کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که این دو بازی رو بیاره ؟:19:
Printable View
کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که این دو بازی رو بیاره ؟:19:
از کنسول بازها کسی میتونه بیاد این کمبت هارو توضیح بده؟
من شوت معمولی که میزنم همش میره هوا
مجبورم با L بزنم تا گل شه
منکه صبر می کنم نسخه نهایی بازی بیاد.اونجوری بیشتر کیف میده
نقل قول:
چطوری این کارو کردی ؟!!!!
برای منم دسته هی بالا پایین میره راهی نداره درست بشه؟
گرافیکشم که تو حالت 1080 هم خیلی زایس بازکنها هم زیاد شبیه نیستن
من خیلی به این فیفا امیدوار بودم ولی فکر کنم بازم باید برم سراغ pes
خوب این نظر من بعد از 20 دقیقه بازی کردن !
- خوب مشخصا این همون FIFA 10 نسخه کنسول هست که منتقل شده به PC .. فرق خاصی نداره با نسخه 10 کنسول !
- مزیت گرافیکی که PC داره اینه که شما برای اولین این FIFA Next-GEN رو میتونی با pc در رزلوشن 1080p بازی کنید ! چیزی که کنسولی ها ندارن :دی و رزلوشن کنسول در همون 720p فعلا (در نسل حاضر کنسول ها) خواهند ماند !
- اگر گرافیک Geforce داشته باشید می تونید از 3d vision هم استفاده کنید که واقعا من با همین عینک های آناگلیف (قرمز/آبی) امتحان کردم خیلی باحال شد مخصوصا قسمت ها سینمایی (دیگه با 3d vision چه شود !)
- به نظر من برای قضیه گیم پد بالاخره باید سر کیسه رو شل کرد و یه گیم پد استاندارد واسه بازی گرفت (ترجیحا گیم پد 360) من با این گیم پد بازی کردم هیچ مشکلی نداشت و خیلی روون و مرتب اجرا شد ...
- سرعت لودهای PC واقعا سریعتر هست , من یادم هست تو نسخه PS3 شما وقتی بازی رو لود می کردی و می خواستی وارد یه مسابقه بشی .. ابتدا دوباره برمیگردید به Arena و سپس ورزشگاه که Load شد سریع به نمایش در میاد و می تونید با استارت زدن مسابقه رو شروع کنید ... این مراحل در PS3 حدود مثلا 8 ثانیه طول می کشید ولی با این نسخه PC که تست کردم تقریبا 1 ثانیه ای لود می کنه ورزشگاه رو :18: !!!! و کفمان قیچی شد :دی
- خدارو شکر PC ها از شر اون نسخه قدیمی راحت شدند و اصلا نگران و ناراحت نباشند که با 11 کنسول فرق داره - به این فکر کنید(ـم) که دیگه اون نسخه مسخره current رو بازی نمی کنیم !!!
- جالبه واسه بچه ها فروم بگم : یه چیزه جالب شنیدم که شاخ در آوردم اون دسته از هموطنانی که کلا نسخه کنسولی فیفا رو ندیده بودن ! و امسال نسخه demo 11 رو واسه pc به دستشون رسیده , باز ازون اسم ها عجیب غریب ایرانی روش گذاشتن و فیفا 11 PC رو .. فیفاپس !!!!!! نامیدند (یه چیزی تو مایه های GTA10 ازین سبک اسماس)
دیگه دوستانی که با گیم پلی نسخه 10 کنسولی آشنان می دونن دیگه چطوریاس , چون تو گیم پلی مطلب خاصی ندیدم توضیحی در این مورد ندارم که بدم و البته دوستان هم در پست ها قبلی اشاراتی داشتند !
- آنتی آلایس هم که روی این نسخه وجود داره تا 4x میشه بالابرد که کیفیت لبه های اشیاء رو خیلی بالاتر میبره !
- در نهایت نسخه PS3 فیفا 10 رو (که طبیعتا LCD TV اجرا کردم) که در 720p و آپ اسکیل شده به 1080p بود , رو با FIFA 11 PC که رسما در 1080p با 4xAA , 16xAF (در همون LCD TV) مقایسه کردم .. دیگه FIFA 10 کنسول رو بوسیدم گزاشتم کنار ! کیفیت فوق العاده بالاتری رو PC از همان 2 یا 3 سال پیش می تونستیم شاهد باشیم که متاسفانه به خاطر سیاست های شرکت , ازمون دریغ شد !
- منتظر نسخه اصلی می مونیم ببینیم این جام جهانی هم اگر یه جوری توش بگونجونن باحال میشه (نه اینکه قبلا گفته بودن فقط اصلاحات جام جهانی رو بهش اضافه می کنیم) ...
- خدا می دونه چه MODهای برای این بسازن !!! احتمالا چمن رو عوض کنن واقعا چمن از دور خوبه ولی از نزدیک اصلا تکسچر جالبی نداره ! توپ هم که توپه جام جهانیه ....
-- این نکته رو هم اضافه کنم , دوستانی که در مشهد هستند اگر خواستند من هفته دیگه کلا مجتمع کامپیوتر تک - واحد 502 هستم واگر خواستند می تونن با به همراه آوردن یک عدد فلش حداقل 2 گیگ یه کپی از این دمو رو از آن خود کنن ...
روزا از ساعت 10 تا 14 و 18 تا 21:30 در محل شرکت به آدرسی که دادم در خدمت همه ی همشهری ها عزیزم هستم ...
سلام
پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
چطوریاس؟
با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
یه توضیحی بدید ممنون میشم
:18::41:
بازی رو آسون ترین درجه هستش ... شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمائید .. دوستان نحوه سخت تر کردن بازی رو توضیح دادن , دوستان ....نقل قول:
طبق همون روش professional کردمنقل قول:
با professional هم اینجوری گل زدم
یعنی بازم اسونه؟
آقا یکی بیاد این مشکل گیم پد رو حل کنه..........
گیم پدت شوک داره؟نقل قول:
اگه اره پس شوکت رو روشن کن بعد اونوقت جهت های دسته رو تنظیم کن درست میشه
منم اول ایتطور بودم
بعد وقتی رفتی تو بازی دیگه شوکت خاموش کن
عزیز خوبی... منو که یادت هست....:31:نقل قول:
داداش اول در مورد بازی بگم که دیوونه شدم ...:8: دمش گرم خدایش... باید اعتراف کرد دیگه ...
من مشکل گیم پد اصلا تداشتم . یعنی با اون همه مشکلات سال های قبل و پست تو ، فک کردم که دیگه بد بخت شدیم...
خیلی خوب راحت بازی می کنم.دسته هم از همین معمولی های بازازه که 4 تومن قیمتشه...
چراغ شوک رو روشن کن و این تنظیمات رو مثل من بزار ..(تنظیمات رو مثل pes درست کردم و همه چی مثل اونه که بخواهیم بریم اونو بازی کنیم قاطی نکنیم مثلا شوت روی دایره میرفت که الان روی مربعه و...)
به این عکس توجه کن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو بدون که خیلی مخلصیم ... از راهنمایی ها و پست های خوبت تشکر ...
فقط یچیزی می خواستم توی پ . خ بگم ولی همینجا می گم...
با دوستان صحبت کن 2 تا تاپیک بزنیم و پچ های fifa و pes رو بذاریم...که اینجا شلوغ نشه...
پارسال اگه اشتباه نکنم گلی بود گل محمدی بود ... نه ؟ که این چنین تاپیکیی رو درست کرده بود .. اگه اشتباه می کنم از دوستمون عذرخواهی می کنم.
موفق باشی...
پچی نیومده که یک سری تیم دیگه هم به این دمو اضافه بشه
میلان رو نداره زیاد حال نمیده :31:
از هیچ کدوم تیمهاش خوشم نمیاد...یعنی در کل بغیر از میلان از هیچ تیم دیگه ای خوشم نمیاد
ولی بس که تو کف بودیم دمو رو دانلود کردم
ولی ارزشش رو داشت
حالا پچی اومده؟!
بله یادمه عزیزم ارادتم کاملهنقل قول:
این راهنمایی بود کردی:31:
اینارو که خودم می دونم مشکل من این نیست که نتونم فعال کنم مشکل دوتا پریدن جهت هاست وقتی با آنالوگ ها کار می کنم داخل بازی دوبل عمل می کنه یه بار بالا رو می زنم 2 تا میپره من اینو می خوام حل کنم نمیشه. راهی برای این پیدا کردی بگو وگرنه من با گیم پد که مشکلی ندارم. تنها مشکل من همون 2 تایی عمل کردن آنالوگ های چپ و راست هست شک ندارم برای تو هم این مشکل وجود داره ... فقط دقت نمی کنین احتمالا به این قضیه واسه همین هیچ کس فکر نمی کنه که مشکلی هست.. واقعیتش هست
ای بابا.............مثل این که قسمت نبود ما فیفا رو بازی کنیم ! دیشب گذاشتم دانلود ولی 500 مگ رفته بود که قطع شده....فردا هم میخوام برم سفر! حالا امشب هم یه زوری میزنم ببینم چی میشه.
دوستان این طور که من فهمیدم این بازی فقط با گیم پد xbox 360 controller for windows سازگاری داره.درسته؟
خدارو شکر.من این دسته رو دارم!:31:
من که اصلا نتونستم با کیبورد بازی کنم
دریبلینگ و skill moves عملا با کیبورد غیر ممکنه
تا اینجائی که بازی کردم چند تا نکته واسم جالب بود:
چند بار توپ به داور خورد
رونالدو قبل از ضرباتش همون تنفس همیشگیش رو انجام میده
سبک دویدن کاکا عین خودشه
محتوای مخفی: سوال
دوستان کسی جواب منو ندادنقل قول:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
بازی رو طبق بازی دوستان professional کردم
ولی خیلی راحت گل میزنم مثل اب خوردن
بله . منم با گیم پد ۳۶۰ بازی میکنم و عالی هست . هر بازی هم که گیم ید روش کار کنه رو بدون تنظیم خاصی ساپورت میکنه . قیمت دسته ی سیم دارش هم ۳۵ تومن هست .نقل قول:
اصلاعات بیشتر رو ازینجا بگیر :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263977&page=22
یه مسلمونی این Xpadder رو نصب کنه ببینه مشکل گیم پد حل میشه یا نه ........
من با گیم پد بدون مشکل بازی میکنم ! اول همه دکمه ها رو تنظیم کرده بود اصلا کار نمیکیرد ! الان اینجوری کردم درست شد ! همچیش اوکیه !
ولی انصافا خیلی قشنگه ! هم از نظر گرافیک و صدا گزارشگر و تماشاگرا و ... !
من قبلا فقط PES بازی میکردم ولی امسال مطمئنا هر دو رو کنار هم بازی میکنم !
کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که demo این دو بازی رو بیاره ؟:19:
الان شما رو چه رزولیشنی بازی می کنید ؟ برای من اولاش خوبه بعد یه دفعه افت فریم پیدا می کنه ؟ مشکل کارت گرافیکیه ؟ یا مشکل دموی و تو نسخه اصلی درست میشه ؟ میشه یکی توضیح دقیق بده ؟
من با آخرین تنظیمات و رزولوشن 1080*1920 افت فریم ندارم ! شما مشخصات سیستمت چیه !؟نقل قول:
دوستانی که دموی این بازی رو بازی کردن یه سوال دارم:
فیفا 11 هم مثل فیفا10 موتور بازیش چرته یا واقعا تحول اساسی داده؟؟چون به جرات میگم هیچ فرقی بین فیفا 98 و فیفا10 تو گرافیک و موتور بازی ندیدم!! مثل آتاریه
vga :1gig 9500gtنقل قول:
ram: 2
من فکر کنم مشکل cpu باشه intel 2200
ولی برام این سوال که تا یه جاهایی بازی هوبه رونه ولی یه دفعه مشکل پیدا می کنه !
برای درست شدن مشکل گیم پد
از این تنظیمات برای دکمه های جهت استفاده کنید
هم CPU و هم گرافیک !نقل قول:
سلام ،
دوستان کسی با دموی X360 مشکل نداشت !؟؟
این مسیر فایلی هست که write زدم :
Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
تو فلش هم ریختم
اما بازم تو game library چیزی نیومد ، مشکل از چیه ؟! :-؟
تو فلش نمیشه باید روی DVD رایت بزنید .مسیر رایت زدنتون هم درسته .(نوع DVD مهم نیست و نیازی نیست که DVD مخصوص بازی های 360 باشه)نقل قول:
سلام ،
دوستان کسی با دموی X360 مشکل نداشت !؟؟
این مسیر فایلی هست که write زدم :
Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
تو فلش هم ریختم
اما بازم تو game library چیزی نیومد ، مشکل از چیه ؟! :-؟
درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .نقل قول:
بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حسین جان مسیر کپیش که درسته منم دیروز هر کاری کردم روی فلش نشد (البته فلش توش برنامه دیگه ای هم بود ، شاید فلش خالی باشه قضیه فرق کنه)نقل قول:
درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .
بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد :20: .
راستی بازی بسیار زیبا شده تنها مشکل الان کم بودن زمان دمو هستش و گرنه من مشکل دیگه ای ندیدم
+
شکل شوت زدن عوض شده و سنگینی توپ بسیار عالی کار شده
نقل قول:
این جریان ریختن بازی روی فلش دیشب منو تا 3 نصف شب معطل خودش کرد آخرش فهمیدم راهش چیه باید فایل دمو دستی ریخته بشه اصلا هم کاری نداره فقط یک کم وقت میبره .
شما با چه برنامه ای سعی کردی دمو رو روی فلش بریزی ؟
در مورد بازی تغییرات زیادی توش اعمال شده که باید حداقل 10-15 ساعتی بشینیم تمام جزئیات رو در بیاریم . یکی از تغییرات بسیار ملموس بازی که واقعا خیلی روش خوب کار شده تعاملات و کنش و واکنش بازیکنان در جنگها و درگیریهای داخل زمینه که بازیو خیلی در این زمینه به فوتبال واقعی شبیه کرده . یک مورد دیگه استفاده cpu از تکنیک برای جا گذاشتن حریفه که اینم واقعا قشنگ و دیدنیه .
با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته
ولی بازیکن با بازی فیفا نمیتونه ارتباط برقرار کنه و صمیمی بشه.
این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.
این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی:31: ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!نقل قول:
lol مال نسخه ی کنسولش درست شده و طرف به جای آروم دویدن،تند میدوه و اگرم به سمت دروازه هدایتش کنی،شعورش میرسه و خوشحالی میکنه قبلش !نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
معلومه که تازه فیفا باز شده!!!نقل قول:
ورزشگاه آرنا،ورزشگاه آفریقای جنوبی هست و ورزشگاه بازی ها ورزشگاه سانتیاگو برنابئو! تیم ها هم : لیون بارسلونا رئال یوونتوس چلسی و لورکوزن !
آرنا مثل Training مال بازی PES هست و تو میتونی توش تمرین کنی و تو این نسخه جدید فیفا،هم میتونی به عنوان یه دروازبان تمریت کنی هم به عنوان یه مهاجم،نکته دیگه اینگه هنگام لود شدن بازی،میتونی تو آرنا یه خرده تمرین کنی تا موقع لود بازی،حوصلت سر نره!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
به امید خدا میبینمت پس،من بچه تهرانم،امیدوارم تو این مورد دیگه با هم شباهت داشته باشیم(البته سوای نظراتمون در مورد گیم که به هم شباهت داره ! )نقل قول:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
خوب عزیزم،بزا کاملا روشنت کنم تا از سردرگمی در بیای، نسخه ی کنسول فیفا 11 یه چیز کاملا جدیده و آخرش هم هست ( به نظر خودم البته ! ) نسخه ی پی سی همون نسخه فیفا 10 کنسولهنقل قول:
لطفی که EA GAMES به طرفداران فیفای خودش کرده همینه که امسال،نسخه ی پی سی هم نکسته همین ! اگه توضیح بیشتری هم خواستی بگو کمکت کنم !
شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنمنقل قول:
بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
مسخرست واقعا
همین با تیکش رو هم باس خدا رو شکر کنی !!!! فیفا 10 پی سی رو ببین ! بعد بگو خدایا شکرت از این همه نعمتو فراوانی ! من بیچاره به خاطر فیفا 11 پلس استیشن 3 خریدم و تا الان نزدیک 700 اینا پیاده شدم!نقل قول:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
درجه سختی قفل نیست قربونت برم،قبل بازی برو تو Settings و LEVEL DIFFICULTY رو بزار رو Legendaryنقل قول:
بعدش اگه بیشتر از 2 تا گل زدی بیا اینجا تا من خودم جلوت تعظیم کنم !!!!
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
ترجیه میدم حتی آب خوردنت هم از نوع Default باشه! به همون چیز هایی که هس عادت کن که فردا روز خواستی با کسی بازی کنی ، نگه که من با این سرعت نمیتونم و از این حرفا!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من دمو رو هنوز دانلود نکردم و از مشکلاتش خبر ندارم
اما چیزی که مشخصه اینه که فیفا اصلا اینطوری نیست که روی درجات سخت بتونی راحت گل بزنی. تازه این درجه professional درجه متوسط بازی هست و دو درجه سخت تر از این درجه هم هست که بالاترین درجه سختی درجه " Legendary" هست که واقعا واقعا سخته!! ضمنا اگر بازی رو در حالت تنظیمات دستی قرار بدی که دیگه خیلی سخت تر میشه !! شما الان داری روی پایین ترین درجه بازی می کنی واسه همینه که 5 تا زدی شکی نداشته باش