سرعت شبانه که تعریفی نداره.128 واقعیه.
باید صبر کنیم دوستانی که توی این چند روز نوبت شارژشون میشه چی جوابشون میدهند.
شنبه صبح توی مخابرات وعده بزاریم خوبه؟
Printable View
سرعت شبانه که تعریفی نداره.128 واقعیه.
باید صبر کنیم دوستانی که توی این چند روز نوبت شارژشون میشه چی جوابشون میدهند.
شنبه صبح توی مخابرات وعده بزاریم خوبه؟
به نظرم 5شنبه بهتر باشه گر چه به این موضوع هم یک توجهی بکنید !!نقل قول:
قابل توجه مشتركين گرامي،
در صورت اتمام زمان سرويس خود، با توجه به اعلام تعرفه جديد قيمتها براي تمديد سرويس به صورت حضوري اقدام فرماييد.
بیانیه جدید مخابرات !!!!!!!!!!!!
من از دیشب تا الان هر جور حساب کردم دیدم چه کلاهی دارن سرمون می ذارن .. آخه علاوه بر قیمت ها حجم ها هم منصفانه نیست این چه وضعشه آخه .. اگه بری یکسال شارژ کنی 25.5 گیگ بهت میدن یعنی میشه ماهی 2.125 !!!!!!!!
این عملا دزدی محسوب میشه ، مگه میشه دوره ای شارژ کنی و حجم اضافه نکنند تازه کم هم بکنند!!!!!! مگه میشه ؟
من معمولا هر ماه 6 گیگ استفاده دارم بدون شبانه ، اگه بخوام 1024 بگیرم بدون شبانه باید 39655 تومان بدم ! شبانه رو حساب نمی کنم چون معلوم نیست چه سرعتی می خوان شبانه بدهند که احتمالا همون 128 واقعی می دهند و میمونه روزانه به این قیمت !!!
من با شنبه موافقم ، اما دو سه نفر فایده نداره باید بیشتر بشیم .
منم از دیشب تاحالا بدجوری حالم گرفته شد سر بازی مسخره ای که مخابرات راه انداخته.
همه جای دنیا پیشرفت می کنند ما هم داریم پیشرفت می کنیم :41:
گیگی 5660!! :18:
من پنج شنبه می رم برای تمدید سرویس جدید چند سوال مهم ازشون دارم این که آیا سرعت سرویس 1024 تا 3 مگ هم می رسه یا نه بعد شبانه این سرویس همون 1024 هست یا کمتر می شود اگر واقعا به صرفه بود سرویس تمدید می کنم اگر نبود که هیچی !!
نکته مهم این که من امروز تعرفه ها را با شرکت های دیگه مقایسه کردم خیلی عادلانه نبود شما هم یک بار امتحان کنید. اما هزینه هر گیگ اضافه نصبت به بقیه شرکت ها گران تره هم هست !!
دوستانی که حاضر هستند برای شکایت به مخابرات بیایند حضور قطعی خودشون اینجا اعلام کنند وگر نه اعتراض تو این تاپیک هیچ فایده ای ندارند !!
خدا مرگشون بده
خدا لعنتشون کنه
ببینید من زنگ زدم چی میگه به من
میگه اگه روزانه 128 گرفتیم همون 128 real میدند
شاتل که 128 بگیری بهت 512 میدند در ضمن شبانه شاتل روی 256 ا
ما داریم 10 هزار میدیم 3 گیگ با سرعت 128 واقعی و شبانه 128
شاتل داره 10 هزار میده و 3 گیگ وسرعت 512 روزانه و شبانه 256
باید حضوری اعتراض کنیم
5 شنبه خوبه ؟ صبح ؟ بریم برای اعتراض ؟
دارند گرون میدند
خیلی نامردند
خیلی پستند
امدی دارند مارا مجبور میکنند از خودشون بگیریم
آقا نخواستیم
اه اه
تا آخر شب واسه اعتراض برنامه ریزی میکنم... دلیلی هم نداره که صبر کنیم تا تست کنیم، همین قیمت وحجم واسه اعتراض کافین!
باید حضوری اعتراض کرد
صد رحمت به شاتل
صد رحمت به صبا نت
دزد های کثیف
خیلی پست اند
خیلی بی انصافند
حالا که مشتری هاشون چند هزار تا شدند دارند سرشونا میبرند
عوضی ها
من اگه دیدم با این قیمته میرم سراغ وایمکس
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
مرتیکه پست تلفن به من میگه اون شرکتا خصوصی اند میخواند مشتری جذب کنند
دیگه دارم خیلی عصبانی می شم حالم داره بهم می خوره !!
کثیف تر و دزد تر از مخابرات وجود نداره !!
من همینجا حضور خودم پنج شنبه صبح اعلام می کنم اگه کسی از دوستان شما هم از این سرویس استفاده می کنه بهش خبر بدید !!
اطلاع رسانی نهایی واسه مراجعه حضوری و.. از طریق ایمیل، یا موبایل باشه بهتر است ،
به نظرتون چند نفر باید باشیم؟
منم 5شنبه هستمنقل قول:
همش تقصیر این یارو زمانی هستش.....منظورم مدیر عامل مخابرات اصفهانه.... اونه که مستقیم رو اینترنت مخابرات اصفهان تصمیم میگیره... یادمه سال پیش که مخابرات اینترنتشو راه اندازی کرد پیگیر این بودم که چرا شبانه راه اندازی نمیشه می گفتند که ایشون با این کار مخالفه وگرنه ما از خدامونه که شبانه رو برا کاربرا راه اندازی کنیم
خوب تنوع سرویس و تغییرات میتونه خوب هم باشه، اما نه تغییری که یکدفعه قیمتها دو یا3 برابر بشه! حجمها کم!
بدلیل اینکه فقط مخابرات فقط روی خطوط ما سرویس میده پس باید کاری کنیم و طوری باشه که شرایط و قیمتها متعادل و بهتر باشه، اگه الان اقدام نکنیم تا اطلاع ثانوی(شاید10سال دیگه(تو ایران عجیب نیست) ) قیمتها همینی که زدن خواهد ماند و سرعت و کیفیت به بهانه های مختلف هرروز افتضاح تر میشه! ...
من هم پنج شنبه میام
به خدا حیف اسم شهید خرازی که روی این مرکز ای دی اس ال گذاشتند
پنج شنبه ساعت 11 مخابرات خرازی.
خوبه؟
ساعت 10:30 بهتره چون پنج شنبه است تا 12 بیشتر نیستند !!نقل قول:
کسانی که پنج شنبه حضور پیدا می کنند به دوست خوبمون Aless یک پیغام شخصی بدید تا ببینیم به حد نصاب می رسیم !!
منم هستم.
می شه زودتر از 10:30؟
من پنجشنبه 8 صبح یه امتحان مهم دارم و بعدش یه سره کلاس دارم ، کاش روز دیگه می انداختید.بدبختی این کلاسها دست و پاگیره.
من وقتی به این حجم و قیمت نگاه می کنم آتیش میگریم .:41:
سلام دوستان
من هم نمی دونستم قیمت ها را بردند بالا برای همین امروز رفتم مخابرات برای تمدید که متوجه شدم چی شده ..گفتم حتما قیمت را بالا بردند و ترافیک را کم کردند دست کم شاید سرعت را بالا بردند برای همین یک 512 یک ماه گرفتم ببینم چه جوری حالا اومدم خونه می بینم سرعت دانلود که زیاد نشده که هیج یک جور هایی کمتر هم شده!!..
ما پس پنجشنبه هستیم.
جدی دوست عزیز کم شده !! شما اشتباه کردید سرویس تمدید کردید !!!نقل قول:
ماهم پنج شنبه هستیم
سرعتم خیلی نوسان داره یعنی ما بین 70 تا 190 کیلوبایت ولی قبلا 150کیلوبایت تقریبا ثابت بود بعدش هم به این خانومه که اونجا بود گفتم که واقعا سرعت ها را تغییر دادید یعنی اگر من 512 بگیریم سرعت همین حدوده یا مثل شرکت دیگه اسمیه.. و بهش هم گفتم قبلا سرعت همه روی 1mbps بود که سرعت دانلودمون تا 150 هم میرسید .. گفت سرعت ها علاوه بر این که واقعیست حتی بالاتر هم میره!!..
حالا که دیدیم این جوری ..دیگه نمودم چه باید گفت همه چیز به نفع خودشونه (سرعت ترافیک قیمت) حداقل یک مورد که به نفع مشتری باشه را تغییر ندادند..!
قبلا از این اتفاق همه دوستانم که از شرکت های دیگه adsl گرفته بودند به من می گفتند گیگی 2500 خیلی خوبه که مخابرات به شما میده.. واقعا هم بد نبود ولی حالا چی..؟!!
شما امشب ببین شبانت چجوریه ؟ اگه 512 باشه باز میشه یه جوری ساخت:20:نقل قول:
عزیز شما اگر می تونی شبانه رو هم تست بکن ببین که سرعت چجوریه.
مثل روزانه ست یا دوباره همون 16
ممنون.
(ببخشید، وقتی فرستادم، پست بالا رو دیدم! مثل هم شد)
پنج شنبه
ساعت رو دوستان تعیین کنید
ساعت قطعی چهارشنبه شب تعیین میشه
سلام
اگر تعداد به بالای ۲۰ نفر رسید منم میام!
ما هم هستیم
من قبل از این کارها 3 ماهه رو شارژ کردم حالا مثل اینکه همه رو گداشتن رو 128 سرعت که افتضاح شده :(
دوستان اطلاع رسانی کنید
پنج شنبه همه با هم
در ضمن ساعت شب پنشنبه تعیین میشه
به نظرم بهتره پنجشنبه ساعت 10 تا 10.30 صبح دم مخابرات شهید خرازی باشیم.
دوستانی که موافقند تا فردا عصر به یک شکلی خبر بدهند تا ببینیم چند نفر میشیم.
اگه همه به من پیام خصوصی بدید بهتره چون یه تعدادی از دوستان امروز به پیشنهاد دوستمون nini bad برام پیغام خصوصی داده اند.متمرکز باشه بهتره.
ازتون خواهش میکنم اگه کار خیلی ضروری ندارید تشریف بیارید.
مرگ یکبار و شیون هم یکبار!
حتما
دوستان میخواید یه نظر سنجی درست کنم؟
نظر سنجی چی؟
که چند نفر میاند
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
البته من خودم 3 نفریم
کسی میدونه مافوق مخابرات کجاست؟ به اونجا شکایت کنیم.
یک پیشنهاد خوب بیاییم یک شکایت تنظیم کنیم بعد تمام کاربر ها زیر اون امضا کنند !!
هر چه تعداد افراد بیشتر باشه بهتره !! با نظر سنجی هم موافقم !! هر چه زودتر کارها پیش بره بهتره چون یک روز بیشتر نمونده.
دوستانی هم که کار دارند نمی توانند بیان یک نفر به جای خودشون بفرستند.
واقعا عجب دزدای کثیفی هستند اینا!
بدون شک الان گرونترین و بی کیفیت ترین سرویس دهنده ADSL در ایران همین مخابرات اصفهانه!!
این آدمای پست تا دیدن یکم سرشون شلوغ شد شروع کردن دزدی های خودشون رو بیشتر کنن !!
سلام
از لینک زیر هم می تونید برای شکایت استفاده کنید:
این لینک شکایات سایت اصلی مخابرات ایرانه که قبلا یک دوستانم مشکل برای گرفتن adsl داشت از این طریق اقدام کرد و حالا چند وقتی مشکلش حل شده..کد:http://www.tci.ir/comments/form.aspx?lang=Fa
حالا نمی دونم برای این کار هم جواب میده یا نه ولی بعضی هیچیه..! آخه در تهران مخابرات adsl نامحدود میده با قیمت کمتر (البته با سرعت کمتر از اصفهان)
من از همان زمانی که متوجه شدم مخابرات شبانه رایگان گذاشته فهمیدم که بهانه ای برای افزایش تعرفه هاست .. یک شبانه 15 کیلوبایتی گذاشت که به هیچ دردی نمی خوره.. و بعد هم با خودشون گفتن ما که سرعت و حجم ترافیکیمون از بقیه شرکت بهتره و شبانه هم که گذاشتیم پس بیایم تعرفه ها هم زیاد کنیم و حجم ترافیک هم کم کنیم و....
من هم با نوشتن شکایت کتبی موافقم ولی باید همه در این شکایت یک در خواست مشترک داشته باشیم تا جواب بده..
مثلا درخواست کنیم اگر هم می خواهید تعرفه ها را بالا ببرید مثل تهران حجم ترافیک را نامحدود کنید البته با سرعت قبلی و یا موارد دیگه..
100%نقل قول:
قیمتها کاملاً بی حساب کتاب هستش، هر چقدر سعی کردم نتونستم ارتباطی بین قیمت و خدمات پیدا کنم:18: :2: