salam sajad to mamno e vorodi va ahmado amiram hamin tor
Printable View
salam sajad to mamno e vorodi va ahmado amiram hamin tor
اسم سرورت خیلی بلند بالا میباشد....نامه که نمیخوای بنویسی!!!:27:
یکی می تونه این alex را از p30world بن کنه ؟ چون خلاف قوانین داره فینگلیش تایپ می کنه
ضمنا پست های اسپم می ده ! 4 تا پست را می تونست یک پست بده
oooooooooooooooooooo کی این حرف را می زنه ؟×!نقل قول:
va agaram kesi fosh bede bane 5 mine
کاری که ما می تونیم انجام بدیم برای بن شدنش اینه که پست هاش رو گزارش بدیم...نقل قول:
در ضمن می تونین بزارین تو لیست سیاه که از دستش راحت بشین فعلا که تو لیست سیاه من هست...
در ضمن کسی می دونه این nameless tee جدید کیه؟
goob هست ........
saide ye aziz man type farsim kharab shode
agha man ye chizaye jalebi daram chetori bayad bezaram to inja masalan bote ba rain bow?!!!!!!!!!!!!!!
lord ye lahze miay to bazi
man az hame ozr mikham farsim kharabe
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
rasti bache ha man to windos 7 nemitoonam servero run konam ahmad dalilesho migi?
بعد از دیدن این جمله تا 10 دقیقه داشتم از خنده غش میکردم :31::31::31::31::31::31:نقل قول:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:agha man balad nistam akso barname va bot inja bezaram behem yad midid??
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
mage chie?
من از وقتی پست را دیدم تا الان دارم می خندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرغ های توی فریزرم دارند می خندند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خندش چیه
اسم سرور zombi هم که ماله gb هاست [gb]-clan_server:10:
سلام
اینم aim bot
برید حال کنید
بد بگید alex بده
کد:http://rapidshare.com/files/456646796/Bot.exe
:2:
واقعا ممنون alex:40:
اینم یه عکس با حال
کد:http://rapidshare.com/files/456702968/screenshot0018.png
دیدید حالا bot های دیگه هم دارم مثل:
1.vote hacke:وقتی که کسی vote میده که شما kick شید ولی این bot اون کسی رو که vote داده رو kick میکنه این رو هم تو magical
امتحان کردم
2.---- pw:اگه سروری که رمز admin یا moder یا helper داشته باشه باشه اگر با این بوت بری و 2 ساعت در آن server بمونی رمز admin اون سرورو پس از 2 ساعت موندن در سرور به شما میده
دوستان ورژن کامل 0.6.0 بازی قابل دانلود شد.
لینک دانلود:کد:http://teeworlds.com/files/teeworlds-0.6.0-win32.zip
اما این ورژن از سرور های ورژن قبلی پشتیبانی نمی کنه.اگر بخواهید سرور های بیشتری داشته باشید و سرور Magical DDRace رو هم داشته باشید باید از ورژن قبلی استفاده کنید.
در ضمن این ورژن با اون ورژنی که امیر گذاشت فرق داره و این کامله.
پرچم ایران رو هم در قسمت پرچم ها داره.
(الان من از مدرسه اومدم:31:)
3. auto blockwar: خودش همرو block میکنه
و هیچ کی حریفه ادم نمیشه:8:
ای خدا !!نقل قول:
کجا دیده شده عکس را به rapidshare آپلود کنند ؟! ای noob :2:
تو چی کار داری
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
اینم از آقا sajad tnt بهش یاد دادم سرور بسازه و دارم بهش یاد میدم که بارا سرورش map و pw بزاره و....
اون وقت وقتی کارش درست میشه این کارو میکنه حتما ببینید
جونه من خداییشو بگید این وژدان داره:41::21::2::18:
لطفا اینو ببینید
کد:http://rapidshare.com/files/456732169/screenshot0050.png
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
دارم برات آقا sajad وقتی با bomb lag و comb lag و crasher server دخلتو اوردم میفامی
آقا sajad از شما بعیده دیگه با شما دوست نیستم
:o
:41:
متاسفم براتون
راست میگه alexo تند تند bane 70000 دقیقه میکنه بیچاره هیچیم نمیگه
من و lord و goldagale و mool و yuri رو ban kard به خدا هیچ کاری نکردیم آقا shahab بیا برس به دادمون
اگه بدونی آقا شهاب smkh va sajad پشت سرت چی میگن help me:41:
سلام شهاب جان بیا ببین بهت چی میگن
سلام دوستان.نقل قول:
چي :18: ... تو ساخت سرور يادم دادي ... اگه تو يادم داده باشي كه ديگه بايد خودم رو بكشم و زنده نمونم :31:...
عجب :18: ...
اولا براي ساخت پورت دوست عزيزم Smkh يادم داد.
دوما ، من از روز اول هم ساخت سرور و ... رو بلد بودم ! تنها مشكل من ساخت پورت بود كه محمد عزيز يادم داد!
سوما ، فهش نده تا بن نشي (شاهد هم Amir و Mool و Smkh هست!)
ثانيا ، سرور خودم هست دوست دارم Ban كنم .
در آخر همه وژدان نه وجدان - بارا نه برا - ... هه هه هه:27::31: ...
الان هست كه ياد امضاء احمد ميوفتم :31:...
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
این botکار نمیکنه ارور میده :(
اولا خدا رو شکر الکساندر زنده نبود این روزها رو ببینه که چجوری از نامش سو استفاده میکنن وگرنه الان تلفن نداشتیم و نمیتونستیم بازی کنیم :31:
دوما آقای الکساندر هر مسائل شخصی رو اینجا بیان نکن! حالا با سجاد و سرورش مشکل داری ما چکار کنیم! سروره خودشه هر کاری دوست داره میکنه! شاید دوست داره تنها بازی کنه یا شاید سرورو امتحان کنه!حتی منم بن کنه ناراحت نمیشم
سوما عزیز دل برادر سجاد جان! من بهت یاد ندادم که! خودت بلد بودی فقط داشتی ما رو محک میزدی :31:
چهارما آقای rayan.shr من کی پشت شهاب حرف زدم؟؟؟؟؟؟؟؟ الکی تو و الکس منو با شهاب دعوا نندازین!! آخه شده من پشت کسی حرف بزنم؟ اگه چیزی بود جلوش میگفتم! نکنه تو هم داداش الکسی که اومدی اینجا با منو سجاد دعوا کنی؟
پنجما آقای soha is the beSt خب انتظار بد داری دیگه! مگه میشه یک چیز از الکساندر بگیری و سالم باشه!! فقط خدا خدا کن ویروس نباشه!:31: ما مثل بقیه نیستیم که چند تا بوتی که خدا میدونه توی چند روز کار کنه رو به کسی ندیم.اینجا 3 تا بوتی رو که دارم میزارم هر کی دوست داشت استفاده کنه هیچ تشکری هم نمیخوام! فقط فحش ندین!:31:
پنجما ببند اون نیشت رو! (باید الان این رو به من میگفتین!) :31:کد:http://up.--------.com/images/8mfaihk0b8su4i9lam1y.rar
ششما همگی بجای دعوا اجماعا صلوات!:31:
خوب من کوتاه اومدم...
اگه قراره الکس همین طور پست بده و چیز میز بزاره منم پست می زارم می بینیم کی بیشتر تشکر می خوره...
نه الان کار کرد خداروشکر
ویروس هم نبود :دی
یه سوال
چه کدی باید نوشت که چشمای تی عوض بشه؟
من رنگو فهمیدم ولی اینو نفهمیدم چجوری :دی
f1 رو بزن و اینو بنویسنقل قول:
bind h say /emote happy 99999
توی بازی هم دکمه h رو بزن
امیدوارم همیشه اینطوری باشین! :31:
البته شکلکهای دیگه هم هست ولی فقط همین :31:
سلام دوستان.
