[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
من وقتی اینترنت قبلیم خدا بیامرز رو داشتم ،یادم پینگش حدود 130 بود! یعنی یک چهارم ایننقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
ماله من یه ذره اوضاش بهتره اگه نگی صحابه ام! ربی خان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحبه :31::31: تکه کلام reb
سلام دوستان من 128 گرفتم سرعتش از 20 بيشتر نميشه گفته نامحدوده ولي به درد نميخوره چون ديروز فقط 1 گيگ دانلود داشتم . راهي براي افزايش سرعت دانلود نيست ؟؟؟
اقا دمت گرم مودمم از رفقا گرفتم حل شد:31:نقل قول:
من امروز تازه خطم رانژه شد یعنی چراغ adsl ام روشن شد شما که میگی تماس نمیگیرن یعنی برای گرفتن user & pass باید برم مخابرات؟ امروز رانژه شده من چند روز دیگه برم واسه user & pass؟
خواهشا یکی از بچه ها user & pass اشو بده ما استفاده کنیم اگه میشه:10::31::31::31::31::31::31::31:
اگه سرعتتون به 20 میرسه که خیلی خوبه ، چون اکثرا از 14 بالاتر نمیره.و همینجور که گفتین طی 1 روز نهایت1گیگ بشه دانلود کرد بدون خاموش کردن کامپیوتر.نقل قول:
تنها راهی هم که وجود داره ،صبر کردنه البته معلوم نیست تا کی ؟:41:
زنگ بزن بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد می خوام . من بعید می دونم اینا زنگ بزنن یا لااقل به این زودی ها زنگ نمی زنن.نقل قول:
آخرین راه هم مراجعه حضوری هست. :13:
همونجا تو مخابرات وقتی مراحل کار تموم شد یه ورقه چاپ شده میدن که توش نوشتهنقل قول:
حتی عکسشو چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم ):41:
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
ایشون خیلی بیجا کرده :دی منظورش این بوده که به همه نمیدیم!یکی از نزدیکان من خودش کارمند مخابرات هست البته چند سال شهرستان رئیس مرکز بوده یه مگ نامحدود از همین مخابرات داره منم خیلی تلاش کردم از طریق همین شخص فعلا هیچی...نقل قول:
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
در ضمن قانونا همه شرکتها این مورد رو تو قرارداد رعایت می کنن منتها سرعت 128 شما در واقع 1 مگ بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مودم USB آسیاتک تنظیمات خاصی میخواد برای وصل شدن به اینترنت مخابرات؟
خیر با نصب درایور و شناساندن به ویندوز و دریافت vpi +vci مراتب کانفیگور مطابق قبل است:5:نقل قول:
downstream upstreamنقل قول:
رو رو چند بستن
دانلود و پلود واقعی ایشان چند هست!به خودشون با تخفیف میدن!نماینده مجلسش 256 گرفته (شاید خودش نخواسته)یا..
مودم نصه به همون صورت دیفالتی که از آسیاتک سرویس میگرفتمنقل قول:
حالا دریافت vpi vci چیه؟
هه هه هه :31:
بیاین اینجا ببینین چی نوشتم .
هرکی مخابرات داره مواظب این چند روز اخیر باشه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5019957#post5019957
معاون وزیر ارتباطات خبر داد:
حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی
در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده پهنای باند اختصاصی برای خانواده ها در کمترین سرعت 512کیلوبیت در ثانیه باشد.
در برنامه پنجم توسعه رقم پیش بینی شده 512 کیلوبیت بر ثانیه است اما تا زمانی که این لایحه مصوب نشود نمی توان در مورد آن نظر قطعی داد.
کد:http://www.jahannews.com/vdcbs5b8wrhbgwp.uiur.html
***کد:http://www.econews.ir/fa/NewsContent-id_125833.aspx
رفع محدوديت سرعت اينترنت تا شهريور
کد:http://www.iran-iran.ir/6466/%d9%85%d8%ad%d8%af%d9%88%d8%af%db%8c%d8%aa-%d8%b3%d8%b1%d8%b9%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa-%d8%a7%d8%b2-%d8%b4%d9%87%d8%b1%db%8c%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%a8.html
***کد:http://itanalyze.com/archives/analysis/2010/05/post_1177.php
عضو هيأت مديره تامين تلهكام وعده داد:
اينترنت پرسرعت 8 مگابيت بر ثانيه با سيمكارتهاي اپراتور سوم
مشتركان اپراتور سوم ميتوانند سيمكارت خود را داخل وسيلهاي به نام دانگل قرار دهند و
با اتصال دانگل به پورت USB لپتاپ يا كامپيوتر در هر زمان و
حتي در حال حركت از اينترنت پرسرعت و بدون محدوديت استفاده كنند.
شبكه نسل سوم ميتواند دسترسي پرسرعت به ديتا را براي مشتركان خود فراهم كند
كه حداكثر سرعت دسترسي، بسته به طراحي شبكه و نياز پيشبيني شده متفاوت است
و سرعت 8 مگابيت بر ثانيه را به طور معمول مي تواند ارائه دهد.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8903090853
خوب كاهش سرعت سرويس هاي مخابرات و شركت هاي خصوصي هم صادر شد
از دشنبه شب كاهش شديد در سرويس مخابرات خواهيد داشت در 10 منطقه تهران
براي سرويس هاي خصوصي هم از 19 خرداد شاهد افت شديد سرويس ها هستيم همه با سرعت حداكثر7 كيلو خواهد بود
اقا مهرداد عيب شما اينه من كه دوست نزديكتم و تو اينكارم اصلا برات مهم نيستمنقل قول:
اگر به من زنگ زده بودي همون پارسال هم قيمت اين مدل مودم 22 تومن بود تازه من ارزونترم بهت ميدادم اصلا من 4 مدل مودم دارم قيمتاشون از 20 شروع ميشه تا بهترنيشون كه زيمنس هست 28 تومن چرا به من نگفتي مودم ميخواي
البته جواب منو كه نميدي چي شده نميدونم جواب پيام خصوصيامم نميدي واقعا كه چند روز پيشم زدم خونتون رفت رو پيامگيرمثل هميشه
اينم بدون اينجا ايرانه چيزي ارزون نميشه
اونو باید از مخابرات فخیم که ازش سرویس گرفتی بگیری.نقل قول:
مودمم قبل کانفیگو ریست سخت افزاری کن.:20:
منم از اصفهان هستم و از مخابرات دارم.نقل قول:
همیشه دمه فعالیت های سیاسی نظیر انتخابات و راهپیمایی ها روند کاهش سرعت رو داریم.:41:
دوستان کسی مشکل نداره ؟
چون از ساعت 7 هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم ! الآن هم که با دایال آپ اومدم :19:
توجه توجهنقل قول:
از امشب همه سرویس دهنده ها موظف به اختلال و قطعی در شبکه هستند/.
شکایت نکنید برای همه همین وضعیت هست.
متاسفانه برای منم اینجوری شده تشریف بیارید اینجا
در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از امشب همه سرویس دهنده ها موظف به اختلال و قطعی در شبکه هستند
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=413950
مشکل برای منم بود از همون حدود 7 الان بهتر شده.
برای من سرعت 2 کیلو بود الان بهتر شده ولی به این اعتباری نیست
شکایت نکنین و بیخودی وقت خودتون رو تلف نکنین
همه همین وضعیت رو دارند دم به دقیقه بخواید گزارش بدید بیشتر خودتون رو ناراحت میکنین
چون متاسفانه کسی که شیر فلکه رو دستش گرفته یه جو غیرت تو وجودش نیست...ببخشید البته
قطع شده بطور کل.
نگران نباشید. الان خبر دادن اره ماهی کابل اصلی شبکه رو قطع کرده. امداد دریایی در حال پیگیری صحت این موضوعه!!!!:31:
بابا سخت نگیرید. واسه بعضیا که بلکل قطع شده! بازم شماها کاربرهای خونه گی هستید!
من شرکت سراغ دارم که همیشه 250 رسیو ادشت الان رسیده به 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
از 8:30 تا الان که 12:30 هستش اینترنت بنده از مخابرات قطع بوده........peopleفریب شنیدی ؟؟
به طور کلی گند زدن با این کاراشون. کی میشه اینا آدم بشن!؟ فکر کنم اون موقع کرما دارن تن منو تو گور تجزیه میکنن!
ولی جدا از شوخی. من فکر نکنم خیلی هم موضوع به این خاطر باشه! از همون روز اول هم مخابرات بازی در میاورد. الان هم که یوزر هاشون زیاد شدن به مشکل دارن میخورن! باید ببینیم شرکت های دیگه هم اینطوری شده یا نه! اگه آره من حرفمو پس میگیرم!!
میلاد جان چی بگم داداش
من که از خدامه اینترنت وصل باشه
توی اون یکی تاپیک یارو به من میگه چرا دروغ میگی اینترنت من وصله یکی نیست بگه اخه احمق من اگه اینترنتم قطع باشه که نمیام بنویسم قطعه مینویسم وصله
وانگهی وقتی که قطعه چطوری به تو نفهم حالی کنم که قطعه چطوری میتوننم لاگین بشم ؟؟
مردم عقل ندارند....
همین اینترنت رو قطع میکنند که میان بیرون ببینن چه خبره :31:
خصوصی ها که-حداقل برای من-سرعتشون بد نیست و 120 هست دانلودم تقریبا ولی پینگم بالا رفته و خوب لایو 360 سخت شده بازیش یه کم،لگ داره:47:
بابا مال من یا قطعه یا وصله کاش سرعتش کم بود اقلا سایتها باز میشد
الان نمیدونم 2 دقیقه دیگه چه وضعیتی میشه.......
از این بدم میاد که قطع میکنه اگر سرعتم کم بود خیلی خوب بود
مال من الان تقریبا روی 15 هستش و نسبتا خوبه ولی وقتی سرعتش هم کم شد رفت روی 2 کیلو و یک یکلو و درن هایت قطع میشد هرچی کانکت میکردیم جواب نمیداد.
گفتم که یه نفر رفته بالا که یه جو غیرت تو وجودش نیست .....رگ و ریشه نداره عزیز ...نداره نگرد که نیست..
دوستان عزيز، خصوصاً عزيزان داخل كشور ، هركي كار ضروري اينترنتي داره لطفاً سريعا انجام بده چرا كه به گزارش يك منبع 40 ليتري گازوييل كه نخواست نامش فاش بشه،" يك كشتي ماهيگيري از سمت كومور به مقصد ونزوئلا به راه افتاده ولي هرجوري كه حساب ميكنند لنگرش قراره حدوداً 17 خرداد به كابل اينترنتي فجيره گيركنه و بازهم هرجوري كه مح...اسبه ميكنند عمليات ترميمش كمتر از 10 روز طول نميكشه ..." بعدا نگيد اطلاع رساني نشدا
انگار یه نفر شیرفلکه دستشه هی کم و زیاد می کنه :13:
1دقیقه وصله ، 5 دقیقه سرعت کمه ،10 دقیقه قطعه !
واقعا که آدم براشون تاسف می خوره :41:
اینا می خوان ملت رو به این وضع عادت بدن. دیگه عادت میشه که سرعت اینترنت پایینه ، کار مخابراته، نباید حرف زد و شکایت کرد. نمی دونم منظورم رو متوجه میشید ؟ طوری عادت میشه که اگر یه موقع سرعت نرمال باشه باید تعجب کنیم.
و این خیلی بده همین که ما از چند روز قبل منتظر پایین اومده سرعت اینترنت هستیم و نمی تونیم به جایی شکایت کنیم که چرا سرعت اینترنت پایینه دلیلش چیه ؟ چرا باید پایین بیاد ؟
ممکنه مخابرات تصمیم بگیره 1 هفته، 1 ماه شایدم 3 ماه اینترنت رو مختل کنه. ولی کسی نمی تونه حرفی بزنه یا اصلا حرفش به جایی نمی رسه .
سرعت برای من چه 22 بهمن چه 22 خرداد فرقی نداره در حد دیال آپه
در زمینه دزدی از مردم جزو سه کشور برتر دنیا هستن
خب دیگه مخابراته دیگه! اولش سرعتش خوب بود که گول بزنه. چون همه تصویر بدی از مخابرات داشتند. حالا دیگه خرش از پل گذشته. کنترل کامل دست خودشونه.
چیزی که مسلمه اینه که کیفیت اینترنت تو ایران افتضاهه.
دلیلشم نصیحت آقا محمدخانه !
آغامحمّدخان قاجار به برادرزاده اش فتحعلیشاه گفت: «اگر ميخواهی در ایران به راحتی سلطنت کنی، كاري کن مردم گرسنه و بیسواد باشند»
(قاجار:2:)
24 میلیون آدم بیسواد و گرسنه تو دهاتشون از اینترنت و غیره .... چی سر در میووردن؟ :20:
سلام
دوستان من از اسیاتک سرویس دارم و میخوام از مخابرات بگیرم
منطقه ما میگن پورت خالی ندارن
ایا میشه از همین پورتی که الان دارم برای سرویس مخابرات استفاده کنم؟
نه نمی شه.نقل قول: