی به حساب می آید. در این روزهای فوتبالی، قیاس گزارشگران از هر زمان دیگری بیشتر به چشم می آید. ما شاهد پیشرفت گزارشگران جوان و برخی گزارشگران با سابقه سیمای جمهوری اسلامی ایران هستیم. اما در عین حال بعضی از گزارشگران قدیمی نه تنها مایل به پیشرفت نبوده، بلکه اصرار بر روش نادرست گزارش خود دارند. روی سخن ما به طور خاص با جواد خیابانی است. گزارشگری که با گزارش تاریخی بازی ایران و استرالیا محبوبیت زیادی در بین هواداران فوتبال پیدا کرد، اما به هیچ عنوان قدر این محبوبیت را ندانست. به نظر می رسد جواد خیابانی با شنیدن انتقادات، بیشتر بر سبک خود پافشاری می کند. به یقین در این جام نیز، کمتر بیننده ای است که دل خوشی از او داشته باشد. - استفاده از عبارات و اصطلاحاتی که بیشتر با اعصاب و روان بیننده بازی می کند؛ - پیش بینی ها و قضاوت های نا به جایی که خیابانی هرگز حاضر به پس گرفتن آنها نیست؛ - اطلاعات کم به روز که در مقایسه با گزارشگران جوان به شدت آزاردهنده است؛ این ها ویژگی های گزارش جواد خیابانی است. ما به هیچ عنوان خواستار حذف خیابانی نیستیم، اما خواهشی که از این گزارشگر با سابقه داریم این است که بیشتر به بازخورد و واکنش مردم نسبت به گزارش هایش توجه کند. هیچ زمانی برای اصلاح دیر نیست. به امید روزی که پیشرفت، سرلوحه امور قرارگیرد. * انتشار این مطلب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد *
89/3/29
بعد از بازیهایی که خیابانی گزارش میکنه این تاپیک رونق میگیره :31:
جواد هر جور باشه بهتر از عادل هست...
100 البتهنقل قول:
جواد تو فاکتورهایی مثل پاچه خواری، دادن بیشترین سوتی در کمترین زمان، بیشترین غلط دستوری در کمترین جملات، استفاده از آرایه ی پارادوکس و ... از همه گزارشگرای دنیا بهتره
اشاره به بازیه استقلال و پیروزی که عند مورد مشخص شده رو به نمایش گذشت !نقل قول:
جواد تو فاکتورهایی مثل پاچه خواری، دادن بیشترین سوتی در کمترین زمان، بیشترین غلط دستوری در کمترین جملات، استفاده از آرایه ی پارادوکس و ... از همه گزارشگرای دنیا بهتره
کاش یه تاپیک بزنیم شونصد هزار تا صلوات نذر کنیم بازی فینال رو خیابانی گزارش نکنه ، اگه این اتفاق بیفته شخصاً تا آخر عمرم هیچی از خدا نمیخوام :D
نه فكر نكنم.نفوس بد نزن.ايشالا فردوسي پوره.نقل قول:
اگه جواد باشه من 1 راديو ميزارم كنارم و صداي تلويزيون رو ميبندم كه بازي رو از صدا(راديو) و سيما(تلويزيون) ببينم:31:
نه اتفاقا خیلی حال می ده از اول بازی تا اخر بازی می خندیم دیشبم کلی خندیدیم بش اطلاعاتش در حده موکته:31:
ولی واسه فینال 100% عادله:5:
اینو هستم واقعا.مرتیکه اصلا بازی رو گزارش نمی کنه.وقتی داور واسه پاراگوئه پنالتی گرفت بعداز 5 دقیقه تازه فهمید چی شده.نقل قول: