اگه ایران نباشه علی دایی افشین قطبی من و تو معنایی نداریم!چرا همه با دایی بدن؟
Printable View
اگه ایران نباشه علی دایی افشین قطبی من و تو معنایی نداریم!چرا همه با دایی بدن؟
سلام
منم به نوبه خودم این برد شیرین رو تبریک میگیم.
این برد برای من بسیار شیرین حتی شیرین تر از دو بازی قبلی بود.
چند نکته از بازی امشب به ذهنم رسید که اونو می نویسم:
1.حضور بسیار زیاد تماشاگران ایرانی نسبت به اماراتی ها.دوستان بسیاری از اقوام نزدیکمان انجا زندگی می کنن.اونجا کشوری هست که برخلاف ایرانی های امارات جمعیت ایرانی مسن تری حضور دارند واکثرا هم برای کار اونجا هستن.معمولا جمعیت مسن وقت کمتری رو برای این کارها می ذارن ولی باز میبینید که حضور بسیار خوبی دارند
2.اولا ترکیب کاملا تغییر کرده بود که ابتدا من بازیکنان رو تحلیل میکنم
2.1:گردان: امروز مث دیگر بازیکنان عالی نبود اما جاهایی که لازم بود حضور داشته باشه حضور داشت.اون چالاکی رو نداشت.
2.2:حدادی فر : یکی از بهترین بازیکنان امروز ما .واقعا خوب بازی کرد مخصوصا پاس های کوتاه که در دفاع می داد و کمتر شاهد
زیر توپ زدن این بازی بودیم
2.3:ارش افشین:یکی از بهترین بازیکنانی که امروز نوید یه مهاجم شش دانگ رو به تیم ملی داد.واقعا عالی دریبل میداد اما عاملی که باعث شد کمتر موفق باشه کمبود تجربه بود طوری که سر کارت زرد اول کفر منو در اورد.جام جهانی اینده از او بیشتر خواهیم شنید
اما اندرانیک:اما گل سرسبد امروز از لحظه ای که وارد بازی شد من یه کلاس بازی اروپایی ازش دیدم . اون وسط زمین با پاس های کوتاش و پاس های کوتاه ترکیبی به ادم لذت خاصی رو میداد .خیلی وقت بود از یه بازیکن ایرانی همچین بازی رو ندیده بودم..اگه دقت کرده بودیم نیمه دوم وسط زمین بطور کامل دست ایران بود.
3.اما گلها :من بیشتر از اینکه از گلها لذت ببرم از پاس های گل لذت بردم .سه پاس گل با کلاس اروپایی .پاس هایی که اکثرا با فواصل زیاد و البته زمینی بود.روی زمینی تاکید دارم.فوتبال ما تکنیکی هست پس روی زمین بیشتر موفق خواهیم بود.
4.برد امروز به این دلیل برای من شیرینتر بودکه ترکیب کاملا عوض شده بود.من شخصا فک میکردم بازی بسیار سختی با امارات خواهیم داشت اما این بازیکنان چیزی کم از بازیکنان اصلی نداشتند مگر تجربه.شما دیدین در نیمه دوم تیم حتی از نیمه دوم های بازی های قبلی بهتر بود.چیزی که نیمه اول باعث شد بازی پایاپای باشد تجربه بازیکنان امارات بود.
5.من قبل از جام خیلی به تیم و افشین قطبی اعتقاد نداشتم البته به نوع مربی گری ایشان و نوع بازی بازیکنان.اشتباه نشود من
شخصیت ایشان را همیشه می ستودم و یکی از با شخصیت ترین مربی های ایرانی بوده از روز اول ورود به ایران تا الان.اما الان یه کم دیدم نسبت به افشین از لحاظ فنی بیشتر شده
6.اما برسیم به جواد خان
1.گزارش خوبی داد .امروز نکاتی را که ذکر می کرد خیلی پخته تر بود و کارشناسی بهتری نسبت به گزارش های قبلی ارائه داد.
2."تعداد تماشاگران حدود 5هزار و 12 نفر هست."
3.نمیدونم من بد شنیدم یا :"بازی بعدی 10 دقیقه دیرتر برگزار میشه یعنی االان که یه ربع به 8 هست بازی بعدی میشه 10 دقیقه به 8".
