سلام
من یه مقاله با این موضوع میخوام، اگه کمکم کنید ممنون میشم.
موضوع :
سیستمهای هشدار دهنده تغییرات فشار، سوئیچ های عمل کننده مکانیکی و هشدار دهنده های صوتی
( برای درس اندازه گیری و ابزار دقیق )
Printable View
سلام
من یه مقاله با این موضوع میخوام، اگه کمکم کنید ممنون میشم.
موضوع :
سیستمهای هشدار دهنده تغییرات فشار، سوئیچ های عمل کننده مکانیکی و هشدار دهنده های صوتی
( برای درس اندازه گیری و ابزار دقیق )
لطفا در مورد تولید انبوه لارو sphingidea اطلاعاتی لازم دارم خیلی ضروریه تافردا به ما جواب بدین.
سلامنقل قول:
کد:http://physiologysport.blogfa.com/post-24.aspx
کد:http://www.aftab.ir/articles/sport/sport_knowing/c6c1221293178_sport_cardi_p1.php
نقل قول:کد:http://www.sobhdam.com/index/content/view/1010/140/
کد:http://www.major-physics.blogfa.com/post-392.aspx
کد:www.os-laboratory.com/sound
سلام
لطفا مقاله ای در مورد "تاریخچه بودجه در دوره ساسانی " بهم معرفی کنید .
با تشکر
مجید
نقل قول:کد:https://www.aftab.ir/articles/economy_marketing_business/financial_economy/c2c1176541719_budget_p1.php
کد:http://modiriat.persiangig.ir/jb1.htm
کد:http://www.kozeghar.blogfa.com/8509.aspx
با عرض سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز:
من چند وقتیه دنبال مقاله درباره تصویب بودجه می گردم ولی
پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوستان عزیزم درخواست دارم اگه کسی چنین
مقاله ای با این موضوع داره برام بزاره نیاز فوری بهش دارم
با تشکر از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی کمکم کنه در رابطه با این مقاله ناز فوری دارم ممنون می شم
سلام خدمت شما دوستان عزیز:
من برای هر کدوم از این 7 تا دو صفحه مقاله می خوام و هر چی سرچ کردم پیدا نکردم،این هفت شماره که زیر قرار دادم ،در مورد ورزش می باشد،پس لطفآ فقط در مورد ورزش این عنوان ها رو واسم مقاله اش رو پیدا کنید.
1=طرح ریزی و برنامه planning
2=سازمان دادن organizing
3=کارگزینی staffing
4=هدایت کردن directing
5=هماهنگ کردن coordinating
6=گزارش دادن reporting
7=بودجه بندی budeting
سلام.
آقا هر چی در مورد چینه شناسی به زبان فارسی میبینید بذارید اینجا.
عکس دار هم باشه.
باید یه جوری باشه که بیش از 30-40 صفحه دربیاد.
پیشاپیش سپاس
:12:
سلام بر دوست عزیزم فرشاد گلنقل قول:
به این تاپیک مراجعه کن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63616&highlight=%DA%86%DB%8C%D9%86%D9%87+%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C
سلام
یک مقاله در مورد: "ماشینهای پرتوهای الکترونی "میخواستم
اگه بشه در حدود 20 صفحه
ممنون!
منظورت همون ebm هستش ؟نقل قول:
در باره پرسش مهر 9 می خواستم
سلام جمشید جاننقل قول:
مراجعه کردم و درخواستم رو اونجا هم بیان کردم.
اگه تو هم چیزی سراغ داری بذار لطفا.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3682889#post3682889
:12:
سلام.لطفا مقاله در مورد بررسی روش اجزا محدود
ممنونم.
سلام
من مقاله ای پر محتوا درباره ی برج پیزا یا ایفل و یا درباره ی یکی از استادیوم های خارجی می خواستم که کل تاریخچه ی معماری ان را داشته باشد به زبان فارسی و به همراه عکس .
خیلی فوری لارم دارم .
ممنون میشم که سریع جواب بدید.
لطفا در حدود 7-8 صفحه با عکس باشد برای پروژه معماری می خواهم.
پروژه ی امار دبیرستان دارید؟
لطفا یک پروزه در مورد اصول و سرپرستی یک سایت کامپیوتری می خوام با تشکر.
نقل قول:
با سلام.من الان عضو این سایت شدم بنا به درخواستم واٍثه پروژه آمار دوم دبیرستان.خدایی برا خودم نیست!
فقط به عزیزی کمک میکنم.جالب اینجاست که داکیومنتی پیدا نکردم.کمی سیستم خیلی یوزر فیرندلی نیست.
البته انتقاد بود.
خلاصه مقاله فقط لازم نیست نمودار میخواد فرمول و.....
با نهایت تشکر از جستجوگران کاردان
موفق باشید
منتظر جوابتان می باشم
سلام
آقا يكي كه تو اينترنت وارده مي تونه به من كمك كنه دارم خل چل مي شم
من شديدا دنبال يه مقاله يا مطلب يا در مورد معماري ساختمان يك دانشگاه معروف هستم مثل هاروارد يا آكسفورد
خواهشا كمكم كنين تا حالا يه خطم پيدا نكردم
عرض سلام خدمت همه سروران
من یه مقاله در باره گوجه می خواستم.البته بیشتردر باره ریشه.ساقه و برگ های این گیاه.بیشتر ریخت شناسی گوجه.تعداد صفحاتش هم مهم نیست.فقط مفید باشه.هر کدوم از دوستان لطف کنن و بذارن ممنون میشم
هيچكي هيچ چي نداره
حالا من فردا چه خاكي سرم كنم چي بدم به استاد
عرض سلام خدمت همه سروران
من یه گزارش کار آزماشگاه شیمی آلی در باره تجزیه کیفی عناصر نیتروژن.گوگرد و هالوژن ها می خواستم.هر کدوم از دوستان لطف کنن و بذارن ممنون میشم
سلام
من به دنبال یه مقاله در مورد الگوریتم چند صفی یا تک صفی و مقلیسه ی انها هستم برای دری سیستم عامل
اگه شما سروران مرا یاری کنید ممنون میشم
3 تا مقاله میخوام
از 3 تا از موضوعات زیر (کلا 3 تا میخوام مقاله )
1.مقایسه شیوه زندگی وجان بینی.غزل های سعدی و حافظ
2.عرفان سهراب سپهری
3.معرفی نقاشی های سپهری و نقد هنری ان
4.مقایسه فردوسی و اخوان ثالث
5.مقایسه منوچهری و نیما یوشیج
6.شکل گیری و تحول و تطور عرفان
7.ویژگی های غزل کلاسیک و غزل عناصر
8.جایگاه شعری در شعر معاصر
9.معرفی طنز پردازان معاصر در عرصه ی شعر
با سلام، ميخواستم بدونم كسي ميتونه در رابطه با درياها و انواعشون و هر چيز مرتبط با دريا مثل فرسايش سنگها از طريق درياها و اقيانوسها، توضيح درباره ي درياها و ... چيزي بزاره؟ كتاب، آدرس، وب پيج... .
سهراب سپهری در تاريخ پانزدهم مهر ماه 1307 در خانواده ای که اهل شعر، نقاشی، منبت کاری و ديگر رشته های هنری بود، زاده شد. کودکی و نوجوانی او به مطالعه، بازی در طبيعت، شکار و نواختن موسيقی گذشت. سهراب تا پانزده سالگی خود را در شهر کاشان گذراند و در نقاشی ها و اشعار او تاثير اين دوران و تاثير طبيعت و گياهان را می بينيم. سهراب سپهری شعر صدای پای آب را با الهام از قريه "چنار" واقع در حد واسط کاشان و مشهد اردهال سرود و دهکده زيبای "گلستانه" واقع در اطراف کاشان الهام بخش او در سرودن شعر گلستانه شد.نقل قول:
آن طور که پريدخت سپهری در کتاب خود تحت عنوانسهراب، مرغ مهاجر می گويد برادرش تا چهارده سالگی در باغی زندگی می کرد که شمارش درخت هايش به سادگی امکان نداشت اما يک سال بعد را در خانه ای گذراند که در آن اثری از درخت و سبزه نبود. طبق نوشته خانم سپهری، سهراب در اين دوران به مطالعه نويسندگان و شعرايی چون لامارتين، گوته، اميل زولا، شاتوبريان و هوگو پرداخت.
سهراب يک سال بعد يعنی پس از پايان تحصيلات سيکل اول متوسطه به تهران رفت و در دانشسرای مقدماتی نام نويسی کرد. پس از پايان دوران دانشسرا به کاشان بازگشت و به سرودن شعر و نقاشی تابلو مشغول شد. اما بعد دوباره به تهران رفت و برای تحصيل در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زيبا ثبت نام کرد. شعر و نقاشی سهراب همچون ديگر همعصران وی تحت تاثير امواج نو قرار گرفت و او نيز وارد حيطه شعر نو و نقاشی مدرن شد.
سهراب اولين کتاب خود به نام مرگ رنگ را در سال 1330 چاپ کرد. زندگی خواب ها، شرق اندوه، صدای پای آب، مسافر و هشت کتاب از جمله آثار سهراب سپهری است. اين هنرمند پرآوازه ايران در ارديبهشت ماه 1359 در اثر بيماری سرطان خون درگذشت و در مشهد اردهال به خاک سپرده شد.
صدای پای آب یکی از سرودهای اوست. انگیزه سرودن شعر, مرگ پدر و تسلای مادر است. اواین سروده را به مادرش تقدیم داشته است. زبان روان, توصیف صادقانه دنیای عاطفی شاعر تصویرهای بدیع و تازه, غافلگیریهای شاعرانه(آشنایی زدایی), ترکیب و موسیقی شعر و حتی بهره گیری از لغات عامیانه برشکوه تاثیر این شعر افزوده است.
این سروده بلند را به دو قسمت می توان تقسیم کرد: در قسمت نخستین, شعر آمیخته ای از حس و عاطفه و آرمان شاعر است. آب در این شعر رمز خود شاعر است که آرام و تازه از هر گوشه و کناری عبوری مکند و کاشان او در آغاز همان کاشان زادگاه اوست اما در قسمت دوم, دستگاه فکری شعر و فلسفی او چهره می نماید و کاشان او به اندازه جهان وسعت می یابد و جهان در نامد کاشان تفسیر می شود: (اهل کاشانم , اما/ شهر من کاشان نیست/ شهر من گم شده است./ من با تاب, من با تب/ خانه ای در طرف دیگر شب ساخته ام) شعر صدای پای آب با اشاراتی به اساطیر و بهره گیری از عناصر هندی و بودایی, آگاهی و شناخت عمیق سهراب سپهری را از عرفان غیر اسلامی و غیر ایرانی و تلفیق این دو عرفان, نشان می دهد. جز این پایان شعر دعوتی است به درک درست عرفان و بهره گیری از آن در عصر معراج پولاد و اصطکاک فلزات سهراب در ازدحام صداهای گوناگون عصر ماشین باورمند گوش دادن به آواز حقیقت است و نگران گم شدن انسان در سطح سیمانی قرن.
صدای پای آب شاید از هر سروده دیگر آینه اندیشه و احساس سپهری می باشد. در این جا قسمتی از شعر بلند صدای پای آب را می خوانیم:
اهل کاشانم
روزگارم بد نیست.
تکه نانی دارم, خرده هوشی, سر سوزن ذوقی.
مادری دارم, بهتر از برگ درخت,
دوستانی بهتر از آب روان,
خدایی که در این نزدیکی است.
لای این شب بوها, پای آن کاخ بلند........
اقا این چیه؟!! این که 1 صفحه اولا من 3 تا خواستم بعد بیوگرافی نه درباره عرفان سهراب!نقل قول:
یه مقاله 15-20 صفحه ای با موضوع اخلاق میخوام
ممنون
سلام یه مقاله در مورد ترانزیستور انگلیسی و ترجمه شده به فارسی میخوام.مرسی
سلامبه همه من دو تا پروژه امار نیاز داشتم اگه میشه زود چون تا پنج شنبه بیشتر وقت ندارم اگه لطف کنید برام میل کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.به یه متن 20 صفحه ای انگلیسی و ترجمش در مورد یه مبحث که درباره عمران باشه لازم دارم.میتونین کمک کنین؟
سلام من تحقیق در مورد بیماری طیور میخواستم انگلیسی با ترجمه فارسی داشته باشد مثل نیوکاسل و........
بیشتر از 10 صفحه
من یک پروژه آمار برای سال دوم می خواستم لطفا کمکم کنید چون اصلا وقت ندارم اگه میشه با تمامی جدول ها نمودار ها ممنون میشم.ایمیله منم اینه :
سلام من یک پروژه آمار برای سال دوم می خواستم لطفا کمکم کنید چون اصلا وقت ندارم اگه میشه با تمامی جدول ها نمودار ها ممنون میشم.ایمیله منم اینه :
سلام خدمت رو دوستان من يه مقاله در مورد ساخت استاديوم چين همون كه شبيح اشيانه پرندست ميخواستم فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليش 2 صفحه كافيه.خيلي لطف ميكنيد:11:
اينجا كلا سره كاريه ؟؟؟
سلام از دوستان میخوام که یه محبتی کنن یه مقاله کامل در مورد (تراش سنگهای قیمتی ) پیدا کنن واقعا ممنون میشم دسته همتون دردنکنه فقط یک مقدار عجله دارم قربونتون...