امروز با كمك دوستان عزيز و گلم تونستم سرور DDrace (همراه با مپ هاي جديد) رو ران كنم:46:.
(هدفم از ساخت اين سرور اين بود كه ديگه بچه ها از مپهاي تكراري خسته شده بودن :31:!)
ولي مشكلاتي دارم :
1.نميتونم از كد super_me (براي فريز نشدن و...) استفاده كنم !
2.سرعت شليك تير خيلي كمه (نميدونم از كجا تنظيمش كنم:31:)!
3.چطوري ميشه سرور 24 ساعته Run باشه ؟! (اگه آموزشي هست ممنون ميشم قرار بديد)
و در آخر يك معذرت خواهي به احمد جون بدهكارم :10:.
(بخدا فكر كردم حتما الكس بي... هستي! البته دور از جون شما:31:!)
اسم سرور :
Persian TeeWorlds
آي پي سرور :
46.100.178.135
زمان ران (Run) بودن سرور :
11 صبح الي 9 شب !
در ضمن ، اگه كسي هر مپي (Map) مدنظرش بود، بهم بگه (يا مپ رو بهم بده) تا در اولين فرصت قرار بدم:31:.
سلامنقل قول:
1- فکر کنم بدونم برای چی باشه ولی باید امتحان بکنی! از یک اجرا کننده سرور دیگه استفاده کن! البته نمیدونم ولی فکر کنم مشکل همینه :31:
2- اونم مشکلی نیست برنامشو میذارم همه تنضیماتو تغییر بدی :31:
3- کاری نداره 24 ساعته قطع نکن سرورو :31:
اگه هم میشه یکم آپدیت کن که اینقدر lag ندیم :31:
خیلی هم خوبه! منم دیگه از مپای تکراری خسته شده بودم :31:
من یک مپ مد نظرم هست البته فکر کنم بدت بیاد ولی plzzzzzzzzz بذار چون چند روز حسابی روش بودم تا بسازم! حداقل یکبار با بچه ها بازی کنیم تا کنف نشم :31:
و آخر از همه خودتو عشقه بیخیال سرور :31:
شرمنده ولی نشد :دینقل قول:
اینم قدرت clane gb هست
کد:http://rapidshare.com/files/456792591/screenshot0019.png
پیشنهاد می کنم تو سرورت از Cheat استفاده نکنی چون بازی بی مزه میشه.نقل قول:
دوستان فکر کنم یه تنظیمی برای سرور میشه گذاشت که هر کس از روی PC خودش مپ برای سرور Call Vote کنه(البته اونایی که تو فولدر مپ های ساخته شده است).اگه اونو اضافه کردی که خیلی خوب میشه.
یه سوال دیگه خط پایان مپ DDRace رو چطوری میشه گذاشت؟
راست میگه یکی هم به ما بگه خط پایان مپ DDRace رو چطوری میشه گذاشت؟ منم هنوز توی عجبم!
کسی یک راهنمای خوب برای ساخت مپ سراغ نداره؟
من ساخت مپ ddrace بلدم تا جمعه نمستونم ولی خود جمعه آموزش فارسی به همراه چیزهایی که لازم دارید رو میذارمنقل قول:
عکس ها را توی رپیدشیر آپلود نکن کلا توی این آپلود نکن بهتره از این آدرس استفاده کنی:نقل قول:
بعدشم چرا این عکس ها اینقدر بی کیفیت هست.800*600 بعدشم اصلا کیفیت نداره یکی اینا رو ببینه فکر میکنه teeworlds بازی بی کیفیتی هستکد:http://up.--------.com
من راستش sajad جان تو رو خیلی دوست دارم ولی تو منو نه
آقا smkh خیلی noobi که نمیتونی خط پایان بزاری
و اینم اقا smkh و cake sandis با این که هیچ کاری نکردم!!!!!!!!!
:41:کد:http://rapidshare.com/files/456879562/screenshot0066.png