4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
5.اما بزرگترین و بامعنا ترین گنده حرفی که جواد زد"به قول عادل چه میکنه این غلامرضا رضایی" که در دقیقه اخر بازی گفت.این نوع عادل گفتن بسیار با صمیمیت و دوستی بیان شد اون هم در زمانی که که شما از مصاحبه ها و اخبار و حواشی این روز های گزارشگران اگاه هستید.
7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .
8.امروز جناح راستمون خیلی خوب کار کرد و تقریبا تمام حرکات من جمله سه گل رو از جناح راست زدیم که به خاطر بازیکنان اماده تر و ایذا ضعف دفاع های چپ امارات بود
9.یکی از نکات بارز امروز عوض کردن عالی و چند ده متری و دقیق جناح های بازی بود که فضا های زیادی رو به بازیکنان ما میداد
10.مربی کره که بازی رو میدید من مطمئنم از این بازیکنان به اصطلاح ذخیره بیشتر ترسید
11.افشین قبل از بازی حرف قشنگی رو زد اون هم اینکه "از عبارت ذخیره استفاده نکنیم"
12.وحشی گری دروازه بان امارات که به نظر من بازیکن خودشون افشین رو کمی شارژ کرد و همین باعث اون برخورد شد
13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی
14.دفاع تیم باز هم منو ترساند مخصوصا نیمه اول .باز هم میگم این دفاع در مقابل بزرگان بیشتر نمود خواهد داشت
شرمنده.
به امید قهرمانی
به دلم افتاده قهرمانی
نیمه اول رو که دیدم از بس افتضاح بودیم پا شدم رفتم
حیف شد پس :31:
----
امیدوارم اون 72 نفر ( از جمله خودم) ضایع شن:10:
گل دوم یه گل کلاسیک سالنی بود:8:
به اميد پيروزي در بازي شنبه :15:
بايد كرهايها رو سكته بديم :thumbsdow
اتفاقا از همون موقعی که قطبی اومد به پرسپولیس و بعد تیم ملی من گفتم که این می تونه کاری برای فوتبال مریض ما بکنه !!!نقل قول:
جوات گفت بعد از باز عراق از نیمه دوم تا الان :13:نقل قول:
4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
بابا درس خون احیانا شما اینجا رو با دفترچه خاطرات تون اشتباه گرفتید :31:نقل قول:
7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .
تبریک میگم...
حقمون قهرمانیه...
کلا فوتبال امارت اندازه شپشم نبود با بیشتر بازیکن های ذخیر تحقیر بدی شدن
راستی ما الان اولین تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل گرفتیم درست؟ :31:
منم نیمه ی اول رو دیدمنقل قول:
حیف اون وقتی بود که واسه نیمه اول گذاشتیم:31:
ولی بازی با کره همیشه قشنگ بوده،این یکی ارزش دیدن داره
البته طبق جوابی که دو هفته پیش به نظرسنجی دادم ایران باید تو این بازی ببازه(البته خدانکنه:31:)
اولین و تنها تیم ....نقل قول:
در کل بازی خوبی بود و نیمه دوم خیلی بهتر و بی نقص تر بازی کردن
تیم خوبی جمع شده و انشالله که موفق هم میشه
نیمه دوم ترکوندیم. در واقع بارسلونایی بازی کردیم:31: در وازه بانشون چه قاط زده بود طفلک:31:
قطبي: سطح بينالملليمان را نشان داديم؛ همه از ما ميترسند
افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل امارات اظهار داشت: خوشحالم كه موفق شديم اين تيم را شكست دهيم. اين پيروزي خيلي دلچسب و شيرين بود. ما با 9 تغيير در اين بازي به ميدان رفتيم كه فكر كنم كمتر مربي چنين تصميمي گرفته باشد.
وي افزود: خوشحالم كه تيمي تشكيل شده كه هر بازيكن آن ميتواند نقش بسزايي در پيروزي داشته باشد. ما به هر 23 بازيكن تيم احتياج داريم و با روحيه مقابل حريفان به ميدان خواهيم رفت تا به هدف اصلي و قهرماني آسيا برسيم.
قطبي عنوان كرد: در نيمه دوم مقابل امارات سطح بينالمللي تيم را به رخ ساير حريفان كشيديم و نشان داديم كه از مدعيان اصلي عنوان قهرماني آسيا هستيم.
وي درباره ديدار با كره جنوبي گفت: ما 3 روز براي اين ديدار فرصت داريم و بايد با تمام توان مقابل اين تيم ظاهر شويم تا اين تيم را شكست دهيم. قطعا تمركز بالا در اين ديدار حرف اول را خواهد زد.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سؤال كه به نظر ميرسد كادر فني كره جنوبي از رويارويي با ايران هراس دارد، گفت: طبيعي است كه همه تيمهاي حاضر در اين رقابت از ما هراس داشته باشند. من فكر ميكنم هيچ تيمي دوست ندارد با ايران مسابقه دهد.
قطبي در پايان با تبريك اين پيروزي به تمامي ايرانيان خاطرنشان كرد: هر برد مانند ويتامين است و باعث اعتماد به نفس بازيكنان ميشود و ميتواند موفقيت را رقم بزند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سردبير الخليج: ايران بدون شك ميتواند قهرمان جام شود
علي ناجم پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات گفت: ايران لياقت حضور در ديدار پاياني را دارد. اگر مليپوشان ايران با همين روحيه در مسابقات آينده ظاهر شوند حتماً كره را شكست خواهند داد.
وي ادامه داد: وقتي تيم ايران با اين تعداد بازيكن ذخيره مقابل امارات هماهنگ نشان داد و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت، بدون شك ميتواند قهرمان جام شود.
بچه های ما هیچکاری نکردن، داور به نفع گرفت!:2:نقل قول:
13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی
امدم فقط تبریک بگم نیمه دوم عالی بودیم.
همین!
منم این برد شیرین رو تبریک میگم...
در مورد دایی هم باید بگم یادمون باشه که بازیکنایی مثل همین غلام رضا رضایی و کریم انصاریفرد و اگه اشتباه نکنم شهاب گردان و چند نفر دیگه رو همین دایی به فوتبال مملکت اوردن و معرفی کردن،حالا هرچی هم گفته باشه نباید الان پشت سرش حرف بزنیم...:46:
تبریک داریم بهتر و بهتر میشیم :40:
كفاشيان: حتماً كرهجنوبي را هم شكست ميدهيم
علي كفاشيان پس از برتري 3 بر صفر تيم ملي ايران برابر امارات گفت: به اين پيروزي نياز داشتيم كه با كسب اين نتيجه دل مردم ايران و تمام خانواده فوتبال شاد شد.
وي در خصوص پرداخت پاداش به بازيكنان عنوان كرد: با اين پيروزي مليپوشان ايران به مردم پاداش دادند و بهتر است فعلاً در مورد پاداشهاي مالي صحبتي نكنيم. ما از پيش برنامه ريزي كرده بوديم كه به دور دوم صعود ميكنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينكه در حال حاضر تنها به قهرماني فكر ميكنيم گفت: براي تيم ملي به دنبال جذب يك مربي بزرگ خارجي هستيم تا بتواند تيم را راهي مسابقات جامجهاني 2014 كند.
وي ادامه داد: ايران تنها تيم 9 امتياز مرحله گروهي است كه از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. تيم ايران براي قهرماني به اين رقابتها آمده و با اين شرايط حتماً كرهجنوبي را هم شكست ميدهيم.
افاضلي:ايران فيناليست جام پانزدهم است
هومن افاضلي کارشناس فوتبال و مربي تيم اميد ايران اظهار کرد: بازيهاي بسيار خوبي را در جام پانزدهم انجام داديم و در بازي آخر نيز ديده شد که فرقي بين بازيکنان روي نيمکت و بازيکنان اصلي تيم ملي ايران وجود ندارد و همه در يک سطح و در شرايط بسيار خوبي قرار دارند. با اين بازيکنان و پتانسيلي که در تيم ملي ايران ديده ميشود، به نظر من ايران يکي از فيناليستهاي جام پانزدهم است. برخلاف سالهاي گذشته که تيم ايران يک يا چند سوپراستار در زمين داشت، امسال تيم فوتبال ايران متکي به چند بازيکن نيست و به نظر من حالا ميتوانيم بگوييم که يک تيم خوب داريم.
