شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدمنقل قول:
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور
Printable View
شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدمنقل قول:
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور
خب خوش به حال شمانقل قول:
کارت الجزیره چند؟
خب .. اینم از آرژانتین... واقعا متاسفم... خیلی حالم رو گرفت...
انصافا اگر دفاع شموشک نوشهر رو بجای دفاع آرژانتین میذاشتن بهتر کار میکرد... :31:مخصوصا دروازه بان آرژانتین که عملکردش جالب نبود....
میترسم تو بازیهای بعدی آلمان هم که اینقدر خوب نشون داده حذف بشه و آخرش اروگوئه بشه قهرمان جام جهانی..
اصلا کلا این تورنمنت دچهار نحسی شده بود.... بهترین تیمهای دنیا یکی بعد از دیگری حذف شدن....
همش تقصیر این دروازه بانه کم تجربه و ابله هست که گل زود هنگام رو خورد و باعث باخت آرژانتین شد.......
و واقعا" برای گزارشگر احمقمون یعنی مزدک میرزایی متاسفم فقط بلده توهین کنه به آرژانتینیها:41:
خودتون رو ناراخت نکنید....
اگه منظورت چارلز ترون هست باید بگم ایشون تو آفریقای جنوبی به دنیا اومدن احتمالا اومده بودن زادگاه رو یه دید بزنن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مادرشون هم آلمانی هست . دی کاپریو هم اجدادشون ایتالیایی آلمانی هستند بیشترشون . اصلا حالا که چی شما که باختید حالا اصلا 6 میلیارد نفر جمعیت کره زمین طرفدار شما . البته به جز من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شالیز ترون
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
کارت الجزیره سیخی چندنقل قول:
من با دانگل نگاه میکنم اگر یخوام کارت الجزیره بخرم باید 70 دلار پول بدم با همون پول یه دانگل میگیری وچندتا پکیج باهم باز میکنی
شارلیز من ( ر ) جا انداخته بودم بود تلفظش تا اونجا که من اطلاع دارم شارلیز هست نه چالرز یا چارلیز
آلمان کابوس سیاه اسپانیا از راه رسید.....
منتظر نابودی باش اسپانیا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تصاویر چند تا از گلها رو یکی از بچه ها تو این تاپیک گذاشته...:
_______________________کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5144566&postcount=2152
نه آقا... تقصیر شخص (( دیه گو آرماندو مارادونا )) بود... !! اصلا کلا تیم رو بد arrange کرده بود... اون بود که این دروازه بان اسکل رو برای این بازی انتخاب کرد و در عوضش هم فوتبالیست بسیار کارآمد و بدرد بخوری مثل VERON رو روی نیمکت نشوند...
اونوقت وقتی تیم کم میاره میره دامادشون رو وارد بازی میکنه... "آگورو " رو میگم....
یه بازیکن قدرتی و با تجربه مثل VERON خیلی به کار آرژانتین میومد....:41::41:
كارتش واسه يك سال 200 تومنه از دبي گرفتن...
راستي ايران يه بار كلينتون رو نشون داد!(تا نيمه ي اول!)
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن :31:
اینا که میگفتن سیستم کدگذاریشون رو جوری کردن که هیچ دانگلی نتونه کاری بکنهنقل قول:
آرژانتین همون آرژانتین محبوب
مارادونا هم همون مارادونای محبوب و دوست داشتنی و بهترین بازیکن تاریخ
هیچ چیز تغییر نکرده...
دوست عزیزمون حرف قشنگی زد اون زمان که جنگ بود و دیگر هیچ تنها و تنها ترین دلخوشیمون آرژانتین و مارادونا بود و هست همه اون روزها رو به خوبی به یاد داریم پس
Vivaaa La Argentinaaa
Viva Diego Armando maradona
دوست عزیز من از بچه گی طرفدار دو آتیشه آرزانتین بودم.با گلهای باتی گل میپریدم هوا میومدم پایین.نقل قول:
شما باید دنبال مقصر اصلی باشید.و اون کسی نیست جز مارادونا.با گزاشتن این بازیکن شماره فکر کنم 15 که 22 سالشم بود باعث شد آرزانتین دو تا گل اول رو دریافت کنه.حتی با بازی بدش بعد از گل اولی که تقدیم کرد اون رو تعویض نکرد.و این نشان از این داره که مارادونا اصلا مربی خوبی نیست.دعوت نکردن خاویر محبوب،دادن بازوبند کاپیتانی به مسی در حالی که ورن تو بازی هستش،کارهای عجیب و غریب،افتادن تو تله پله و پلاتنینی و کل کل کردن با اونها به جای بررسی مسائل تاکتیکی و تکنیکی،قراردادن داماد خودش تو زمین در صورتی که میلیتوی آماده و با انگیزه رو روی نیمکت نشوند.استفاده از هیگواین تو این بازی کاملا اشتباه بود.این بازی فقط سه تا مهاجم سریع میخواست (مسی ، توز و میلیتو) چون دفاع آلمان روی هوا و حمله های کلاسیک فوق العاده قوی بود.استفاده نکردن از ورون با تجربه که میتونست خط میانی آرژانتین رو محکم کنه.و استفاده از مسی بهترین بازیکن جهان تو جایی که هیچ کس اون رو ساپورت نمیکرد.
این بازی جنگ بین مربی ها بود.مارادونا باخت
ضمنا از دوست عزیزم بردیا هم معذرت می خوام این چند روز زیاد کل کل کردیم با هم
امیدوارم همیشه موفق باشید
شماتا حالا کجا بودی؟؟ ازون حزب بادیا هستی دیگه؟؟؟نقل قول:
شر زیاد میگن اگه بخواهن سیستم عوض کنن تمام کارتهایی که فروختن از کار میفتهنقل قول:
دوستان آرژاینتینی خیالی نیست.....
ایشالله چهار سال دیگه تو قاره ی خودمون قهرمان میشیم.....
چهار سال دیگه هم بازیکنامون با تجربه تر میشن و هم این برادر بسیجی حاج مارادونا مربیمون نیست.
در مورد آلمان هم نگران نباشید یا اسپانیا شوتش می کنه اون ور یا هلند مقتدرانه می خوردش.....
زرشک:13:نقل قول:
اینو خودت گفتی یا اون اوختاپوسه.
ببین داداش فعلا زوده.حواستو جمع کن ما کابوس سیاه شما نشیم.
راستی گرچه ایشون با من نبود ولی یه توضیح بدم که من طرفدار سه تیمه اسپانیا هلند و آرژانتین بودم (مدارکش هم موجوده:31:)نقل قول:
بعدا نگین این یارو حزب باد بود....
این توی سایتش زده واسه حوزه خلیج 75 دلار تمدید 65واسه جاهای دیگه 70نقل قول:
نمیخوام دلمون رو بیشتر بسوزونم ولی خدایش چرا تیمهای بزرگ اینقدر افتضاح باختن؟؟؟
اون از پرتغال و برزیل که به وقت اضافه نکشیده باختن، اینم از آرژانتین! حداقل میذاشتی به وقت اضافه بکشه!
اونوقت یه تیمی مثل ژاپن، با کمال افتخار توی پنالتی میبازه!
واقعا عجیبه! نمیدونم مشکل از بازیهاست یا هشت پاهه؟؟؟؟
تیم بزرگ آلمان هم میبازه :27:
البته این عکس بهتره :10:
پس فکر کردی واسه چی شدم طرفدارش؟؟؟ :31:نقل قول:
احتمالا نیروی بدشانسی من بیشتر از نیروی پیشگویی هشت پاهه س!!! :21:
به همه فاصله آلمان آرژانتین ثابت شد.
حالا دیگه بگو آلمان
بگو بگو بگو
آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان
پس اگه این جوریه شما کار خوبی می کنی:31:نقل قول:
شما توی نیمه نهایی طرفدار آلمان باش تا حذف بشه. فینال هم طرفدار هلند باش تا اسپانیا ببره و قهرمان بشه:31:
نقل قول:خیالات برتون داشته عزیزان من...:27:نقل قول:
زنده باد آرژانتین! زنده باد اسطوره ی تاریخ فوتبال! زنده باد مارادونا!
چي بايد گفت
بدترين استفاده از مسي
پشت دو مهاجم وسط خديرا و اشنايدر كه جاي مسي نيست
اي خدا
آخه چرا به خاطر يه گل سريع جاي ديماريا رو عوض كردن
چرا شكل تيم رو به خاطر يه گل به هم ريختن
هيچ برنامه اي براي استفاده از ستاره هاي تكنيكي آرژانتين نبود
آخه بابا چرا اينقدر تمركز بازي پشت وسط و پشت هجده آلمان بود
بعد از چند نيمه بايد بفهمن كه نميشه از بين خديرا و اشنايدر گذشت
باز كردن بازي خيلي سخت بود؟
بعد از حذف برزيل امروزم آرژانتين
براي كسايي كه عاشقانه مارادونا رو دوست دارن احترام قائلم
اما اين دليل نميشه ما هم ناراحتي خودمون رو از مارادونا ابراز نكنيم
اينجا تاپيك تيم آرژانتينه نه تاپيك مارادونا
من و طرفداراي حقيقي آرژانتين و اكثر مردم اين كشور
اول تيم آرژانتين رو دوست دارن بعد ستاره هاشو
براي طرفداراي حقيقي آرژانتين مارادونا مهم نيست
مهم قهرمانيه تيمه
مارادونا فقط چند صفحه درخشان از تاريخ تيم آرژانتينه
ولي نه همه اون
من از دست مارادونا و روشي كه براي بازي گرفتن از مسي توز ديماريا... داشت ناراحتم نيازيم نيست به خاطر كسايي كه مارادونا رو دوست دارن اين مسئله رو پنهان كنم
دو تيم بزرگ يرزيل و آرژانتين به مربياشون باختن
به ساده ترين ضد تاكتيكهاي مربيان حريفشون
حقيقت اصلي اينه
من مارادونا رو بازيكن بزرگي ميدونم امامثل مردم آرژانتين دلم نميخواد ديگه سرمربي تيمم باشه
لعنت به دی ماریا
لعنت به ریکلمه
لعنت به المان
لعنت به هشت پا
از اول هم مربی شدن مارادونا غلط بود اولا مارادونا تجربه ی زیادی نداشت.دوما این ریسک بزرگی بود که تیمی رو که آماده ترین مهره ها رو داره به این مربی بسپارن.نقل قول:
اما اين دليل نميشه ما هم ناراحتي خودمون رو از مارادونا ابراز نكنيم
اينجا تاپيك تيم آرژانتينه نه تاپيك مارادونا
من و طرفداراي حقيقي آرژانتين و اكثر مردم اين كشور
اول تيم آرژانتين رو دوست دارن بعد ستاره هاشو
براي طرفداراي حقيقي آرژانتين مارادونا مهم نيست
مهم قهرمانيه تيمه
مارادونا فقط چند صفحه درخشان از تاريخ تيم آرژانتينه
ولي نه همه اون
من از دست مارادونا و روشي كه براي بازي گرفتن از مسي توز ديماريا... داشت ناراحتم نيازيم نيست به خاطر كسايي كه مارادونا رو دوست دارن اين مسئله رو پنهان كنم
دو تيم بزرگ يرزيل و آرژانتين به مربياشون باختن
به ساده ترين ضد تاكتيكهاي مربيان حريفشون
حقيقت اصلي اينه
من مارادونا رو بازيكن بزرگي ميدونم امامثل مردم آرژانتين دلم نميخواد ديگه سرمربي تيمم باشه
یعنی به این راحتی باختیم.
اگه یه گل زده بودیم تو نیمه اول الان شاید همه چی فرق می کرد.
اینا دیگه چه تعویض هایی بودن.چرا ورون و میلیتو نیومدن تو
اخه تا کی باید تو حسرت بمونیم .اگه حتی با غنا هم اینطور بازی کرده بودیم بازم میباختیم
پس اون خط اتشی که می گفتن همه ازش وحشت دارن کجا رفتن
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اینو برای بعد از .... اماده کرده بودم ولی ....
اینم در قالب مثنوی(مثنوی دیگو) تقدیم به همه البیسلسته های عزیز امیدوارم که خوشتون بیاد.
خالکوبی بازوی دونا نشانی هست واسه شما
دکتر چه گوارای ما صلح را زجهان زد ندا
اون هیتلر نازی شما جان انسان را کرد فدا
لاژوی رئیس دروغ فیفا با دیگو داشت دعوا
جام کذایی 90 را با پنالتی داد به ژرمن ها
زین قصه نشو خوار ای صفا که جام 19 افریقا هست به پا
اونی که هست درون قلب ما تویک چهارم خورد به تیم هشت پا
در نبردی سخت وطاقت فرسا تیم لو را کرد با چند گل کرد فنا
در بازی فینال همه بودیم یک صدا تیم رقیب چیزی نداشت برتر زما
جام را گرفتیم با ادعا هفت پیروزی با مارادونا
زین پس در جهان هست یک ندا "زنده باد مارادونا"
آقا خیلی قشنگ بود...نقل قول:
فوتباله دیگه بی خیال....:20:
لعنت به این فوتبال بی رحم.مارادونا بیشتر از همه حیف شد.
حتی اگه 4 سال دیگه هم قهرمان شه.هیچ ارزشی برای من یکی نداره بدون مارادونا.
مارادونا و مسی و توز و میلیتو و هیگواین باید برن بشینن خونه و بازی ستارگان کم فروغ المان و یواخیملو رو ببینن.فوتبال بی رحم.دیگو حیف شد.
ایشالا دوره های بعدی موفق باشید.
دوستان من اگه حرفی زدم فقط برای مزاح و شوخی بود...
امیدوارم کسی از دوستان ناراحت نشده باشه.
دوست عزیز کلا حرف دل منو زدی ولی چیکار میشه کرد .قهرمانی ارژانتین توی جام جهانی اونم با اسطوره (مارادونا) منو تو رویاها برده بود.حیف شد واقعا حیف شد شاید وقتی دیگر.نقل قول:
واقعا جام اشک ها و لبخند ها بود .من که امروز اصلا حالم خوب نیست از بس که ناراحتم .بعد از بازی کارد می زدی خون در نمیومد.
شاید 2014
نقل قول:
مارادونا و مسی و توز و میلیتو و هیگواین باید برن بشینن خونه و بازی ستارگان کم فروغ المان و یواخیملو رو ببینن.فوتبال بی رحم.دیگو حیف شد.
پايان كار جذابترين چهره جام جهاني: اديوس ديهگو
لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچكترين فعاليت را به وي نداد
سايت گل ـ حول و حوش دقايق 70 بود وقتي كه آرژانتين گل سوم را هم دريافت كرده بود دوربين روي صورت ديهگو مارادونا رفت كه مثل هميشه دو دست خود را به سمت چپ و راست برده بود و با پنجه محكم بازوها را گرفته بود. اما براي اولينبار در اين جام، ديهگو در موقعيتي بود كه بيجلال و جبروت مسابقات قبلي به نظر ميآمد، دوربين به سمت صورت او رفت و چشم چپش را با وضوح بيشتري نشان داد، بر اين چشم اشكي نشسته بود و غمي در آن بود كه جگر را ميخراشيد؛ اين ديهگو مارداوناي جذاب بود. كسي كه حالا ديگر اميدي به ادامه كار در جام نداشت. كسي كه برخلاف هميشه بازيهاي جام جهاني بايد خودش را آماده بدرقهاي متفاوت با بازيكنان ميكرد، بازيكناني كه اگر نصف مارادونا بودند آرژانتين ديگر چه غمي نداشت ...
كساني كه مسي را با مارادونا مقايسه ميكردند بايد تغيير عقيده داده باشند، نه ليونل مسي هنوز مانده تا با ستارهاي مثل ديهگو مقايسه شود. ديهگو در جام 90 تيم بيستاره آرژانتين را كول كرد و به فينال برد اما مسي ...
لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچكترين فعاليت را به وي نداد. بله، آلمانيها قبلا هم يكبار مارادونا و شوق بينظيرش را از كار انداختند و اين براي دومين بار بود كه ديهگو كم ميآورد ...
حالا مردي كه جذابيت جام مديون او بود ما را ترك ميكند. كسي كه حتي طرفداران آلمان هم دوست نداشتند شكست خوردنش را ببينند. آديوس ديهگو!
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
نقل قول:
ممنون رفیق.ببخشید اگه تند حرف زدم.اعصابه خیلی خورده
آرژانتين – آلمان فوتبال كاملا سياسي. خوب اين پايان كار جام جهاني نيست به نقل از يك خبر گزاري كه دوست نداشت نامش فاش شود عنوان كرد سفر صدر اعظم آلمان به آفريقاي جنوبي بي دليل نبوده با توجه به بدهي هاي كشور آرژانتين به آلمان پيش بيني نتيجه بازي دور از انتظار نبود بله درست حدس زديد يك تباني بزرگ در فوتبال. .اين است فوتبال سياسي.
--------
این حرف من نیست ! برام ارسال کردن !
اما به نظر مشکوک میاد !
احتمالا فالس نیوز یا رجا نبودن؟:دینقل قول: