مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟نقل قول:
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
Printable View
مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟نقل قول:
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
از بیرون گرفتم که داره ایراد میده دیگه ، ubisoftgamelauncher.exe توی درایو C سرجاش هست ولی بازی نمیتونه پیداش کنه !نقل قول:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
عزیز گفتم که بازی رو نصب کردم دو تا DVD بود ، اون فایل شما رو هم که ubisoft.rar بود دانلود کردم انداختم C>program filesنقل قول:
اما بازی نمیتونه launcher رو پیدا کنه ایراد از DVD
دوستان من بعد از اعدام پدر و برادر ezio و گم کردن نگهبان ها دیگه هیچ ماموریتی برام نمیاد...احتمال میدم مشکل از فایل values باشه:13:
ولی هرکدوم از فایل هایی که بچه ها گذاشته بودن رو سایت ها پاک کردن:41:
کسی لطف می کنه آخرین value رو یکبار دیگه آپلود کنه یا یه لینک سالم برام بذاره:11:
اگه میشه یه عکس از محتویات درون DVDبازیت بزار تا معلوم بشه چیا کمهنقل قول:
فکر کنم اصلا ماله شما کرک نداره!
شاید اکسترکتش نکردیننقل قول:
ولی یه کرک دیگه هم داره که باید محل نصب بازی بریزی تا کلا همه چی همخونی پیدا کنه اونم میخوای؟
من هنوز نفهمیدم :
1-این فایل offline srver کجاست و کدومه
2-فیل hosts کجاست ؟؟؟ تو موقه ی نصب بازی یه پیغام اینیستال اومد که همون مسیری که تو راهنمایی گفته شده بود رو زده بود و من اینیستالش کردم.ینی همون hosts هستش؟؟
3-پس اون سیدی کرک که من گفرتم چیه که توش یه فال به نام Values داره؟؟؟؟
4-محتویات پوشه کرک 1 و 2 چیه دیگه من همچین پوشه ای ندیدم.
بفرمائین این دی وی دی ها:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
دیدی گفتم اصلا ماله شما کرک نداره
شیراز زندگی نمیکنی؟
اون فایلو که داده بودم دانلود کردی؟
دوست عزیز اکسترکتش کردم الان هم ubisoftgamelauncher.exe دارم توی درایو c:/program files/ubisoft/ubisoft game launcherنقل قول:
هم server.exe دارم 0.31 0.4 0.41 0.44 هیچکدوم جواب نمیده یعنی ubisoftgamelauncher.exe رو پیدا نمیکنه host رو هم ادیت کردم ipconfig /flushdns هم زدم دیگه چیکار مونده نکردم ؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
دانلود کردم ubisoft.rar بود دیگهنقل قول:
نه شیراز نیستم همدانم
میشه اینو یه جا دیگه آپ کنی دان نمیشهنقل قول:
دوست عزیز به راهنمای صفحه اول این تاپیک نگاه کن همه چی توضیح داده شدهنقل قول:
خوب شما احتمالا باید کلا بازی رو UNINSTALL کنی و GAME LAUNCHER رو هم UNINSTALL کنی بعد بازی رو دوباره از اول نصب کن. بعد دستورات گفته شده در پست اول همین تایپیک رو مو به مو اجرا کن و فایل ها رو دانلود کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
شما کلا پوشه یوبی رو که دانلود کردی اکسترکت کننقل قول:
و تویه
C/PROGRAMFILESبریز
اصلا نمیخواد توش بری ببینی چه خبره
اگه پست شماره :خونده باشی میبینه که یه پوشه کرک هست و توش 2 تا کرککد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
اصلا کاری به پست اول و دوم هم نداشته باش
تویه اون پوشه که من برات قرار دادم کرک دوم هست
میتونم کلا برات پوشه کرک خودم رو اپلود کنم میخوای؟
اگه مال خودتو آپلود کنی که خیلی ممنونت می شم.نقل قول:
سلام.. من بازي رو خريد.. مال بازي كام هست.. طبق راهنمايي داخلش و اينجا نصبش كردم بازي رو هم اوردم بالا بدون هيچ دردسري.
منتها اصلا صداي كاراكتر ها و حركت لب ها مطابقت نداره و بعد از اينكه نصف جمله رو ميگم ديگه صدا قطع ميشه و فقط لب ها تكون ميخوره.. گرافيك رو هم تا اخر كم كردم اما اصلا هيچ فرقي نكرد..
گرافيكم nvidai 8500gt 512mb of ram
رم 2gb
ويندوز seven
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اگه می شه یکی جدید ترین VALUES رو بزاره
درایور کارت گرافیکی و کارت صوتی آپدیت هستن ؟نقل قول:
بله دقيقا .. كارت صوتي كه دقيقا واس ويندوز 7 دانلود كردم 1 ماه پيش.. گرافيك هم بله.
سلا آقا یه سوال .من بازی رو داشتم بازی می کردم توی فلورانس فکر کنم بودم که رسیدم به یه کلیسا در کنار شهر که ازین view point ها داشت وقتی رفتم روی پشت بام کلیشا یه حرف روی دیوار با رنگ سفید نوشته شده بود که بعد که دکمه E رو زدم رفت با اون آزمایشگاهه و همه داشتن با هم صحبت می کردن .....تو صحبت هاشون فهمیدم که اینها یه سری کد مخفی هستند که باید رمز گشایی بشند و برای رمز گشایی یه سری عکس به آدم نشون میده و می گه 5 تا از اونهایی که به هم مربوط می شن رو باید به ترتیب پیدا کنی .من پیدا کردم مربوط بود به ان که یه سری آدم داشتند سیب می خوردند ......بعدش یه تکه فیلم 1 ثانیه نشون داد ..........و تموم شد
می خواستم ببینم کسی هم این کد ها رو پیدا کرده یا نه .اصلا چی هستند و به چه کاری میان..........
ممنون
ای خدا مردیم و رفتیم این بازی بالا نیومد. . . آخه یوبی سافت خدا بگم چیکارت کنه . . . ببینیم سر Assassin's-Creed-3 چه بلایی میاری . . .
لابد برای شماره 3 باید بریم بشینیم تو نمایندگی خود یوبی سافت بازی کنیم .!
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
من که هنوز نتونستم بازی رو بالا بیارم ببینم چی به چیه وگرنه کمکت میکرد. . .شرمندهنقل قول:
دوستاك اگر كسي راه حلي واس مشكل من داشت تو رو خدا كمك كنه !:(
نیم ساعته دیگه برات کرک خودم و هر چی نیاز داری رو اپلود میکنمنقل قول:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
نقل قول:
گرافیکتون 512 هست؟
CPU تون چی؟
این کرک خودم بفرمایین:کد:http://www.4shared.com/file/258812721/ba58ef52/Crack_For_Ac_II_By_Trainer.html
این هم عکسه اموزشی:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
سلامنقل قول:
بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟
مسيرش رو که تو پست اول نوشته ام :(
سلامنقل قول:
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
بنده بازي رو روي سه سيستم مختلف تموم کردم ! البته خودم نه !داداشم هم کمک کرد روي سيستم هاي ديگه :دي
در ضمن ممنون ميشم دوستاني که مشکل luncher دارند طبق پست زير عمل کنند تا اگه مشکل حل شد روش رو ويرايش کرده و به پست اول اضافه کنم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط wordship
نقل قول:
AMD Athlon 64 X2 4600 Dual Core 2.4GHz
آقا يه مسئله ديگه الان از بازي اومدم بيرون.. داره تو سرور سيو كنه اصلا خيلي طول كشيده.. هيچكدوم از گزينه هاي play now و log out هم كار نميكنه و غير فعاله و فقط تو پنجره نوشته synchronizing saved game !
الان يعني سيو شده مراحل ؟
آقا چرا پیغام من تایید نمیشه؟ ماله بقیه می شه ؟
در بعضی از قسمت ها،جایی که صندوقچه بالای تاقچه است هر چی shift رو می گیرم عمل نمی کند. باید چه کنم؟ ممنون:41:
سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم متاسفانه قبل از اینکه راهنمای شما رو بخونم از یه راهنمای دیگه استفاده کردم و در اون فایل hosts رو با اونی که اونا داده بودن عوض کردم یعنی الان این فایل دستکاری شده است
حالا شما میگید چیکار کنم
نمیشه شما فایل hosts سالمتون رو اپ کنین تا من استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ؤاقعا زشته بگم همون اولاش گير كردم!اونجا داره با برادرش ally مسابقه ميده اصلا نميشه ببرمش هر دفعه گير ميكنه.. اخه برادش هميشه جلوتره كسي گير كرده اونجا رو چيكار كنم؟
کاملا درسته.
در ویندوز 7 می تونی سیوهات رو تو پوشه ubisoft game launcher قسمت storage بعدش فولدری که یه اسم به هم ریخته توشه و توی این فولدر هم فولدر 4 وجود داره. این جا می تونی سیوهات رو ببینی.
آقا بزارید من سوالامو کامل بپرسم یه کم مشکل دارم بازیمم از وست گیم خریدم.
من بازی رو نصب کردم و بعدش خودش دو تا برنامه بود که پشت سر هم نصب که که اسماشون همون یوبیسافت لانچر بودبعدش یه برنامه دیگه اومد نصب کرد توی همین آدرس:c:\windows\system32\drivers\etc
که شاید همون hosts بوده من نمیدونم.
بعد روی دسک تاپمم یه فال اومدم به نام Server.
یه سی دی هم بهم دادن که توش یه فایل Values بود.
حالا میخوام ببینم باید چی کار بکنم.
ازش جلو بزن:31:نقل قول:
داداشش احمقه. شما از پشت بام بپر پایین ازز کلیسا برو بالا دنبال داداشت نرو:46:نقل قول:
از كدوم پشت بام اخه اينجا هزار تا پشت بام داره ??? :دي
مرسي
پس دیگه مشکلتون حل شد؟نقل قول:
ولی cpu تون برایه بازی یه کم ضعیفه
بخاطر همینه که بازی روون اجرا نمیشه.
حل كه نشد نه !:( البته اين عدم تطابق رو ميگم..
بازم مرسي.
مشکل شما از گرافیک هستنقل قول:
گرافیکت خیلی پایینه واسه این بازی
آقا یکی به سوال من جواب بده یه چیز دیگه این که وقتی فایل hosts رو با نوت پد باز میکنم خود این نوشته آخرش
هست:
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
ینی باید دوباره پایینه همینا کپی کنم؟؟؟
.................................................. .................................................. .................................نقل قول:
کسی این کد ها رو پیدا نکرده .......من اولیشم.؟!!؟!؟!
نه دیگه اگه هست ولش کن ...اگه نیست تایپ کننقل قول:
اين 100 % جواب داد. من فقط hosts رو تغيير دادم. يعني اون كد هارو زير آخرين سطر وارد كردم. بعد server اي كه تو اين فولدر بود رو اجرا كردم و بازي اومد بالا. فقط دفعه اول كه ميخواد پسورد و يوزر بديد نبايد كانكت باشيد.نقل قول:
در ضمن Ubisoft Game Launcher رو هم كه تو پست اول گفته شده بود جايگزين Ubisoft Game Launcher خودم كردم
ممنون واقعا. بازي هم يه مرحله رفتم بعد اومدم بيرون دوباره رفتم و ديدم كه سيو شده ! حالا خدا كنه تا اخر بازي همينجور باشه