وي ادامه داد: بازي در برابر امارات که تيم فوتبال ايران 9 تغيير در ترکيبش داشت، ميتواند بسيار براي نيمکتنشينان ايران مفيد باشد، چون اين بازي به همه نشان داد که تفاوتي در سطح فوتبالي نيمکتنشينان و بازيکنان اصلي و حاضر در زمين تيم ملي وجود ندارد و همه ميتوانند در يک سطح و با يک پتانسيل در زمين بازي کنند. بزرگترين امتياز تيم ايران در جام پانزدهم اين است که حالا همه بازيکنان تيم شرايط بازيها را لمس کردهاند و ميتوانند به راحتي در بازيهاي بعدي به تيم ملي کمک کنند.
افاضلي درباره ديدار برابر امارات نيز گفت: با 9 تغييري که در ترکيب داشتيم، مقداري زمان لازم بود تا تيم هماهنگ و روند رو به جلوي خود را به دست بياورد که بازيکنان توانستند با حفظ شرايط حاضر در زمين در نيمه دوم فوقالعاده وارد ميدان شوند و توانايي خود را به صورت کامل به رخ حريف بکشنند. نميتوانم بگويم کدام بازيکن از باقي بازيکنان بهتر بود؛ فقط به نظر من بايد قبول کنيم که در مجموع تيم بسيار خوبي داشتيم و توانستيم بازي زيبايي به نمايش بگذاريم.
وي گفت: در ترکيب امروز تيم به نظر من قاسم حداديفرد بسيار خوب بود. آندو عملکرد عالي از خود به نمايش گذاشت و رضايي نيز در نيمه دوم فوقالعاده عمل کرد. تيم ايران شايسته وارد ميدان شد و شايسته نيز از ميدان خارج شد. اين بازي بيش از اينکه براي ما سه امتياز ديگر به همراه داشت از اين نظر مفيد بود که حالا اندک فاصلهاي که بين بازيکنان نيمکتنشين و بازيکنان اصلي وجود داشت از بين رفت و حالا تيمي داريم که از هر نظر در شرايط کامل و در آمادگي خوبي به سر ميبرند و حالا ميتوانيم از هر بازيکني در هر شرايطي و در هر زماني که به وي نياز داشته باشيم، استفاده کنيم.
مربي تيم اميد ايران در ارتباط با آرش افشين نيز بيان کرد: به نظر من عملکرد آرش در زمين عالي بود و نشان داد که بازيکن بزرگي است؛ اما او بايد اين نکته را نيز بايد بگيرد که بازيکني در سن او وقتي فرصتي به اين خوبي به دست ميآورد تا در تورنمنتي بزرگ شرکت کند بايد قدر اين فرصت را که به خاطر شايستگياش به دست آورده بداند و به راحتي آن را از دست ندهد. او ميتوانست در ادامه بازي، درخششهاي ديگري نيز از خود به نمايش بگذارد.
وي در ارتباط با شرايط کلي تيم ملي نيز بيان کرد: نميتوان گفت که تيم ملي در کدام منطقه از زمين عملکرد بهتري يا بدتري از منطقه ديگري داشته است. ايران تيمي شايسته نشان داده و در همه مناطق زمين به خوبي توانسته است بازي کند و توپ و ميدان را در اختيار بگيرد. اميدوار هستم اين روند براي ايران ادامه پيدا کند و با اينکه در مرحله بعدي با تيم کرهجنوبي داريم و در صورت صعود به مرحله بعد بايد به مصاف تيم ژاپن برويم، من تيم ملي ايران را فيناليست جام پانزدهم ميدانم.
سردبير الخليج: ايران بدون شك ميتواند قهرمان جام شود
علي ناجم پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات در گفتوگو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه گفت: ايران لياقت حضور در ديدار پاياني را دارد. اگر مليپوشان ايران با همين روحيه در مسابقات آينده ظاهر شوند حتماً كره را شكست خواهند داد.
وي ادامه داد: وقتي تيم ايران با اين تعداد بازيكن ذخيره مقابل امارات هماهنگ نشان داد و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت، بدون شك ميتواند قهرمان جام شود.
من فکر می کنم اگه کره رو ببریم می تونیم قهرمان بشیم :10: و آرزو می کنم که پیش بینی این 72 تن :دی اشتباه دربیاد :40:
این شهاب سوتی چقدر سوتی میداد امشب:31:
سلام
بازی خوبی بود مخصوصا واسه من که فقط نیمه دوم رو دیدم:31:
بعد قرعه کشی یکی از مسولای (سرمربی یا رئیس فدراسیون)فوتبال امارت گفته بود که ما ایران رو رقیب خودمون نمیدونیم!عراق تیم اصلیه!از همین جا درود و سلام خالصانه من تقدیم به اون پیش گو!واقعا هم حریفمون نبودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسی کیفور شدیم!خوشحالی دوستان مستدام
کاشکی من جای آرش افشین بودم، بلند میشدم یه کله میرفتم تو دماغ دروازبان امارات!:18:
:laughing:نقل قول:
بعد قرعه کشی یکی از مسولای (سرمربی یا رئیس فدراسیون)فوتبال امارت گفته بود که ما ایران رو رقیب خودمون نمیدونیم!عراق تیم اصلیه!از همین جا درود و سلام خالصانه من تقدیم به اون پیش گو!واقعا هم حریفمون نبودن
بسی کیفور شدیم!خوشحالی دوستان مستدام
پس بگو به دربازبان چرا انقدر فشار اومد (تسلیت میگم بهش) کلا قبلشم هیچ کس توجهی به امارات نداشت حسابی رو عصابشون رفته بود یک بازی فوق اماتور بود:21:
نمیدونستم نشون دادن شخصیت واقعی یه نفر یعنی جنجال سازی.
اگه پست من جنجال سازی بود پستای قبل من که طرف با اطمینان درباره یه شخص ثالث حرف میزد و به همه چی متهمش میکرد چی بود؟
سرپرست تیم امارات اینو گفته بودنقل قول:
ما با عراق و کره برای صعود از گروه میجنگیم
دست ایران درد نکنه 3بر صفر برد.
گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه.
شجاعي: با شكست امارات ثابت كرديم خليج فارس هميشه فارس است.
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: با شكست امارات ثابت كرديم خليج فارس هميشه فارس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود شجاعي پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دوحه، عنوان كرد: بازي خيلي خوبي بود و اين پيروزي را به همه ايرانيها تبريك ميگويم. با اين برد نشان داديم كه خليج فارس هميشه فارس است. وي ادامه داد: اميدوارم روز شنبه بتوانيم كره جنوبي را شكست بدهيم و با قدرت به جمع 4 تيم برتر مسابقات راه پيدا كنيم. كره جنوبي از بازي با ايران هراس دارد. آنها در ديدار با هند تلاش ميكردند گلهاي بيشتري بزنند براي آنكه مجبور نشوند در مرحله يك چهارم نهايي با ايران روبرو شوند.
خوشحالی حیدری پس از پاس گل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه کارشناسای ایران از ترس بازی با کره نفسشون در نمیومد.
کاش با استرالیا بازی میکرد حال میداد.
به یاد جواد 98 با غزال تیز پاش..........
این جواتی چه حرفای خنده داری میزد تو بازی. بچه های ما تو محوطه جریمه امارات بودن جواد می گفت یه موقعیت برای امارات:31:
به تقلید از عادل هم که گفته بود جنس لباس بارسایی ها خوب نیست گفت جنس کفش ایران مثل اینکه خوب نیست بچه ها سر میخورن:31:
ما مخالفان تیم ملی، هرگز توبه نمیکنیم!
.در این چند روز گفته شده که رسانههای عربی به دنبال حاشیهسازی برای تیمملی کشورمان هستند. اما واقعا ما در مقابل و برای تیمملی کشورمان چه کردهایم؟ به جز تحقیر و نکوهش و نفی چه چیزی به این تیم دادهایم؟ به جز چسباندن انگ شانس و بیتاکتیکی بر پیراهن تیمی که صد در صد امتیازها را گرفته و در سه بازی 6 گل زده و یک گل خورده، چه کردهایم؟
..چند دقیقه قبل از شروع بازی با امارات، پیمان یوسفی به عنوان یکی از مخالفان افشین قطبی و تیمملی، سادهدلانه خطمشی و تاکتیک جدید به اصطلاح کارشناسان و اهالی فوتبال ایران را لو داد؛ او گفت ما فعلا به صورت ظاهری از تیمملی حمایت میکنیم و نتایج خوب باعث شده که همراهی کنیم. خیلی راحت میشود مطمئن بود آنهایی که پیشبینی حذف در مرحلهی گروهی را میکردند یا آن پیردیر روشنفکر که در ِ خروجی را به سرمربی تیمملی نشان داد، فعلا به ظاهر سکوت کردهاند اما خب، کیست که نداند در باطنشان غوغاییست که با اولین شکست تیمملی به هیاهو و فریادکشی میرسد.
2.برد بازی اول گذاشته شده به پای تاکتیک سانتر. بازی بعدی را گفتند با استفاده از اوت دستی بردیم. حتما ایراد میگیرند امارات را هم با حربهی حرکات ترکیبی و ضدحمله شکست دادیم. راه دیگری برای گل زدن در فوتبال میشناسید؟ گروهی که به گفتهی رسانههای بینالمللی و نه روزنامهنگاران دلال هوادار قطبی، گروه مرگ معرفی شده را کارشناسان وطنی به عنوان ضعیفترین گروه معرفی کردند و شکست دادن عراق، کرهشمالی و امارات را عادت دمدستی فوتبال ایران دانستند. نتیجهی بازی ایران- امارات که دو سال پیش برگزار شد را به خاطر دارید؟ بازی را با گل بازیکن 36 سالهمان و درخشش دروازهبان یکیک مساوی کردیم.
3. حالا آن بازیکن 36 ساله به عنوان همراه و مشاور تیمملی از روی سکوها بازیها را دنبال میکند و مهدی رحمتی روی نیمکت ذخیرهها مینشیند و ما همان امارات را با گلزنی بازیکنان جوانمان سه بر صفر شکست میدهیم. خوی ایرادگیر و بدخواه کارشناسان ایرانی اما متوقف نمیشود. برای بیارزش کردن این برد هم دلیل و استدلالی جور میکنند.
4.جو دور و بر فوتبال ما بعد از سه برد پیاپی به شکل عجیبی منفی است. هنوز کارشناسان و پیشکسوتان بر طبل ناامیدی و تیرهنگری میکوبند. جو چنان است که سایت گل بعد از قطعی شدن صعودمان به دور بعد، ترسوترین تیتر ممکن را میزند و مینویسد "صعود با چاشنی شانس"؛ و این در حالیست که خبرگزاریها و روزنامههای غیرایرانی، تیمملیمان را آمادهترین و خطرناکترین تیم جام معرفی میکنند. مخالفان و بدخواهان قطبی و تیمملی همچنان بر مواضع خود پای میفشارند و رسانههای اندک موافق قطبی و طرفدار تیمملی را به چنان محافظهکاری میکشانند که همصدا با آنها واقعیت را جور دیگری منعکس میکنند.
5.در این چند روز گفته شده که رسانههای عربی به دنبال حاشیهسازی برای تیمملی کشورمان هستند. اما واقعا ما در مقابل و برای تیمملی کشورمان چه کردهایم؟ به جز تحقیر و نکوهش و نفی چه چیزی به این تیم دادهایم؟ به جز چسباندن انگ شانس و بیتاکتیکی بر پیراهن تیمی که صد در صد امتیازها را گرفته و در سه بازی 6 گل زده و یک گل خورده، چه کردهایم؟ رسانههای عربی کاری را که باید میکنند اما داستان همدستی ما با رسانههای عربی برای چیست؟
6.کارشناسان محترم! پیشکسوتان گرامی! صاحبان تام و تمام فوتبال ایران! این تیم ملی با این سه برد کار خیلی کوچکی انجام داده است. اما با همین کار کوچک توانسته میلیونها ایرانی را شاد بکند. شما با کارهای بزرگ و سترگتان برای این مردم چه کردهاید؟ ارمغان و تحفهی شما برای این مردم چه چیزی بوده جز منفیبافی، نق زدن و سیاهنمایی؟آنقدر ادامه دادید و بر طبل ایراد کوبیدید که یکی از لیدرها- یا به قول علی دایی جیرهخواران- به خودش اجازه داده قبل از بازی با امارات در وبلاگ شخصیاش تیمملی و مربیاش را به زد و بند تبانی با تیمملی امارات متهم میکند. این اتفاق در هر کشور دیگری افتاده بود، فرد مدعی باید به دادگاه میرفت و ادعای خودش را اثبات میکرد؛ ادعایی که البته الان با پیروزی سه بر صفر مقابل امارات با همان بازیکنان ذخیره، پوچ و واهی و بیمار بودنش اثبات شده است.
7. در زمان جنگ ایران و عراق کسانی دلبسته به منافع شخصیشان لباس منافقانهی عشق به میهن را پوشیدند و دست در دست حزب بعث روبهروی وطنشان ایستادند. حالا هم عدهای پشت نقاب دلسوزی برای فوتبال کشور، اما در حقیقت دربهدر منافع شخصی، از هیچ دشمنی با تیمملی فوتبالمان کوتاهی نمیکنند. وقتی کسی مصاحبه میکند و میگوید تیمی که من سرپرستش بودهام، از این تیم بهتر بود؛ دیگر قضیهی دلسوزی برای فوتبال و عشق به ایران را باور میکنید؟ یا به گزینهی منفعت شخصی و منمنم زدنهای بیهوده هم میشود فکر کرد؟
8. تیمملی تا اینجای کار برده و جلو رفته. برای لحظهای به خودتان نگاه کنید و ببینید ذرهای از مواضع قبلیتان تکان خوردهاید و یک قدم مثبت برداشتهاید یا نه؟ شاید هم انتظار ما گزاف است. شاید باید جملهی درخشان آن روزنامهنگار پاکیزهسرشت را جدی گرفت که گفت "ما مخالفان قطبی، هرگز توبه نمیکنیم"!
دوست من این پستت یادم میمونهنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادآوری خوب و به موقعی بود برای اینکه بفهمیم هوای کجارو تنفس میکنیم
دستت درد نکنه:11:
نقل قول:
مرسی بابت این پستت
تقریبا با 90 درصدش موافقم به خصوص موارد بولد شده
به همین خاطر حرف خاصی نمیمونه که بخوام بگم
فقط یه تبریک ویژه به همه دوستان
و اینکه به نظر من خط هافپک امروز ایران در نیمه دوم
در کنار بازی با یوگوسلاوی در سال 98 و بازی 6 بر 2 معروف در مقابل کره البته اونهم در نیمه دوم
بهترین و باشخصیت ترین خط هافپک بعد از انقلاب بود
نوری ، آندو و حدادی فر خیلی خوب همدیگرو کامل میکردن
به خصوص تعویض جای آندو و حدادی فر که به صورت کاملا حرفه ای و به روزی به نوبت وظیفه رسوندن توپ به نوری و حمایت از اون برای حمله کردن و همینطور تعین نوع حمله رو انجام میدادن که برای من پیامهای زیادی داشت و بسیار لذت بخش بود و نشوندهنده این بود که آندو چیزهای زیادی رو در انگلیس یاد گرفته و حدادی فر هم در ذوب آهن و زیر نظر ابراهیم زاده فوتبال مدرن رو تا حدودی یاد گرفته
من به شخصه به دور از هر گونه احساساتی
این ترکیب رو به ترکیب
نکونام ، پژمان نوری و مبعلی ترجیح میدم
به دلیل اینکه مبعلی رو چندان آماده ندیدم
نکونام هم همینطور
و از همه مهمتر اینکه این دوتا هنوز به روشی کاملا کلاسیک و کلیشه ای بازی میکنن
نکونام با تمام خوبیهاش در جا بازی میکنه
و به هافپک کناری زیاد اعتماد نمیکنه تعویض جا رو انجام نمیده توی یه خط طولی ثابت حرکت میکنه (که این باعث میشه فوتبال ایران به شدت قابل پیشبینی بشه)
و مبعلی هم با توجه به بازی درجای نکونام قدرت انتخاب زیادی براش نمیمونه ضمن اینکه آماده هم نیست
میمونه پژمان که هر چند آماده و خوبه اما به نظر من نمیتونه مثل حدادی فر و آندو که درک بهتری از فوتبال مدرن دارن بازی کنه
فکر میکنم بازی این سه نفر در نیمه دوم کادر فنی ما رو به شدت به فکر فرو ببره
واقعا این سه نفر در مقابل کره باید بشینن روی نیمکت؟
به نظر من با این بازی مرزهای از پیش تعیین شده تیم اول و تیم دوم در ذهن کادر فنی فرو ریخته
که این هم از عواقب نداشتن بازی تدارکاتی مناسبه که این موقع از جام تازه لایه های پنهان تیم ایران شناسایی میشه
کی فکرش رو میکرد میشه در تیم ایران ترکیب میانیه آندو ، حدادی فر و نوری اینقدر با هم جفت و جور بشه و همخوانی تاکتیکی داشته باشه
چیزی که سالهاست گمشده میانه زمین ایرانه
من به شخصه فکر میکنم
حداقل قطبی باید با شجاعت نکونام و شجاعی رو در مقابل کره بازی نده
امیدوارم کادر فنی به خصوص بیوتر و قطبی پیامهای صریح این بازی رو دریافت کرده باشن
یه دست مریزاد هم به دوتا از دوستان پیشکسوت این انجمن
حسین و سروش عزیز بدهکارم برای جواب دادن خیلی زود و صریح به کاربری که سلیقه های شخصیش مدتی هست که فضای انجمن رو رنج میده
ببخشید ولی :12:نقل قول:
ما مخالفان تیم ملی، هرگز توبه نمیکنیم!
من موافقم
بابا خداییش تیم ملی داره خوب بازی میکنه
اخ که چه قدر دلم میخواد این مسعود شجاعیو از نزدیک ببینم
خونش پای خودشه مردک تو زمین راه میره فکر کرده کیه خداییش افشین اینو میزاره نو جیبش
نمیدونم اصلا چرا این تیم ملی دعوت میکنن
تبریک تبریک:40:
تیم ملی به این پرقدرتی/ 30ساله ندیده ملتی:31:
آیا جام ملتها رو خاهیم دید پس از دهه ها؟
راستی عجب خجالتی دارند بعضیها از اعلام رفتن قطبی قبل از بازیها. قطبی در یک کلام حرفهای است. کار عجیبی نمیکند ولی در ورزش ما نایاب است.
واله راست و دروغش پای راویاش. یه جا گفتن که که بخاطر کشتگان سانحه تاثربرانگیز ارومیه دست به شادی نمیزنه....نقل قول:
بچه کجاست؟
----------------------------------------------------
راستی توجه کرده اید لباس سرخ در تمام اعصار چقدر برای تیم ملی آمد داشته!:31:باید تبدیل به لباس اصلی تیم ملی شود...بخصوص که رنگ اصلی پرچم کشور است(مرض دارم میخام جو سازی کنم:31:)
ایران!:20:نقل قول:
بچه کجاست؟
واقعن انقدر نتایج درخشانی است که اگر کره را بزنیم بعضیها بنکل اعتبار مسابقات را منکر میشوند.:31:
یادمان رفته غول فوتبالمان جام ملتها بود و سرمان گهگاه با بازیهای آسیایی گرم بود!
:11::11::11::11::11:گل تو دهنتنقل قول:
---------------------------------------------
ولی در کل روی کنجکاوی :شهرش ؟
پرچم بالاست:دی
نمیدونم والا :31:نقل قول:
ولی در کل روی کنجکاوی: شهرش؟
بازیهای گروه 4 محل تقابل سفیدها با قرمزها بود ... تمام بازی های این گروه به استثنای بازی عراق امارات بین یک تیم سفید پوش و یک تیم قرمز پوش انجام گرفت
تیم ملی ایران هم در هر چهار بازی که انجام داده و انجام خواهد داد همین وضعیت را دارد در مقابل با عراق و امارات ایران قرمز بود و حریف سفید و در مقابل دو کره برعکس
منبع: خودم:31:
اینم واسه شاد سازی بیش از حد دوستان:دی 2 ساعت دیگه امتحان ترم دارم:2: