دیشب واسه من که خیلی خوب بود، 1160مگ از تورنت دانلود داشتم:31:
Printable View
دیشب واسه من که خیلی خوب بود، 1160مگ از تورنت دانلود داشتم:31:
چند شبی هست سرعت شبانه 1/3 روزانه است !
سلام دوستان
این پینگ چرا اینجوریه؟
توی یه زمان تست گرفتم یکی ار باکو یکی از پاریس
پینگ کدومشو باید باور کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته چند شبی هست سرعت خیلی افت پیدا کرده و باعث میشه نشه دانلود خوبی انجام داد
داستان چیه همه میگن سرعتشون افت پیدا کرده ولی مال من یه چند شبه خوبه!!!!
عزیز این تست رو کی گرفتی و میشه بگید چه سرویسی دارید؟نقل قول:
و برای پینگ میتونید pingtest.net رو بزنید و از اون مطمئن باشید که همه یکجا رو تست میکنند...
درضمن فکر میکنم jitter شما بالاست واسه همین یه لحظه اونقدر فوق العاده پایینه که من حسودیم شده :21::21::21:
و یه لحظه هم اونقدر واسه یک جای نزدیکی مثل باکو بالاست...
میخوام تو رشت ای اس پیمو عوض کنم کدوم بهتره؟
1-شاتل
2-دامون نت
3-اندیشه سبز خزر
بخاطر روز قدس اینطوری شده .
البته مخابرات هم اطلاعیه داده بود که تا شنبه اوضاع خراب خواهد بود.
اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی !:31:نقل قول:
دوستانی که پارس آنلاین تو تهران دارن لطف کنن بگن سرعن دانلودشون شبانه و روزانه چنده؟بعد لطفا ذکر کنید 128 هستید یا 512 یا 256
فکر کنم تو تهران با شهرستان ها فرق داره
تهرانم با 128 شبانه و روزانه سرعت 7 دانلود میکنه نه کم و نه زیاد
خدا از دهنت بشنوه.من روزا 140 دان میکنم شبا 30واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چطور بید؟؟نقل قول:
ببخشید لطف کنید بگید این تست من چطوره؟پهنا باندم 128 است و از باکو تست گرفتم:
بازم به بچه های تاپیک صبانت 3سوت جواب سوال رو میدن !تو این تاپیک 3 صفحه از سوال من گذشته کسی جواب ندادنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
:41:
اقا این شاشتلی ها بدجوری دارن از سرویسشون تعریف میکنن روزا :18:240 شبا 120:19::19::18::18:
اگه اینجوریه ما هم هجرت کنیم اونور:8:
یاد بگیرن این مسئولا واقعا که:41::41:
من کرج هستم و سرویسم 256 هست و رور و شب با سرعت 120-110 دانلود میکنم(این هم بگم که تا یک ماه پیش سرعت دانلودم روز و شب 200-190 بود)
دوست دارم دوباره برگرده به سرعت سابق
روز قدس تموم شد و اینترنت از چنگال آمریکای جهانخوار آزاد شد. مرگ بر اسرائیل!نقل قول:
انشاالله با به پایان یافتن ماه رمضان ، دوباره به سرعت سابق بر می گرده و ملتی که هر شب پای کامپیوتر عبادت می کردن ، تا یکسال دیگه دین و ایمون یادشون میره.نقل قول:
کدام مرکز مخابرات هستی؟؟نقل قول:
من اوایل که پارس آنلاین تازه مرکزمون راه افتاده بود روز و شب 150-170 میکردم.
یادش بخیر شبی 4Gb دانلود میکردم دیگه نمیدوستم چی دانلود کنم :20:
ولی حالا شده سرعتم شده شبا 16 !!! :41:
البته....!! تاحالا نگفته بودم .. ولی حالا میگم ...
پارس آنلاین تو سیستم ثبت حجم های مصرفی یه باگ داشت:27: ، که با استفاده از اون باگ محدودیت حجمی را میشد پیچوند .. روزا هم که سرعتش بالا ! چه حالی میداد :8::8::8::8:
ولی الان مدت 2هفتس که این باگ را از سیستمش رفع کرده ...:41: و هیچ کاریش دیگه نمیشه کرد.:2::2:
دوست عزیز حالا که رفع شده ... :31:نقل قول:
بگو ما هم بدونیم چی بود ... :10:
مخابرات نصر آبادینقل قول:
سرعت چرا شب ها افتضاح میشه
این چند شب اینطوری بوده یا همیشه همینه
سرعت شب خیلی میاد پایین
تو روز بد نیست
ولی شب افتضاح میشه با قطعی های پیاپی و مکرر
:2::2::2:اگه تو روزه افتضاحه:41:نقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
سلام دوست من شما کجای کرجی همشهری؟؟من شبا 30 بشتر سرعت دانلوم نیست شما واقعا شبا 120 میزنی جون داداش؟؟نقل قول:
بله, ولی دیشب(یعنی امروز) افتضاح بود(همش قطعی)نقل قول:
عکس زیر در ساعت 3:49:14 گرفته شده:
سلام.
من تا قبل ماه رمضون شبا تا ساعت 6 صبح نزدیک 2.5 گیگ فایل میگرفتم:8: ولی الان به زور به 40 کیلو بایت در ثانیه میرسه سرعتم.:41:
یادش بخیر همش 140 کیلو میگرفتم.:45:
امیدوارم که بعد ماه رمضون مشکل حل بشه.:42:
My Service: 128 - 5GB - District4 - Rasht
ای بابا شما دیگه کی هستید؟نقل قول:
من شبی 500 mb میگیرم میگم:42::42::42: خدارو شکر بعد شما میگی 2.5 گیگ!!!!!!!:18::18::18::18:
تا قبل از عید 2.5 گیگ طبیعی بود .... چون سرعت شبانش واقعا خوب بود.الان فک نکنم بشه باهاش 200 مگ هم دانلود کرد.نقل قول:
کد:http://online.shatel.ir/
2.5 گیگ دانلود که برای من کاملا طبیعی:31:
زیر 2 گیگ باشه میفهم که حتما مشکلی بوده..
این هم دانلود دیشب من
دوستان من اگه 256 بگیرم تا چند روز بعدش میتونم مدرک رو بهشون بدم ؟ شماها خودتون تا چند روز بعد مدرک رو بهشون دادید ؟ یهو قطع نکنن بگن مدرک رو بیار وصلش کنیم ؟
اخه فردا شارژم تموم میشه و پس فردا انتخاب واحد دارم با این سرعت هم که سایت باز نمیشه گفتم 256 بگیرم شاید بهتر باشه
خواهشا جواب بدید لنگم:11:
آنلاین تمدید کن خیلی بهترهنقل قول:
انلاین تمدید میکنم ولی مگه مدرک نمیخوان ؟نقل قول:
سرویس من 128
6 روزه که به شکل بسیار بدی سرعت نت داغون شده ، من شبا سرعتم شده 4 k.b
بعد تماس میگیرم با پشتیبانی میگه مشکل مخابراتیه و معلوم نیست کی رفع بشه.
واقعاً خ.. تو سر پ........./
:2:
دوستان من به یه مشکل برای تمدید سرویس مورد نظرم برخورد کردم..
من چند ماه بود 3 گیگ در ماه شارژ میکردم ماه قبل رو 8 گیگ شارژ کردم و اون سرویس 3 گیگ در ماه از تو پنل من برداشته شد.
شاید بخاطر اینکه من دیگه همین سرویس با حجم 8 گیگ رو فقط تمدید کنم چون 10 هزار تومن گرونتره و سود بیشتری میبره
پارس آنلاین.
این ماه من همون سرویس 3 گیگ رو میخام پول اضافه هم ندارم 8 گیگ بگیرم .
چکار کنم؟ 3 گیگ از پنل من حذف شده!:41:
اینم عکس پنلم :
اگه تو پنل انلاینت نیست مجبوری یه سر بری دفتر پارس افلاین تو شهرتون اون ها پنلشون با مال شما فرق می کنه تعرفه ای رو که می خوای می تونن برات شارژ کنن :46:نقل قول:
پنل انلاین شما با توجه به سرویسی که انتخاب می کنی تغییر می کنه مثلاً من یه سال از سرویس های با پسوند EP استفاده می کردم همش سرویس های EP بود تا اینکه رفتم نمایندگی تغییر دادم به SR و حالا تعرفه های SR تو پنلم هست اما بازم نامحدودش نیست و متاسفانه من هر ماه باید برم دستی پرداخت کنم :13:
بله به این میگن پول زور اینا خود شیطونن اینا ته هرچی آدم حقه بازه همونطور که دوستمون گفتن مجبوری بری نمایندگی این از خدا بی خبرها پنل اونا متفاوته میتونی اشتراک مورد نظرت رو شارژ کنی.نقل قول:
دوست عزیز من خودم 256 دارم منتها یک دو روز پیش خواهر زادم انتخاب واحد داشت اومد خونه از ساعت 14 تا 16:30 سایت بالا نمیومد سرعت 256 اینجا خوبه منتها چون همه ی ملت ریخته بودن سایت بالا نمیومد و من فکر میکنم اگر به خاطر انتخاب واحد میخوای 256 بگیری تا زود انتخاب واحد بکنی تاثیر داره ولی نه به اون صورت که فکرمیکنی,آنلاین پرداخت بکنی کسی دنبال مدرک نمیاد چون قراره پول بیشتری بریزی تو جیبشون ودرواقع این وسط فقط و فقط پول براشون مهمه که اینم میتونه یه امتیاز باشه واسه ما.نقل قول:
آخه الان من پارس وی دارم و سعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفخه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........نقل قول:
اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه الان من پارس وی دارم و سعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفخه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........نقل قول:
اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]